www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πατέρας για όλα...  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πατέρας για όλα...  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πατέρας για όλα...  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πατέρας για όλα...  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πατέρας για όλα...  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πατέρας για όλα...  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πατέρας για όλα...  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πατέρας για όλα...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Πατέρας για όλα...  Empty
25082010
ΔημοσίευσηΠατέρας για όλα...

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης δίνει ο Νικόλας Πατέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αναφερθεί στην αλλαγή σκυτάλης της Σούπερ Λίγκας, αλλά και σε θέματα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νικόλα Πατέρα στον Sentra 103,3

Για τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή από τους φιλάθλους κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Θλίβομαι με τα όσα έγιναν την Κυριακή αλλά πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ποιος υποκινεί αυτές τις καταστάσεις γιατί πολλοί λένε ότι φταίει ο Πατέρας κι ο Βγενόπουλος, τόσα χρόνια που γίνονταν τα ίδια, ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος έφταιγε; Ο κ. Βαρδινογιάννης εννοούσε τον Γκότζο και τον «πρασινοφρουρό». Κάποιες εφημερίδες εξευτελίζουν. Ξεκαθαρίζω και λέω ότι διαφωνώ απόλυτα με τις ύβρεις. Είμαι εγώ θεσμικό όργανο του ΠΑΟ για να βγω να πω να σταματήσουν τα συνθήματα; Ήρθε ο κ. Βουτσαράς και του έδειξα τον κ. Κωνσταντόπουλο. Όσο ήμουν εγώ, μιλούσα με τους οπαδούς, είχα χημεία μαζί τους. Με μία συνάντηση δεν μπορεί ο πρόεδρος ή ο ιδιοκτήτης να λύσει το θέμα».

Για το τι θα έκανε αν στρεφόταν εναντίον του ο κόσμος της ομάδας: «Εάν με έβριζαν και δεν με ήθελαν, εγώ θα είχα φύγει. Εδειξα το ήθος μου όταν παραιτήθηκα από τον ΠΑΟ, το έκανα γιατί δεχόμουν λάσπη από τους ίδιους τους συνεταίρους μου. Ο κ. Γιαννακόπουλος αυτά δεν τα ‘λεγε πριν δέκα χρόνια. Τώρα ανακάλυψαν το χάντικαπ. Το θεωρώ υγιές την συνεργασία Γιαννακόπουλου-Βαρδινογιάννη. Η κριτική και ο πόλεμος που δέχτηκα δεν είχε να κάνει με αγωνιστικά θέματα. Κάναμε λάθη όπως κάνουν όλοι και όλες οι διοικήσεις. Κάναμε και πολλά σωστά.

Για τις μεταγραφές: «Εμείς για μεταγραφές δώσαμε 40 εκατ. ευρώ. Ξέρετε να πετυχαίνουν πάντα όλες οι μεταγραφές; Ούτε τον Νέμεθ ήξερα, ούτε με τον Μαρινάκη μίλησα ποτέ για τον Νέμεθ. Να κάθομαι να διαψεύδω τις αηδίες; Φαντάζεστε να ψήφιζα χθες τον Μαρινάκη; Προδότη και άλλα θα με έλεγαν. Εγώ δεν θα τον ψήφιζα γιατί άλλο Ολυμπιακός, άλλο Παναθηναϊκός. Θα έπρεπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να κατέβει και να θέσει υποψηφιότητα».

Για το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με στεναχώρησε ο κ. Βαρδινογάννης όταν έλεγε πως δεν πουλάει και μετά από είκοσι μέρες αποφάσισε να πει ότι πουλάει. Δεν με ενδιαφέρει αν πουλάει, εγώ δεν θέλω να αγοράσω τον ΠΑΟ. Ο Βγενόπουλος έβαλε κάποιους όρους να ελέγξει την εταιρία. Πως θα έλεγε ποσό; Ούτε ο κ. Βαρδινογιάννης έβαλε κάποιο ποσό. Στα δύο χρόνια τιμή να είμαι πρόεδρος, τον πρώτο χρόνο είχα καλή συνεργασία με όλους, τον 2ο χρόνο μέσω των εφημερίδων άρχισα να δέχομαι πόλεμο που δεν ταίριαζε στις προσπάθειες που έκανα».

Για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο: «Ο κ. Κωνσταντόπουλος μου είναι συμπαθής αλλά για το συγκεκριμένο δεν κάνει. Τον έριξαν τον άνθρωπο στα βαθιά και χωρίς να γνωρίζει το αντικείμενο. Πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. Βέβαια, είμαι εγώ αυτός που έστειλα επιστολή προς τους φιλάθλους να σταματήσει τον διχασμό. Έρχονται τώρα και λένε πως ο Πατέρας τους βάζει να βρίζουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ασφαλώς φταίει η πολιτική Βαρδινογιάννη. Δεν υπάρχει η σωστή προσέγγιση μεταξύ της ιδιοκτησίας και του κόσμου. Έχει διαφορά το να βάζεις λεφτά και να είσαι απρόσιτος και άλλο να βάζεις λεφτά και να φέρνεις κοντά σου τον κόσμο, να είσαι οικογένεια».

Για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Έχω να μιλήσω καιρό με τον κ. Βαρδινογιάννη. Δεν θα έφευγα αν ο κ. Βαρδινογιάννης είχε βγει και είχε κάνει 5 πράγματα, να κόψει τις προεδρολογίες και αν ήταν κοντά μου και δεν θα με πολεμούσε πισώπλατα. Αρχικά ήταν κοντά μου, μετά επηρεάστηκε και δεν με στήριξε ούτε στο κομμάτι που δεχόμουνα λάσπη. Όταν 30.000 κόσμος τον έβριζε, εγώ πήγα και έκατσα δίπλα του. Και τότε δεν με ήξερε ο κόσμος. Και τότε κέρδισα την ΠΕΚ. Κάτι είδαν και με πίστεψαν. Ποτέ δεν ήταν Τιτανικός ο ΠΑΟ, είπε μια κουβέντα ο κ. Γιαννακόπουλος αλλά την ανακάλεσε. Η πολυμετοχικότητα διαλύθηκε από τον εγωισμό των μεγαλομετόχων»

Για την επικοινωνία με τους παίκτες: «Δεν ξέρω πως νιώθουν οι παίκτες μετά από τα όσα έγιναν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, βρέθηκα με κάποιους ποδοσφαιριστές, τους είπα να κοιτάξουν να στηρίξουν την ομάδα, ήρθαν και μου είπαν για προτάσεις που είχαν κάποιοι από αυτούς, τους είπα να μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και να στηρίξουν τον ΠΑΟ. Μέχρι και αυτό βγήκαν και το διαστρέβλωσαν. Και με τον Νίκο Νιόπλια έχω μιλήσει».

Για Γόντικα και Φρέιτας: «Ο Γόντικας είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, ξέρω ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και θα κάνει ότι μπορεί για τον Παναθηναϊκό. Θα κάνει αυτό που μπορεί από τη θέση που είναι. Τον Φρέιτας δεν τον ξέρω καθόλου».

Για το πρωτάθλημα: «Φαβορί είναι ο ΠΑΟ, είναι νταμπλούχος, από την άλλη μεριά έχει κάνει σωστές κινήσεις ο κ. Μαρινάκης και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κινήσεις του ΠΑΟ με ικανοποίησαν, καλοί είναι, πιστεύω ότι θα βοηθήσουν. Το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι στον αγωνιστικό τομέα, είναι στο ενδοοικογενειακό».
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Πατέρας για όλα... :: Σχόλια

nice view
Απ: Πατέρας για όλα...
Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 14:05 από nice view
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο να βρεθεί και ο Ν. Πατέρας, δεδομένου ότι παραμένει μέλος και από το περιβάλλον του βγαίνει προς τα έξω ότι σκέφτεται να δώσει το ‘παρών’ σήμερα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα τον εκπροσωπήσει ο Στέφανος Ησαΐας, με το σημερινό Δ.Σ. να αποκτά άλλο ενδιαφέρον…
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 16:20 από ΠΕΤΡΟGOAL
Πάει και απαντάει ο Τζίγγερ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να απαντήσει στα όσα είπε ο Νικόλας Πατέρας.

Υπό την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα γίνει, όπως αναμενόταν άλλωστε, το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος των “πράσινων” είναι πολύ πιθανό να απαντήσει στα όσα δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Νικόλας Πατέρας σε ραδιοφωνικό του συνέντευξη.

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ scratch
Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 16:38 από thanasis_
Διαβαζοντας τη συνεντευξη Πατερα σε διαφορα σαιτς εχω να κανω καποιες ερωτησεις...1) Γιατι σε αλλα σαιτς λενε πως αυτη ειναι αναλυτικα η συνεντευξη του και σε αλλα πως αυτα ειναι τα σημαντικοτερα κοματια αυτης? 2) Γιατι οταν δημοσιευουν τα σημαντικοτερα (γιαυτους) κομματια καποιας συνεντευξης, εγω βγαζω σπυρακια? 3) Γιατι επιλεγουν να κανουν πρωτο θεμα το...εμενα αν με εβριζαν θα πουλουσα...και οχι τον ενωτικο χαρακτηρα που εχει ολη του γενικα η συνεντευξη? 4) Πολυ ενωτικος ο Πατερας μετα απο καιρο...λετε να καταλαβε τι κουμασι ειναι ο Αντρεας και να τα εσπασαν?
Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 16:41 από minos13
ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
kokostur
Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 21:10 από kokostur
Εγώ άκουσα την συνέντευξη του Πατέρα από τον SentraFM και έμεινα ικανοποιημένος, διότι άκουσα ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Αλήθειες που φοβάται να αναφέρει η οικογένεια, διότι ΠΑΝΤΑ ψάχνει να βρει τον... αόρατο εχθρό!!! Question Question Question

Του Αη-Γιαννιού, πάντως, θα κάνω δώρο στον μεγαλομέτοχο έναν μεγάλο ΚΑΘΡΕΠΤΗ για να βρει επιτέλους αυτόν τον... "υπονομευτή"!!! Wink Wink Wink
Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 21:12 από YIANNIS090807
thanasis_ έγραψε:
Διαβαζοντας τη συνεντευξη Πατερα σε διαφορα σαιτς εχω να κανω καποιες ερωτησεις...1) Γιατι σε αλλα σαιτς λενε πως αυτη ειναι αναλυτικα η συνεντευξη του και σε αλλα πως αυτα ειναι τα σημαντικοτερα κοματια αυτης? 2) Γιατι οταν δημοσιευουν τα σημαντικοτερα (γιαυτους) κομματια καποιας συνεντευξης, εγω βγαζω σπυρακια? 3) Γιατι επιλεγουν να κανουν πρωτο θεμα το...εμενα αν με εβριζαν θα πουλουσα...και οχι τον ενωτικο χαρακτηρα που εχει ολη του γενικα η συνεντευξη? 4) Πολυ ενωτικος ο Πατερας μετα απο καιρο...λετε να καταλαβε τι κουμασι ειναι ο Αντρεας και να τα εσπασαν?

Θανάση, το ξεκινάς μια χαρά και με την τελευταία σου πρόταση τα χαλάς όλα...
Τέλοσπάντων....
Από την άλλη, θα το παίξω εγώ Θανάσης τώρα και σου πω το εξής:
Στην αρχή, θεώρησα και εγώ ενωτικά αυτά που έλεγε ο Πατέρας. Όταν το ξανασκέφτηκα αποφάσισα ότι με την έκφραση ''Εγώ θα έφευγα'', του λέει εμμέσως, πλην σαφώς: ''Στα τσακίδια''.
Οπότε ούτε ενωτικός ήταν, κατά την άποψή μου, ούτε κατάλαβε τι κουμάσι είναι ο άλλος.
Από ότι φαίνεται πάντως από το φιρμάνι που έβγαλε ο γιαννάκης μετά το ΔΣ, καθώς τελευταία δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω (αν έκανε το ίδιο και με τον χοχοχο θα μετράγαμε +7 πρωταθλήματα), μάλλον μαζί μου συμφωνεί.

Και τώρα ξαναγίνομαι Γιάννης και σου λέω ότι, καλά έκανε ο Πατέρας και μίλησε όπως μίλησε. Ούτε ψέματα είπε, ούτε φούσκωσε κάτι, ούτε διαστρέβλωση καμιά πραγματικότητα, ούτε εικασίες έκανε.
Είπε τα πράγματα όπως ήταν και είναι.
Εμένα αυτό μου αρκεί.

Δημοσίευση Τετ 25 Αυγ 2010, 21:27 από thanasis_
Εμενα η αντιδραση Τζιγγερ μου φανηκε υπερβολικη και εντελως λαθος....και τον Πατερα τον ειδα ενωτικο σε συγκριση με αλλες φορες...
Δημοσίευση Πεμ 26 Αυγ 2010, 08:53 από YIANNIS090807
thanasis_ έγραψε:
Εμενα η αντιδραση Τζιγγερ μου φανηκε υπερβολικη και εντελως λαθος....και τον Πατερα τον ειδα ενωτικο σε συγκριση με αλλες φορες...

Τελικά εγώ έγινα Θανάσης κι εσύ Γιάννης.
χαχαχαχαχχα

ΥΓ1 Κατάλαβες τώρα Θανάση γιατί θέλω να είμαστε ξεκάθαροι?? Η ωραία κουβέντα, με τις όποιες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, στο τέλος μόνο φίλους αφήνει.
ΥΓ2 Το ΥΓ1 πάει και στους δύο Θανάσηδες
Tropikano
Δημοσίευση Πεμ 26 Αυγ 2010, 11:02 από Tropikano
thanasis_ έγραψε:

Δεν θα τον ελεγα ακριβως ενοτικο,αλλα ο Τζιγγερ ηταν οντως το λιγοτερο υπερβολικος..

Πατέρας για όλα...

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Πατέρας για όλα
» «Σας έχει τρομάξει ο Πατέρας»
» ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!
» Παραιτήθηκε απ' το ΔΣ ο ΠΑτέρας!
» Πατέρας... 2012

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: