www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alexander13
Νεος
Νεος
alexander13

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Patra

Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! Empty
28102009
ΔημοσίευσηΜονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

Όλο αυτό το καιρό έχουμε νιώσει από πρώτο χέρι τι εστί προπαγάνδα(όλα αυτά τα χρονια υπήρχε αλλα ειδικά τώρα είναι πιο έντονη από ποτε) και πως λειτουργεί υπέρ του γαύρου...πιστεύω όλοι βλέπουμε τι κάνει η ομάδα brazil(εδώ γελάμε) της ελλάδος...τι μπάλα παίζει,πως παίρνει τις νίκες και τι αυτοματισμούς έχει(το καλύτερο σύστημα λέγεται κωλοφαρδία)...Για αυτό λοιπόν ας αφήσουμε εμείς τον προπονητή μας(και το λέω εγώ να φανταστείτε),τους παίχτες και τη διοίκηση να κάνουν τη δουλειά τους!!!Είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα μακράν η καλύτερη ομάδα και με το ένα πόδι στην επομενη φάση του europa league...αφήστε που είμαστε και αήττητοι εδώ και εννέα μήνες στην Ελλάδα.Για αυτό λοιπόν ας κλείσουμε όλοι τα αυτιά μας και να κρίνουμε με τα δικά μας ματια αυτά που βλέπουμε και ας μην μας επηρεάζει κανένας δημοσιογράφος...και για μένα αυτό που έγινε με την αλλαγή του Νίνη είναι προϊόν των δημοσιογράφων(και εγώ είχα επηρεαστεί παρα πολύ στο θέμα ten kate από αυτούς αλλα πλέον όχι) και όχι δυσαρέσκεια του κόσμου!Λοιπόν όλοι ενωμένοι φέτος που η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτε άλλοτε και να θυμάστε εκείνο το πανό στην Καβαλα...*Ασπίδα εμείς,πρωτάθλημα εσείς*!UNITED WE STAND DEVIDED WE FALL!!!Και κάτι τελευταίο που είναι εκτος θέματος...έχω παρατηρήσει ότι μερικοί φίλαθλοι μας έχουν εστιάσει όλη τη προσοχή τους στο ποδόσφαιρο και έχουν παραμερίσει τα αλλα αθλήματα...ελπίζω αυτό να αλλάξει γιατί όλα τα αθλήματα θέλουν στήριξη!
Τέλος ευχαριστώ αυτό το site που μου δίνει τι δυνατότητα να εκφράζω την άποψη!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/PanathinaikosACAB13
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία! :: Σχόλια

abaddon
Απ: Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!
Δημοσίευση Τετ 28 Οκτ 2009, 14:19 από abaddon
Άλεξ εδώ και χρόοοοοοοοονια, ο αντίπαλος μας δεν ήταν ποτέ ο γαύρος στο γήπεδο αλλά ο γαύρος στην ΕΠΟ, στους διαιτητές, στους πολιτικούς και στους δημοσιογράφους. Φέτος που η αξία της ομάδας τους δεν είναι ούτε για να βγει Ουέφα αυτό φαίνεται πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Πόλεμος για το γήπεδο, πόλεμος από τις εφημερίδες και από τα κανάλια.Και παρόλα αυτά είμαστε πρώτοι και πάμε ολοταχώς. Αυτό που έπαθε ο Τσόπελας θα το πάθουν όλοι όσοι προσπαθούν να διαμορφώσουν απόψεις.
Δημοσίευση Τετ 28 Οκτ 2009, 14:58 από YIANNIS090807
Αλεξ, οφείλω να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασες!! Όχι γιατί συμφωνώ απολύτως με ΟΛΑ όσα λες, αλλά για τον τρόπο που τα εκφράζεις αν και....παιδί μόλις 16 ετών.
Εμένα προσωπικά μου πήρε πολύ περισσότερο χρόνο να καταλάβω τι πραγματικά γίνεται, και πως πρέπει τελικά να συμπεριφερόμαστε εμείς οι ίδιοι απέναντι στην ομάδα.
Να' σαι καλά παληκάρι μου!!!!
geof1957
Δημοσίευση Τετ 28 Οκτ 2009, 19:46 από geof1957
UNITED WE STAND DEVIDED WE FALL!!! (WATERS)

ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΣΤΑΖΙΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ .

Επρεπε δυστυχως να περασουν 15 χρονια για να καταλαβουμε τι νεωτεριστικες ιδεεσ μας εφερε απο την Γερμανια ο κροκουσ . Επρεπε να γευτουμε ολη αυτη τη βρωμια για να καταλαβουμε πως ο Γκαιμπελς ζη και ειναι αναμεσα μας , διπλα μας , στην οικογενεια μας .
Επειδη ειμαι σιγουρος πως οι δημοσιογραφοι δεν φταινε ,(ανθρωποι εργαζομενοι ειναι) τουλαχιστον οχι ολοι , πρεπει να βρουμε αυτους που τους ταιζουνε (follow the money) Eδω ειναι τα κουμπια αδελφια !!!!!
Επειδη αυτο ειναι δυσκολο και μεις η γερουσια εχουμε "βολευτει " κατα καποιο τροπο, και ετσι η αληθεια δεν προκειται να αποκαλυφτει (δεν τοκανε ποτε απο μονη της ) ,το μονο που μενει στην νεολαια ειναι να μην ακουει κανενα και να μην αφησει ΚΑΝΕΝΑ μασκαρα μισθοφορο της πενας και οψιμο διαμορφωτη συνειδησεων να διαχειρηστη με οποιοδηποτε τροπο τη σκεψη της . Εμπιστοσυνη μονο στα ματια μας και στην ψυχη και στην καρδια μας αδελφια !!!!!
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ

Και αφιερωμα στον
ΑΛΕΞ αλλος στιχος του WATERS

WE DON'T NEED NO EDUCATION
WE DON"T NEED NO THOUGHT CONTROL

Μονο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Μια νύχτα μόνο…
» Τακτικη και οχι μονο...!!
» Ήρθε μόνο η... Φεράρι!
» Γράφτηκε ιστορία!!!
» Η ιστορία του Μάριο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: