www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πατέρας για όλα  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πατέρας για όλα  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πατέρας για όλα  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πατέρας για όλα  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πατέρας για όλα  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πατέρας για όλα  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πατέρας για όλα  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
12 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 12 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πατέρας για όλα

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Πατέρας για όλα  Empty
20112010
ΔημοσίευσηΠατέρας για όλα

Ο Νικόλας Πατέρας ευχαρίστησε τον Γκμοχ για την βοήθειά του, έδωσε τα «κλειδιά» στον Φερέιρα και «τελείωσε» τον Γκοβού.

«Επειδή μας προβλημάτιζε αυτή η εικόνα γι αυτό προσλάβαμε τον Φερέιρα ο οποίος είναι καλός προπονητής και περιμένουμε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Ο κύριος Φερέιρα αύριο θα αρχίσει δουλειά στη Παιανία γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι τη Τετάρτη με τη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γκμοχ γιατί ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νικόλαου Πατέρα.

Σε ερώτηση για το αν η έλευση του Φερέιρα μπορεί να αλλάξει τη κατάσταση στο θέμα του Γκοβού, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ο νέος προπονητής δεν αλλάζει τα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών».

Τέλος, δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τη διαιτησία, θέλω να κρατάμε χαμηλούς τόνους».

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Μ@@ΚΙΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Πατέρας για όλα :: Σχόλια

abaddon
Απ: Πατέρας για όλα
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 00:17 από abaddon
Μετά από καταλάγιασμα νεύρων, ένα τελευταίο μόνο έχω να πω πάνω στο θέμα. Καλώς(?) έδιωξαν τον Γκοβού, αφού το παιντί ήταν κακό.Έτσι και μου φέρουν για αντικαταστάτη του όμως κάναν Σκόκο ή κάναν Πέτσκο ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο μαλάκα, μπορούν να τους τυλίξουν, να τους βάλουν ένα φιογκάκι και να τους βάλουν στον κώλο τους.Πάμε παρακάτω.
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 02:14 από thanasis_
Μαλιστα...ο νεος προπονητης δεν αλλαζει τα πειθαρχικα παραπτωματα των ποδοσφαιριστων...πολυ καλο για να ειναι αληθινο κυριε Πατερα. Εγω ξερω πως σε ολο τον κοσμο, με την ελευση νεου προπονητη ολα ξεκινουν απο μηδενικη βαση και ολοι δοκιμαζονται και κρινονται απο την αρχη. Αυτος αλλωστε δεν ηταν και ο λογος...που περυσι με τη φυγη του Τεν Κατε και την ελευση Νιοπλια...μπηκαν σε προπονησεις με την ομαδα οι κομμενοι...Μαντζιος, Κλευτον και Τζιολης...με τους 2 τελευταιους μαλιστα να βρισκουν θεση και στην 11αδα σε μερικα παιχνιδια? Αλλα μαλλον τα ξενυχτια του Κλευτον δεν ηταν περυσι πειθαρχικο παραπτωμα...του Γκοβου φετος ειναι. Πως ειπατε? Για τον Κλευτον δωσαμε ενα σκασμο λεφτα στη Λαρισσα για να τον παρουμε...και θα ηταν μαλακια να παει χαμενη εντελως η επενδυση...με διακοπη συμβολαιου...ενω τον Γκοβου τον πειραμε ελευθερο...και με τη διακοπη συμβολαιου...γλειτονουμε 2.5 εκ Ευρω? Πως η απολυση του φτηνου Νιοπλια και η ελευση του Φερειρα με το τριπλασιο μισθο...ηταν εκτος προγραμματος? Ελα κακιες ειναι αυτες...αλλωστε οι προσφατες περικοπες σε Αντωνιου και Φρειτας και αλλα στελεχη της ομαδας...δειχνουν πως στην ομαδα δεν υπαρχει προβλημα ρευστοτητας...και οι τσιγγουνιες εφυγαν μαζι με τον Τζιγγερ. Βεβαια στον ΠΑΟ μας ενδιαφερει το καλο αθλητικο πνευμα που βγαζουν οι ποδοσφαιριστες και μονο αυτο...γιαυτο και κανουμε τα στραβα ματια στα πακετα τσιγαρα που κατεβαζει ο Κατσουρανης...τι πιο αθλητικο αλλωστε απο εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη να ειναι με το τσιγαρο στο στομα?
Υ.Σ. Πληροφοριες πως ο γκοβου δε βγαινει εξω μονος του αλλα με 2 συμπαιχτες του (Σιμαο και Πλεσις) κρινονται αναλυθεις για την ωρα...αλλα καπνος υπαρχει....
vigor
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 10:30 από vigor
σε σχεση με το θεμα γκοβου, θα ηθελα να θυμησω σε ολους το εξης:
1) τοσο καιρο μιλαμε για νοοτροπια παικτων και απαντες συμφωνησαμε οτι πρωτιστως προεχει η πειθαρχια.
2) ο γκοβου παραστρατησε δις, εφαγε προστιμο 50.000 και μυαλο δεν εβαλε.
3) αν ο πατερας δεν επιμεινει στην απειλη του οτι θα τον διωξει αν το ξανακανε, τοτε περναει το μηνυμα οτι "καντε οτι γουσταρετε. η διοικηση συγχωρει και δεν εφαρμοζει τις απειλες της"
4) αν ο πατερας επιτρεψει στο φερειρα να ,χρησιμοποιησει το γκοβου,τοτε δινει το μηνυμα: "καντε οτι γουσταρετε. αν δεν παμε καλα, τρωτε τον κοουτς και ο καινουριος θα σας νανακρινει"
5) τερμα οι ερασιτεχνισμοι. οι μεγαλες ομαδες χτιζονται μεσα απο γενναιες και επιπονες αποφασεις. ο καλος γκοβου ειναι πολυ χρισημος. αλλα πρωτα απο ολα μπαινει η πειθαρχια. αν ο γκοβου ξανασυγχωρεθει, τοτε ολοι οι παικτες θα ξερουν οτι ποτε δε θα κινδυνεψουν σοβαρα αν μαλακιστουν.

υγ1: θαναση, εχεις δικιο για κλειτον. αλλα το οτι εγινε λαθος χειρισμος τοτε, δε σημαινει οτι πρεπει να κανουμε παλι λαθος.
υγ2: σταθη, συμφωνω για πετσκο, διαψωνω για σκοκο. ο σκοκο μου κανει. αλλωστε, εχει και πελατη το γαυρο
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 13:03 από abaddon
Βαγγέλη μου παικτάκια που κάνουν 1 καλό παιχνίδι στα 5 που παίζουν και οι μόνες παραστάσεις τους είναι από ένα κακόμοιρο αεκάκι σε μια ταλαίπωρη σουπερλίγκα, εμένα δε μου κάνουν.....
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 16:35 από thanasis_
Βαγγελη....αυτο που λεω ειναι πως εχουμε μπερδεψει τις εννοιες περι πειθαρχικων παραπτωματων. Πιστευω πως αυτο που λεμε ολοι τοσο καιρο...αφορα τη συμπερηφορα των παιχτων μας...οσο βρισκονται στην Παιανια και στο ΟΑΚΑ...οχι με το τι κανουν στο σπιτι τους η οπουδηποτε αλλου. Το προβλημα της νοοτροπιας τους σχετικα με τις κλικες, τις συμπερηφορες, τη μαχητηκοτητα, το αν βαζουν την ομαδα πανω απο το εγω κλπ. Με τον Γκοβου εχουμε μετατραπει ολοι σε ντεντεκτιβς για να παρακολουθουμε την εξωγηπεδικη του ζωη...η εχουμε γινει...εσπρεσο να κουτσομπολευουμε τα κατορθωματα του στα κλαμπακια. Το θεμα ειναι ο καθε Γκοβου να ειναι ενταξει εντος των τοιχων της Παιανιας...να μη δημιουργει προβλημα εκει μεσα...ξερεις απο αυτα που δημιουργουν κατα καιρους οι Κατουροκαραγκουνηδες. Με την υποθεση Γκοβου, θυμηθηκα αυτο που λεγαμε για τους δημοσιογραφους...που σου ελεγα...πως δε θα σταματησει αυτο το προβλημα...γιατι η διοικηση θελει να τους χρησιμοποιει για να κανει τα χτυπηματα της κατω απο τη ζωνη...οπως παλιοτερα ο Αντωνιου ειχε βγαλει τη βρωμα πως ο Γιουρκας θελει να φυγει (ωστε να τον κανει να φυγει πραγματικα)...ετσι και τωρα...βαζει τους δικους του ρεπορτερ...να εχουν σε καθημερινη βαση τα τερτιπια του Γκοβου τα βραδια...ωστε ο κοσμος του ΠΑΟ να τον αποδοκιμασει...οποτε η απολυση του...να μη φερει αναστατωση. Βεβαια και οι πετρες ξερουν πως αν ο Γκοβου δε θελει να φυγει...σε οτι δικαστηρια και να τον πανε...ο παιχτης θα δικαιωθει...με αποτελεσμα...και να τον χρησοπληρωσουμε...και να γινουμε ρομπα...και να μη τον εκμεταλευτουμε σαν παιχτη. Αν ο Γκοβου εμπαινε στην Παιανια και δημιουργουσε προβλημα εκει...τοτε ναι...μαζι σου...να φυγει...αλλα εμενα δε μου το βγαζουν απο το μυαλο πως θελουν να τον διωξουν γιατι παιρνει οσα ο Σισε...αλλα δεν εχει δειξει μεχρι σημερα πως ειναι Σισε...Και στην τελικη εμενα μαρεσουν οι καθαρες κουβεντες...και οχι τα πουστριλικια του Αντωνιου...Να πανε να πουν στον Γκοβου...ξερεις επενδυσαμε σε σενα αλλα δεν προσφερεις οποτε να βρουμε τη φορμουλα να λυσουμε το συμβολαιο σου...να παει στο Γιουρκα και να του πει...Γιουρκα σε πειραμε γιατι πιστεψαμε πως θα αποδοσεις...αλλα δεν εχει αλλαξει κατι και δε θελουμε να σε πληρωνουμε για να καθεσαι...οποτε να βρουμε τη φορμουλα και μαζι σου να λυσουμε το συμβολαιο....οχι να παει στους δημοσιογραφους και να βγαζει επιλεκτικα τα...οικογενιακα θεματα προς τα εξω για να κανει τη δουλεια που θελει...(και μετα λεγαμε τον Γκουμα ρουφιανο...επεισε και τον Τεν Κατε γιαυτο και τον τελειωσε)
Tropikano
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 17:55 από Tropikano
thanasis_ έγραψε:
Βαγγελη....αυτο που λεω ειναι πως εχουμε μπερδεψει τις εννοιες περι πειθαρχικων παραπτωματων. Πιστευω πως αυτο που λεμε ολοι τοσο καιρο...αφορα τη συμπερηφορα των παιχτων μας...οσο βρισκονται στην Παιανια και στο ΟΑΚΑ...οχι με το τι κανουν στο σπιτι τους η οπουδηποτε αλλου. Το προβλημα της νοοτροπιας τους σχετικα με τις κλικες, τις συμπερηφορες, τη μαχητηκοτητα, το αν βαζουν την ομαδα πανω απο το εγω κλπ. Με τον Γκοβου εχουμε μετατραπει ολοι σε ντεντεκτιβς για να παρακολουθουμε την εξωγηπεδικη του ζωη...η εχουμε γινει...εσπρεσο να κουτσομπολευουμε τα κατορθωματα του στα κλαμπακια. Το θεμα ειναι ο καθε Γκοβου να ειναι ενταξει εντος των τοιχων της Παιανιας...να μη δημιουργει προβλημα εκει μεσα...ξερεις απο αυτα που δημιουργουν κατα καιρους οι Κατουροκαραγκουνηδες. Με την υποθεση Γκοβου, θυμηθηκα αυτο που λεγαμε για τους δημοσιογραφους...που σου ελεγα...πως δε θα σταματησει αυτο το προβλημα...γιατι η διοικηση θελει να τους χρησιμοποιει για να κανει τα χτυπηματα της κατω απο τη ζωνη...οπως παλιοτερα ο Αντωνιου ειχε βγαλει τη βρωμα πως ο Γιουρκας θελει να φυγει (ωστε να τον κανει να φυγει πραγματικα)...ετσι και τωρα...βαζει τους δικους του ρεπορτερ...να εχουν σε καθημερινη βαση τα τερτιπια του Γκοβου τα βραδια...ωστε ο κοσμος του ΠΑΟ να τον αποδοκιμασει...οποτε η απολυση του...να μη φερει αναστατωση. Βεβαια και οι πετρες ξερουν πως αν ο Γκοβου δε θελει να φυγει...σε οτι δικαστηρια και να τον πανε...ο παιχτης θα δικαιωθει...με αποτελεσμα...και να τον χρησοπληρωσουμε...και να γινουμε ρομπα...και να μη τον εκμεταλευτουμε σαν παιχτη. Αν ο Γκοβου εμπαινε στην Παιανια και δημιουργουσε προβλημα εκει...τοτε ναι...μαζι σου...να φυγει...αλλα εμενα δε μου το βγαζουν απο το μυαλο πως θελουν να τον διωξουν γιατι παιρνει οσα ο Σισε...αλλα δεν εχει δειξει μεχρι σημερα πως ειναι Σισε...Και στην τελικη εμενα μαρεσουν οι καθαρες κουβεντες...και οχι τα πουστριλικια του Αντωνιου...Να πανε να πουν στον Γκοβου...ξερεις επενδυσαμε σε σενα αλλα δεν προσφερεις οποτε να βρουμε τη φορμουλα να λυσουμε το συμβολαιο σου...να παει στο Γιουρκα και να του πει...Γιουρκα σε πειραμε γιατι πιστεψαμε πως θα αποδοσεις...αλλα δεν εχει αλλαξει κατι και δε θελουμε να σε πληρωνουμε για να καθεσαι...οποτε να βρουμε τη φορμουλα και μαζι σου να λυσουμε το συμβολαιο....οχι να παει στους δημοσιογραφους και να βγαζει επιλεκτικα τα...οικογενιακα θεματα προς τα εξω για να κανει τη δουλεια που θελει...(και μετα λεγαμε τον Γκουμα ρουφιανο...επεισε και τον Τεν Κατε γιαυτο και τον τελειωσε)

Μπραβο Θαναση..Σε αυτο κανενας δεν μποριε να διαφωνισει οσο και να προσπαθει..
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 22:15 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ.... ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ......

ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ , ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΣ.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΙΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ.

Στη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να ακούνε άλλο για τα νυχτοπερπατήματα του Σίντνεϊ Γκοβού, ωστόσο στη Λυών εξακολουθούν να τον θεωρούν ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο πρώην συμπαίκτης του στη γαλλική ομάδα, Μιραλέμ Πιάνιτς, έσπευσε να του πλέξει το εγκώμιο, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι το Τριφύλλι δύσκολα θα βρει ποδοσφαιριστή ανάλογης αξίας.

"Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά δεν το εξετάζω. Ο Σίντνεϊ ήταν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και πιθανότατα θα είναι το ίδιο σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, λόγω των ικανοτήτων του, της εμπειρίας του και κυρίως, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο δεν θα αναπληρώσουν εύκολα. Τι κάνει έξω από τα γήπεδα, στην ομάδα του πρέπει να το κρίνουν. Αλλά επαναλαμβάνω, είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μια μεγάλη προσωπικότητα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα τα βρει με την ομάδα του" ανέφερε ο Βόσνιος.

ΑΜΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΡΟΥΝΕΙ-ΤΖΕΡΑΡΝΤ-ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ , ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ Wink

vigor
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 22:58 από vigor
Θανάση, θα διαφωνήσω ως προς το εξής: Ο Γκοβού υπέπεσε και σε παράπτωμα εντός της ομάδας. Ο πρόεδρος του έβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ και του είπε ορθά κοφτά ότι αν το ξανακάνει φεύγει. Ο Γκοβού το δέχτηκε ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δε θα το ξανακάνει. Ο Γκοβού καταπάτησε τον εσωτερικό κανονισμό για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες κι ενώ του είχε επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο, το οποίο δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και υποσχέθηκε να μην ξαναγίνει. Εκτός αυτού, ο Γκοβού στο γήπεδο σέρνεται. Και άντε πείσε με εσύ ότι δεν έχει να κάνει με τα μεθύσια! (άλλο βγαίνω, άλλο γίνομαι σκνίπα)

Στέλιο, το σύστημα των δημοσιογράφων περί Γκοβού το καταλάβαμε ΟΛΟΙ από την αρχή, ηλίθιοι δεν είμαστε! Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το σύστημα έχει πάντα άδικο. Θλίβομαι που υπάρχει το σύστημα αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γκοβού φταίει και σφάλει ανεπανόρθωτα.

Αντώνη, το αν μπορεί κανείς να διαφωνήσει ή όχι με την άποψη του Θανάση, του Στέλιου, του Βαγγέλη ή του οποιουδήποτε δεν αποφασίζεται με "προεδρικό διάταγμα". Μόνο επί χούντας απογορευόταν να συμφωνήσεις με συγκεκριμένες αντιλήψεις ή να διαφωνήσεις με άλλες!

Για να κλείσω το θέμα, όσον αφορά σε εμένα (γιατί ο καθένας προφανώς και εχει τη δική του γνώμη)...Ο Πατέρας είναι ένας πρόεδρος που έχει συναίσθημα για την ομάδα. Τουλάχιστο εγώ αυτό εισπράττω τόσο καιρό. Νομίζω ότι στον Γκοβού ήθελε να δώσει δεύτερη ευκαιρία, όπως και έκανε, τελικά. Αλλά του ξεκαθάρισε ότι τρίτη ευκαιρία ΔΕ θα υπάρξει. Νομίζω, λοιπόν, ότι ο Πατέρας διώχνει το Γκοβού, ΚΥΡΙΩΣ γιατί νιώθει "προδομένος" και θιγμένος από αυτόν! Ο καθείς έχει τη γνώμη του, αλλά προσωπικά χαίρομαι που αρχίζει και επικρατεί και λίγη πειθαρχεία!!!

ΥΓ: Δημοσιογράφοι τύπου Βασιλαρά, Γκόντζου δουλεύουν για τη διοίκηση και γι αυτό γράφουν ότι γράφουν κάθε φορά. Άλλοι δημοσιογράφοι δουλεύουν για τους παίκτες και τους μάνατζερ αυτών, γι αυτό δεν ακούμε ΠΟΤΕ λόγια κακά πχ για τον Κατσούρ. Στα μπρίκια μου για όλους! Εγώ διαμορφώνω άποψη με βάση τη δική μου λογική. Και όποτε διαβάζω κάτι, κρατάω ΜΟΝΟ την είδηση και ποτέ την κρίση του εκάστοτε γράφοντος! Επομένως, θα σας παρακαλέσω να μη μου ξαναφέρετε ως επιχείρημα το ότι με "έπεισαν" οι οποιοιδήποτε μαλάκες γράφουν ότι παπαριά τους πληρώσουν να γράψουν! ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ! ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑ, ΓΚΟΝΤΖΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!
Tropikano
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 23:19 από Tropikano
Βαγγελη(σορυ Θαναση).. Τοσες μερες μονος μου παλευω και λεω οτι δεν με νοιαζει αν φυγει..Αλλο ομως να λες να μην φυγει γιατι ειναι ο Γκοβου και αλλο να αναλυεις εναν πραγματικα ουσιαστικο τροπο σκεψης..Το παιδι ειπε γιατι δνε γουσταρει να φυγει ο Γαλλος και εγω που διαφωνω απο την αρχη μαζι του για το θεμα πραγματικα πιστευω οτι αυτο που παραθετει ειναι ανωτερω του-εσπασε τον κανονισμο που λες εσυ-η το πρωην ποδοσφαιριστης που λεω εγω..Μονος σου εσυ συμφωνεις μαζι του..

Επισης αυτο το θεμα δεν φυτρωσε εχτες με τις δηλωσεις Πατερα..Αν κανεις τον κοπο να κοιταξεις το επι μερες σχετικο και ενεργο θεμα στο φορουμ θα δεις οτι δεν υπηρχε λογος να ριξεις σποντα χουντας προεδρικων διαταγματων και σχετικων..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tropikano στις Δευ 22 Νοε 2010, 12:06, 1 φορά
kokostur
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 23:29 από kokostur
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ΤΙ ΠΙΝΕΙ ο καθένας παίκτης (και ειδικά ο πιο ακριβοπληρωμένος), αλλά ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ στο γήπεδο. Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δικαιολογήσει στο ελάχιστο τα χρήματα που παίρνει; Ένας περιπατητής είναι, ένας αδιάφορος. Να θυμίσω δηλώσεις μετά τον αγώνα με τους gay; "...ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες" και τα ρέστα; Εξάλλου δεν χρειάζομαι "δηλώσεις" και "δημοσιογράφους" για να δω τι κάνει ο συγκεκριμένος στο γήπεδο. Έλεος! Μάτια έχω και βλέπω!!!
kokostur
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 23:37 από kokostur
vigor έγραψε:
ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ! ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑ, ΓΚΟΝΤΖΟΥ Η ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!
Συμφωνώ απόλυτα με τον Βαγγέλη και επαυξάνω! Γιατί την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό δεν την αλλοιώνει ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογραφίσκος. Θέλω να πιστεύω ότι η γνώμη μας είναι καθαρά προσωπική και -όσο ακόμα έχουμε "σώας τας φρένας"- έτσι θα παραμείνει.
abaddon
Δημοσίευση Κυρ 21 Νοε 2010, 23:42 από abaddon
Να δω αν θα υπάρχει τέτοια στάση προς το κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ κωλόπαιδο, από αυτα που έχουν κάνει την ομάδα τσιφλίκι και μπουρδελάκι τους εδώ και τρία χρόνια και λύνουν και δένουν, διώχνουν πρπονητές και λοιπά και λοιπά.Γιατί προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι ασυλία και χαιδέματα.Αναμένω...

Εύκολο θύμα αποδείχτηκε τελικά ο Γκοβού.Περιμένω τον επόμενο ΞΕΝΟ που θα την πληρώσει.....
vigor
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 00:07 από vigor
Αντώνη, δεν έριξα καμιά σπόντα για χούντες κλπ. Το είπα όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσα! ΜΟΝΟ στις χούντες "απαγορεύεται" να διαφωνεί κανείς.
Λυπάμαι αν στενοχωρώ κάποιους με τις απόψεις μου, αλλά ΠΑΝΤΑ λέω ακριβώς ό,τι πιστεύω. Και για να μην αφήσω υπόνοιες ότι μιλάω με σπόντες, το ξαναλέω...ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ! Όπως ακριβώς διαφωνεί ο θανάσης μαζί μου (και πολύ καλά κάνει, γιατί έτσι προωθείται ο διάλογος και αρχίζουμε να βλέπουμε πιο σφαιρικά ένα θέμα).

Στάθη, δε νομίζω ότι ο Γκοβού είναι το εύκολο θύμα. Πιστεύω απλά ότι ο Γκοβού, βλέποντας τη χαλαρότητα που επικρατούσε επί Νιόπλια, δεν πίστευε ότι ο Πατέρας θα υλοποιούσε την απειλή του περί διακοπής συμβολαίου! Από εκεί και πέρα, αν δεν πράξει ο Πατέρας αναλόγως και σε άλλη περίπτωση που πιθανόν να τύχει, τότε πρώτος εγώ θα βγω να τον κράξω!
abaddon
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 00:15 από abaddon
Βαγγέλη έχουν γίνει και έχουν ξαναγίνει αλλά είπαμε βλέπεις, ο Νινάκος είναι το χρυσό παιδί τρομάρα του και ο Κατσουράνης είναι η ιερή αγελάδα.Τελειώνω με το θέμα γιατί χάλασα τα νεύρα μου τόσες μέρες.Ελπίζω ο χριστιανός ο Ζεσουάλδο να βάλει μία τάξη επιτέλους.....
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 02:24 από thanasis_
Βαγγελη πρωτα απολα να ξεκαθαρισω πως δεν ειπα οτι οι δημοσιογραφοι σου διαμοργωνουν αποψη...αλλα στη μαζα το καταφερνουν...και η μαζα ειναι τελικα αυτη που αποφασιζει...Κλασικο πραδειγμα της αβουλης μαζας το χτεσινο...που η μαζα ηταν αυτη που γιουχαρε στο 20λεπτο χτες...και η ιδια μαζα αποθεωνε αυτους που γιουχαρε μιση ωρα αργοτερα. Ο Γκοβου ναι δεν εχει τραβηξει μεχρι σημερα...και φυσικα φταιει και ο ιδιος γιαυτο...αλλα απο την αλλη...ποιος εχει τραβηξει απο την ομαδα φετος? Για μενα ο Γκοβου ειναι της ιδιας κλασης με Γκαρσια...ποσο εχει αποδωσει ο Γκαρσια μεχρι χτες? Μετριος γενικα σε ολα τα παιχνιδια του....αλλα εχει το μισο συμβολαιο αποτι ο Γκοβου. Και χτες ακομη που βγηκε MVP...μεχρι να βαλει το γκολ ηταν ολο λαθος μεταβιβασεις και κινουταν στη μετριοτητα. Με το γκολ...η ψυχολογια του ανεβηκε και μετα αντε πιαστον. Καλως η κακως το ποδοσφαιρο ειναι περισσοτερο θεμα ψυχολογιας...ο Γκοβου εκανε 1 μιση καλο παιχνιδι και μετα τραυματιστηκε....και με την επιστροφη του...περισσοτερο παρασυρθηκε και αυτος απο την κακη εικονα της ομαδας...η οποια δεν ειχε κανενα αγωνιστηκο πλανο. Κατι αλλο...πια ειναι τα μεγαλυτερα συμβολαια στον ΠΑΟ? Σισε, Γκοβου και Σιλβα. Εκτος του πρωτου που φυσικα και δεν τον ακουμπαει κανεις....ειναι τυχαιο που για τους αλλους 2...συχνα πυκνα εβγαιναν ρεπορταζ για την κακη τους αγωνιστικη συμπερηφορα? Φυσικα τον Σιλβα δεν μπορουν να τον χτυπησουν στον επαγγελματισμο του...οποτε τον χτυπανε στο θεμα της ηλικιας του. Καθολου δε θα με εκπληξει αν τον Γεναρη ακομη εχουμε καμια προσφορα για Σιλβα και τον αφησουν να φυγει...Στον Γκοβου...τα εκανε ο ιδιος πιο ευκολα τα πραγματα....με τα ξενυχτια του. Θυμομαστε βεβαια ολοι πως ακομη και ο μεγας Σισε...περυσι τους πρωτους μηνες σερνοταν...αλλα ειχε προπονητη στον παγκο που του εδειχνε πραγματα ωστε να προσαρμοστει και να βελτιοθει...στις αναγκες της ομαδας...και οταν πηρε μπρος απλα δεν κοιταξε πισω. Φετος τι προπονητη ειχαμε? Πλεον ειμαι σιγουρος πως σε ολους τους παιχτες ειτε ηταν τερματοφυλακας ειτε μεσος...ελεγε το ιδιο πραγμα...βρειτε τον Σισε...αλλα ουτε σχεδιο ειχε για τον τροπο που θα το κανουν ουτε τιποτα...Και βλεπαμε τοσους μηνες τα αποτελεσματα μεσα στο γηπεδο. Μηπως τελικα επειδη οπως λες...υπαρχουν οι δημοσιογραφοι που περνανε την αποψη των παιχτων και τους κανουν ιερες αγελαδες...και ο Γκοβου δεν εχει τους δικους του δημοσιογραφους...επεσε ευκολα θυμα...των δημοσιογραφων της διοικησης? Για μενα το καλυτερο θα ηταν...τωρα που ηρθε ο νεος προπονητης...να του δωθει η ευκαιρια να δειξει τι αξιζει...και αν δεν το δειξει, τοτε ο Ιανουαριος ειναι κοντα...για να τον δωσουν σε αλλη ομαδα. Αυτα με διακοπες συμβολαιων δεν γινονται...αν πανε να διαλεξουν αυτο το δρομο και ο Γκοβου μανουριασει και πει δε φευγω...τοτε θα τον πληρωσουν πολυ ακριβα για να τον αποδεσμευσουν. Το καλυτερο το ειπε ο Σιλβα σημερα...πως οτι και να εχει γινει, το καλυτερο για την ομαδα ειναι να κατσουν σε ενα τραπεζι και να τα βρουν. Για να το λεει ο Σιλβα αυτο...με τις παραστασεις του, την εμπειρια του και τους τοσους διαφορετικους χαρακτηρες που ειχε για συμπαιχτες στην καριερα του...ε κατι παραπανω θα ξερει.
Tropikano
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 12:26 από Tropikano
vigor έγραψε:
Αντώνη, δεν έριξα καμιά σπόντα για χούντες κλπ. Το είπα όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσα! ΜΟΝΟ στις χούντες να διαφωνεί κανείς.
Λυπάμαι αν στενοχωρώ κάποιους με τις απόψεις μου, αλλά ΠΑΝΤΑ λέω ακριβώς ό,τι πιστεύω. Και για να μην αφήσω υπόνοιες ότι μιλάω με σπόντες, το ξαναλέω...ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ! Όπως ακριβώς διαφωνεί ο θανάσης μαζί μου (και πολύ καλά κάνει, γιατί έτσι προωθείται ο διάλογος και αρχίζουμε να βλέπουμε πιο σφαιρικά ένα θέμα).

Στάθη, δε νομίζω ότι ο Γκοβού είναι το εύκολο θύμα. Πιστεύω απλά ότι ο Γκοβού, βλέποντας τη χαλαρότητα που επικρατούσε επί Νιόπλια, δεν πίστευε ότι ο Πατέρας θα υλοποιούσε την απειλή του περί διακοπής συμβολαίου! Από εκεί και πέρα, αν δεν πράξει ο Πατέρας αναλόγως και σε άλλη περίπτωση που πιθανόν να τύχει, τότε πρώτος εγώ θα βγω να τον κράξω!

"απαγορεύεται" ειπες εσυ και οχι εγω..Και επειδη δεν βλεπω να καταλαβαινεις τι ενοω και παλι,οταν βρω λιγο χρονο θα ξεψαχνισω τα ποσταρησματα σου και θα κρατησω μονο τις προτασουλες που γουσταρω εγω και πανω σε αυτες και μονο θα σου απαντησω λοιπον ..

Θαναση μου..Στο 2-0 ουρλιαξα,τρελαθηκα,αν ημουν γηπεδο οχι θα τους σκυλοβρηζα θα τους σημαδευα με οτι εχω και δεν εχω ..Ειναι η μονη αμυνα που εχω πλεον στην απεραντη σταρχιδοσυνη που δειχνει συνεχομενα αυτη η ομαδα..Παρατηρησε προσεκτικα ποσοι επαγγελματιες καλοπληρωμενοι ποδοσφαιριστες κανουν λαθος στην ιδια φαση και πες μου οτι εχω αδικο..Οταν κατηγορουμε τον Κατσουρανη γιατι τον λενε κατσουρανη και οχι κατσουρανινιο ναι με πικραινει,αλλα οταν βλεπω στην ιδια φαση 5 μαλακιες(που για εμενα η μεγαλυτερη ειναι του Σιλβα που αφηνει τον παικτη του και σταματαει να τρεχει) και ξερω οτι ειναι συνηθες φαινομενο πλεον και θα βρησω και τα παρω και θα ξεσπασω για να μην με τρελανουν αυτοι που θα βγουνε στα 35 στην συνταξη..
vigor
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 15:51 από vigor
"Μπραβο Θαναση..Σε αυτο κανενας δεν μποριε να διαφωνισει οσο και να προσπαθει.."

Αντώνη, αυτή και μόνο η φράση ουσιαστικά ακυρώνει όποιον θελήσει να έχει διαφορετική άποψη. Κι εδώ το κλείνω το συγκεκριμένο θέμα, καθότι το νοητικό μου επίπεδο δε φτάνει τους υψηλούς δείκτες εφυίας των υπολοίπων, για να καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε!

"Θαναση μου..Στο 2-0 ουρλιαξα,τρελαθηκα,αν ημουν γηπεδο οχι θα τους σκυλοβρηζα θα τους σημαδευα με οτι εχω και δεν εχω ..Ειναι η μονη αμυνα που εχω πλεον στην απεραντη σταρχιδοσυνη που δειχνει συνεχομενα αυτη η ομαδα.."

Αντώνη, εγώ ήμουν στο γήπεδο και χειροκρότησα τρελά στο τέλος την ομάδα, χωρίς να ντρέπομαι, γιατί ήμουν από εκείνους που ΔΕΝ γιούχαραν παίκτες μεμονομένα ούτε την ομάδα στο σύνολο ακόμη και μετά το 0-2!

"Μηπως τελικα επειδη οπως λες...υπαρχουν οι δημοσιογραφοι που περνανε την αποψη των παιχτων και τους κανουν ιερες αγελαδες...και ο Γκοβου δεν εχει τους δικους του δημοσιογραφους...επεσε ευκολα θυμα...των δημοσιογραφων της διοικησης?"

Θανάση, ειδικά για το Γκοβού και το αν είχε στήριξη από τους πράσινους δημοσιογράφους του...συστήματος, θα σε παραπέμψω σε 2-3 ποσταρίσματα του Βασιλαρά στο gazzetta.gr, όπου, παρά το κράξιμο που έριχναν πολλοί στο Γκοβού, εκείνος τον στήριζε τρελά και επέμενε ότι θα παίξει μπάλα, εν τέλει.
Ε, λοιπόν, από το τελευταίο μεθύσι και μετά, ούτε και εκείνος τον στηρίζει, πλέον!

"Αυτα με διακοπες συμβολαιων δεν γινονται...αν πανε να διαλεξουν αυτο το δρομο και ο Γκοβου μανουριασει και πει δε φευγω...τοτε θα τον πληρωσουν πολυ ακριβα για να τον αποδεσμευσουν. "

Θανάση, το λέω εδώ και πολύ καιρό...αν δε ματώσεις μια-δυο φορές οικονομικά, προκειμένου να δείξεις σε όλους ότι δεν κωλώνεις από συμβόλαια και ότι κανείς δε μπορεί να σε εκβιάζει, τότε θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα!!!
Tropikano
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 17:50 από Tropikano
vigor έγραψε:

Θανάση, ειδικά για το Γκοβού και το αν είχε στήριξη από τους πράσινους δημοσιογράφους του...συστήματος, θα σε παραπέμψω σε 2-3 ποσταρίσματα του Βασιλαρά στο gazzetta.gr, όπου, παρά το κράξιμο που έριχναν πολλοί στο Γκοβού, εκείνος τον στήριζε τρελά και επέμενε ότι θα παίξει μπάλα, εν τέλει.
Ε, λοιπόν, από το τελευταίο μεθύσι και μετά, ούτε και εκείνος τον στηρίζει, πλέον!

Για καποιον που οπως λεει δεν ασχολειτε με δημοσιογραφους και οτι και καλα εχει αποψη δικια του βαση της φρουτοκρεμας που ετρωγε σαν μωρο,σαν να τα ξερεις ΠΑΡΑ πολυ καλα τα ποιος στηριζε ποιον,ποτε και γιατι..

Ειναι πολυ κουραστικο να ακουω ανθρωπους να λενε για παπαγαλακια και κακους δημοσιογραφους ανθρωποι που αχολουνται μαζι τους σε καθημερινη βαση..Αν γενηθηκες στην Ελλαδα μισεις τους τουρκους,αν διαβαζεις καθε μερα αυτους που κατηγορεις τοτε και εσυ εισαι κοματι του προβληματος που τους δημιουργησε και τους συντηρει,γιαυτο σταματηστε να βαρατε το σαμαρι και κοπανηστε το γαιδουρι..

Επειδη προφανος οτι δηλωσουμε ειμαστε θα σε πληροφορισω οτι αν δεν εβλεπα καθε μερα εδω αριστερα καποια απο αυτα δεν θα γνωριζα ουτε τα πρωτοσελιδα και παρολη την τρελα μου για την ομαδα φετος αγορασα 2 φορες εφημεριδα,μια το γκολ που ειχε ενα κοματι για τους ελευθερους το περασμενο καλοκαιρι και μια για αρχειο την σπορτ δαυ μετα τον τελικο κυπελου ..

Οσο για τα λογια που προσπαθεις να βαλεις στο χερι-στομα μου,απαγορευεται και παλι να σου πω ειπες εσυ και οχι εγω..Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο Θανασης εχει βασιμο λογο να μην θελει την αποπομπη του Γκοβου και σε αυτο που λεει δεν μπορεις να φερεις αντιριση οσο και να προσπαθησεις..Εξαλου οι λογοι που εσυ δεν τον θελεις ειναι τελειως διαφορετικοι..

Και επειδη ακομη δεν ασχληθηκες να δεις την αποψη μου για τον Γκοβου να στο κανω πενηνταρακια..Δεν με ενδιαφερει πως θα γινει μπαμπουλας ο Πατερας στους υπολοιπους,δεν με απασχολει το συστημα που λεει ο Θανασης οτι παει να τον φαει,απλα δεν γουσταρω να τον βλεπω αλλο να ρεζιλευει την φανελα της ομαδας..Ας μην κοιμοτανε ποτε αν επαιζε λιγο μπαλιτσα,αλλα προφανος ειναι το τελευταιο στο μυαλο του αυτο..

Θαναση πες του Σιλβα οτι στο σπιτι του κρεμασμενου...
vigor
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 18:05 από vigor
Αντώνη, είπα ότι δεν επηρεάζομαι από τους δημοσιογράφους, όχι ότι δεν τους διαβάζω!!! Μεγάλη διαφορά που την καταλαβαίνουν ακόμη και...τα μωρά που τρώνε τη φρουτόκρεμά τους!

"Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο Θανασης εχει βασιμο λογο να μην θελει την αποπομπη του Γκοβου και σε αυτο που λεει δεν μπορεις να φερεις αντιριση οσο και να προσπαθησεις"

Πες σε ένα γλωσσολόγο τη φράση αυτή και μετά ρώτησέ τον αν δηλώνει απαγορεύεται" ή όχι. Κι αν δε δηλώνει ακριβώς τη λέξη "απαγορεύεται", τότε σίγουρα το λιγότερο δηλώνει ότι όποιος διαφωνεί είναι ή βλάκας ή εκτός τόπου και χρόνου!

Από εκεί και πέρα, επειδή έχεις αρχίσει και γίνεσαι αγενής, με σαφή προσπάθεια να με εξοντώσεις" με τα λόγια σου και να με "ταπηνώσεις", δείχνοντάς μου ότι είσαι ο νικητής της συζήτησης, σταματάω εδώ το θέμα.

ΥΓ: Μπορείς τώρα να πεις την τελευταία λέξη στη συζήτηση και μετά να υπερηφανεύεσαι ότι με αποτελείωσες" με τα αδιάσειστα επιχειρήματά σου!!! Εγώ απλώς θα παρακολουθώ από εδώ και πέρα, μπας και μάθω και τίποτα!
Tropikano
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 19:35 από Tropikano
Δεν υπαρχει νοημα νομιζω και λαθος δικο μου γιατι απο το πρωτο ποστ δειχνεις οτι απλα δεν ενδιαφερεσαι να κανεις διαλογο μαζι μου και μονο θελεις να με <<ταπωσεις>>
kokostur
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 22:07 από kokostur
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ΟΛΟΙ πως εδώ μέσα Ο,ΤΙ κι αν πούμε, ΟΠΩΣ κι αν εκφράσουμε την άποψή μας, αυτός που τελικά θα πάρει την όποια απόφαση ονομάζεται ΔΙΟΙΚΗΣΗ, κοινώς ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ! Αν το "αφεντικό" λοιπόν κρίνει ότι πρέπει να φύγει ο παίκτης ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, θα φύγει και δε θα ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ. Αν κρίνει το αντίθετο, ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ όσο κι αν χτυπιούνται κάποιοι.
Με βάση την παραπάνω παράγραφο, θα πρέπει να ΜΗΝ αφορίζουμε κανέναν για τις αντίθετες απόψεις του. Εξάλλου γιαυτό βρισκόμαστε εδώ, για να καταθέτουμε τις "απόψεις" μας. Οι προσπάθειες απαξίωσης και μηδενισμού της σκέψης του άλλου δείχνουν κακά στοιχεία χαρακτήρα!
Εδώ όλοι μας βρισκόμαστε για μια κοινή αγάπη, τον Παναθηναϊκό μας. Τα περί "καθοδηγήσεως", "ταπών" και "απαγόρευσης" δεν ταιριάζουν στο επίπεδο των μελών αυτού του φόρουμ. Εκτός κι αν έχω πέσει ΤΟΣΟ έξω.
abaddon
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 22:11 από abaddon
Παιδιά επειδή σας ξέρω και ξέρω και τι ηλικίες έχετε, η κουβέντα που γίνεται έχει μετατραπεί σε προσχολικού επιπέδου.Ο καθένας έχει την άποψή του και την παραθέτει και την υποστηρίζει ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.Άλλο αντίλογος και άλλο ειρωνίες και μηδενισμός των απόψεων.Για να συνέλθουμε λίγο.Όπως λέει και ο Κώστας αυτές οι λέξεις δεν έχουν ύπαρξη εδώ μέσα.
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 22:13 από ΠΕΤΡΟGOAL
vigor έγραψε:

Στέλιο, το σύστημα των δημοσιογράφων περί Γκοβού το καταλάβαμε ΟΛΟΙ από την αρχή, ηλίθιοι δεν είμαστε! Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το σύστημα έχει πάντα άδικο. Θλίβομαι που υπάρχει το σύστημα αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γκοβού φταίει και σφάλει ανεπανόρθωτα.

ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΡΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.... ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΜΒΡΊΟΥ ΤΙΤΛΟ " Ο ΓΚΟΒΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ VIDEO" KAI BLEPV TO BINTEO KAI EINAI KALOKAIRINO KAI ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΣΕ-ΣΙΜΑΟ-ΛΕΤΟ , Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ.... ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ... ΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

Πάμε τώρα αγωνιστηκά πως εχω δει τον γκοβού μεχρι τώρα.

με ξανθη για μένα ηταν απο τους καλύτερους , μεσα στις φασεις και μονιμη πηγη κινδύνου.
με άρη καλος οχι σουπες εχει μια τρομερη ασιστ στο σισε με τακουνακι.
με μπαρτσα ο κορυφαιος όλων και οχι για το γκολ αλλα για όλο το ματς που κάνει.
με καβαλα έπεξε ένα ημίχρονο χωρίς να κανει κάτι.
μετα τον τραυματισμο
με γαυρο επεξε ενα ημίχρονο κακος αλλα έρχετε απο απουσία 1 μήνα
με ρουμπιν καζαν έξω μπηκε στο 69 και ηταν αυτος που έχασε μεγάλη ευκαιρία.
με ατρόμητο και λάρισα ένα ημίχρονο.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ sport24 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ

ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 22:16 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΟΣΟ ΓΙΆΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ , ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ Wink ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΊΑ. ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Πατέρας για όλα

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: