www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
55 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 55 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο! Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ?????

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο!  Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? Empty
09102009
ΔημοσίευσηΣυμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο! Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ?????

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ :

Όπως κι αν το δει κανείς, είναι μαγκιά αυτό που έκαναν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο Ζίκο, με το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές. Ένα συμβόλαιο, που ναι μεν δίνει τεράστια λεφτά στον Βραζιλιάνο, από την άλλη όμως δίνει και στη διοίκηση τη δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο χωρίς να της στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.

Διότι, για όσους δεν το ξέρουν, το διετές συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο μπορεί να σπάσει με απόφαση του Ολυμπιακού, χωρίς να δικαιούται ο προπονητής κάποια ιδιαίτερη αποζημίωση. Θα πάρει ουσιαστικά ό,τι λεφτά δικαιούται για το χρονικό διάστημα, το οποίο έχει εργαστεί στο σύλλογο. Μάλιστα, αν ο Ζίκο σπάσει το συμβόλαιο με δική του υπαιτιότητα, θα κληθεί ο ίδιος να πληρώσει κάποια χρήματα στον Ολυμπιακό, ως αποζημίωση!

Εγώ νομίζω ότι είναι μαγκιά και για τις δύο πλευρές αυτό το συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά τον Ζίκο δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του κι ότι δεν έρχεται μόνο για αρπαχτή. Σου λέει, «εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και θα δουλέψω και θα πάμε καλά. Αν δεν θέλεις άλλο να συνεργαστείς μαζί μου κύριε Ολυμπιακέ, δεν τρέχει τίποτα. Λύνουμε το συμβόλαιο και φεύγω. Ούτε αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αν, όμως, είσαι ευχαριστημένος, θα με πληρώσεις καλά. 1,6 εκ. Ευρώ τον χρόνο βρέξει χιονίσει και σε επίτευξη και στόχων περνάμε τα δύο εκατομμύρια».

Σε ό,τι αφορά τη διοίκηση, μπορεί να πάρει όποια απόφαση κρίνει για το καλό της ομάδας, χωρίς να έχει στο μυαλό της ότι θα πρέπει να πληρώνει του κόσμου την αποζημίωση, όπως είχε συμβεί με τον Σόλιντ, για παράδειγμα. «πας καλά την ομάδα, σου τα σκάω. Δεν την πας την ομάδα, δεν ματώνω κιόλας».

Κάποιοι μπορεί να δουν αλλιώς αυτή τη συμφωνία. Εγώ νομίζω ότι είναι ειλικρινής.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥΛΟΒΙΤΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο! Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ????? :: Σχόλια

Mε stage προσλαμβάνει και ο θείος......
Nikolakopoulos>
Παράθεση :
Σε ό,τι αφορά τον Ζίκο δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του κι ότι δεν έρχεται μόνο για αρπαχτή

Signomi alla se emena dixnei enan anthropo xoris prosopikotita xoris filodoksies pou aplos skeftete -makari kai auta ta lefta giati alou doulia den brisko-

Συμβόλαιο Ολυμπιακού-Ζίκο. Μαγκιά και των δύο! Ή ΜΗΠΩΣ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ?????

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ..... Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
» Ανατροπή με... μαγκιά Παναθηναϊκή! (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-1)
» Ο Ζίκο... φωτογράφος
» Η νέα "βόμβα" του Ολυμπιακού!!
»  Νιόπλιας κατά Ολυμπιακού! Από Gazzetta team | Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 01:17

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: