www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μια νύχτα μόνο…  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
50 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 50 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μια νύχτα μόνο…

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Μια νύχτα μόνο…  Empty
09082010
ΔημοσίευσηΜια νύχτα μόνο…

Sold out στις 22
Νομίζω πως δεν χωράει αμφιβολία ότι στο φιλικό με την Τζένοα δεν θα πέφτει καρφίτσα. Θα είναι στην ουσία η μία και μοναδική εμφάνιση της ομάδας μπροστά στο κοινό της. Και με τον Ατρόμητο θα έχει κόσμο την Πέμπτη στο Περιστέρι, αλλά θα λείπουν οι διεθνείς, άρα δεν είναι το ίδιο. Βάλτε και το γεγονός ότι το πρώτο επίσημο ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με την Ξάνθη και καταλαβαίνετε τι «πανηγύρι» έχει να γίνει στις 22.

Παρών και ο Γιούρκας
Την Πέμπτη στο Περιστέρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δει από κοντά και τον Σεϊταρίδη, ο οποίος δεν κλήθηκε από τον Σάντος. Η παρουσία του Γιούρκα είναι ένα «θέμα» που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πολύ κόσμο. Προσωπικά έχω καταθέσει την άποψη μου εδώ και καιρό για τον συγκεκριμένο παίκτη και αναμένουμε να δούμε αν θα δικαιωθεί ως προς την αναγέννησή του.

Σιμάο ο… βελτιωμένος
Ένα στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε και αφορά τον Σιμάο έχει να κάνει με την βελτίωσή του σε κάποιους τομείς που υστερούσε. Ο μικρός είναι ένα πραγματικό σκυλί του πολέμου, ικανό να εξολοθρεύσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Εκεί που «έχανε» αρκετά ήταν στη μεταβίβαση, κάτι το οποίο έχει φτιάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς τον βλέπουμε να δίνει τη μπάλα με μεγαλύτερη σιγουριά. Άλλος παίκτης...

Παράνοια
Πάντως ώρες – ώρες και εμείς οι Παναθηναϊκοί δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Δεν πάει καλά η ομάδα το καλοκαίρι; Πέφτει κράξιμο. Πετάει φωτιές; Μας φαίνεται παρά φύση. Μέση λύση σε αυτή την παράνοια δεν φαίνεται να υπάρχει…

Φυσική συνέχεια
Για να κλείσουμε το θέμα με τα της προετοιμασίας να επαναλάβω κάτι που αναλυτικά έχω γράψει στο σχόλιο μου στο Gazzetta (http://www.gazzetta.gr/bloggers/vasilaras/item/96526-%CE%B3%CE%B9%E2%80%...). Θα ήταν παράλογο να έτρεχε όπως τρέχει ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή, αν πέρσι σερνόταν. Επειδή όμως μιλάμε για μια ομάδα άριστα δουλεμένη σε αυτό τον τομέα τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη αυτή αποτελεί απλώς μια φυσική συνέχεια. Αντίθετα, αν βλέπατε τους Ολυμπιακούς να πετάνε ξαφνικά φωτιές, ενώ πέρσι γελούσε και το παρδαλό κατσίκι, κάτι «πονηρό» θα είχε συμβεί. Και δεν θα 'ταν και η πρώτη φορά...

Δεν είναι αντίπαλος
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η ιστορία με το ξύλο στην ΑΕΚ θα κάνει… καλό στην ΑΕΚ, υπό την έννοια της συσπείρωσης. Παραήταν ντροπιαστικό το σκηνικό αυτό και έτσι αναμένεται να φέρει κοντά στον Μπάγεβιτς και όσους κρατούσαν ουδέτερη στάση. Και πάλι ωστόσο θεωρώ ότι η ΑΕΚ… παραείναι μακριά από τον Παναθηναϊκό και δεν έχει τα φόντα να τον κοιτάξει στα μάτια, οπότε τζάμπα κάποιοι ρίχνετε αυτόν τον αντίπαλο στο τραπέζι.

Λάθος χειρισμός
Επιμένω πως η δυσκολία ως προς την οποία θα βρουν ομάδα οι «κομμένοι» από τον Νιόπλια ποδοσφαιριστές έχει να κάνει και με τον τρόπο που το χειρίστηκε ο σύλλογος το θέμα. Όταν τους παίρνεις κανονικά στην προετοιμασία δεν τους δίνεις να καταλάβουν πόσο… ανεπιθύμητοι είναι, άρα κι αυτοί δεν ψάχνουν με την ίδια διάθεση. Κλασικότερο παράδειγμα όλων ο Μάριο που τρέχει και δεν φτάνει και μακάρι να… φτάσει, για να ασχοληθεί και με το άλλο, το σοβαρότερο, θέμα που αντιμετωπίζει.

ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ leoforos.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Μια νύχτα μόνο… :: Σχόλια

ΠΕΤΡΟGOAL
Απ: Μια νύχτα μόνο…
Δημοσίευση Δευ 09 Αυγ 2010, 21:10 από ΠΕΤΡΟGOAL
AN KAΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ , ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΩ....

ΓΙΑ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΙΟΥΡΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Ο ΣΙΜΑΟ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ , ΣΤΗΝ ΠΑΣΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Tropikano
Δημοσίευση Δευ 09 Αυγ 2010, 22:29 από Tropikano
Απλες σιγουρες παραληλες μεταβιβασεις ειναι ευκολο να κανει και καθε χρονο που θα μεγαλωνει ο Σιμαο θα ειναι ακομα πιο καλες οι πασσες του,το θεμα ειναι να δουλεψει λιγο καμια ψιλοδιαγωνια πασα μπροστα και να μην πνιγομαστε οταν μας πρεσαρουν.τις μακρυνες ειναι τρομερα δυσκολο να διορθωσεις αν δεν το εχεις απο την φυση σου, αλλα αν ηταν ευκολο ο Φεργκιουσον θα τον ειχε κρατησει στην Μαντσεστερ τοτε και δεν θα τον αφηνε να φυγει..Ο Σιμαο ειναι πολυτιμο ΕΡΓΑΛΕΙΟ και τπτ αλλο και η καλη του τυχη τον εριξε να μαθει την θεση διπλα στον Σιλβα οποτε παντα θα εχει θεση στην ομαδα , παντα θα ειναι πολυτιμος και ας μην εχει ποτε την αξια που ολοι πιστεψαμε οτι θα εχει σαν παικτης..

Για Γιουρκα ειμαι προκατελημενος γιατι ειναι ο μονος Ελληνας που ποδοσφαιρικα του εχω μεγαλη αδυναμια και εχω την κρυφη ελπιδα οτι φετος θα κανει την διαφορα σε μια θεση που ειναι ορφανη απο τοτε που ο ιδιος αφησε..
kokostur
Δημοσίευση Τετ 11 Αυγ 2010, 01:07 από kokostur
Όλοι οι "κομμένοι" έχουν τέτοια συμβόλαια που δεν τα βρουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Ήρθαν στην ομάδα υπερεκτιμημένοι, (ή μάλλον τους υπερεκτίμησαν "κάποιοι" για μεγαλύτερη μίζα) και δεν υπάρχει άλλο κορόιδο να τα σκάσει για να τους ...περιθάλψει!!

Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο να γίνει. Να τους αφήσουν ελεύθερους; Να τους δώσουν δανεικούς (με το σχετικό τσοντάρισμα στο συμβόλαιό τους); Να τους δώσουν "κοψοχρονιά"; Δεν ξέρω.
Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι θα δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα στα αποδητήρια, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για το κλίμα της ομάδας. Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 11 Αυγ 2010, 13:07 από Tropikano
kokostur έγραψε:
Όλοι οι "κομμένοι" έχουν τέτοια συμβόλαια που δεν τα βρουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Ήρθαν στην ομάδα υπερεκτιμημένοι, (ή μάλλον τους υπερεκτίμησαν "κάποιοι" για μεγαλύτερη μίζα) και δεν υπάρχει άλλο κορόιδο να τα σκάσει για να τους ...περιθάλψει!!

Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο να γίνει. Να τους αφήσουν ελεύθερους; Να τους δώσουν δανεικούς (με το σχετικό τσοντάρισμα στο συμβόλαιό τους); Να τους δώσουν "κοψοχρονιά"; Δεν ξέρω.
Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι θα δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα στα αποδητήρια, κάτι που θα ήταν καταστροφικό για το κλίμα της ομάδας. Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Υπερεκτιμημενοι???Μαλλον ξεχναμε πολυ γρηγορα..
Μονο ο Γκαμπριελ εχει γερο συμβολαιο απο αυτους,αν θυμαμε 600 περιπου τον χρονο τα οποια ειναι μεν πολλα αλλα ηταν ο καλυτερος δεξιος μπακ στην Βραζιλια οταν τον πηραμε..Μαντζιος-Κλευτον-Μελισης-Μαριο παιρνουν λιγα σε συγκριση με τον μεσο ορο της ομαδας,αλλα πολλα για τον μεσο ορο των υπολοιπων ομαδων του πρωταθληματος και ετσι προκυπτει το προβλημα και δεν μπορεις να τους ξεφορτωθεις..Αν δουμε και την πορεια που κανανε ολοι οι κομενοι 2 χρονια πιασε το αυγο και κουρευτο Βαγγελη Μαντζιε που καταφερες να αποτυχεις στην Κυπρο !!

Επισης μην ξεχναμε οτι πριν 3 χρονια ο Γκαμπριελ θα ηταν βασικος,ο Κλευτον ο πιο δημιουργηκος μας μεσος και ο Ματζιος ΗΤΑΝ βασικος μας φορ,οπως και ο Μαριο στο τερμα..

Μια λυση θα ηταν συνεργασια με καποια μεσαια-μικρη ομαδα πρωτης κατηγοριας,σε πρωταθλημα 2ης ταχυτητας(τουρκια-ολλανδια-πορτογαλια-σκοτια ΠΧ)να τους δωσεις μισοπληρωμενους να παιξουν και αν σου βγει ο ενας πληρωνει τους μισθους για ολους και βγαζεις και κερδος,αλλα αυτα ειναι απιαστα ονειρα οταν το πρωτο που κοιταμε ειναι τα λογιστικα..

Κανω και ενα σεναριο για τους δυσκολους..Περιπου 11 στις 16 ομαδες της πορτογαλιας εχουν λιγοτερο απο το 1/5 σε μπατζετ απο εμας,ποσο δυσκολο θα ηταν να κανεις μια τετοιου τυπου συμφωνια??Ελλα εδω ρε Ριο Αβε,θα σου δωσω 5 παικτες που περνουν 1,5 εκ τον χρονο και οι 5 μαζι θα σου προκαταβαλω 500 χιλιαδες ευρο και θα πληρωσω τους μισους μισθους τους με μια προυποθεση,τι παικτες θελεις??Θες τερμα παρε τον Μαριο αλλα δεν θα κανεις αλλη μεταγραφη τερματοφυλακα φετος,θες φορ ψηλο,παρε τον Μαντζιο αλλα δεν θα παρεις αλλον και παει λεγοντας..Ενα απο τους 5 να βγει και να παρει μεταγραφη οπουδηποτε,εχεις παρει το λιγοτερο τα λεφτα σου για ολους..

Μια νύχτα μόνο…

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Μια νύχτα απ'τη ζωή μας ολόκληρη η δική σου greenwebfans.com
» H νύχτα με τη μέρα... ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ
» Η νύχτα που ο Νίνης έγινε... μετενσάρκωση του Σαραβάκου SPORTDAY
» Τακτικη και οχι μονο...!!
» Ήρθε μόνο η... Φεράρι!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: