ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ :
Όπως κι αν το δει κανείς, είναι μαγκιά αυτό που έκαναν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο Ζίκο, με το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές. Ένα συμβόλαιο, που ναι μεν δίνει τεράστια λεφτά στον Βραζιλιάνο, από την άλλη όμως δίνει και στη διοίκηση τη δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο χωρίς να της στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.
Διότι, για όσους δεν το ξέρουν, το διετές συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο μπορεί να σπάσει με απόφαση του Ολυμπιακού, χωρίς να δικαιούται ο προπονητής κάποια ιδιαίτερη αποζημίωση. Θα πάρει ουσιαστικά ό,τι λεφτά δικαιούται για το χρονικό διάστημα, το οποίο έχει εργαστεί στο σύλλογο. Μάλιστα, αν ο Ζίκο σπάσει το συμβόλαιο με δική του υπαιτιότητα, θα κληθεί ο ίδιος να πληρώσει κάποια χρήματα στον Ολυμπιακό, ως αποζημίωση!
Εγώ νομίζω ότι είναι μαγκιά και για τις δύο πλευρές αυτό το συμβόλαιο.
Σε ό,τι αφορά τον Ζίκο δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του κι ότι δεν έρχεται μόνο για αρπαχτή. Σου λέει, «εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και θα δουλέψω και θα πάμε καλά. Αν δεν θέλεις άλλο να συνεργαστείς μαζί μου κύριε Ολυμπιακέ, δεν τρέχει τίποτα. Λύνουμε το συμβόλαιο και φεύγω. Ούτε αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αν, όμως, είσαι ευχαριστημένος, θα με πληρώσεις καλά. 1,6 εκ. Ευρώ τον χρόνο βρέξει χιονίσει και σε επίτευξη και στόχων περνάμε τα δύο εκατομμύρια».
Σε ό,τι αφορά τη διοίκηση, μπορεί να πάρει όποια απόφαση κρίνει για το καλό της ομάδας, χωρίς να έχει στο μυαλό της ότι θα πρέπει να πληρώνει του κόσμου την αποζημίωση, όπως είχε συμβεί με τον Σόλιντ, για παράδειγμα. «πας καλά την ομάδα, σου τα σκάω. Δεν την πας την ομάδα, δεν ματώνω κιόλας».
Κάποιοι μπορεί να δουν αλλιώς αυτή τη συμφωνία. Εγώ νομίζω ότι είναι ειλικρινής.
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΛΟΒΙΤΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Σαβ 10 Οκτ 2009, 09:34 από Cisse