www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο…

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο…   Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΠεμ 01 Οκτ 2009, 23:41

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε ο Χενκ Τεν Κάτε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, με την οποία το «τριφύλλι» μπήκε και πάλι δυνατά στη μάχη της πρόκρισης. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι παρά το γεγονός πως δεν έπαιξαν πολύ καλά, ήταν καλύτεροι και έπρεπε να νικήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Κάτε:

Αρχική τοποθέτηση για την νίκη:

«Είμαι ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Αξίζαμε να νικήσουμε παρότι δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι».

Για το αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊλός για την πρόκριση μετά το αποψινό αποτέλεσμα:

«Δεν είμαστε το φαβορί γιατί ακόμα είμαστε στην τρίτη θέση. Η Ντιναμό είναι στην δεύτερη θέση που έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Ο όμιλος όμως μας αφήνει το περιθώριο να προκριθούμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το αν πάει για 2 στα 2 στα δύο επόμενα ματς με την Στουρμ Γκρατς:

«Όλα στον όμιλο είναι ανοιχτά Πρέπει να κοιτάμε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Πρέπει να κερδίσουμε την Στουρμ και αν το πετύχουμε θα κοιτάξουμε το επόμενο. Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια και πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά, παρότι πάντα κατεβαίνουμε για την νίκη. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, και η Γαλατά μπορεί να μείνει απέξω»

Για το αν είναι απάντηση το αποτέλεσμα για τα όσα ακουστήκαν μετά το ματς με την Γαλατά

«Δεν είναι απάντηση, απλά ήμασταν κακοί με την Γαλατά για αυτό έπρεπε να πάρουμε την νίκη, Αν είχαμε νικήσει εκείνο το παιχνίδι τότε θα είχαμε 6 βαθμούς και θα είχαμε πιο ξεκάθαρη προοπτική για να προκριθούμε».

Για την ατμόσφαιρα λόγω κεκλεισμένων των θυρών:

«Σίγουρα είναι παράξενο, δεν υπάρχει ατμόσφαιρα. Πρέπει να σταθούμε στην παρουσία των 200 ανθρώπων που ήρθαν εδώ να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό, υπήρχε ησυχία και μπορούσαν να ακουστούν τα πάντα και χαίρομαι που τους το ανταποδώσαμε με την νίκη. Ελπίζω πως την Δευτέρα απέναντι στην Λάρισα θα έχουμε πολλούς περισσοτέρους μαζί μας στο γήπεδο».

sportdog.gr

Χριστοδουλόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη»

Η νίκη στο Βουκουρέστι έδωσε την ώθηση στον Παναθηναϊκό και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας. Ο «Λάζος» τόνισε πως η νίκη ήταν δίκαιη, αν και η Ντιναμό με το αμυντικό της παιχνίδι δυσκόλεψε αρκετά το «τριφύλλι».

«Ήμασταν καλύτεροι, ποιοτικότεροι και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Η Ντιναμό μας δυσκόλεψε αρκετά με τον τρόπο που αγωνιζόταν, δεν την περιμέναμε έτσι, όλοι οι παίκτες της ήταν πίσω από τη μεσαία γραμμή. Στην επανάληψη βρήκαμε ρυθμό, αλλάξαμε την εικόνα μας και δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά και το γκολ» τόνισε ο Χριστοδουλόπουλος. Ο «Λάζος» αναφέρθηκε τόσο στην χαμένη ευκαιρία του όσο και στις ιδιομορφίες του ματς «Δεν τα χάνω εγώ αυτά, δεν ξέρω πως έγινε, ευτυχώς δεν στοίχισε στην ομάδα μου. Έχω ξαναπαίξει χωρίς κόσμο, ήταν σαν μια προπόνηση, αλλά και σε αυτές πρέπει να τα δίνεις όλα, αυτό κάναμε και κερδίσαμε». Όσο για το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού είπε: «Ήταν μια σημαντική νίκη, και πλέον ακολουθούν δυο πιο εύκολα ματς με τη Στουρμ, τα οποία και πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση»

gazzetta.gr

Νίνης: Δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι, ξέρουμε ποιοι είμαστε…

Προσγειωμένος και σίγουρος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι αν και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, ήταν από τους παίκτες του ΠΑΟ που ξεχώρισαν. Ο άσος του «τριφυλλιού» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντιναμό ότι στόχος τους είναι πλέον οι έξι βαθμοί στα επόμενα δύο ματς με την Στουρμ Γκρατς, ενώ πρόσθεσε πως με τη νίκη αυτή δεν θέλανε να δώσουνε απαντήσεις σε όσους τους έκριναν μετά την εντός έδρας ήττα από την Γαλατασαράι.

«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και όχι τη δική μου εμφάνιση. Εγώ αυτό που θέλω είναι πάντα να κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής μου», ανέφερε αρχικά ο Νίνης και πρόσθεσε: «Ήρθαμε για τη νίκη την πετύχαμε και τώρα αισιοδοξούμε για τη συνέχεια.

Θα κυνηγήσουμε τους έξι βαθμούς με Στουρμ, καθώς αυτό που θέλουμε είναι να πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στον επόμενο γύρο».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τις καλές φετινές του εμφανίσεις, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι η χρονιά μου, ωστόσο εγώ πάντα θέλω να μπαίνω και να βοηθάω την ομάδα μου».

Τέλος, σε ερώτηση για την αλλαγή της ομάδας μετά την ήττα από τη Γαλατά τόνισε: «Το σκορ με τη Γαλατασαράι ήταν πλασματικό. Δεν έφταιγε ο Γκαλίνοβιτς. Ήταν άδικη η κριτική προς το πρόσωπό του. Δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι σήμερα, ξέρουμε ποιοι είμαστε…».

Τζόρβας: Σημασία έχει η νίκη. Ρεφαράμε την ήττα απο τη Γαλατά

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη και τους τρεις πόντους που διατηρήσαν «ζωντανό» τον ΠΑΟ στο παιχνίδι της πρόκρισης στον όμιλο του Γιουρούπα Λιγκ, ο Αλέξης Τζόρβας. Ο γκολκίπερ των «πρασίνων» που είχε την τύχη με το μέρος του στη φάση του πέναλτι τόνισε:

«Σημασία έχει η νίκη. Ρεφάραμε την ήττα από την Γαλατασαράι και πλέον είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πάμε για τρεις νίκες με Στουρμ και Ντιναμό.»

Για τη φάση του πέναλτι: «Ήταν μια γρήγορη φάση.Εκ πρώτης όψεως πρέπει να ήταν . Χρειάζεται να το δούμε και στο βίντεο για να είμαστε σίγουροι.»

sportdog.gr

Αντωνιάδης: “Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη”

Ο β' αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ με δηλώσεις του τόνισε για τη νίκη του Τριφυλλιού: “Χωρίς να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε τροχιά πρόκρισης.
Σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, εμείς και η Γαλατάσαραϊ είμαστε τα φαβορί για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήταν μια απαραίτητη νίκη για να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης”.
Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιον παίκτη ξεχώρισε είπε: “Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στην παρουσία του Σιμάο που οργάνωσε το αμυντικό κομμάτι στη λειτουργία του κέντρου. Δεν θέλω όμως να αδικήσω κανέναν. Όλοι όσοι βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο τα έδωσαν όλα για να πάρουμε αυτή τη νίκη.
Βέβαια, στη φάση του 88' καρδιοχτυπήσαμε, ήταν μια κακή εκτίμηση. Δεν είχα ξεκάθαρη εικόνα για τη συγκεκριμένη φάση, μπορεί να ήταν και πέναλτι. Το ευχάριστο είναι ότι πήραμε τη νίκη”.

prasinanea.gr

Καραγκούνης: «Είμαστε Παναθηναϊκός»!

Aπό τα δικά του πόδια ο Παναθηναϊκός πήρε το «διπλό» στο Βουκουρέστι και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την επόμενη φάση. Ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε στην στόφα που έχει το «τριφύλλι» στην Ευρώπη και περιέγραψε την φάση που... κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα!

«Ήμουν έξω από την περιοχή μου την έστρωσε ο Ρουκάβινα, σούταρα και ευτύχισε η μπάλα και και μπήκε μέσα. Είναι τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τα επόμενα ματς και μας δίνει ψυχολογία. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρώπη. Πλέον έχουμε ματς στην έδρα μας και δεν κάνουμε τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα παιχνίδια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δηλαδή να βγαίνουμε μπροστά και να αφήνουμε χώρους. Σήμερα κρατήσαμε πίσω, ψάχναμε ένα γκολ και αυτό μπήκε. Με αυτή την τακτική μπορούμε να πάμε μακριά. Δεν βλέπουμε τα δύο παιχνίδια με την Στουρμ. Πρώτο εκείνο στο ΟΑΚΑ.

Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και θα πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι. Έτσι έχουμε γαλουχηθεί. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να μας απασχολεί και η Ευρώπη».

ΤΑ 8 ΕΥΡΩΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑ
2000: Μάντσεστερ Γ-Παναθηναϊκός 3-1
2001: Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός 1-2
2001: Παναθηναϊκός-Αρσεναλ 1-0
2002: Σπάρτα-Παναθηναϊκός 0-2
2008: Βέρντερ-Παναθηναϊκός 0-3
2008: Παναθηναϊκός-Ανόρθωση 1-0
2009: Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός 1-1
2009: Ντιναμό Βουκ-Παναθηναϊκός 0-1

gazzetta.gr

Έχει επεξεργασθεί από τον/την abaddon στις Παρ 02 Οκτ 2009, 14:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : New Orleans

Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο…   Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο… EmptyΠαρ 02 Οκτ 2009, 05:17

Den eimai ikanopihmenos apo ton tropo paixnidiou mas ala to apotelesma metrai......ena to kratoumeno........elpizw oti 8a dw olous tous paixtes na bre8oun oloi ma oloi se kales meres kai na doume mpala, einai kourastiko otan enas paizi kalo paixnidi o alos na kanei asxhmo kai na shnexizetai auto to tropareo. O zilberto pernei 8eshs swstes an mporouse na tis aksiophoish kiolas 8a htan teleio, elpizw o cisse na arxish na pairni teties swstes 8eshs pou 8a prepei na tis aksiophoi kiolas. Pame gia LArisa twra....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τεν Κάτε: Αξίζαμε να νικήσουμε, αν και δεν ήμασταν καλοί. Όλα ανοιχτά στον όμιλο…
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τεν Κάτε: Αξίζαμε τη νίκη!
» Τεν Κάτε: Είχα προαίσθημα για τον Σισέ, ήμασταν άθλιοι στο α’ μέρος!
» Ανοιχτά τα θέματα Σαλπιγγίδη-Βύντρα
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Europa League-
Μετάβαση σε: