Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
23092009
Ελλειμα ποιο ελλειμμα?
Οι "αντικειμενικές" βλέπουν φαντάσματα και ελλείμματα με κύριο στόχο να διχάσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ιδού λοιπόν η απεραντοσύνη της βλακείας!
Το Goal βρήκε έλλειμμα 42 Μ για τα δυο χρονιά ενώ μόνο το φετινό είναι 17M αρα πέρυσι είχαμε έλλειμμα 25 Μ αν και παίζαμε σε ομίλους CH. League!!
Ο Φίλαθλος ξαφνικά κατεβάζει το ποσό στα 10 Μ σχεδόν τα μισά από το Goal και μάλιστα ισχυρίζεται οτι αυτό ήταν οι δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΑΟ Νικόλα Πατερα. Το πιο αηδιαστικό είναι οτι προσπαθούν με έμμεσο τρόπο να δείξουν ότι ο Παύλος Γιαννακοπουλος "βάζει χέρι" Στο Νικόλα Πατέρα για την διαχείριση και τον Σισσε!!
Η Εξέδρα παραμένει αναποφάσιστη για το ακριβές ποσό που μια είναι 7 με 10 Μ στο πρωτοσέλιδο με αποτέλεσμα να τσακωθούν οι μέτοχοι.....
.....αλλά μετά το εκτινάσσει σε πάνω από δέκα όπως βλέπετε στην εικόνα 1 με τον Παύλο Γιαννακοπουλο πάλι να βάζει χέρι στον Νικόλα Πατέρα και να ψάχνει τον Μελισση (!!) και τον "Βγενο" να προβλέπει κρίση τον Μάρτιο (!!) Ενώ ο "Τζιγκερ" που είναι και ο βασικός μέτοχος παραμένει αμέτοχος, βλέποντας την ομάδα του να βουλιάζει στα χρέη (!!)
Τελευταία στιγμή το "μαζεύει το πράγμα" γράφοντας με τα μικρότερα γράμματα που μπορούσαν να μπουν σε εφημερίδα (Εικονα 1) οτι δεν τρέχει και τιποτα απο την στιγμή που θα γίνει νέο Δ.Σ σε περίπτωση που δεν θα υπάρξουν έσοδα (!!) και το έλλειμμα μπορεί να καλυφθεί από τα έσοδα του Uefa, μεταγραφές και πρωτάθλημα(!!!!)
Πως έβγαλαν έλλειμμα οι "αντικειμενικές" από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει η χρονιά και δεν ξέρουμε τα ακριβή έσοδα της ΠΑΕ?? Ποιον εξυπηρετεί η τεχνητή φαγωμάρα που επιχειρούν να περάσουν στον κόσμο? Μήπως λέω εγώ πάνε να διχάσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να κερδίσουν τα παιχνίδια εκτός γηπέδου?? Ξεχνάνε άραγε οτι οι επιχειρηματίες που έχουν τον Παναθηναϊκό δεν είναι μπακάληδες αλλά άνθρωποι με επιχειρηματική δράση παγκόσμιας εμβέλειας και αν μη τι άλλο ξέρουν από ισολογισμούς και ελλείμματα?
Ξεχνάνε άραγε οτι οι επιχειρηματίες που έχουν τον Παναθηναϊκό δεν είναι μπακάληδες αλλά άνθρωποι με επιχειρηματική δράση παγκόσμιας εμβέλειας και αν μη τι άλλο ξέρουν από ισολογισμούς και ελλείμματα?
Και επίσης εγώ θα συμπληρώσω το εξής. Οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του του ΠΑΟ δεν είναι προβατόγαυροι να προσπαθούν να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Ας πάρουν κανένα χάπι γιατί πλέον η απόγνωση και οι απελπισιά τους δεν μπορεί να κρυφτεί.
ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΗΡΕΙΣ...ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΚΛΕΣ ΤΟΥ<<ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ>>......ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΙΤΑ......
Δεν είναι πολύ σχετικό το παρακάτω αλλά κατά βάθος είναι......
«Αιχμές» άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη δουλειά του Χενκ Τεν Κάτε, υποστηρίζοντας πως αυτή είναι δουλειά της διοίκησης, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ήταν μεγάλη του χαρά να δει τον Παναθηναϊκό να κατακτά το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά μίλησε:
Για το χθεσινό Δ.Σ.: «Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός όλα ήρθαν ομαλά».
Για το πώς θα καλυφθεί το παθητικό: «Αυτό είναι πρόβλημα της διοικήσεως. Δεν νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Νομίζω έχουμε κάθε δυνατότητα να βρούμε λύση σε αυτό. Όλα ήρθαν ομαλά και στο τέλος του χρόνου θα δούμε αν αποτύχαμε ή πετύχαμε».
Για το πώς βλέπει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι χαρά μου να δω τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστήσει και στεναχωρημένος αν αποτύχει. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που διοικούν και οι ποδοσφαιριστές θα ξέρουν καλά στο τέλος αν έχουν επιτύχει ή έχουν αποτύχει. Η πραγματική εικόνα είναι αυτή».
Για τον Χενκ Τεν Κάτε: «Δεν είναι αρμοδιότητα δική μου. Αυτοί που έχουν τη διοίκηση πρέπει να κρίνουν. Να κοιτάξουν τον καθρέφτη και να δουν αν πετύχανε ή αποτύχανε. Εγώ θα κρίνω τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, τώρα είναι αρχή και θα δούμε».
Για την ομάδα μπάσκετ: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κοιτάξουμε και φέτος μαζί με τον μεγάλο προπονητή μας, τον κ. Ομπράντοβιτς».
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΙΧΜΕΣ" ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.....
E KAI;;;;;;; ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ , ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΗΚΑΝ ,ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ (ΑΜΕΣΑ). ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ , ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΜΕΤΑ. ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.
Δε μας αφήνουν να ηρεμήσουμε ! Τι θέλουν πια;;; Η ομάδα έκανε 4 στα 4 και συνεχίζουν κάποιοι να σπέρνουν γκρίνια και διχόνοια. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Αλλά και οι φίλαθλοι τα χώνουν με την 1η ευκαιρία στο Γκούφη στο Βύντρα (όχι άδικά) αλλά το μεγάλο κακό είναι αλλού.
Και οι Γιαννακόπουλοι γιατί δε λένε ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ:
(Γιατί τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ και τα λεφτά στον "αγνό" ΦΙΛΑΘΛΟ δεν τα δίνω εγώ και εσείς).
Τετ 23 Σεπ 2009, 13:05 από abaddon