www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
44 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 44 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
geof1957
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας
geof1957

Αριθμός μηνυμάτων : 580
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009
Τόπος : argostoli

ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! Empty
15062010
ΔημοσίευσηΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !

Έκπληξη "Βγενό" με Μαυροκουκουλάκη

15 Ιουν, 21:41 Από Θωμάς Ναλμπάντης
a- a+
Έκπληξη "Βγενό" με Μαυροκουκουλάκη

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης θα εκπροσωπήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Βαρδινογιάννη, συμφώνησε να πάρει τη θέση του Ανδρέα Βγενόπουλου και αυτός ίσως σημαίνει πως αναλαμβάνει και πάλι δράση στα διοικητικά του «τριφυλλιού». Έτσι και αλλιώς, η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων και όχι των μετόχων της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, ήδη υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το ποιοι θα εκπροσωπήσουν ποιους.

Ο Μαυροκουκουλάκης διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και η κίνηση του «Βγενό» έχει εκπλήξει αρκετούς μέσα στην «πράσινη» οικογένεια. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκτιμάει τον Μαυροκουκουλάκη και τον έχει συμπεριλάβει στην σχετική λίστα με τα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του Νικόλα Πατέρα.

Τον Νικόλα Πατέρα θα εκπροσωπήσει ο Στέφανος Ησαίας, τον Ανδρέα Βγενόπουλο οι Γιώργος Κουλούρης, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, τους Νίκα, Ξυλά και Πολέμη ο Αδαμάντιος Πολέμης και τον Ζολώτα ο Χαράλαμπος Σιούφας. Αυτό σημαίνει πως οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσω των εκπροσώπων, σε συνεννόηση βέβαια με τους βασικούς μετόχους της ομάδας.

Τέλος, το νέο του συμβόλαιο υπέγραψε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια θα παραμείνει στην Παιανία και την επόμενη σεζόν, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και με τον Κριστόφ Βαζέχα.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=136551

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ;

ΜΕ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ! :: Σχόλια

abaddon
Απ: ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !
Δημοσίευση Τρι 15 Ιουν 2010, 22:34 από abaddon
χαχαχαχαχαχαχαχαχα Γιώργο, τώρα το διάβασα!!Θα μας τρελάνουν αυτοί ρε lol! lol! lol! lol! lol!
Δημοσίευση Τρι 15 Ιουν 2010, 23:42 από thanasis_
Καλοκαιρακι ειναι...παρασκευη μεσημερι...ποιος νε τρεχει στο κετνρο της Αθηνας τωρα για συνελευσεις...στελνουμε αντιπροσωπους και εμεις περνουμε τα κοτερα μας και παμε σε κανενα νησακι να χαλαρωσουμε...και αν προκυψει κατι μας στελνουν SMS οι αντιπροσωποι να ενημερωσουν...Ρε δεν παμε καθολου καλα....
geof1957
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 03:27 από geof1957
thanasis_ έγραψε:
Καλοκαιρακι ειναι...παρασκευη μεσημερι...ποιος νε τρεχει στο κετνρο της Αθηνας τωρα για συνελευσεις...στελνουμε αντιπροσωπους και εμεις περνουμε τα κοτερα μας και παμε σε κανενα νησακι να χαλαρωσουμε...και αν προκυψει κατι μας στελνουν SMS οι αντιπροσωποι να ενημερωσουν...Ρε δεν παμε καθολου καλα....
ΘΑΝΑΣΗ !
Το ζήτημα δεν είναι οτι θα πάνε οι αντιπρόσωποι και οχι οι ίδιοι οι μέτοχοι !
Το ζήτημα είναι το ποιος θα εκπροσωπήσει τον βγενοπουλο !
Ο ΜΑΝΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ" ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ "ΕΜΠΙΣΤΟΣ " ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ , ΟΤΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ;

ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ; lol!
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 13:25 από gipos13
Παναθηναϊκός.....δεν θα μας τρελάνετε φίλτατοι....εμείς θα σας τρελάνουμε....εδώ είμαστε και θα τα πούμε!!!
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 13:29 από gipos13
Μαυροκουκουλάκης: "Μπαίνω για να βοηθήσω"

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να περάσει την γραμμή κανενός, αλλά να εκφράσει την γνώμη του και να βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovasportFm:

Για το ότι επανέρχεται στα κοινά του Παναθηναϊκού:«Δεν υπάρχει καμία προσωπική ρεβάνς, ούτε διακοπή σχέσεων με τον Παναθηναϊκό. Στην ουσία ποτέ δεν αποχώρησα από την ομάδα. Οι οικογένειες και τα πρόσωπα από τα παλιά χρόνια έχουν σχέσεις και συναισθήματα. Τον καιρό που σταμάτησα να είμαι στο ΔΣ, είχα «ριζώσει» στην Παιανία. Ήμουν πολύ καιρό. Είχε έρθει η ώρα να προαχθώ σε ευρωπαϊκές αθλητικές αρχές όπως και έγινε.

Τότε η παλαιά «φρουρά» παρέδωσε την ιδιοκτησία και την διοίκηση στους νέους. Όλοι μαζί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποσυρθήκαμε. Αυτό έγινε διακριτικά και από τον πατέρα του Γιάννη (Βαρδινογιάννη) και τον θείο του τον Γιώργο και από εμένα. Κάθε χρόνο και έχουμε μάρτυρα τον βουλευτή τον Ακριβάκη που ήταν μέσα, ρωτάγαμε τον κύριο Βαρδή: Φέτος θα ανανεωθούμε, ή θα παραδώσουμε στους νέους; Μας έλεγε πως συνεχίζουμε και έτσι κάναμε».

Για την επιστροφή του ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου: «Δεν είναι ωραία έκφραση αυτή. Με τον κ. Βγενόπουλο, συνδέομαι από την δεκαετία του ΄80. Και σε επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο. Ήμασταν στον Παναθηναϊκό επί προεδρίας Γιώργου Βαρδινογιάννη. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βοηθήσω τον σύλλογο, γιατί τελικώς παραμένει μέτοχος στην ΠΑΕ. Δεν μου είπε ότι θα τον εκπροσωπώ υπό την σκληρή έννοια που είναι μέσα στο μυαλό του καθενός.

Απλά μου ζήτησε να βοηθήσω τον σύλλογο, μαζί με έναν ακόμη ειδικό στα οικονομικά και δέχθηκε ευχαρίστως. Για να «φωτογραφίσουμε» το τι συνέβη ανάμεσα στον κ. Βγενόπουλο και εμένα, δεν υπάρχει κανένα πλάνο αντίπερα όχθης ή δημιουργίας τέτοιας. Δεν υπάρχει αντίπερα όχθη. Δεν θα μπω στο συμβούλιο για να εκφράσω κάποια «γραμμή» του αγαπητού φίλου κ. Ανδρέα. Ούτε μου ζήτησε κάτι τέτοιο. Θα μετέχω στο ΔΣ της ΠΑΕ με την εμπειρία μου και την γνώση μου».

Για το αν θα γίνει πρόεδρος: «Αυτά τα θέματα είναι υποθετικά και δεν τα κουβεντιάζω. Η προεδρία δεν επιβάλλεται, εμπνέεται από τις προσωπικότητες στον μεγαλομέτοχο ή τον αποφασίζοντα. Εγώ αυτή τη στιγμή παρουσιάζω το πλάνο μου. Συναισθηματικά είμαι «δεμένος» με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι αδερφός μου. Μου το έδειξε γιατί μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε βοήθεια. Είχε και άλλες επιλογές αλλά επέλεξε εμένα και γι’ αυτό του είπα «ναι».

Και παλαιότερα μου είχε προτείνει κάποια θέση αλλά αρνήθηκα, γιατί τότε είχα ορισμούς που δεν μπορούσα να ανακαλέσω. Η εμπειρία, έχει ωραίες υποδείξεις σε νεαρούς κυρίους. Τον καιρό που έκανα «όνομα» στον Παναθηναϊκό, δεν το έφερα ούτε από την Κρήτη ούτε από το Πολεμικό Ναυτικό. Έκανα μιμήσεις σε αυτά που έβλεπα στην Ευρώπη. Σε τομείς marketing και όχι μόνο, που βρήκαν αντίθετο αρκετό κόσμο. Η βοήθεια που μπορώ να προσφέρω είναι στον τομέα της εμπειρίας και των γνώσεων».
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 14:55 από thanasis_
Γιωργο....απο το τελευταιο ΔΣ λεω πως θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις στη ΓΣ...αλλα για να πω την αληθεια, τις περιμενα απο τη μερια των οικογενειων και οχι απο μεριας Βγενοπουλου, αφου τον ειχα βγαλει απο την εξισωση (αλλα τελικα τα 20εκ σε μετοχες ειναι πολλα για να τα χαρισει ετσι απλα στον ερασιτεχνη). Τον Μαυροκουκουλακη τον ξερω και για το εργο του και ποια η σχεση του με την οικογενεια...και οντως μεγαλη εκπληξη να παει με τη μερια Βγενοπουλου...μη βιαστουμε να πουμε ομως πως ο Βγενοπουλος συντασεται με την οικογενεια. Ισως και να ειναι ο κοινα αποδεκτος...αντι-Πατερας, οχι αναλαμβανοντας απαραιτητα τον θεσμικο ρολο του Προεδρου, αλλα δουλευοντας στο παρασκηνιο. Μπροστα του, ο Γκαγκατσης που ξαφνικα ολοι φοβομαστε, ειναι Γκαγκατσακι και πολυ λεω. Αλλα αυτο που εννοουσα οταν εγραψα το πρωτο ποστ...ειναι πως για μενα οι θεσμικες θεσεις δεν εχουν σημασια...σημασια εχει το χρημα που θα πεσει στην ομαδα...και βλεπω τους χρηματοδοτες της ομαδας να απουσιαζουν απο την συνελευση που θα αποφασιστουν ολα αυτα...και εκει τρελενομαι....
akisdelphi
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 15:24 από akisdelphi
Να βρίσω...να μην βρίσω
Να βρίσω...να μην βρίσω
Να βρίσω...να μην βρίσω
Να βρίσω...να μην βρίσω.....θα βρίσω
ένα μπουρδέ ένα μπουρδέλο είσαστεεεεεε
παλιοτυχοδιώκτες
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 21:36 από YIANNIS090807
Μαυροκουκουλάκης!!!!!
Μάλιστα.
Για μας τους παλιότερους το συγκεκριμένο όνομα, πρέπει να λέει πολλά.
Να θυμήσω λοιπόν τα εξής:
- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά τα πάντα πέρασαν στα χέρια του χοχοχο και του αρχιμπινέ του, του lady gaga. Τυχαίο?? Δεν νομίζω.
- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά το όνομα του ΠΑΟ στην ευρώπη άρχισε να μικραίνει..... Οι παλιοί πάλι καταλαβαίνετε. (Θυμάστε ποτέ να ακυρωνόταν γκολ επειδή δήθεν δεν πέρασε η μπάλα τη γραμμή??). Τυχαίο?? Δεν νομίζω.
- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά σταμάτησαν να έρχονται μεγάλα ονόματα στην ομάδα από το εξωτερικό (με εξαίρεση τα 2 τελευταία χρόνια με άπειρα φράγκα). Τυχαίο?? Δεν νομίζω.
- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά αρχίσαμε να ακούμε για κλίκες μέσα στην ομάδα, με τα γνωστά επακόλουθα. Τυχαίο?? Δεν νομίζω.
- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά αρχίσαμε να μαθαίνουμε και το πότε βήχει και ποιος, στα αποδυτήρια του Παναθηναικού. Τυχαίο?? Δεν νομίζω.
- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά έγινε πρόεδρος στον Παναθηναικό, μέχρι και ο φιλιππίδης. Τυχαίο?? Δεν νομίζω.

Θα μπορούσα να γράφω πολλά και να σας σπάω τα τέτοια.
Άποψή μου είναι ότι θα είναι καλό να μπει ΕΝΕΡΓΑ και πάλι στην ομάδα ο Μάνος.
Και για την ελλάδα, αλλά κυρίως γι' αυτό το ευρωπαικό μας απωθημένο. Θυμηθήτε με.....
Τώρα αν θα γίνει πρόεδρος ή όχι, δεν έχει σημασία. Αρκεί που θα είναι εκεί...
Όσο για το αν είναι δεξί χέρι των βαρδινογιαννέων, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Έτσι κι αλλιώς μόνοι τους δεν παίζουν και τώρα??? Αν είναι να παίζουν με τον μήτσου, καλύτερα με τον Μάνο.
Το ότι τον βάζει στο παιχνίδι ο βγενό, εγώ μόνο για καλό το βλέπω.
Σκεφτείτε γαμώτο, πριν αρχίσετε τα μπινελίκια.....
Δημοσίευση Τετ 16 Ιουν 2010, 22:58 από gipos13
Μέσα στην ΑΜΚ ο Δάβαρης

Θετικός στην συμμετοχή του στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Παναγιώτης Δάβαρης.

Οι επαφές μεταξύ των μετόχων στην πράσινη ΠΑΕ συνεχίζονται σχετικά με την ΑΜΚ. Ένας από τους ανθρώπους που βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε αυτή είναι ο Παναγιώτης Δάβαρης.

Ο Παναγιώτης Δάβαρης θα παραστεί κανονικά στην Γενική Συνέλευση και είναι ένας από αυτούς που θεωρούν ότι το θέμα με τον Νικόλα Πατέρα θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά πριν την Παρασκευή προκειμένου να τεθούν επί τάπητος, όποια άλλα πλάνα και υποψηφιότητες υπάρχουν.

prasinanea.gr
nice view
Δημοσίευση Πεμ 17 Ιουν 2010, 12:17 από nice view
YIANNIS090807 έγραψε:
Μαυροκουκουλάκης!!!!!

- Με το που την έκανε ο Μάνος, ξαφνικά σταμάτησαν να έρχονται μεγάλα ονόματα στην ομάδα από το εξωτερικό (με εξαίρεση τα 2 τελευταία χρόνια με άπειρα φράγκα). Τυχαίο?? Δεν νομίζω.

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΦΩΝΩ

ΠΛΗΝ ΖΑΕΤΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟ ΗΧΗΡΟ ΟΝΟΜΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΙΤΟΣ, ΚΟΛΕΦ , ΕΣΤΕΡΧΑΖΙ, ΝΙΛΣΕΝ , ΠΟΛΑΚ , ΛΟΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ......
Δημοσίευση Πεμ 17 Ιουν 2010, 12:53 από YIANNIS090807
nice view έγραψε:
YIANNIS090807 έγραψε:
Μαυροκουκουλάκης!!!!!

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΦΩΝΩ

ΠΛΗΝ ΖΑΕΤΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟ ΗΧΗΡΟ ΟΝΟΜΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΙΤΟΣ, ΚΟΛΕΦ , ΕΣΤΕΡΧΑΖΙ, ΝΙΛΣΕΝ , ΠΟΛΑΚ , ΛΟΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ......

ΟΚ, δεν αναφέρω Χένρικσεν και Μπορέλι......(Ο Σόουζα ήρθε μετά, έτσι??)
Εν γένει ίσως να είμαι υπερβολικός στο συγκεκριμένο. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αφού ο Αντωνίου....λέμε τώρα, μπορούσε να φέρει Ζιλμπέρτο και Σισέ, φαντάσου τι μπορεί να κάνει ο κυρ Μάνος με τις γνωριμίες που έχει σε ΟΛΑ τα γραφεία μεγάλων ομάδων. Φαντάζομαι θυμάσαι το περιβόητο Mr Manos, όπως τον γνώριζαν όλοι στην ευρώπη.
geof1957
Δημοσίευση Σαβ 19 Ιουν 2010, 14:35 από geof1957
YIANNIS090807 έγραψε:

Θα μπορούσα να γράφω πολλά και να σας σπάω τα τέτοια.
Άποψή μου είναι ότι θα είναι καλό να μπει ΕΝΕΡΓΑ και πάλι στην ομάδα ο Μάνος.
Και για την ελλάδα, αλλά κυρίως γι' αυτό το ευρωπό μας απωθημένο. Θυμηθήτε με.....
Τώρα αν θα γίνει πρόεδρος ή όχι, δεν έχει σημασία. Αρκεί που θα είναι εκεί...
Όσο για το αν είναι δεξί χέρι των βαρδινογιαννέων, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Έτσι κι αλλιώς μόνοι τους δεν παίζουν και τώρα??? Αν είναι να παίζουν με τον μήτσου, καλύτερα με τον Μάνο.
Το ότι τον βάζει στο παιχνίδι ο βγενό, εγώ μόνο για καλό το βλέπω.
Σκεφτείτε γαμώτο, πριν αρχίσετε τα μπινελίκια.....

ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ "ΜΑΝΟΥ" ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ !
ΠΟΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΟΜΩς ;
ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !
Η ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΙΔΕΣ , ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ , ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ (ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ) , ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ... ΤΡΥΦΕΡΑ ΤΟΥΣ !,
ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ Ή ΔΕΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙΣ ;

ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Πιάνει τόπο το κλάμα...
» Ωδή στον Λουκά Βύντρα
» ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
» Στον αφρό...
» Στον αφρό...(Νο 2)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: