Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο” Κυρ 01 Νοε 2009, 23:05
Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα καθώς όπως τόνισε οι παίκτες του δεν πρόσφεραν τίποτα στον κόσμο εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χενκ Τεν Κάτε:
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που ο Παναθηναϊκός νικάει αλλά δεν ασχολούμαστε με ποδόσφαιρο αλλά με τα όσα έχουν γίνει όλη την εβδομάδα; «Δεν θεωρώ ότι είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός που φταίει για αυτό. Δεν φτιάχνουμε εμείς τα νέα. Θα ήμουν ευχαριστημένος να απαντάω μόνο για ποδόσφαιρο. Και ελπίζω από εδώ και πέρα να μιλάμε για αυτό. Είχαμε ένα καλό 20 λεπτό με αρκετές ευκαιρίες και δύο όμορφα γκολ. Ακόμα και το πέναλτι προήρθε από ωραία επίθεση. Και μετά εμφανίστηκε το μυστήριο του ποδοσφαίρου. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα με δέκα παίκτες και ένα μέρος της δικής σου ομάδας πιστεύει ότι πρέπει να δουλέψουμε λιγότερο το πράγμα αντιστρέφει. Γιατί αυτοί που αγωνίζονται με δέκα δίνουν το κάτι παραπάνω και δεν υπάρχει πλέον αριθμητικό μειονέκτημα. Και με εξαίρεση το διάστημα των πρώτων είκοσι λεπτών δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Και φυσικά εγώ είμαι υπεύθυνος και είμαι έτοιμος να δεχτώ την κριτική γιατί η εικόνα δεν ήταν καλή. Χάσαμε κάθε αίσθηση της τακτικής και ο καθένας έκανε το δικό του με συνέπεια να μην παίζουμε σαν ομάδα και αυτό φυσικά μας δυσαρέστησε. Εκφράζω τη λύπη μου για τους οπαδούς της ομάδας μας γιατί γνωρίζω καλά ότι το ποδόσφαιρο παίζεται για αυτούς και δεν τους προσφέραμε τίποτα εκτός τους τρεις πόντους, οι οποίοι είναι σημαντικοί αλλά δεν είναι αρκετοί. Οπότε θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και ίσως τώρα να είναι μια κατάλληλη στιγμή για να μαζευτεί η ομάδα στην Παιανία να συζητήσουμε με τους παίκτες και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Γκράτς γιατί αν πάρουμε τη νίκη θα είμαστε κοντά στη πρόκριση. Έβγαλα τον Κατσουράνη γιατί είχε κίτρινη κάρτα και με δεδομένο το 2-0 ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε. Με το ίδιο σκεπτικό έπραξα και στον Νίνη, ο οποίος έχει παίξει αρκετά το τελευταίο διάστημα με συνέπεια να χάνεται η φρεσκάδα του. Οπότε η αλλαγή έγινε για να τον έχω φρέσκο. Στο μέλλον αυτό θα συμβεί και με άλλους παίκτες γιατί έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ με τη ποιότητα να μην διαφέρει. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποια ματς χρειάζεσαι έναν παίκτη και σε κάποια έναν άλλο. Ωστόσο η ραχοκοκαλιά της δεν θα αλλάξει».
Είδαμε τη πρώτη εμφάνιση του Σεϊταρίδη, είστε ικανοποιημένος και γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο θεωρείται ότι είναι ντεφορμέ; «Για τον Σεϊταρίδη είμαι χαρούμενος που είναι πλέον σε θέση να παίζει, του λείπει η τριβή σε αγώνες και θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε με τις συμμετοχές του όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο για τον Λέτο έπαιξε ένα ολόκληρο ματς την Τετάρτη και έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Πέμπτη και ένα την επόμενη Κυριακή. Σας είχα πει ότι έχουμε επτά αγώνες σε εικοσιδύο μέρες και οι διεθνείς εννιά ματς σε 30 μέρες οπότε για να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι πρέπει να προφυλάσσουμε τους παίκτες μας. Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου».
*Στο χθεσινό παιχνίδι κόπηκαν 18.066 και εισπράχθηκαν 214.569
Πατέρας: «Απογοητεύτηκα από το θέαμα που παρουσιάσαμε»
«Η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και το θέαμα που παρουσιάσαμε στους φιλάθλους ήταν χαμηλό. Είναι θέμα προπονητή και παικτών να τα βρουν. Ελπίζω να δούμε καλύτερο θέαμα στη συνέχεια. Δεν φοβήθηκα μην… στραβώσει το ματς, απλώς απογοητεύτηκα από το θέαμα» δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου που τον ανέμεναν, ενώ κληθείς να σχολιάσει τα συνθήματα υπέρ του Τεν Κάτε πριν την έναρξη του αγώνα, υπογράμμισε: «Δεν παίζει ο προπονητής μπάλα. Παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και ότι ο κόσμος και η διοίκηση έχουν απαιτήσεις».
Σαριέγκι: «Μετά το 2-0, νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι»
«Μετά το 2-0, νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και χαλαρώσαμε υπερβολικά. Δεν είχαμε την μπάλα, δεν πρεσάραμε καθόλου. Κι όμως ξεκινήσαμε καλά και δεν μπορώ να καταλάβω όσα ακολούθησαν. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος, ο Πανιώνιος με δέκα παίκτες μαχόταν μέχρι το τελευταίο λεπτό και έδειξε ομαδικό πνεύμα».
Για το παιχνίδι της Πέμπτης για το Europa League, σημείωσε: «Είναι σημαντικό. Αν κερδίσουμε, θα προκριθούμε. Πάμε για τους τρεις βαθμούς και να κλειδώσουμε την πρόκριση».
Γ. Βαρδινογιάννης: «Νιώθω ότι προκαλούμαι από τον Τεν Κάτε»
«Νιώθω ότι προκαλούμαι όταν βγάζει χωρίς λόγο τον Νίνη. Ο μικρός ήταν ο καλύτερος παίκτης μας…» σημείωσε και αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν έπαιξε ο Λέτο;»… Όταν τον ρώτησαν σχετικά με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν λίγο πριν το φινάλε, ο «Καπετάνιος» ήταν κάθετος: «Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω: είναι λάθος να αποδοκιμάζεις πριν τελειώσει το παιχνίδι».
prasinanea.gr
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο” Κυρ 01 Νοε 2009, 23:49
Γιατί δεν προκλήθηκες, όταν μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ σεζόν ο πεσέιρο (για να μην τον πω αλλιώς) τον είχε ξεχάσει εντελώ τον μικρό? Ε, καπετάνιε??? Επειδή τώρα είναι ο 10Κάτε, που δεν τον γουστάρεις, επειδή μπορεί να....πάρει και το πρωτάθλημα??? ΥΓ: Έχω πει ότι, όποιος κατά την γνώμη μου, προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα, εγώ θα τον κράζω. ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός.
Θέμα: Απ: Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο” Κυρ 01 Νοε 2009, 23:56
ΔΙΑΙΡΕ ΚΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.....ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΗΡΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΗ ΚΑΙ ΛΕΤΟ......Ο 10ΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΔΩΣΕ...
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο” Δευ 02 Νοε 2009, 00:00
Διαίρει και βασίλευε αλλά με ποιο τρόπο ρε Θανάση. Γαμώντας την ομάδα την οποία ....υποτίθεται ότι αγαπάς?? Άντε γιατί έχω την εντύπωση ότι τα παληκάρια εκεί στο GWF, μάλλον έχουνε δίκοιο!!!!
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο” Δευ 02 Νοε 2009, 00:38
ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!!
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: Τεν Κάτε: “Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο” Δευ 02 Νοε 2009, 01:15
YIANNIS090807 έγραψε:
Γιατί δεν προκλήθηκες, όταν μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ σεζόν ο πεσέιρο (για να μην τον πω αλλιώς) τον είχε ξεχάσει εντελώ τον μικρό? Ε, καπετάνιε??? Επειδή τώρα είναι ο 10Κάτε, που δεν τον γουστάρεις, επειδή μπορεί να....πάρει και το πρωτάθλημα??? ΥΓ: Έχω πει ότι, όποιος κατά την γνώμη μου, προσπαθεί να κάνει κακό στην ομάδα, εγώ θα τον κράζω. ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός.
O PESEIRO ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΓΙΑΝΝΗ , ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ , ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΤΣΙ ΤΟΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ .
Υ.Γ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ - ΜΑΧΟΜΕΝΗ " ΔΗΜΟΣΙΟ(ΓΡΑΦΙΑ) ΑΞΙΟΣ - ΑΞΙΟΣ , ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ !!!!!