Παιδια καταρχας να ζητησω συγνωμη που ανοιγω τοσο ασχετο θεμα, αλλα εχω γινει ηφαιστειο με αυτα που ακουω στην ερασπορ αυτην τη στιγμη!
Ανοιγω τυχαια αυτην την ωρα το ραδιο στον συγκεκριμενο σταθμο και ακουω καποιον, νομιζω Σωτηρη(επιθετο δεν ακουσα) οτι τον λενε, ο οποιος λεει οτι δεν ειναι ο ιδιος Παναθηναικος.Μαλλον ειναι γαβρος απ οτι καταλαβα. Αυτος ο τυπος εχει βγαλει σκαρτους τους παικτες μας και οτι παμε για διαλυση! Λεει κατι ασυναρτησιες του τυπου οτι ο Ομπραντοβιτς κανει μαπα κοουτσαρισμα φετος και οτι ειναι αλλαζονας καθως δεν ηθελε μεταγραφες το καλοκαιρι. Επισης αναφερεται με απαξιωτικα λογια στους παικτες λεγοντας οτι τους ενδιαφερει μονο το που θα κλεισουν τραπεζι το βραδυ! Μαλιστα αναφερεται στο πρωτοσελιδο της εφημεριδας του Γιαννακοπουλου λεγοντας οτι και λιγα εγραψε! Ναι ειλικρινα αυτο λεει αν δεν το πιστευετε! Λεει οτι η ηττα μας ηταν αψυχη και ντροπιαστικη και οτι ο Πεκοβιτς συγκεκριμενα αν ειναι 20 χρονων και δεν μπορει να παρει τα ποδια του τοτε ειναι για πεταμα!! Μαλιστα βγαινουν και καποιοι και καλα Παναθηναικοι και του λενε φιλικα οτι τα παραλεει και οτι δεν ειναι ετσι ακριβως παρολο που εχει δικιο στα περισσοτερα! Βγαζει απιστευτη κακια λεγοντας πως το κακο με τους Παναθηναικους ειναι οτι κανουν τους παικτες τους βασιλιαδες και συγκεκριμενα μιλα για τον Σπανουλη λεγοντας πως δεν θα βρει αλλου καλυτερα απο τον Παναθηναικο καθως εκει τον εχουν σαν βασιλια ενω αλλου θα χανοταν!! Ναι μην τριβετε τα ματια σας, μεταφερω τα λογια ακριβως οπως τα ακουω!!
Ειναι δυνατον να ακουγονται τετοιες αηδιες απο ραδιο που πληρωνω εγω και ολοι μας??? Ο καθενας μπορει να εκφραζει τις αποψεις του αλλα αυτο ειναι εμπαθεια με δολιους σκοπους να δημιουργησει τριγμους στην ομαδα! Ηθελα να ξερα αν αυτος ο Σωτηρης εχει καθολου μυαλο μες στο κεφαλι!! Τι λες ρε μαλακισμενε που θα σε ρωτησει κιολας ο Ομπραντοβιτς πως θα κοουτσαρει!!!!!
Τωρα λενε πως ο κοσμος του Παο ειναι μισος μισος, αλλοι δηλαδη λενε να μην κραζουν την ομαδα και αλλοι λενε οτι ειναι σωστη η κριτικη! Ενω ολοι ξερουμε οτι ο κοσμος του Παο συσσωμος αυτην τη φορα ειναι στο πλευρο της ομαδας! Ρε θα μας τρελανετε ρεε??? ΣΕ ΖΩΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ????? Ο αλλος λεει οτι η ανοχη κανει κακο στις ομαδες!!
Παιδια τα χω παρει στο κρανιο ασχημα. Οι τυποι δεν παιζονται!! Να ψοφισετε μαλακισμενα που νομιζετε οτι ειστε οι δημαγωγοι του κοσμου! Ρουφιανοι δημοσιογραφοι! Η Παναθα δεν πεθανε. Θα σηκωσει κεφαλι και θα σας σκισει ολους ρεε?? Να δω τι θα λετε τοτε!!!
Τι κακια ρε παιδια θα βγει ετσι και χασει ο Ζοτς το πρωταθλημα...θα τον κατασπαραξουν τον ανθρωπο!! Ααα ρε γαμωτο...μονο εδω μπορουν να ακουγονται τετοια πραγματα! Τελικα δεν μας αξιζει σαν χωρα κανενας Ζοτς!! Και πολυ μας πεφτει που εκανε την τιμη να αγωνιστει στην κωλοχωρα μας!!
Παιδια δεν θα το πιστεψετε, βγαινουν στην εκπομπη γαυροι και λενε οτι ο Γιαννακοπουλος θα τον διωξει με τις κλωτσιες τον Ζοτς και το αλλο το ζωον συμφωνει!!! Μεχρι και οτι ειναι κακος ανθρωπος λενε επειδη δεν παρευρισκετε σε βραβευσεις κλπ. Χαχαχα ρε πουστη μου σε εκπομπη του Τσουκαλα επεσα?? Ειναι ο Τσουκαλας στην Ερα?? Ρε τι ακουμε!