ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Μαχλάς για Τεν Κάτε: Είμαι σίγουρος πως δεν του αρέσει όπως παίζει ο Παναθηναϊκός! Τετ 07 Οκτ 2009, 21:57 | |
| Την άποψη του για τον πρώην προπονητή του στην Φίτεσε και νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, κατέθεσε ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στην «ΕΡΑ Σπορ». Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ και της Εθνικής ομάδας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολλανδό και αποθέωσε την συνεργασία που είχαν στον σύλλογο του Άρνεμ, αλλά άφησε να εννοηθεί πως στον Παναθηναϊκό συμβιβάστηκε με την ανάγκη για αποτελέσματα και θεωρεί πως ο Τεν Κάτε δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που αποδίδουν οι « πράσινοι». « Έχει γίνει πολύς ντόρος για τον συγκεκριμένο προπονητή. Τον είχα στην Ολλανδία και ήμουν πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Έμαθα πολλά πράγματα. Εκείνη την χρονιά είχα βγει και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Με εκείνον προπονητή. Το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Θυμάμαι τα λόγια του Τεν Κάτε όταν ξεκίναγε στον Παναθηναϊκό κι αλλιώς βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται τώρα. Είμαι σίγουρος ότι έτσι όπως αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν του αρέσει. Όμως αρέσει σε κάποιος άλλους που παίρνουν τα αποτελέσματα. Η ομάδα αποσπά αποτελέσματα, έχει 6 στα 6, έχει την ποιότητα και το υλικό για να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και καταλαβαίνω πόσο πολύ το θέλει. Αλλά σίγουρα πρέπει να κοιτάξουμε και το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, που κατά την άποψη μου δεν είναι καλό», σχολίασε ο Νίκος Μαχλάς. www.sportdog.gr | |
|