www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ωδή στον Λουκά Βύντρα EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ωδή στον Λουκά Βύντρα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Ωδή στον Λουκά Βύντρα Empty
15032010
ΔημοσίευσηΩδή στον Λουκά Βύντρα

Ωδή στον Λουκά ΒύντραΔημήτρης Μιχάλης | 15/3/2010 8:41:37 πμΗ νίκη τίτλου του Παναθηναϊκού μέσα στην Τρίπολη είχε πρωταγωνιστή τον πιο αδικημένο ίσως, παρεξηγημένο σίγουρα, αλλά και πιο φιλότιμο ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια, τον Λουκά Βύντρα. Εναν από τους πολυτιμότερους παίκτες των πρασίνων, καθώς η χρονιά που πραγματοποιεί ο διεθνής μπακ με την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Παιανία και σίγουρα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟ στο τέλος πανηγυρίσει τον τίτλο, ένα σημαντικό μερίδιο θα ανήκει και στον 29χρονο αμυντικό.

Ο Λουκάς Βύντρα ήρθε στην Παιανία τον Γενάρη του 2004 προερχόμενος από τον Πανηλειακό καθ' υπόδειξη του Βέλιμιρ Ζάετς γενικού... Δερβέναγα την εποχή εκείνη στους πράσινους. Ο 23χρονος τότε παίκτης πρόλαβε να φορέσει πέντε φορές την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο και να στεφθεί νταμπλούχος στο πρώτο εξάμηνο ως νέο μέλος του Παναθηναϊκού.

Από την επόμενη σεζόν (2004-05) πήρε τη φανέλα βασικού... σπίτι του. Είτε ως δεξί μπακ (κυρίως), είτε ως στόπερ, η άμυνα του Παναθηναϊκού ανεξαρτήτως προπονητή (και αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν) ξεκινούσε από τον Βύντρα. Πήγαινε πρώτος στην Παιανία και έφευγε τελευταίος. Ανθρωπος χαμηλών τόνων, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, δούλεψε πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο δεν έτυχε της ίδιας υποδοχής, αλλά και αποδοχής από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Ηταν μονίμως στο στόχαστρο των οπαδών του Παναθηναϊκού. Για όλα έφταιγε ο Λουκάς. Ακόμα κι όταν δεν έφταιγε, ήταν ο εύκολος στόχος για όλους. Επειδή ο ίδιος δεν είχε και δεν φρόντισε ποτέ του να κάνει στενές σχέσεις με τα ΜΜΕ, ούτε με τους κάθε είδους... image makers, τράβηξε πολλά. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι παίζει στον Παναθηναϊκό επειδή έχει αποκτήσει... συγγενική σχέση με παράγοντα της ομάδας. Λοιδορήθηκε ακόμα και από συμπαίκτες του, που πέρασαν και δεν... ακούμπησαν από την Παιανία.

Ακόμα και όταν οι σειρήνες γερμανικών ομάδων ηχούσαν στην Παιανία για τον παίκτη, η διοίκηση ήταν επιφυλακτική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, τη στιγμή που οι οπαδοί εύχονταν "δώστε τον να τελειώνουμε"!

Ομως ο ίδιος... βράχος! Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έστω και καθυστερημένα δικαιώνεται βλέποντας πλέον την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας να τον αποθεώνει και να του αναγνωρίζει την προσπάθεια που έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν είναι ο σούπερ αμυντικός και το σούπερ μπακ και σίγουρα έχουν περάσει καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό σε αυτές τις θέσεις. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να του προσάψει το παραμικρό, όσον αφορά την αφοσίωσή του, τον επαγγελματισμό του και το πάθος του. Δεν λιγοψύχησε ποτέ. Δεν κρύφτηκε ποτέ και πάντοτε έβαζε και βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Για όλα αυτά του αξίζουν περισσότερα από ένα χειροκρότημα και ένα συγγνώμη απ' όλους...

apo ..sport.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Ωδή στον Λουκά Βύντρα :: Σχόλια

akisdelphi
Απ: Ωδή στον Λουκά Βύντρα
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 19:08 από akisdelphi
ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΛΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
EINAI O ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΑΣ.
vigor
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 19:35 από vigor
Μπράβο, Άκη, με κάλυψες.
Αν και του τα έχω σούρει στο παρελθόν, οφείλω να παραδεχτώ, ότι έχεις δίκιο!!!

Πολύ φιλότιμος. Αυτό που ξέρει, παίζει!!
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 19:59 από minos13
KAI ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΝ .ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 20:28 από gipos13
akisdelphi έγραψε:
ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΛΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
EINAI O ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΑΣ.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΟΛΟΥΣ.Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ.ΠΙΟ ΔΟΥΛΕΥΤΕΡΑΣ,ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!
Tropikano
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 23:08 από Tropikano
Συμφωνω,οχι ομως οτι δεν ειχε και η κερκιδα τα δικια της να τον κραζει κατα καιρους εχει κανει απιστευτα,ο Βυντρα αλλαξε περυσι,δεν ειναι ο Λουκάς πλεον,ειναι ο Λούκας Βύντρα..
abaddon
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 23:16 από abaddon
Κι εγώ του χω σούρει διάφορα. Ποτέ όμως εις βάρος του ανθρώπου Βύντρα αλλά του παίκτη Βύντρα, τον οποίο έβλεπα πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο βάρος της ομάδας. Δε με ενδιέφεραν ποτέ οι λόγοι και φυσικά λάθος μου, αλλά έτσι είναι οι οπαδοί. Δεν μπορώ όμως κι εγώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια που έκανε και κάνει για να βελτιωθεί. Εξαιρετικός φέτος και μακάρι να συνεχίσει έτσι.
g3thanasis
Δημοσίευση Δευ 15 Μαρ 2010, 23:26 από g3thanasis
ΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....................................ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.....Ο ΒΥΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.....ΨΥΧΑΡΑ....ΟΧΙ ΜΕΡΣΙ Η ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΨΥΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ωδή στον Λουκά Βύντρα

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Ποιος θα παίξει δίπλα στον Βύντρα;
» Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
» Βύντρα 2014!
» ΒΥΝΤΡΑ ΘΕΕ ΠΗΔΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: