www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
9 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! Empty
04072010
ΔημοσίευσηΚομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Με όλα όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, νομίζω ότι οι ομάδες μας μπάσκετ και ποδοσφαίρου βρίσκονται σε κομβικό σημείο της ιστορίας τους!

Τόσα χρόνια το μπάσκετ ήταν το αποκούμπι μας. Μας χάρισε αμέτρητους τίτλους, όχι μόνο εγχώριους, ενώ μας έκανε υπερήφανους, μιας και φτιάξανε οι Γιαννακόπουλοι τη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια!

Από την άλλη, είχαμε την ακατανόμαστη οικογένεια, η οποία, ναι μεν έδινε μια ασφάλεια στην ομάδα (βλέπουμε τι τραβάει η Άεκ κλπ) , αλλά από εκεί και πέρα τίποτα!!! Η απόλυτη ξεφτίλα και απαξίωση!

Η χρονιά που πέρασε, λοιπόν, ήταν υπέροχη, καθώς όλα έδειχναν να μπαίνουν σε ένα δρόμο. Αρχίσαμε να μιλάμε για δυναστείες στα δύο αθλήματα και να ονειρευόμαστε ξανά όσα μας "απαγόρευαν" τόσα χρόνια η οικογένεια με τα τσιράκια της!!!

Κι εκεί που όλα έδειχναν τέλεια, άρχισαν οι μαλακίες!!! Οι γνωστές τάσεις αυτοκαταστροφής έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Και δυστυχώς, η μπάλα άρχισε να παίρνει και το μπάσκετ!!!

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, είναι κομβικής σημασίας για το σύλλογό μας! Και κατά τη γνώμη μου, θα κρίνει πολλά για το μέλλον, τουλάχιστο για την επόμενη δεκαετία!

Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι απλά. Διάθεση υπάρχει, όπως πάντα. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν υπάρχουν χρήματα πλέον. Με το μαχαίρι που φαίνεται να μπαίνει στις σπατάλες των ταμείων για φάρμακα και με την αύξηση της φορολογίας, ακούγεται έντονα ότι οι Γιαννακόπουλοι αντιμετωπίζουν μεγάλη στενότητα. Σε αυτό προσθέστε και τις προσθήκες που χρειάζεται να κάνει η ομάδα, μιας και αποχωρούν Πέκοβιτς και Σπανούλης (έτσι φαίνεται, τουλάχιστο) και θα δείτε ότι μπορεί να έχει έρθει η αρχή του τέλους για την υπερομάδα μας!

Στο ποδόσφαιρο, από την άλλη, η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη. Κόντρες συμφερόντων και γοήτρου έχουν χαλάσει το καλό κλίμα που υπήρχε με τη λήξη της περιόδου. Οι επιλογές που ανοίγονται μπροστά, πλέον, είναι μετρημένα κουκιά:

1) Ο Βαρδινογιάννης έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα επιχειρηματιών του Βγενόπουλου και η Παέ μεταβιβάζεται. Αν γίνει αυτό, τουλάχιστο 5 με 10 χρόνια η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο. Θα πέσει χρήμα, θα γίνουν μεγάλες μεταγραφές...θα μιλάμε για άλλα πράγματα πιο μεγάλα. Βέβαια, θα υπάρχει πάντα το ρίσκο κάποια στιγμή να μείνουμε με τον πούλο στο χέρι, αφού ο Βγενόπουλος συνήθως τις επιχειρήσεις του μετά από ένα διάστημα τις χρυσοπουλάει. Και πάλι, όμως, θα έχουμε ένα όραμα έστω και για λίγα χρόνια.

2) Ο Βαρδινογιάννης αποφασίζει να κρατήσει την Παέ. Σε αυτό το ενδεχόμενο 2 μπορεί να συμβούν: α) Να ρίξει στάχτη στα μάτια, κάνοντας μερικές κινήσεις αλά Γκοβού, για να πουλήσει κανένα διαρκείς και μετά να αρχίσει το ξεπούλημα.
β) Να μας τρελάνει όλους, αποφασίζοντας, επιτέλους, να κάνει μεγαλεπίβολα σχέδια για την ομάδα μας, γιγαντώνοντάς την (χρήματα έχει πολλά, άλλωστε) . Στο ενδεχόμενο αυτό, όμως, θα χρειαστεί να καταλάβει ότι οι ομάδες δε διοικούνται σαν επιχειρήσεις. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι υπάλληλοι. Χρειάζεται να έρθει κοντά τους, να φτιάξει ένα καλό κλίμα, όπως ο Πατέρας, και να δημιουργήσει Ομάδα!!!

Επί προσωπικού...Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Βγενόπουλος, αργά ή γρήγορα, θα πάρει την Παέ, καθώς ο Βαρδής δε θα χαλάσει έτσι απλά τα ωραία του λεφτάκια για μια ομάδα, αλλά δε θα αντέξει και το κράξιμο που θα πέσει. Αλλά για το μπάσκετ, δεν είμαι αισιόδοξος. Νομίζω, παιδιά ότι ξεκινάει η πτώση. Το αν θα έρθει η πτώση απότομα από φέτος ή σε 1 με 2 χρόνια δεν το γνωρίζω. Αλλά πιστεύω ότι η ομάδα δε θα προχωρήσει για πολύ ακόμη. Βλέπετε, ακόμη κι αν βρεθούν τα χρήματα και ματώσει οικονομικά η οικογένεια, τα αδέρφια γερνάνε. Και ο διάδοχος, δυστυχώς, δε μου αφήνει περιθώρια να πιστέψω ότι θα τα καταφέρει. Γιατί άλλη προσωπικότητα έχεις σαν αυτοδημιούργητος και άλλη σαν κακομαθημένο τσογλάνι πλούσιου μπαμπά!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! :: Σχόλια

1) Δεν συμφωνω πως η ομαδα Βγενοπουλου ειναι το μελλον του ΠΑΟ...και αν δεν αγορασουν αυτοι, τοτε το χαος...ισως δειχνει ομορφα με τις ανακοινωσεις και τα ομορφα λογια...αλλα δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη. Πολυ φοβαμαι πως ενας επιχειρηματιας τυπου Βγενοπουλου...σε 4-5 χρονια θα μας οδηγησει στη θεση της σημερινης ΑΕΚ. Εκτος και αν δεσμευτει εγγραφως και με ορο συμβολαιου...πως τα χρεη που θα προκυψουν (γιατι με την πολιτικη που προτεινει θα προκυψουν και μαλιστα πολλα) θα τα καλυπτει με ΑΜΚ...και ποτε μα ποτε δεν θα τα ζητησει πισω.
2) Ο Βαρδινογιαννης ποτε δεν εχει ξεπουλησει...οσοι εφευγαν στο παρελθον το εκαναν σαν ελευθεροι και αυτο του καταλογιζαμε παντα...πως δεν φροντιζε να πουλαει πριν λειξουν τα συμβολαια των παιχτων. Πιστευω πως το νερο εχει μπει στο αυλακι...και πλεον δεν εχει συμβουλους λαμογια...αλλα εκει θα τον βοηθησει ο Παυλος...ως προς τα ατομα που πρεπει να εμπειστευεται.
3) Στο μπασκετ τιποτα δεν θα αλλαξει...ο Ζοτς πηρε τις εγγυησεις που ηθελε για να μεινει...και ολα θα κινηθουν βαση οργανομενου πλανου...λιγη υπομονη...και ας αφησουμε την κινδυνολογια στα ΜΜΕ...που παρακαλανε να αλλαξει η κατασταση στο μπασκετ και να το παρει ο ΟΣΦΠ...γιαυτο και τοση αβαντα...τα εχουμε δει και μεσα στη χρονια αυτα...μη παιζετε το παιχνιδι τους.
Θανάση, λυπάμαι που το λέω, αλλά χαρακτηρισμούς περί κινδυνολογίας και υπονοούμενα περί συμμετοχής σε τέτοια παιχνίδια δε δέχομαι από κανέναν!!!

Θα ήμουν κινδυνολόγος, αν υπήρχαν δεδομένα προηγούμενων ετών που να μου έδειχναν το αντίθετο. Και είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τις πατάτες της εποχής Βαρδονογιάννη και τις πολιτικές της στα μεταγραφικά, όπως και στην προπαγάνδα τους για την εκάστοτε μεταγραφική πολιτική!!! Όσων αφορά στο μπάσκετ, ήμουν ξεκάθαρος. Μίλησα για αρχή του τέλους, ίσως σε μια διετία και επιχειρηματολόγησα πολύ συγκεκριμένα για λεφτά και Δημητράκη. Δεκτή κάθε άποψη πάνω σε αυτά, αλλά περιμένω απαντήσεις για τα δύο αυτά επιχειρήματα.

Τέλος, για Βγενόπουλο μόνος μου είπα ότι εμπεριέχει ρίσκο η περίπτωσή του. Ενώ για το ποδόσφαιρό έχω πει και λίγες μέρες πριν ότι φέτος όπως και να έχει είμαστε το φαβορί, γιατί έχουμε στρωμένη ομάδα και γιατί ο γαύρος χρειάζεται 10 μεταγραφές. Αλλά οι Βαρδινογιάννηδες δε με πείθουν. Βάζουν πάντα τα λογιστικά πάνω απο το συναίσθημα. Κι έτσι δεν προχωράει καμιά ομάδα σε βάθος χρόνου σε επιτυχίες. Δες τους Γιαννακόπουλους πόσα μύρια μπαίνουν μέσα κάθε χρόνο και θα καταλάβεις!!!
Την κινδυνολογια την ανεφερα στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο...δεν ειπα κινδυνολογο εσενα...ουτε φυσικα πως παιζεις καποιο παιχνιδι...ξερω πολυ καλα πως εσυ απλα ανησυχεις για το μελλον της ομαδας...γιατι πολυ απλα την αγαπας....ειπα να μη παιζουμε το παιχνιδι των ΜΜΕ (αθελα μας φυσικα), που θελουν να κινδυνολογουν αφου παρακαλανε να παρει αλλος τα σκηπτρα αφου βαρεθηκαν τοσα χρονια τον ΠΑΟ πρωταθλητη. Επισης οσο εχει το κουραγιο και την δυναμη ο Θανασης να τρεχει το Μπασκετ...δεν υπαρχει θεμα Δημητρη...ισως καποτε υπαρξει...οταν ο Θανασης κουραστει...αλλα δεν νομιζω ο Παυλος να ρισκαρει να τον καψει...αν φοβαται πως ερχεται η αρχη του τελους της αυτοκρατοριας...γιατι αργα η γρηγορα...ενα πρωταθλημα θα το χασουμε...ετσι λεει η λογικη...οποτε δεν πιστευω να θελει ο Παυλος να φορτωθει αυτο στον μονακριβο του. Για τους Βαρδινογιαννηδες συμφωνω μαζι σου....το ξερω πως ο Τζιγγερ εχει αποτυχει....γιαυτο λεω πως πλεον ειναι διαφορετικα τα πραγματα...γιατι εχει μαζι του τον Παυλο...που οπως και να το κανουμε...εχει καλυτερες συμβουλες και να δωσει αλλα και συμβουλατορες να προτεινει...απο ολα τα λαμογια που ειχε ο Τζιγγερ γυρω του τοσα χρονια (την διασημη....αυλη του). Εξηγησα για το Βγενοπουλο πια ειναι η ανησυχια μου...οι Γιαννακοπουλοι εχουν ριξει τρελο χρημα...αλλα ξερουμε πως ποτε δεν θα τα ζητησουν πισω...ο Βγενοπουλος δεν με πηθει πως δεν θα το κανει. Σε ενα σχολιο μου στο σπορτ...ειχα πει...να προσεχουμε μηπως μιμηθει τον οριτζιναλ Αμπραμοβιτς...που εχει σπρωξει τοσο χρημα στην ομαδα...για χρεη, αγορες κλπ...αλλα οτι εβαλε απο την τσεπη του το εκανε με τη μορφη ατοκου δανειου...και καθε χρονο η ομαδα του ξεπληρωνει αυτο το δανειο...και σημερα εμφανιζεται να του χρωσταει 300εκ λιρες, που φυσικα ο ιδιος θα τα παρει πισω μεχρι δεκαρας. Κατι τετοιο δε θα θελα να δω να συμβαινει στον ΠΑΟ....

Κομβικό καλοκαίρι για μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Καυτό... καλοκαίρι
» «Οδύσσεια» για Παναθηναϊκό
» ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
» Περέα για Παναθηναϊκό!
» Αντίδραση από τον Παναθηναϊκό

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: