| ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? | |
|
+4vigor ΠΕΤΡΟGOAL thanasis_ akisdelphi 8 απαντήσεις |
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ?? | Α.ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ? | | 46% | [ 6 ] | Β.ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ?? | | 31% | [ 4 ] | Γ.Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ? | | 15% | [ 2 ] | Δ.ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ? | | 8% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 13 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Πεμ 04 Μαρ 2010, 17:45 | |
| ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ. | |
|
| |
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Πεμ 04 Μαρ 2010, 17:49 | |
| ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ @@@@@ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ.ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ?? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ??? | |
|
| |
thanasis_ Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 546 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Πεμ 04 Μαρ 2010, 18:32 | |
| Δεν μπορω να ριξω τις ευθυνες σε μια μονο πλευρα. Για μενα ολοι τους εχουν ακριβως το ιδιο μεριδιο ευθυνης...Δεν θεωρω πως υπαρχει δαχτυλος Κοκκαλη παντως | |
|
| |
ΠΕΤΡΟGOAL Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 891 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 43 Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Πεμ 04 Μαρ 2010, 19:12 | |
| οι 131 ... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ... ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΑΝ ΤΑ ΒΡΩ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ!! | |
|
| |
vigor Λεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 549 Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009 Ηλικία : 44 Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Πεμ 04 Μαρ 2010, 20:19 | |
| ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΕΜΠΟΔΙΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ!!!
ΥΓ: ΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ;;; | |
|
| |
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Πεμ 04 Μαρ 2010, 21:29 | |
| ΤΟ Β ΑΝΕΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ !
Αν δεν είχε συνδεθεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τις επιχειρηματικές επιδιώξεις οποιουδήποτε κολητού καιρ(δ)οσκόπου δεν θα υπήρχε κανένας να εμποδίσει το χτίσιμο !
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ : ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ! (θυμιθείτε τον περσικό) | |
|
| |
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Παρ 05 Μαρ 2010, 00:02 | |
| Δεν ξέρω ποιος φταίει και ειλικρινά στα @@ μου. Εγώ ξέρω πως η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει γήπεδο.Μόνο αυτο........ | |
|
| |
minos13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 102 Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2009 Ηλικία : 51 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Παρ 05 Μαρ 2010, 19:59 | |
| ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!! | |
|
| |
gipos13 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 759 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Aθήνα
| Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? Παρ 05 Μαρ 2010, 23:38 | |
| ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΗΝΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΤΕΣΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. | |
|
| |
| ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ??? | |
|