Αντιγράφω απο την πράσινη της Κυριακής . Απο τα τρίφυλλα του ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΡΑ !
Σίγουρα μπορεί να συμβεί στον καθένα . Ξέρω ανθρώπους που έχουν δώσει εκατομμύρια στον Παναθηναικό και την Πέμπτη έφυγαν στο πέναλτυ.Όχι γιατί είναι μίζεροι ή για να γλιτώσουν το πήξιμο στο παρκιγκ , αλλά γιατί ... έτσι τους βγήκε , μην αντέχοντας μια ήττα που είναι αλήθεια πως ... χιλιάδες τη σκέφτονταν εκείνη τη στιγμή . Και είναι πραγματικά κρίμα , μιλάμε για πραγματική αυτοκτονία . Να μη μπορείς να πης "ήμουν και εγώ εκεί ... " , ενώ είχες πάει .
Ωραίος ο νικόλας , ωραία το χώνει και τον δουλεύει χωρίς να τον κατονομάζει .
Πράγμα που έκανε όμως η εξέδρα την παρασκευή όταν αναρωτιοταν μήπως ο ΤΖΙΓΓΕΡ είδε το τρίτο γκολ απο το φουαγιέ , γιατί το δεύτερο σίγουρα το έχασε !
Τώρα εμένα η ιδέα μου ήταν οτι το βράδυ στο σπορ φμ ο γκότζος έφτασε σε χρονο dt απο το γήπεδο και ήταν εμφανώς αμήχανος και προφανώς ενωτικός ; Ενώ οι γνωστοί που τον παίρνουν στο τηλέφωνο δεν ήξεραν τι έλεγαν για να τα χώσουν στον βγενόπουλο για τις δηλώσεις του ;
Θα είμαι κακεντρεχής που θα υποπτευθώ οτι ο βγενόπουλος είχε δίκιο πως κάποιοι χαίρονται στις δύσκολες στιγμές της ομάδας ;
Θα γίνω κακοήθης αμα υποπτευθώ πως κάποιοι δεν θέλουν το πρωτάθλημα φέτος ;
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ;