www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gipos13
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 759
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
Τόπος : Aθήνα

Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" Empty
11062010
ΔημοσίευσηΘανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το μπάσκετ, για τον Ζοτς και τα συμβόλαια που λήγουν και για μία ακόμα φορά είπε πως δεν θα αναλάβει την ΠΑΕ και ότι θέλει σαν πρόεδρο το Νικόλα Πατέρα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου στο Sentra Fm:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ: "Είναι μεγάλη χαρά και πρέπει να αισθάνονται το ίδιο όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που για άλλη μία χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο κατόρθωμα. Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε και χωρίς αυτόν δεν θα κάναμε τίποτα"

Για την ανανέωση του Ζοτς: "Ξεκινήσαμε από τον βασικό κορμό που είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Κάναμε τα βήματα και το δύσκολο εγχείρημα έγινε πιο εύκολο. Ήταν δύσκολο γιατί υπάρχει και αυτή η οικονομική συγκυρία και δεν είναι θέμα ότι κάναμε πολύ ώρα που μιλήσαμε, αλλά προσέχαμε μία απόφαση που θα πάρουμε να μην είναι πρόκληση για την κοινωνία"

Για τα συμβόλαια που λήγουν: "Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εγώ και ο Παύλος να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλά επίπεδα και αν γίνεται και σε υψηλότερα. Είμαστε σε συζητήσεις με όλους".

Για το μπάτζετ του μπάσκετ: "Το έχουμε στο μυαλό μας να πάμε πιο συντηρητικά. Αλλά στο μυαλό μας έχουμε και μία ιδιαιτερότητα, να πηγαίνουμε τον Παναθηναϊκό θα πάμε καλύτερα και εχθρός μας είναι μόνο το... καλύτερο. Θέλουμε να πάμε παραπάνω. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού να είναι ήσυχοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο"

Για το ποδόσφαιρο και την πίεση για την προεδρία: "Θα σας μιλήσω με ειλικρίνεια. Εγώ έχω ορισμένες αρχές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεχίζει ο Νικόλας Πατέρας. Είναι θέμα ηθικής τάξης για μένα, να μην πάρω την θέση ενός απόλυτα επιτυχημένου ανθρώπου. Δεν κάνω πισογύρισμα και μην περιμένετε στις 18 να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού άνθρωποι να αναλάβουν την ομάδα και να είναι όλοι απόλυτα επιτυχημένοι"

Για το ενδεχόμενο να μην είναι πρόεδρος από την μετοχική σύνθεση: "Μπορεί ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συμφωνήσουν για έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων και πραγμάτων. Είναι μία ιδέα. Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση"

Για τα οικονομικά: "Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή η έκθεση βγάζει τέτοια αποτελέσματα. Μου φαντάζει αδιανόητο ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω όλοι οι μεγαλομέτοχοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν την ομάδα"

Για την πολυμετοχικότητα: "Από την αρχή πίστευα ότι η πολυμετοχικότητα ήταν δύσκολο εγχείρημα. Μπήκαν τέσσερις ισχυροί οικονομικοί παράγοντες και το έχω πει με παρρησία ότι ήταν λάθος η πολυμετοχικότητα, γιατί μπορεί να έφερε πολλά χρήματα, αλλά κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του μερικές αδυναμίες και προσπαθεί να τις περάσει πάνω στους άλλους"

Για την αγορά της ΠΑΕ: "Μιλάμε σε μία πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση για την χώρα. Τρέφουμε 1200 στόματα στις επιχειρήσεις μας. Θέλουμε την ΠΑΕ αλλά υπό άλλες συνθήκες"

Γιατί να μην είναι όλοι σαν και σένα ρε Θανάση???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" :: Σχόλια

gipos13 έγραψε:
Για το ποδόσφαιρο και την πίεση για την προεδρία: "Θα σας μιλήσω με ειλικρίνεια. Εγώ έχω ορισμένες αρχές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεχίζει ο Νικόλας Πατέρας. Είναι θέμα ηθικής τάξης για μένα, να μην πάρω την θέση ενός απόλυτα επιτυχημένου ανθρώπου. Δεν κάνω πισογύρισμα και μην περιμένετε στις 18 να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού άνθρωποι να αναλάβουν την ομάδα και να είναι όλοι απόλυτα επιτυχημένοι"[/color]

Θανάση το θέμα αυτό καλύτερα συζήτησέ το με το σόι σου...

Θανάσης: "Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει"

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Θανάσης ή Αντωνιάδης
» Αρνήθηκαν Πατέρας-Θανάσης!
» Τι ισχυει και τι αλλαζει με το νεο νομο της Μπιρμπιλη
» Αυτα βλεπει ο Σισε και αλλαζει επαγγελμα...
» O Ρεστης αγοραζει.....την ομαδα......

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: