Μπράβο στα παιδιά που με μια μολότοφ στο χέρι και 3 χαμένες ζωές και 1 που θα ερχόταν στον κόσμο σε 5 περίπου μήνες + δεν ξέρω πόσοι άλλοι νεκροί βρέθηκαν (μακάρι να μην βρεθούν) νομίζουν ότι έριξαν το καπιταλισμό,που νομίζουν ότι έφεραν την μεταρρύθμιση,ότι έφτασαν στην Γη της Επαγγελίας.
Μαλακίες....βαρέθηκα να βλέπω αθώες ζωές να χάνονται για το τίποτα,στο όνομα του φανατισμού και της αναρχίας.Εσείς που κρατούσατε την μολότοφ κρατούσατε πριν μερικούς μήνες το χαρτάκι που έγραφε ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.Τώρα για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα σκοτώνουμε....
Κανείς δεν σας απαγόρευσε να διαμαρτυρηθείτε,να διαδηλώσετε ειρηνικά,να φωνάξετε και να δείξετε την αγανάκτηση σας...αλλά εγώ,αυτός,εκείνος ο άλλος και ο παρ άλλος σας απαγορεύουμε να αφαιρείτε ζωές με το έτσι θέλω.Όσο σκληρά και αν είναι τα μέτρα,όσο χάλια και αν είναι η κατάσταση,κανείς μα κανείς δεν σας δίνει αυτό το δικαίωμα.
Και στην τελική αποφασίστε τι θέλετε?Πως θέλετε να πορευτεί αυτή η χώρα?Προτάσεις,ιδέες,οράματα όχι βία.Η βία φέρνει μόνο βία και τίποτε άλλο.Οι μεγάλοι επαναστάτες είχαν όραμα...είχαν ιδέες..δεν πολέμησαν έτσι για να σκοτώσουν.
Δεν είμαι ούτε καπιταλίστας,ούτε κουμουνιστής,ούτε αναρχικός,ούτε αντιαναρχικός ούτε εκείνο ούτε το άλλο.Είμαι μελλοντικος ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΊΤΗΣ και σήμερα θρηνώ τις χαμένες ζωές και δεν γουστάρω να μου καταστρέφουν τα όνειρα και να μου κάνουν κουμάντο στην ζωή μου,ούτε εσείς που σκοτώσατε,ούτε αυτοί που κυβερνάνε
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ.ΚΑΤΑΛΕΒΕΤΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ
Τετ 05 Μάης 2010, 23:24 από geof1957