www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ   ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 11:01

Αντιγράφω απο την πράσινη της Κυριακής . Απο τα τρίφυλλα του ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΡΑ !

Σίγουρα μπορεί να συμβεί στον καθένα . Ξέρω ανθρώπους που έχουν δώσει εκατομμύρια στον Παναθηναικό και την Πέμπτη έφυγαν στο πέναλτυ.Όχι γιατί είναι μίζεροι ή για να γλιτώσουν το πήξιμο στο παρκιγκ , αλλά γιατί ... έτσι τους βγήκε , μην αντέχοντας μια ήττα που είναι αλήθεια πως ... χιλιάδες τη σκέφτονταν εκείνη τη στιγμή . Και είναι πραγματικά κρίμα , μιλάμε για πραγματική αυτοκτονία . Να μη μπορείς να πης "ήμουν και εγώ εκεί ... " , ενώ είχες πάει .
Ωραίος ο νικόλας , ωραία το χώνει και τον δουλεύει χωρίς να τον κατονομάζει .
Πράγμα που έκανε όμως η εξέδρα την παρασκευή όταν αναρωτιοταν μήπως ο ΤΖΙΓΓΕΡ είδε το τρίτο γκολ απο το φουαγιέ , γιατί το δεύτερο σίγουρα το έχασε !
Τώρα εμένα η ιδέα μου ήταν οτι το βράδυ στο σπορ φμ ο γκότζος έφτασε σε χρονο dt απο το γήπεδο και ήταν εμφανώς αμήχανος και προφανώς ενωτικός ; Ενώ οι γνωστοί που τον παίρνουν στο τηλέφωνο δεν ήξεραν τι έλεγαν για να τα χώσουν στον βγενόπουλο για τις δηλώσεις του ;
Θα είμαι κακεντρεχής που θα υποπτευθώ οτι ο βγενόπουλος είχε δίκιο πως κάποιοι χαίρονται στις δύσκολες στιγμές της ομάδας ;
Θα γίνω κακοήθης αμα υποπτευθώ πως κάποιοι δεν θέλουν το πρωτάθλημα φέτος ;

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ   ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 12:00

Γιώργο δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται σ'αυτή την ομάδα....Πάντως μη κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος συνεπάγεται οικονομική καταστροφή.Τόσο πολύ δεν νοιάζει μερικούς αυτό και βάζουν πάνω από όλα τα "πολιτικά" τους παιχνίδια? Δεν ξέρω, τι να πω......
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ   ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 15:10

ΣΤΑΘΗ, ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΛΛΑ 40 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ. ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΠΙΣΩ.

ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΟΥ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ...ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ...ΘΕΩΡΙΕΣ!!!
» Απαντήσεις στις απορίες
» Kόουτς, έχουμε απορίες!
» Η… χάρτα του γηπέδου (απαντηση σε 10 ερωτησεις -απορίες )

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: