www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» Empty
27052010
ΔημοσίευσηΑνακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό»

Σήμερα, ίσως και αύριο αναμένεται νέα ανακοίνωση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, στην οποία πιθανότητα θα γνωστοποιεί τα χρήματα που θα διαθέσει για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βγενόπουλος θα αναφερθεί για άμεσα καταβλητέο ποσό. Απλά μένει να φανεί αν θα γίνει σήμερα ή αύριο για να προλάβει το Δ.Σ.

Όσο για τον Νικόλα Πατέρα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να απουσιάζει αύριο από τη συνεδρίαση. Εντός της ημέρας αναχωρεί για το εξωτερικό και αν δεν καταφέρει να παραβρεθεί, ουσιαστικά θα δοθούν τέλος στα σενάρια περί διατήρησης του αξιώματος του προέδρου. Στην περίπτωση αυτή, θα εξουσιοδοτηθεί ένας από τους Ξυλά ή Δάβαρη για τη δική του ψήφο.

WWW.SDAY.GR
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό» :: Σχόλια

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΡΕΑ??
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΩΡΕΑ??

Δώσε και σώσε lol!
Της πουτάνας γίνεται!!!!!!
Από τη μια δηλώσεις και κόντρα , απο την αλλη ποσά για μεταγραφές!!!!!
Στέλιο, δεν είσαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.
ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την akisdelphi στις Πεμ 27 Μάης 2010, 16:48, 1 φορά
Εγώ κατάλαβα το εξής.Ο Βγενό μάλλον θα πει "δίνω 20-30εκ για μεταγραφές αλλά στον Τζίγκερ να τα βάλει στην τσέπη του, δεν τα δίνω, όπως θέλει αυτός".Μόνο έτσι θα τον κάνει ΡΟΜΠΑ και θα γυρίσει το παιχνίδι καλά καλά υπέρ του.
Μακαρι να τον κανει και ρομπα τον μπινε τον ραλακια..

Και να κανω και μια μεγαλη αποκαλυψη..
Οταν ο τζιγκερ λεει να τα δωσει σε ευπαθεις ομαδες ενοει την ΠΑΕ Ολυμπιλαγος και γιαυτο φορτωσε ο Βγενοπουλος..
«15 εκ. για μεταγραφές!»

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ». «ΘΑ ΒΑΛΩ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ». «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΕ». ΘΕΛΕΙ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΝΙΟΠΛΙΑ.-

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε χθες το απόγευμα συνάντηση στη Marfin με εκπροσώπους του συνδέσμου οπαδών «Ενιαίος Φορέας», όπως σας ενημέρωσε από χθες ο sportdog.

Ο «Mr Mig» τους αποκάλυψε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ότι το μπάτζετ για μεταγραφές πρέπει να ανέλθει από 13 έως 15 εκ. ευρώ και πως είναι διατεθειμένος ο ίδιος μαζί με τον Νικόλα Πατέρα να συμβάλουν οικονομικά για να αυξηθεί το μεταγραφικό μπάτζετ από τα 5 εκ. ευρώ που είναι σήμερα.

«Άλλοι δύο Σισέ»

«Κι εγώ και ο Πατέρας είμαστε Παναθηναϊκοί. Έχω συνεννοηθεί μαζί του και θα ανακοινώσω την πρόθεσή μας να βάλουμε ένα ποσό 8-9 εκ. ευρώ στην ομάδα για να τα προσθέσει στο μεταγραφικό μπάτζετ των 5 εκ. ευρώ.

Έτσι, με ένα ποσό 13-15 εκ. ευρώ θα γίνουν οι μεταγραφές που αρμόζουν για φέτος στον Παναθηναϊκό Για μένα αυτό πρέπει να είναι κάθε χρόνο το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και επιμένω σε αυτό που είχε πει ότι θέλουμε άλλους δύο Σισέ», τόνισε και γνωστοποίησε ότι θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου:

«Είμαι εδώ, δεν φεύγω»

«Θα συμμετάσχω στην αύξηση του Μ.Κ. κανονικά. Δεν πρόκειται να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Θα είμαι εδώ».

Σε κάποια φάση οι οπαδοί ρώτησαν τον «Βγενό γιατί δεν αγοράζει την ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και αυτός απάντησε:

«Αυτό δεν θα γίνει όπως το θέλει ο Βαρδινογιάννης, αλλά όπως το θέλω εγώ. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση στη χώρα μας αυτή την εποχή. Έχω 58.000 εργαζόμενους, δεν θέλω να κάνω απολύσεις, δεν θέλω να μειώσω τους μισθούς.

Είναι μια δύσκολη περίοδος και εγώ προσωπικά δεν θέλω να εμφανιστώ ως ένας άνθρωπος που δεν υπολογίζει τίποτα και προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για μια ποδοσφαιρική ομάδα».

Παράλληλα, ο Βγενόπουλος αναφέρθηκε στην τελευταία κουβέντα που είχε με τον Τζίγγερ το βράδυ της Δευτέρας, όταν έφτασαν κοντά σε συμφωνία.

«Όλα ήταν έτοιμα και φαινόταν ότι θα συμφωνήσουμε. Ξαφνικά αντέδρασε ο Βαρδινογιάννης και δεν επήλθε η συμφωνία».

«Θέλει περικοπές»

Εν τω μεταξύ, για μια ακόμη φορά εξέφρασε τη στήριξή του στον Νικόλα Πατέρα, λέγοντας: «Για μένα ο μόνος πρόεδρος που μπορεί να πάει τον Παναθηναϊκό όπως τον πήγε φέτος είναι ο Πατέρας. Αυτό το είπα και θα το ξαναπώ».

Τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είπε για τις αυξήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν: «Κάθε χρόνο θα πρέπει να βάζουμε ένα ποσό που θα φθάνει τα 20-25 εκ. ευρώ και δεν βλέπω το Βαρδινογιάννη διατεθειμένο να το κάνει. Θέλει περικοπές».

30 εκ. ευρώ για μεταγραφές

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «SportDay» ο Ανδρέας Βγενόπουλος προτίθεται να βάλει μέσα στην επόμενη τριετία στον Παναθηναϊκό 30 εκ. ευρώ για μεταγραφές. Πρόθεση του «Mr Mig» δεν είναι με αυτά τα χρήματα να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ, αλλά να βοηθήσει την ενίσχυση της ομάδας.

Ακόμα, ο «Βγενό» πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει φέτος με το δίδυμο Αντωνίου-Νιόπλια.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΥΜΕ...ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
Tropikano έγραψε:

Οταν ο τζιγκερ λεει να τα δωσει σε ευπαθεις ομαδες ενοει την ΠΑΕ Ολυμπιλαγος και γιαυτο φορτωσε ο Βγενοπουλος..

Αντώνη, προφανώς κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι??????????
Οχι γιατί με αυτά που γίνονται καθημερινά, έχουμε καταντήσει να τα θεωρούμε όλα πιθανά.
YIANNIS090807 έγραψε:
Tropikano έγραψε:

Αντώνη, προφανώς κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι??????????
Οχι γιατί με αυτά που γίνονται καθημερινά, έχουμε καταντήσει να τα θεωρούμε όλα πιθανά.

Για πλακα το ειπα αλλα τωρα που το λες ειναι ικανος αν οντως παρει τα λεφτα να γινει συνεταιρος του θειου για να μας την σπασει..
Επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάζω φοβερά πράγματα και μου έχουν φύγει τα μαλλιά, δύο σκέψεις.Ο Βγενόπουλος δεν είναι η Μητέρα Τερέζα.Είναι ένα επιχειρηματίας που θέλει να προβληθεί και να βγάλει πολλαπλά κέρδη μέσα από την ενασχόλησή του με την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.Εγώ προσωπικά μάγκες δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, όσο η ομάδα αρχίσει να απογειώνεται και να αλλάζει επίπεδο με τη βοήθεια (σε όλα τα επίπεδα) του Βγενόπουλου.Όσοι ξυπνήσανε τώρα ένα πρωί και μου θυμηθήκανε πως οι επιχειρηματίες τρώνε το αίμα του λαού, να ξανακοιμηθούν.Γιατί δεν είχαν ξυπνήσει τόσα χρόνια με Βαρδινογιάννηδες και λοιπούς?Μπας και νομίζουν πως οι Γιαννακόπουλοι είναι άγγελοι που κατέβηκαν από τον παράδεισο?Δεν είδα κάναν γαύρο να παραπονιέται πως ο θείος είναι λαμόγιο τόσα χρόνια.Εμείς είμαστε οι ευαισθητοποιημένοι (μην ξεράσω).Ξυπνάτε και βλέπετε τι γίνεται γύρω σας.Όποιον φοβάσαι τον απαξιώνεις και τον μειώνεις,αυτό ξέρω εγώ.Και τον Βγενόπουλο τον φοβούνται όλοι και σε όλα τα επίπεδα.Δε θέλουμε τέτοιον άνθρωπο σαν σύμμαχο?Μας χαλάει δηλαδή?
abaddon έγραψε:
Επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάζω φοβερά πράγματα και μου έχουν φύγει τα μαλλιά, δύο σκέψεις.Ο Βγενόπουλος δεν είναι η Μητέρα Τερέζα.Είναι ένα επιχειρηματίας που θέλει να προβληθεί και να βγάλει πολλαπλά κέρδη μέσα από την ενασχόλησή του με την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.Εγώ προσωπικά μάγκες δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, όσο η ομάδα αρχίσει να απογειώνεται και να αλλάζει επίπεδο με τη βοήθεια (σε όλα τα επίπεδα) του Βγενόπουλου.Όσοι ξυπνήσανε τώρα ένα πρωί και μου θυμηθήκανε πως οι επιχειρηματίες τρώνε το αίμα του λαού, να ξανακοιμηθούν.Γιατί δεν είχαν ξυπνήσει τόσα χρόνια με Βαρδινογιάννηδες και λοιπούς?Μπας και νομίζουν πως οι Γιαννακόπουλοι είναι άγγελοι που κατέβηκαν από τον παράδεισο?Δεν είδα κάναν γαύρο να παραπονιέται πως ο θείος είναι λαμόγιο τόσα χρόνια.Εμείς είμαστε οι ευαισθητοποιημένοι (μην ξεράσω).Ξυπνάτε και βλέπετε τι γίνεται γύρω σας.Όποιον φοβάσαι τον απαξιώνεις και τον μειώνεις,αυτό ξέρω εγώ.Και τον Βγενόπουλο τον φοβούνται όλοι και σε όλα τα επίπεδα.Δε θέλουμε τέτοιον άνθρωπο σαν σύμμαχο?Μας χαλάει δηλαδή?

Συμφωνώ 100% φίλε μου.
Άντε γιατί πολύ ρόδινα τα βλέπουμε σε αυτόν τον κόσμο!!!

Ανακοινώνει το ποσό των μεταγραφών ο «Βγενό»

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Πόσο συμφωνώ.....!!
» Μα πόσο μικρός?.....
» Για ποσο μαλακες μας περνατε???????
» Πόσο μάγκας είναι ο Τζίγκερ ?
» Για να δείτε πόσο φυσιολογικοί είστε....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: