www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
"Τρικολόρ" ο Σισέ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

"Τρικολόρ" ο Σισέ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

"Τρικολόρ" ο Σισέ Empty
28022010
Δημοσίευση"Τρικολόρ" ο Σισέ

Την προηγούμενη Πέμπτη ο Ρεϊμόντ Ντομενέκ άκουσε τα... σχολιανά του, γιατί δεν κάλεσε τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Εθνική Γαλλίας. Λίγες μέρες αργότερα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας έρχεται να διορθώσει το σφάλμα του και να καλέσει τον 28χρονο σούπερ σταρ στην ομάδα του.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ κλήθηκε στους "τρικολόρ" για το φιλικό παιχνίδι με την Ισπανία στις 3 Μαρτίου στο Σταντ Ντε Φρανς στο Παρίσι. Ο Γάλλος προπονητής τελικά θα επιλέξει να συμπεριλάβει στην αποστολή 24 παίκτες, αντί για 23. Πρόκειται για μια ηθική δικαίωση για τον Σισέ, αφού είναι φέτος με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος Γάλλος επιθετικός.
Πλέον, στο παιχνίδι με τους "φούριας ρόχας", ο 28χρονος στράικερ θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει ότι δικαιούται να βρίσκεται στην 23άδα της Γαλλίας για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Εφόσον ικανοποιήσει τον Ντομενέκ, δεν αποκλείεται να πάρει ευκαιρίες και σε άλλους φιλικούς αγώνες.
Ο Λουί Σαχά έμεινε εκτός αποστολής της Έβερτον στον αγώνα με την Τότεναμ την Κυριακή (νίκησε η δεύτερη) 2-1, με τους "εφοπλιστές" να αναφέρουν ότι ο Γάλλος επιθετικός πονάει στον μηρό και θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Αν οι ιατρικές εξετάσεις προκύψουν καθαρές, τότε θα βρίσκεται κι αυτός στην αποστολή για το φιλικό. Το πλέον πιθανό είναι ότι ενημέρωσε τον Ντομενέκ ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική και για αυτό κλήθηκε ο Σισέ.

Κλήθηκε τελικά στην Εθνική Γαλλίας για το φιλικό με την Ισπανία στις 3 Μαρτίου.Για μενα ηταν το ποιο φυσιολογικο να γινει....για την ομαδα ομως ειναι ενας ακομα ποδοσφαιριστης με φορτωμενο προγραμμα......μαζι με τους 9 ελληνες διεθνεισ και το Σιλβα......παμε παναθα μου...πρωταθλημα και μονο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

"Τρικολόρ" ο Σισέ :: Σχόλια

akisdelphi
Απ: "Τρικολόρ" ο Σισέ
Δημοσίευση Δευ 01 Μαρ 2010, 13:09 από akisdelphi
Απολαύστε τον Γάλλο super star!

Γεια στον καθένα,

Όμορφο πρωινό. Είμαι στο αεροδρόμιο στον δρόμο για να δω την οικογένεια μου. Περίμενα τόσο καιρό αυτή την στιγμή. Επιτέλους θα έχω την μοναδική ευχαρίστηση να δω, να αγκαλιάσω και να φιλήσω τον νεογέννητο Τζάκσον Μάρλει Σισέ. Η οικογένεια μεγαλώνει και αυτό ισχύει και για την ευτυχία μου.

Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος γιατί έφυγα από την Ρώμη ως νικητής. Ήρθα, είδα, νίκησα (veni, vidi, vici). Είναι πάντα ένα μεγάλο επίτευγμα να νικάς δύο φορές ένα κλαμπ σαν την Ρόμα. Νομίζω ότι δείξαμε στον καθένα ότι ως ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Έχουμε την ποιότητα να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Αλλά για κάθε παιχνίδι θα προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά. Ένα προς ένα.

Τέλος, γνωρίζοντας ότι πολλοί από τους φίλους μου ρωτούν για την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, πρέπει να ξέρετε ότι αποτελεί τιμή να έχω συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα και είμαι ακόμα διαθέσιμος όποτε με χρειαστεί.

Να προσέχετε

Τζιμπρίλ

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΤΟ gazzetta blog του, φανταστειτε τωρα που ηρθε και η προσκληση στην εθνικη!!!!! θα πεταει απο την χαρα του....μπραβο Τζιμπριλ αντε και στο μουντιαλ, αρκει να μην σου περασει απο τον νου να μας αφησεις, σου χρωσταμε πολλα αλλα χρωστας και συ στην ΠΑΝΑΘΑ.
g3thanasis
Δημοσίευση Δευ 01 Μαρ 2010, 17:34 από g3thanasis
.μπραβο Τζιμπριλ αντε και στο μουντιαλ, αρκει να μην σου περασει απο τον νου να μας αφησεις, σου χρωσταμε πολλα αλλα χρωστας και συ στην ΠΑΝΑΘΑ.[/color][/quote]

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΑΚΙ...ΑΠΟΛΥΤΑ
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 02 Μαρ 2010, 20:52 από akisdelphi
ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΑΝΡΙ-ΣΙΣΕ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΕ Ο ΝΤΟΜΕΝΕΚ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Την φανέλα με το νούμερο «9» επέλεξε ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενόψει του μεγάλου αυριανού φιλικού με την Ισπανία στο «Σταντ ντε Φρανς»...

...Το αυριανό τεστ έχει μεγάλη σημασία για τους «τρικολόρ» και για τους παίκτες που κλήθηκαν από τον Ραΐμόν Ντομενέκ, δύο μόλις μήνες πριν την ανακοίνωση της λίστας με τους «23» που θα πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού διατηρεί βάσιμες ελπίδες πως θα βρίσκεται στην 18αδα του ματς και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και αυτό διότι στην τελική πρόβα της Τρίτης στο Κλερφοντέιν, ο Ραϊμόν Ντομενέκ δοκίμασε δύο σχήματα, σε ένα εκ των οποίων διαδραμάτισε ρόλο και ο Σισέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας δοκίμασε αρχικά ένα 4-4-2 με τους Ανρί και Σισέ στην επίθεση και τους Μαλουντά, Ριμπερί στα δύο άκρα. Στις σκέψεις του όμως βρίσκεται πάντα και ένα 4-2-3-1, διάταξη την οποία προτίμησε στην προκριματική φάση. Σε αυτήν την δοκιμή, ο Ανελκά έπαιξε στην κορυφή, με τους Ανρί, Γκουρκίφ και Ριμπερί να τον υποστηρίζουν ερχόμενοι από πίσω.

Οι δύο πιθανές ενδεκάδες που δίνουν τα γαλλικά ΜΜΕ για το αυριανό φιλικό είναι οι εξής:

Λορίς, Σανιά, Σιανί, Εσκουντέ, Σισοκό, Ντιαρά, Τουλαλάν, Μαλουντά, Ριμπερί, Ανρί, Σισέ. (4-4-2).

Λορίς, Σανιά, Σιανί, Εσκουντέ, Εβρά, Ντιαρά, Τουλαλάν, Ριμπερί, Ανρί, Γκουρκίφ, Ανελκά (4-2-3-1).

Υπάρχει μάλιστα η σκέψη πως η πρώτη ενδεκάδα θα είναι αυτή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι και στην επανάληψη με τις απαιτούμενες αλλαγές από πλευράς Ντομενέκ θα παίξει το δεύτερο σχήμα. H Εκίπ πάντως εστιάζει στην παρουσία του Σιανί της Μπορντό στην ενδεκάδα και δίνει για πιθανότερο αρχικό σχήμα, το δεύτερο.

http://www.sportdog.gr

"Τρικολόρ" ο Σισέ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Σισέ: "Iσως στο μέλλον πίσω στην Αγγλία"
» Σιναμά: "Νο 1 κίνδυνος ο Ζιμπρίλ Σισέ"
» Τσιώλης: "Το άλλοθι του Σισέ"
» Πονγκόλ: "Μπελάς ο Σισέ"
» "Μετά τον Σισέ, ο Βαλμπουενά"!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: