www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς?

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? Empty
22112009
ΔημοσίευσηΜήπως να την....βλέπαμε αλλιώς?

Ημουν σχεδόν σίγουρος, ότι δεν θα έβρισκα κανένα μέσα στο site, μετά το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. (Φταίει και η ώρα που μπήκα βέβαια, αλλά εάν είχαμε νικήσει...όλο και κάποιον θα έβρισκα).
Αυτό όμως δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία και είναι απολύτως κατανοητό.
Θα ήθελα λοιπόν, με αυτό το κείμενο, να προλάβω κάποιες, κακές ίσως απόψεις για την ομάδα. Εννοείται ότι οποιαδήποτε άποψη είναι σεβαστή (ειδικά σε αυτόν εδώ το χώρο), νομίζω όμως ότι πριν εκφραστεί ίσως θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη, κάποιες...παλαβές ίσως, σκέψεις.
Από την Πέμπτη και μετά, ήμουν αγχωμένος για το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, καθώς η ομάδα προερχόταν από μία δύσκολη εβδομάδα, που απέφερε την πρόκριση της εθνικής στο μουντιάλ μεν, πολλή δε περισσότερη κούραση.
Αγχώθηκα μάλιστα, πιο πολύ, μετά και την χθεσινή γκέλα των απέναντι. Μετά το παιχνίδι στα Γιάννενα, όπου και αν κοιτούσες, εφημερίδες, internet, ραδιόφωνα, έλεγαν ότι ο Παναθηναικός θα πάει στο καραισκάκι με +4.
Ε, αυτό ήταν. Θεωρούσα σχεδόν σίγουρο, ότι θα γκελάρουμε. Μην ρωτήσετε πως, δεν ξέρω να σας απαντήσω. Αν έπρεπε να πω κάτι, θα ήταν μόνο το ότι μετά από τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα, μπορώ να ''μαντεύω'' ίσως, την αντίδρασή της.
Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι. Δεν κάνω το μετά Χριστόν προφήτη, αλλά η αίσθηση της σιγουριάς που έδειχναν οι παίκτες, αποτέλεσε και την παγίδα στην οποία έπεσαν. Τι πιο φυσιολογικό όταν θεωρείς σίγουρο τον αγώνα και ειδικά μετά από ελλειπή προετοιμασία και μεγάλη κούραση, να την πατήσεις και να γκελάρεις.
Και τώρα έρχομαι στο ζουμί της σκέψης μου (κάπως αργά βέβαια, μετά από τόσες λέξεις).
Εάν κερδίζαμε σήμερα, θα ήμασταν στο +4 και όλη την εβδομάδα θα ακούγαμε μέχρι το ντέρμπυ, ότι ο Παναθηναικός είναι το φαβορί, ο οσφπ στην κατάσταση που είναι δεν θα πάρει ούτε το Χ, ο ΠΑΟ πάει για πολλά γκολ, για το +7 στο καραισκάκι και άλλα αντίστοιχου περιεχομένου.
Αποτέλεσμα?? Η ομάδα θα πήγαινε κοιμισμένη στο φάληρο με τον αέρα του σίγουρου νικητή, να αντιμετωπίσει ένα ...πληγωμένο και γερασμένο λιοντάρι.
Μη θεωρηθεί ότι η λέξη λιοντάρι δείχνει φιλικές διαθέσεις στον απέναντι. Απλώς καταδεικνύει τον μεγάλο μας αντίπαλο. Και μην πει κανείς ότι δεν είναι μεγάλοι αντίπαλοι, γιατί δεν θα έχουν νόημα ούτε η ''έχθρα'' μας προς αυτούς, ούτε τα μπινελίκια που τους ρίχνουμε. Έτσι για να μην παρεξηγούμαστε.
Ποιο λοιπόν θα ήταν το πιο πιθανό αποτέλεσμα? Το φαβορί να χάσει από το πληγωμάνο λιοντάρι (Παραδείγματα πολλά, με πιο πρόσφατο αυτό της εθνικής μας). Όλοι γνωρίζουμε ότι για να πάρεις παιχνίδια σαν αυτό που έρχετε, το 80% που χρειάζεται είναι η ψυχή και ο τσαμπουκάς, κάτι το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, εμείς δεν θα το είχαμε εάν πηγαίναμε εκεί με το +4 (Να σας θυμήσω το προπέρσινο 0-1 με το γκολ του Παπαδόπουλου και ο νοών νοείτω).
Πως θα διαμορφωνόταν λοιπόν η βαθμολογία, σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο? Στο +1 εμείς.
Έστω ότι δεν χάναμε, αλλά παίρναμε το Χ, ποια η βαθμολογία?? Στο +4 εμείς.
Τι γίνεται όμως τώρα μετά από την γκέλα με τον Αστέρα? Πάμε μεν με +2 στο καραισκάκι, αλλά αυτό που θα ακούμε όλη την εβδομάδα θα είναι το πόσο κακός είναι ο Παναθηναικός, ότι οι δυο ομάδες είναι ισάξιες, ότι είναι η ευκαιρία του οσφπ να περάσει μπροστά και άλλα τέτοια διάφορα.
Και τώρα πια δεν θα σκεφτόμαστε ότι ακόμα και αν χάσουμε, πάλι μπροστά θα είμαστε. Αμφιβάλετε ότι παίζουν ρόλο στην ψυχολογία του παίκτη, τέτοιου είδους σκέψεις και συνήθως έχουν αρνητικά αποτελέσματα?
Εδώ λοιπόν είναι που ποντάρω εγώ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα θα κατέβει στο λιμάνι με ψυχή και καρδιά για να αποδείξει ότι είναι καλύτερη από αυτό το συνονθύλεμα που βρίσκεται μόλις 2 πόντους πίσω της, αλλά και για να διατηρηθεί στην κορυφή.
Σας το λέω από απόψε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την άλλη Κυριακή θα πάρουμε το διπλό.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σενάριο, ποια θα είναι η βαθμολογία?? Στο +5 εμείς. Σαφώς καλύτερο από το +1, ακόμα και από το +4.
Ας το δούμε λοιπόν λίγο....αλλιώς το σημερινό αποτέλεσμα, το οποίο στην τελική μπορεί να μας βγει και σε καλό.

ΥΓ1 Περιμένω τις απόψεις σας, πάνω στις.....διεστραμμένες απόψεις μου για να δω τελικά, εάν αυτή η ομάδα με έχει βγάλει εκτός πραγματικότητας, ή ότι ακόμη κάτι καταλαβαίνω από ποδόσφαιρο.

ΥΓ2 Ζητώ συγνώμη, εάν σας κούρασε το μέγεθος του κειμένου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς? :: Σχόλια

nice view
Απ: Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς?
Δημοσίευση Κυρ 22 Νοε 2009, 23:53 από nice view
ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΖΟΝ !!!!!!!!

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΚΕΛΑ!!!!!

ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ..ΝΑ ΣΑΣ $@#$@ΜΕ
michalisg13
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 00:56 από michalisg13
μπράβο ρε Γιάννη!! με έκανες μέσα στα νεύρα μου να χαρώ για το αποτέλεσμα που πήραμε!!! πραγματικά τώρα θα κοιμηθώ ήσυχος χωρίς νεύρα και χωρίς στεναχώριες!!!Smile
prasinos-panthiras
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 04:57 από prasinos-panthiras
Το παιχνίδι το σημερινό είναι παρελθόν. Το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο παιχνίδι που δεν σου βγαίνουν αυτά που θες στο γήπεδο και αυτός είναι ενασ λογος που αγαπάμε τόσο αυτό το άθλημα. Υποστήριξη στην ομάδα και προπονητή ο δρόμος φέτος είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν θα μας αφήσουν να το πάρουμε εύκολα, δεν θα υπάρχουν δρόμοι στρωμένοι με λουλούδια αλλα θα είναι γολγοθάς. Και μην κολλάμε σε διαιτησίες και λάθη παιχτών η οτιδήποτε άλλο. Καθαρό μυαλό και να κρατήσουμε τον προσανατολισμό μας που είναι το πρωτάθλημα. ΠANAθA ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛA ΣΤΑ ΚAΓΚΕΛΑ REEEEEEE
prasinos-panthiras
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 11:11 από prasinos-panthiras
Και μια υπενθύμιση η Barcelona έφερε ισοπαλία αυτό το σαββατοκύριακο λέτε να τους βγάλουν όλους τους παίχτες και προπονητική ομάδα "αμπαλους"? οι ισοπαλίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, και φυσικά, αν στα αλήθεια θέλουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βλέπουμε ομάδες με αντιποδόσφαιρο (11 πίσω από την σέντρα) να μας κόβουν βαθμούς γιατί μονο έτσι μπορούν να μας παίξουν, οποιος άλλος ανοίχτηκε έφαγε γκολάκια μαζεμένα.
Cisse
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 12:24 από Cisse
Λοιπόν εμένα μου αρέσει που ήρθαν έτσι τα πράγματα... Από άποψη ψυχολογίας μιλάω...
Μετά και την χθεσινή σφαγή παίκτες διοίκηση και κόσμος είναι θυμωμένοι. Θέλουν την νίκη μέσα στο Καραΐσκάκη πάση θυσία! Μα θα μου πείτε τι σου αρέσει? Που ήρθε ένα από τα χειρότερα σενάρια, τα χειρότερα αποτελέσματα με τον Αστέρα Τρίπολης? τι λες ρε ...ακα? Απλά μαθηματικά είναι 4+3=7... γκολ μέσα στο Καραΐσκάκη και μετά κλαφτα Χαράλαμπε!
Διαφωνώ!! Με το +4 θα πηγαίναμε χαλαρά για την ισοπαλία και το ματσάκι θα ήταν σούπα, θα σου πεταγε και ο ΟΣΦΠ ένα μπαλάκι στο 90++++ με τη κωλοφαρδία που έχει και μετά να δούμε ποιος θα κλαίει τον Χαράλαμπο... Μην ξεχνάτε οτι μας περιμένει και άλλη σφαγή Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ!! Δεν μπορείς να πας επαναπαυμένος στο +4 μεσα στο Καραΐσκάκη Πρέπει να πας θυμωμένος τσαντισμένος και υποψιασμένος αν θες να κερδίσεις. Και για να κάνω και την πρόβλεψη μου ο ΟΣΦΠ θα προηγηθεί με 1-0 και το ματσάκι θα λήξει 1-2 ! Τα γκολ Σαλπι και Σαριεγκι!
prasinos-panthiras
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 13:07 από prasinos-panthiras
θέλω και ο Cisse και ο Leto να βάλουν γκολ για να τους έρθει πιο γλυκα αλλα χωρίς σάλιο. Πάντως Σισσέ νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου ίσος καλλίτερα έτσι για να σκυλιάσουμε και να μπούνε μέσα να μασάνε σιδερα
akisdelphi
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 13:26 από akisdelphi
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ, ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ +4 ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΙ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ, ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 7-8 ΑΤΟΜΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ), ΜΕΤΑ ΛΟΓΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΥΓΑΝ, ΑΡΓΑ ΔΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22.00 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ 5-6.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΕΠΙΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΑΠΛΩΣ Α Τ Υ Χ Ι Α
Neema
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 13:57 από Neema
Παιδια ολα αυτα που λετε ειναι πολυ σωστα, αλλα σε ενα ιδανικο πρωταθλημα οπως π.χ. Αγγλιας, Ισπανιας κτλ. Δυστυχως στο Ελλαδισταν δεν ειναι ετσι! Εδω δεν ειναι φυσιολογικο να φερνεις χ με μικροτερους. Και αυτο διοτι ξερουμε πολυ καλα οτι λειτουργουν αλλα μεσα. Οσον αφορα τη συνεχεια εγω δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη. Προβλεπω σφαγη και στο Καραισκακη και κλιμα Ριζουπολης. Με δεδομενο οτι στον β γυρο εχουμε να βγαλουμε δυσκολες εδρες και ο ανυπαρκτος ειναι πισω μας με μονο 2 βαθμους, πραγμα που μπορει να αλλαξει σε μια εβδομαδα, μου φαινονται πολυ δυσκολα πλεον τα πραγματα. Γνωριζοντας τις συνθηκες του ελληνικου πρωταθληματος επρεπε να αρπαζουμε απο τα μαλλια καθε ευκαιρια, και στην Καβαλα και στο Οακα χθες, καθως το ξαναλεω οτι ο Κοκκαλης θα κανει το παν για να παρει αυτο το πρωταθλημα και τα χρηματα φυσικα αφου μονο με αυτα σωζεται. Μακαρι να ανατραπουν ολα ομως πλεον ειμαι πολυ απογοητευμενη. Το σημαντικο θα ηταν να χτισουμε διαφορα απο τωρα. Εμεις αντι να χτιζουμε δυστυχως γκρεμιζουμε.

ΥΓ. Αν χασουμε αυτο το πρωταθλημα τοτε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 14:37 από YIANNIS090807
Cisse έγραψε:
Λοιπόν εμένα μου αρέσει που ήρθαν έτσι τα πράγματα... Από άποψη ψυχολογίας μιλάω...
Μετά και την χθεσινή σφαγή παίκτες διοίκηση και κόσμος είναι θυμωμένοι. Θέλουν την νίκη μέσα στο Καραΐσκάκη πάση θυσία! Μα θα μου πείτε τι σου αρέσει? Που ήρθε ένα από τα χειρότερα σενάρια, τα χειρότερα αποτελέσματα με τον Αστέρα Τρίπολης? τι λες ρε ...ακα? Απλά μαθηματικά είναι 4+3=7... γκολ μέσα στο Καραΐσκάκη και μετά κλαφτα Χαράλαμπε!
Διαφωνώ!! Με το +4 θα πηγαίναμε χαλαρά για την ισοπαλία και το ματσάκι θα ήταν σούπα, θα σου πεταγε και ο ΟΣΦΠ ένα μπαλάκι στο 90++++ με τη κωλοφαρδία που έχει και μετά να δούμε ποιος θα κλαίει τον Χαράλαμπο... Μην ξεχνάτε οτι μας περιμένει και άλλη σφαγή Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ!! Δεν μπορείς να πας επαναπαυμένος στο +4 μεσα στο Καραΐσκάκη Πρέπει να πας θυμωμένος τσαντισμένος και υποψιασμένος αν θες να κερδίσεις. Και για να κάνω και την πρόβλεψη μου ο ΟΣΦΠ θα προηγηθεί με 1-0 και το ματσάκι θα λήξει 1-2 ! Τα γκολ Σαλπι και Σαριεγκι!

Μπράβο ρε Μάνο, είπες μέσα σε 8 γραμμές, αυτό που προσπαθούσα να πω εγώ σε.....37!!!!
(Πουτ@^α έκθεση, ποτέ δεν σε γούσταρα)
geof1957
Δημοσίευση Δευ 23 Νοε 2009, 18:10 από geof1957
ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ . 18/10/2009 21,30 ' Ο ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ :

.......................ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 7 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ

ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ !

ΟΛΟΙ ΥΠΟΘΕΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΔΕΙΧΝΕ !

Μήπως να την....βλέπαμε αλλιώς?

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Μήπως να ξαναμαζευτούμε....???
» «Μήπως δεν θέλει ο ΠΑΟ τον Βοτανικό;»
» Μήπως δεν ηταν τυχαιο...???
» hellow BIG BROTHER! ή μήπως BIG PANATHA?
» Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ομπράντοβιτς;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: