www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!   Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΔευ 05 Οκτ 2009, 23:19

Στην παραδοχή πως η επιλογή του να ξεκινήσει βασικό τον Τζιμπρίλ Σισέ είχε να κάνει με το προαίσθημα που είχε πως ο Γάλλος θα κάνει κάτι καλό στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, προέβη ο Χενκ Τεν Κάτε στην συνέντευξη Τύπου προέβη ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έψεξε τους παίκτες του για την συμπεριφορά και την απόδοση τους στα πρώτα 45 λεπτά, και δικαιολόγησε την αντίδραση του στην φάση του γκολ του Βύντρα (έσκυψε το κεφάλι του και έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο του) λέγοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε το προβάδισμα. Επίσης, ο Τεν Κάτε αναφέρθηκε στην περίπτωση του Νίνη και εξέφρασε την δυσφορία του για την κλήση του Σεϊταρίδη στην Εθνική, λέγοντας πως δεν είναι έτοιμος.

Αναλυτικά, ο Τεν Κάτε μίλησε:

Για την αγωνιστική «μετάλλαξη» από πρώτο σε δεύτερο ημίχρονο: «Ο πρώτος κανόνας του ποδοσφαίρου είναι πως όλοι πρέπει να δουλεύουν και να δίνουν μάχη για να κερδίζουμε την κατοχή της μπάλας. Μόνο αν κάνεις αυτό και έχεις πλεόνασμα ποιότητας έναντι του αντιπάλου κερδίζεις. Ελπίζω αυτό να έχει γίνει κατανοητό από τους παίκτες μου. Δεν θέλω να χρειαστεί να το ξαναπώ. Η διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου ήταν χαώδης».

Για τον τρόπο που επέλεξε να «πανηγυρίσει» το γκολ του Βύντρα: «Όταν η ομάδα σκοράρει, συνήθως ο προπονητής είναι χαρούμενος και πανηγυρίζει. Η αντίδρασή μου στο πρώτο γκολ δείχνει πως έτσι όπως παίζαμε δεν αξίζαμε να προηγούμαστε. Παρόλο που είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τη Λάρισα στο πρώτο μέρος, παίξαμε άθλια στο πρώτο ημίχρονο».

Για το ότι ο Νίνης δεν έπαιξε βασικός ξανά αλλά μπήκε σαν αλλαγή: «Θα πρέπει να απαντώ το ίδιο πράγμα κάθε εβδομάδα. Η ομάδα έχει 26 παίκτες και πρέπει να γίνουν κάποιες επιλογές. Ο Νίνης είναι σε φόρμα και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες να επιλέξουμε. Αν δεν έβαζα τον Καραγκούνη θα με ρωτούσατε γιατί δεν τον χρησιμοποίησα μετά το νικητήριο γκολ απέναντι στη Ντιναμό. Για παράδειγμα, ο Σιμάο ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας στο Βουκουρέστι, αλλά σήμερα δεν έπαιξε. Ο Νίνης είναι νεαρός ποδοσφαιριστής, που πρέπει μεταξύ άλλων να δείξει υπομονή. Αν συνεχίσει έτσι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στη βασική ομάδα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να καθιερωθεί. Έχουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις και με αυτό τον ανταγωνισμό κερδίζονται τα πρωταθλήματα. Οι παίκτες πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και η ομάδα βγαίνει κερδισμένη από αυτό».

Για τον Σισέ: «Μίλησα στη διάρκεια της εβδομάδας αρκετά με τον Τζιμπρίλ και δεν περίμενα να ξεκινήσει βασικός. Μερικές φορές όμως θες να ακολουθήσεις ένα προαίσθημα. Ο Τζιμπρίλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό σήμερα. Ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη σκοράροντας δύο εξαιρετικά γκολ και παλεύοντας για την ομάδα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στην υπόθεση «τίτλος»: «Το πρωτάθλημα έχει 30 αγωνιστικές και έχουμε διανύσει μόλις τις έξι πρώτες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μην ξεχνάτε πως εμείς και ο Ολυμπιακός έχουμε υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ενώ άλλοι ικανοί ανταγωνιστές δεν έχουν και συνεπώς διαθέτουν περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση. Δεν πιστεύω πως είναι κούρσα για δύο άλογα το πρωτάθλημα».

Για την κλήση του Σεϊταρίδη στην Εθνική: «Θεωρώ πως δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Προπονείται μόλις εδώ και τρεις εβδομάδες. Αν οι αγώνες της Ελλάδας ήταν σε δύο ή τρεις εβδομάδες, ίσως να μπορούσε να παίξει. Είναι παίκτης μας και θέλουμε να μας βοηθήσει για ολόκληρη τη σεζόν. Τον εξετάσαμε κι εγώ το είδα με τα μάτια μου. Ο Σεϊταρίδης δεν είναι ακόμη στην επιθυμητή κατάσταση. Αν ήταν, θα τον χρησιμοποιούσαμε κι εμείς. Σέβομαι την Εθνική ομάδα και πάντοτε διαθέτουμε τους παίκτες μας, αλλά σε αυτή την περίπτωση πιστεύω πως πρέπει να πατήσουμε φρένο. Ο Σπυρόπουλος είναι διαφορετική περίπτωση. Έλλειψε δύο εβδομάδες, αλλά είναι έτοιμος».

Ρουκάβινα: Θα μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος. Ανυπομονώ για την φιέστα…

Απόλυτα σίγουρος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Άντε Ρουκάβινα, ο οποίος με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λάρισα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το τέλος, γιατί το αξίζει βάσει του ποδοσφαίρου που παίζει.

«Μέχρι σήμερα έχουμε πάρει όλους τους βαθμούς και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε αρχικά ο Ρουκάβινα και πρόσθεσε: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, παίρνουμε τις νίκες και δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πιστεύω πως εκεί θα μείνουμε μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος για τον τίτλο. Ανυπομονώ για την φιέστα στο τέλος της σεζόν…».

Πατέρας: Το περιμέναμε από τον Σισέ. «Καπετάνιος»: Άλλαξε την εικόνα ο Νίνης

Η ικανοποίηση ήταν έκδηλή στα πρόσωπα των διοικούντων του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι «πράσινοι» πέτυχαν την έκτη νίκη τους απέναντι στην Λάρισα και συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Πατέρας στάθηκε στα δύο γκολ και την συνολική εμφάνιση του Σισέ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έπλεξε το εγκώμιο του Νίνη, ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος συμπέρανε πως όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Αναλυτικά, ο δηλώσεις από το ΟΑΚΑ:

Νίκος Πατέρας: «Η ομάδα ήταν υποτονική στο πρώτο μέρος. Πήραν μπρος οι μηχανές στην επανάληψη και η ομάδα δούλεψε. Δεν θα πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Θα δούμε καλό ποδόσφαιρο φέτος. Το «6 στα 6» δεν μου λέει τίποτα. Όλοι πήραν μπρος στην επανάληψη. Όλοι μας περιμέναμε το ξέσπασμα του Σισέ. Τίποτα δεν με φοβίζει για τη συνέχεια. Θα πρέπει η ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος είναι φανταστικός».

Γιώργος Βαρδινογιάννης: «Με την είσοδο του Νίνη άλλαξε η εικόνα του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα».

Π. Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν απίθανος στο δεύτερο μέρος. Ήταν μια μεγάλη νίκη κι ελπίζω να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Επιθυμία όλων είναι η ομάδα να πάρει τον τίτλο. Όλα να πηγαίνουν καλά και να είναι ομαλά».

Θ. Γιαννακόπουλος: «Ήταν πολύ καλός και ευχάριστος ο Παναθηναϊκός. Ο Σισέ αποδίδει καλύτερα όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Έβαλε δύο γκολ κι ελπίζω σε κάθε ματς να είναι καλύτερος. Το 6 στα 6 δεν μας λέει τίποτε ακόμα. Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε καλύτερα».

sportdog.gr

Σισέ: "Θέλω να φέρω τον τίτλο"

Δεν ήταν μόνο η νίκη επί της Λάρισας που πανηγύρισε ο Ζιμπρίλ Σισέ. Ήταν και τα δύο γκολ που πέτυχε , σκοράροντας για πρώτη φορά μέσα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Δύο τέρματα τα οποία ο Γάλλος επιθετικός του Τριφυλλιού αφιέρωσε στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Η συγκίνηση του Σισέ ήταν έκδηλη, όταν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Ο 28χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να την κρύψει όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος στράικερ:

Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο;

"Ήταν μία δύσκολη νίκη. Η Λάρισα είναι μία καλή ομάδα. Προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βγήκαμε στο γήπεδο με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και είχαμε το πνεύμα που έπρεπε, τη θέληση για τη νίκη και ήμαστε έτοιμοι να παλέψουμε γι' αυτή".

Σκόραρες δύο φορές. Περίμενες αρκετό καιρό γι' αυτό.

"Ναι, ξέρετε κι εσείς ότι το να βάζεις γκολ δεν είναι εύκολο. Είναι, όμως, πολύ όμορφο. Αλλά όταν δεν τα καταφέρνεις είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Εγώ, όμως, είμαι πολύ δυνατός για να αντέξω την πίεση του κόσμου."

Μπορούμε να περιμένουμε στην συνέχεια έναν καλύτερο Σισέ;

"Πάντα είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω καλύτερα πράγματα. Οταν δεν πηγαίνουν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλω, τότε δεν μπορώ να το συγχωρήσω στον εαυτό μου. Ετσι είμαι από μωρό παιδί. Μερικές φορές είναι δύσκολο και για τους συμπαίκτες μου αυτή η συμπεριφορά μου. Ομως, εγώ είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι γνωρίζουν ότι αυτή είναι η συμπεριφορά μου και δεν το κάνω από κακία. Ηταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμένα με ένα προσωπικό πρόβλημα. Ολη η ομάδα, όμως, με στήριξε και ότι ένιωθα ότι χρωστάω κάτι στην ομάδα."

Θα μπορούσες να είχε φύγει για το Αμπιτζάν, αλλά δεν το έκανες. Ηταν μία σπάνια συμπεριφορά.

"Χρώσταγα κάτι στο πατέρα μου και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινα. Επίσης ήθελα να βοηθήσω και την ομάδα μου"

Εχετε το 6x6 και μπροστά σας υπάρχει το ματς με την Καβάλα.

"Αρχίζουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Καβάλα γιατί έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο δρόμος για τις νίκες είναι δύσκολος. Αν συνεχίσουμε, όμως, όπως παίζουμε τώρα θα νικήσουμε και εκεί"

Περιμένεις κάτι από την Εθνική Γαλλίας μιας και υπάρχει μπροστά μας το Παγκόσμιο Κύπελλο;

"Για να είμαι ειλικρινής , πάντα ελπίζω. Ξέρω, όμως, ότι θα είναι δύσκολο. Γι' αυτό και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και θέλω να φέρω τον τίτλο στον Παναθηναϊκό. Ετσι όπως είμαστε αυτή την στιγμή η κλήση στο Μουντιάλ θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα."

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!   Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΔευ 05 Οκτ 2009, 23:57

kalo podosfairo mono sto Β....10ΓΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΗ ΕΚΤΟΣ 11ΑΔΑΣ???ΕΛΕΙΠΕ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ....ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΚΑΛΑ ΔΗΛ...ΣΤΟ Α ΗΜΙΧ ΠΑΝΤΑ
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : New Orleans

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!   Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤρι 06 Οκτ 2009, 05:29

Ontos sto prwto hmhxrono den blepomastan kai na sou pw thn alh8eia eiaxa apogohteuth. Deutero hmhxrono pantw kanan auto pou prepei se ka8e hmhxrono. Telos panton shnexizoume me nhkes kai auto einai pou metrai.
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!   Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος! EmptyΤρι 06 Οκτ 2009, 08:58

«Θα πρέπει να απαντώ το ίδιο πράγμα κάθε εβδομάδα. Η ομάδα έχει 26 παίκτες και πρέπει να γίνουν κάποιες επιλογές. Ο Νίνης είναι σε φόρμα και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες να επιλέξουμε. Αν δεν έβαζα τον Καραγκούνη θα με ρωτούσατε γιατί δεν τον χρησιμοποίησα μετά το νικητήριο γκολ απέναντι στη Ντιναμό.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ... ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. ΤΕΛΟΣ.

Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο…
» Συνντευξη τυπου Τεν Κατε και Σισε
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» MVP ο Σισέ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Πρωτάθλημα-
Μετάβαση σε: