Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
02092010
Ήτανε μια φορά.....
Ήτανε μια χρονιά που από μια κουκίδα στον χάρτη του παγκόσμιου μπάσκετ γίναμε κάτι...Κάτι που μας έκανε περήφανους...Ήταν κάποιοι παίκτες που δεν τους ήξερε κανείς και έκαναν αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ να γονατίσουν....Ήταν μια χρονιά γέννησης...γέννησης του ελληνικού μπάσκετ σαν δύναμη,δύναμη από το πουθενά.Δύναμη ψυχής θα έλεγα εγώ.....Μια παρέα από την οποία δεν είχε κανένας καμία απαίτηση...Αλλά είχαν οι ίδιοι απαίτηση από τον εαυτό τους να κάνουν αυτούς που τους έβλεπαν περήφανους....Ακόμα και αν έχαναν,η περηφάνια θα παρέμενε....Δεν κοιτούσαν το επόμενο ματς,ζούσαν κάθε λεπτό του αγώνα....Μέχρι το επόμενο....
Σήμερα εγώ ντράπηκα....Μπορεί να είμαι μεγάλος πλέον,δεν ξέρω...Αυτοί οι "μικροί" παίκτες και προπονητικό τιμ (όχι σε ταλέντο) με έκαναν να κατεβάσω το κεφάλι και να ντραπώ...
Δε με νοιάζει τι θα κάνουν από δω και πέρα....Τι θέση θα πάρουν....Αδιαφορώ....
Ας κάτσουν όμως να δουν και να πάρουν μαθήματα ψυχής και περηφάνιας από κάποια παιδιά που δε έλεγαν μεγάλα λόγια,έκαναν όμως μεγάλες πράξεις και το κυριότερο ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!!!!
Στάθη, εύγε! Συμφωνώ απόλυτα. Χέστηκα για ένα ακόμη μετάλιο. Θέλω όλοι να λένε ότι έχουμε καρύδια και καρδιά και παίζουμε για τη νίκη. Τώρα και γίναμε ρόμπες και θα πάρουμε πάλι τον πούλο!!!
Κρίμα, σήμερα ένιωσα ντροπή για το Ελληνικό μπάσκετ (ένα άθλημα που αγάπησα και έπαιξα για 12 χρόνια) ! Ξενέρωσα τρελά!!!
ΥΓ: Για οποιον πιστέψει στις δηλώσεις ότι δε θέλαμε να χάσουμε, θα πω απλά το εξής: Ήταν προκλητικός ο τρόπος με τον οποίον αγωνιστήκαμε και αυτό δε χωρά αμφισβήτηση. Όποιος έχει παίξει έστω και λίγο μπάσκετ, καταλαβαίνει!!!
Δεν ξερω αν κατσανε να χασουνε και ολα αυτα αλλα εχω αποριες..Προτιμησαν να παιξουν με την ισπανια που οπου μας πετυχε μας ξεσκισε απο τις ΗΠΑ που δεν θα ειχαν και ανχος για πιο λογο??
Δεν ξερω αν κατσανε να χασουνε και ολα αυτα αλλα εχω αποριες..Προτιμησαν να παιξουν με την ισπανια που οπου μας πετυχε μας ξεσκισε απο τις ΗΠΑ που δεν θα ειχαν και ανχος για πιο λογο??
Αντώνη, το λογικό θα ήταν να κερδίσει η Γαλλία που έπαιζε αργότερα, οπότε θα παίζαμε για την φάση των 16 με την Γαλλία και στην φάση των 8 με την Σερβία., αντί για Ισπανία στην φάση των 16 και ΗΠΑ στην φάση των 8. Όμως η Γαλλία κάθησε και έχασε για να αποφύγει την Ελλάδα και τώρα παίζουμε στην φάση των 16 με Ισπανία και των 8 με Σερβία. Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες.
Σήμερα εγώ ντράπηκα....Μπορεί να είμαι μεγάλος πλέον,δεν ξέρω...Αυτοί οι "μικροί" παίκτες και προπονητικό τιμ (όχι σε ταλέντο) με έκαναν να κατεβάσω το κεφάλι και να ντραπώ...
Δε με νοιάζει τι θα κάνουν από δω και πέρα....Τι θέση θα πάρουν....Αδιαφορώ....
Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:29 από ????????