Αριθμός μηνυμάτων : 372 Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009 Ηλικία : 48 Τόπος : Αθηνα
03052010
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ
Μεγαλος απων απο την χθεσινη φιεστα ο Γιαννης Γκουμας. Ντροπη σε οποιον δεν τον καλεσε!
Αυτα γραφοντουσαν περισυ...
"Μετά από 14 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων πρόσφερε και την ψυχή του στην ομάδα, ο Γιάννης Γκούμας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.
Το "διαζύγιο" των δύο πλευρών εκδόθηκε φιλικά και ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός θα εισπράξει 250.000 ευρώ για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Γιάννης Γκούμας, τον οποίο ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδονογιάννης, είχε χαρακτηρίσει "σημαία της ομάδας", δεν βρισκόταν στα πλάνα του Χενκ τεν Κάτε, ο οποίος είχε ζητήσει επίμονα την απομάκρυνσή του.
Ο πρώην, πλέον, αρχηγός του "τριφυλλιού" έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή στις 15 Απριλίου του 1995, σε εκτός έδρας παιχνίδι των "πρασίνων" απέναντι στον Λεβαδειακό (3-0) και λίγο αργότερα πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα. Συνολικά μετρά τρία πρωταθλήματα (1995, 1996, 2004) και δύο κύπελλα (1995, 2004)"
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ!!! ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΨΙΛΟΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ....ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΚΗ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ????? ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ) ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ....ΛΑΜΠΡΗ ΦΙΕΣΤΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ!!!!
Δευ 03 Μάης 2010, 12:27 από akisdelphi