www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
50 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 50 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» Empty
16022010
ΔημοσίευσηΑποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ»

Στον Παναθηναϊκό ποντάρει τα λεφτά του ο Στράτος Αποστολάκης όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι το «τριφύλλι» μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ακόμα και στην Ιταλία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στράτος Αποστολάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Κατά ένα μέρος πιστεύω ότι τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Φέτος όλα είναι απρόβλεπτα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα σκαμπανεβάσματα μερικών ομάδων ή ότι έχουν δυναμώσει μερικές “μικρές” ομάδες, όπως η Καβάλα. Ή αν έχει να κάνει με την αδυναμία των δύο ομάδων, όπως για παράδειγμα πρώτα του Ολυμπιακού να κρατήσει τη διαφορά και τώρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει πιο γρήγορα το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μας έχουν πείσει οι μεγάλες ομάδες, ότι έχουν διάρκεια στην απόδοση τους για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος ανασταλτικός χαφ και στη συνέχεια αναφέρθηκε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καβάλα:

«Σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό με την Καβάλα, όταν έχεις την εμπειρία και θέλεις να πάρεις τον τίτλο πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Αυτό θα λέγαμε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η ομάδα του Ολυμπιακού πήγαινε και καθάριζε τα συγκεκριμένα ματς. Στον Παναθηναϊκό έπρεπε να καθαρίσουν αυτό το πρωτάθλημα. Έπρεπε να το δείξουν σε κάποια παιχνίδια και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν μπορεί να το μεταβιβάσει ο πρόεδρος, ούτε ο προπονητής ούτε ο κόσμος. Αυτό το έχει ο κάθε παίκτης που μπορεί να πάρει τα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι να είσαι καλός».

Στη συνέχεια, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μίλησε για τους λόγους της αγωνιστικής κάμψης των «πράσινων»: «Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Θέλει να πάρει αποτελέσματα. Τι να κάνουμε την Κυριακή αν παίξει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και χάσει; Ο Νιόπλιας μαζί με τον Βαζέχα έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αγωνιστική κάμψη. Κάποιοι ξένοι δεν γνωρίζουν τη σημασία του να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Κοίταζαν τα παιχνίδια με τη Ρόμα».

Ερωτηθείς για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο για αυτό τον σκοπό. Να αποκτήσει δυναμική για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύψει το κενό της ΑΕΚ που αδυνατεί να πλησιάσει τις άλλες δύο ομάδες (Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό). Αν πόνταρα κάπου τα χρήματα μου θα τα έβαζα στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έχει πολλές λύσεις. Πιστεύω ότι έχει περισσότερες βάσεις από το καλοκαίρι. Έχει δουλευτεί καλά σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, του οποίου τα κενά μπορούν να φανούν και πάλι στη συνέχεια. Μετά τα παιχνίδια της Ευρώπης θα φανεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές προπονητών που υπήρξαν στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Χρειάζεται να δούμε πως ήταν τα δεδομένα στις δύο ομάδες. Μπορεί ένας προπονητής να πληρώσει τα λάθη του προηγούμενου. Ο Νιόπλιας παρέλαβε μία καλύτερα σε αγωνιστική κατάσταση ομάδα. Η έλευση του Ζίκο στον Ολυμπιακό έπαιξε ρόλο. Αν ο Μπάντοβιτς είχε μείνει στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Κετσπάγια θα μπορούσε να είναι καλύτερα τώρα η ομάδα. Θα μπορούσαν να είχαν δουλέψει πολύ περισσότερο στο διάστημα των Χριστουγέννων. Εκείνο το διάστημα ήταν πολύ σημαντικό. Δεν θα έκανε θαύματα, αλλά θα έκανε κάποιες σωστές επεμβάσεις για να ανταπεξέλθει σε ιδιαίτερες καταστάσεις. Όταν ο Ολυμπιακός έχει απανωτά ματς δυσκολεύεται και αυτό οφείλεται στην προετοιμασία του καλοκαιριού».

Ο Στράτος Αποστολάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα για τους «32» του Europa League: «Μπορούμε να παίξουμε αυτές τις ομάδες. Η Ρόμα δεν θα έχει καμία σχέση με τν ομάδα που βλέπουμε στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θα είναι ισορροπημένο το παιχνίδι. Δεν θέλουν ούτε εκείνοι το ματς να αποκτήσει τρελό ρυθμό. Θέλουν να περάσουν αλώβητοι από την Αθήνα και να δώσουν βαρύτητα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι προπονητών. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κάνει γκέλα στην έδρα του, μπορεί να παίξει εξίσου καλά και να πάρει ένα αποτέλεσμα στην Ιταλία. Πρέπει να έχει καλή παρουσία για να πάει με λιγότερες απώλειες στη συνέχεια των υποχρεώσεών του».

Καταλήγοντας, ο παλαίμαχος ανασταλτικός χαφ μίλησε για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους παίκτες στις ομάδες: «Πάντα υπήρχαν τέτοια πράγματα. Οι καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές αισθάνονται ανασφάλεια και στεναχωριούνται, όταν έρχονται αρκετοί ξένοι και δεν μπορούν να βοηθήσουν. Υπάρχουν ξένοι που αμείβονται πολύ και τους βλέπεις στην προπόνηση να σε κοροϊδεύουν.

Εμείς, ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα και εγώ βλέπαμε ξένους να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας. Αν χαθεί ο τίτλος οι Έλληνες θα σηκώσουν εκείνοι τον σταυρό, ενώ ο ξένος θα πάει στην πατρίδα του και θα κάνει δηλώσεις σε διάφορες ιστοσελίδες. Είχα διαβάσει ότι κάποιοι μάζευαν τους συμπαίκτες τους και προσπαθούσαν να βρεθεί μία λύση. Αυτό έκανε ο Σισέ, ο οποίος συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του για να βρουν η λύση. Αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα και τον ίδιο».
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ» :: Σχόλια

nice view
Απ: Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ»
Δημοσίευση Τρι 16 Φεβ 2010, 12:48 από nice view
nice view έγραψε:
Αν πόνταρα κάπου τα χρήματα μου θα τα έβαζα στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έχει πολλές λύσεις. Πιστεύω ότι έχει περισσότερες βάσεις από το καλοκαίρι. Έχει δουλευτεί καλά σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, του οποίου τα κενά μπορούν να φανούν και πάλι στη συνέχεια. Μετά τα παιχνίδια της Ευρώπης θα φανεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα».

ΑΧ ΒΡΕ ΜΠΕΤΑΤΖΗ........ ΒΙΣΤΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗ..........

Αποστολάκης: «Τα λεφτά μου στον ΠΑΟ»

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
» Οι δηλώσεις του Μαριδάκη (Όλα τα λεφτά)
» Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!
» Στον αφρό...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: