www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Φτάνει πια ρε γαμώτο!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! Empty
05052010
ΔημοσίευσηΦτάνει πια ρε γαμώτο!!!

Μπράβο στα παιδιά που με μια μολότοφ στο χέρι και 3 χαμένες ζωές και 1 που θα ερχόταν στον κόσμο σε 5 περίπου μήνες + δεν ξέρω πόσοι άλλοι νεκροί βρέθηκαν (μακάρι να μην βρεθούν) νομίζουν ότι έριξαν το καπιταλισμό,που νομίζουν ότι έφεραν την μεταρρύθμιση,ότι έφτασαν στην Γη της Επαγγελίας.
Μαλακίες....βαρέθηκα να βλέπω αθώες ζωές να χάνονται για το τίποτα,στο όνομα του φανατισμού και της αναρχίας.Εσείς που κρατούσατε την μολότοφ κρατούσατε πριν μερικούς μήνες το χαρτάκι που έγραφε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.Τώρα για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα σκοτώνουμε....

Κανείς δεν σας απαγόρευσε να διαμαρτυρηθείτε,να διαδηλώσετε ειρηνικά,να φωνάξετε και να δείξετε την αγανάκτηση σας...αλλά εγώ,αυτός,εκείνος ο άλλος και ο παρ άλλος σας απαγορεύουμε να αφαιρείτε ζωές με το έτσι θέλω.Όσο σκληρά και αν είναι τα μέτρα,όσο χάλια και αν είναι η κατάσταση,κανείς μα κανείς δεν σας δίνει αυτό το δικαίωμα.

Και στην τελική αποφασίστε τι θέλετε?Πως θέλετε να πορευτεί αυτή η χώρα?Προτάσεις,ιδέες,οράματα όχι βία.Η βία φέρνει μόνο βία και τίποτε άλλο.Οι μεγάλοι επαναστάτες είχαν όραμα...είχαν ιδέες..δεν πολέμησαν έτσι για να σκοτώσουν.

Δεν είμαι ούτε καπιταλίστας,ούτε κουμουνιστής,ούτε αναρχικός,ούτε αντιαναρχικός ούτε εκείνο ούτε το άλλο.Είμαι μελλοντικος ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΊΤΗΣ και σήμερα θρηνώ τις χαμένες ζωές και δεν γουστάρω να μου καταστρέφουν τα όνειρα και να μου κάνουν κουμάντο στην ζωή μου,ούτε εσείς που σκοτώσατε,ούτε αυτοί που κυβερνάνε
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ.ΚΑΤΑΛΕΒΕΤΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Φτάνει πια ρε γαμώτο!!! :: Σχόλια

geof1957
Απ: Φτάνει πια ρε γαμώτο!!!
Δημοσίευση Τετ 05 Μάης 2010, 23:24 από geof1957
Γεια σου ρε gipos13 !

Χίλια τα εκατό μαζί σου , αλλά πριν καταδικάσεις κάποιον ή κάτι , να ξέρεις οτι στη ζωή δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως φαίνονται απλά !
Μπορεί και να μην είναι ανρχικός αυτός που κράταγε (πέταγε) την μολώτωφ !
Σίγουρα όμως δεν είναι ο θύτης ! Θύμα είναι και αυτός !
Σου γράφω κάτι που έγραψα και αλλού για να σου πώ οτι οι ουσιστικοί δολοφόνοι είναι οι πολιτικοί , άσχετα ποιανού χρώματος !

Αυτός που όπλισε το χέρι του προβοκάτορα ή του εξεγερμένου είναι ένας και αυτός !
Είτε του έδειξαν τον στόχο , είτε τον "βρήκε μόνος του και αυτός θύμα είναι μαζί με αυτούς που σκότωσε !

Οι θύτες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας και μάλιστα αύριο στις κηδείες θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ και θα αναθεματίζουν την "τυφλή βία " !

Για τη βία της εξουσίας όμως ούτε κουβέντα !
Γαργάρα η γενεσιουργός αιτία των επεισοδίων !
¨Αγνοια" θα δηλώσουν αύριο για την ταυτότητα των "ταραξιών"
Και ας κατεβαίνουν απο τα ίδια λεωφορεία με τους υποτακτικούς τους !
Αυτοί θα πλενουν πάλι τα χέρια τους στη κολυμπήθρα του σιλωάμ και θα γουρλώνουν τα ¨αθώα τους" μάτια αποτην έκπληξη για την τόση βία και οργή που προκάλεσε η προσπάθειά τους να "σώσουν" την χώρα !

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !
Απ: Φτάνει πια ρε γαμώτο!!!
Δημοσίευση Πεμ 06 Μάης 2010, 19:33 από gipos13
Το ξέρω φίλε μου το ξέρω....δυστυχώς έτσι έχουμε γίνει....

Φτάνει πια ρε γαμώτο!!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Γιατί ρε γαμώτο?
» ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΗΣΑΠ δεν φτάνει στο Ολ. Στάδιο, λόγω έργων!
» Ανακοίνωση Βωβού για Βοτανικό: Άρρηκτα συνδεδεμένα γήπεδο και εμπορικό. Η εκτιμηθείσα αποζημίωση φτάνει στα 280 εκ. ευρώ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: