www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
77 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 77 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους»

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους»   Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους» EmptyΚυρ 09 Αυγ 2009, 20:24

Η επιθυμία του να κερδίζει τίτλους, έκανε σύμφωνα με τον ίδιο, τον Γκιγιόμ Σαμικά να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και το «τριφύλλι». Ο Γάλλος ακραίος επισήμανε πως είναι ενθουσιασμένος από την εξέλιξη αυτή και υποσχέθηκε στον κόσμο των «πρασίνων» πως θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε αγώνα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Παρότι η απόκτησή του πέρασε από σαράντα κύματα, όπως άλλωστες και των περισσοτέρων παικτών, μετά τις γνωστές εξελίξεις στο τμήμα του βόλεϊ, αλλά και συνολικά στον Ερασιτέχνη, ο Γκιγιόμ Σαμικά τελικά υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Γάλλος ακραίος μιλώντας στο www.paovolleyball.gr αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους «πράσινους» οπαδούς.

-Πώς αισθάνεσαι που θα συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Είμαι στην κυριολεξία ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως είναι αυτός του Παναθηναϊκού. Μοιάζει η επιλογή αυτή να είναι ένας αντικειμενικός σκοπός στην καριέρα μου».

-Γιατί αποδέχτηκες την πρόταση του Παναθηναϊκού ενώ είχες και άλλες προτάσεις από ομάδες;

«Είπα το ‘ναι’ για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί θέλω να κερδίζω τίτλους και ξέρω ότι σε σχέση με άλλες ομάδες που μπορεί να επέλεγα κάτι τέτοιο θα ήταν πιο δύσκολο. Στον «Pana» (έτσι αποκαλεί σε συντομία τον Παναθηναϊκό ο Γάλλος) ξέρω ότι θα είμαι μέρος ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Άλλος ένας λόγος είναι ότι μου αρέσει η Αθήνα, μου αρέσει η νοοτροπία και γενικά ο τρόπος ζωής. Τέλος, το Champions League όπου είναι και μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις και δεν έχω αγωνιστεί ακόμα. Θα είναι η πρώτη μου φορά και ελπίζω όχι η τελευταία… (γελάει).

-Πόσες φορές έχεις έρθει στη χώρα μας στο παρελθόν;

«Από ότι θυμάμαι τρεις. Το 2000 και το 2004 (Ολυμπιακοί Αγώνες) αλλά και πέρυσι ήρθα και έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την Ελλάδα και την Αθήνα».

-Γνωρίζεις για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

«Φυσικά και γνωρίζω. Έχω δει και βίντεο στο ίντερνετ και ανυπομονώ να ζήσω τέτοιες στιγμές φέτος».

-Θα μπορούσες να τους δώσεις μια υπόσχεση;

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς και μαζί με όλους τους συμπαίκτες μου να τους ανταποδίδουμε αυτό το πάθος και αυτή τη δύναμη που θα μας μεταδίδουν με… νίκες και τίτλους. Επιπλέον, περιμένω πως και πως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κυρίως τις αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό».

Φώτης Καρακούσης
gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σαμικά: «Θέλω να κερδίζω τίτλους»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Θέλω τίτλους με ΠΑΟ!
» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΙΚΑ
» Σοκ με Σαμικά στον Παναθηναϊκό
» Πέκοβιτς: «Στον Παναθηναϊκό για τίτλους»
» ΠΑΤΕΡΑΣ..«Μας στερούσε τίτλους» ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ...Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ερασιτέχνης :: Βόλλευ-
Μετάβαση σε: