Όλο αυτό το καιρό έχουμε νιώσει από πρώτο χέρι τι εστί προπαγάνδα(όλα αυτά τα χρονια υπήρχε αλλα ειδικά τώρα είναι πιο έντονη από ποτε) και πως λειτουργεί υπέρ του γαύρου...πιστεύω όλοι βλέπουμε τι κάνει η ομάδα brazil(εδώ γελάμε) της ελλάδος...τι μπάλα παίζει,πως παίρνει τις νίκες και τι αυτοματισμούς έχει(το καλύτερο σύστημα λέγεται κωλοφαρδία)...Για αυτό λοιπόν ας αφήσουμε εμείς τον προπονητή μας(και το λέω εγώ να φανταστείτε),τους παίχτες και τη διοίκηση να κάνουν τη δουλειά τους!!!Είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα μακράν η καλύτερη ομάδα και με το ένα πόδι στην επομενη φάση του europa league...αφήστε που είμαστε και αήττητοι εδώ και εννέα μήνες στην Ελλάδα.Για αυτό λοιπόν ας κλείσουμε όλοι τα αυτιά μας και να κρίνουμε με τα δικά μας ματια αυτά που βλέπουμε και ας μην μας επηρεάζει κανένας δημοσιογράφος...και για μένα αυτό που έγινε με την αλλαγή του Νίνη είναι προϊόν των δημοσιογράφων(και εγώ είχα επηρεαστεί παρα πολύ στο θέμα ten kate από αυτούς αλλα πλέον όχι) και όχι δυσαρέσκεια του κόσμου!Λοιπόν όλοι ενωμένοι φέτος που η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτε άλλοτε και να θυμάστε εκείνο το πανό στην Καβαλα...*Ασπίδα εμείς,πρωτάθλημα εσείς*!UNITED WE STAND DEVIDED WE FALL!!!Και κάτι τελευταίο που είναι εκτος θέματος...έχω παρατηρήσει ότι μερικοί φίλαθλοι μας έχουν εστιάσει όλη τη προσοχή τους στο ποδόσφαιρο και έχουν παραμερίσει τα αλλα αθλήματα...ελπίζω αυτό να αλλάξει γιατί όλα τα αθλήματα θέλουν στήριξη!
Τέλος ευχαριστώ αυτό το site που μου δίνει τι δυνατότητα να εκφράζω την άποψη!
Τετ 28 Οκτ 2009, 14:19 από abaddon