www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
93 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 93 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ…

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… Empty
03122009
ΔημοσίευσηΑν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ…

Ξέρω ξέρω… Κάποιοι με το που θα δείτε τον τίτλο θα με πείτε νοσταλγό, υποστηρικτή της εποχής «Τζίγκερ», εχθρό του Τεν Κάτε και της νέας κατάστασης και πάει λέγοντας. Μη βιάζεστε…

Να ξεκαθαρίσω, λοιπόν, ότι ο Μουνιόθ μου άρεσε πολύ σαν προπονητής. Ηταν ρεαλιστής και ήξερε ότι με το υλικό που είχε στα χέρια του (Μπόβιο, Ρομέρο, Παπαδόπουλος κτλ), λίγα πράγματα μπορούσε να κάνει. Και μ’ αυτά τα λίγα «πάλεψε». Θυμηθείτε μόνο το ρόστερ και συγκρίνετε το με το τωρινό.

Οσο για τον Πεσέιρο, η αλήθεια είναι ότι είχε ένα σχέδιο στο παιχνίδι του, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Κατάφερνε να παίρνει αποτελέσματα, μέχρι που η ομάδα του «κλάταρε». Ο Παναθηναϊκός τότε έπαιζε στα περισσότερα ματς ένα βαρετό ποδόσφαιρο. Προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα…

Μήπως, όμως, τώρα βλέπουμε κάτι διαφορετικό; Οι «πράσινοι», μέχρι πρότινος, έπαιρναν τα αποτελέσματα που ήθελαν, αλλά αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα, μπάλα καλή δεν έπαιζαν. Αρα ποια η διαφορά; Αν γράφω κάτι ψέμα, ας μου πει κάποιος σε ποιους αγώνες χορτάσαμε ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό. Ας μου πει πότε είδαμε μια ομάδα να παίζει με ένα συγκεκριμένο πλάνο και ένα σύνολο που σου δίνει τη σιγουριά ότι ξέρει πως πρέπει να αναπτυχθεί και να αμυνθεί μέσα στο γήπεδο. Συγνώμη, αλλά, με τα λίγα που ξέρω, εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο…

Θα κλείσω, λοιπόν, με το εξής: Καλό ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε. Το υλικό είναι εξαιρετικό. Ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του έναν Ολυμπιακό με πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά έχασε. Μέσα σε μια εβδομάδα οι «πράσινοι» γκρεμίστηκαν από την κορυφή. Η ερώτηση, λοιπόν, είναι… Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ τι θα γινόταν..;

Διονύσης Δεσύλλας

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΕΙΧΑΝ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ

ΧΕΝΚ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ… :: Σχόλια

Η ιστορια τουσ μετα το περασμα απο τον παναθηναικο δειχνει και την αξια των ανδρων . Ο πορτογαλλος ακομα και απο την σαουδ. αραβια εφυγε κλωτσηδον.
Ο ισπανος ναι ηταν καλη περιπυωση , κακως εφυγε ηταν απο τις μεγαλες κλαπαρ.....διες του τζιγγερ οπως τοσες αλλες , (προπονητες μισης σαιζον) .

Οπως ομως ειπε και ο ΠΑΤΕΡΑΣ στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι Διονυσακη , και Βασιλη .
Δεν διορθωνεται το ενα λαθος με ενα μεγαλυτερο .
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ?
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΗ ........

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ???????

ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΤΣ.......

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΘΑΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.........ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!

Αν στη θέση του Τεν Κάτε ήταν ο Πεσέιρο ή ο Μουνιόθ…

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Τεν Κάτε: «Μόνο μία ομάδα άξιζε τη νίκη και αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός»
» Ήταν καλός, ήταν καλύτεροι
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος
» Τρεις για μια θέση!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: