www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Καλα Χριστουγεννα...

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Cisse
Admin
Cisse

Αριθμός μηνυμάτων : 372
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2009
Τόπος : Αθηνα

Καλα Χριστουγεννα... - Σελίδα 2 Empty
19092010
ΔημοσίευσηΚαλα Χριστουγεννα...

Το αλφα και το ωμεγα σε μια ομαδα ειναι η φυσικη κατασταση. Δυστυχως ο παναθηναικος δεν εχει ουτε μπορει να αποκτησει μεσα σε διαστημα ολιγων εβδομαδων ακομη και αν ο Εμπεν κανει οτι καλυτερο μπορεσει. Ολοι οι παιχτες ειναι "καμμενοι" πραγμα που σημαινει οτι ειναι υπερ του δεοντος γυμνασμενοι σε τετοιο βαθμο μαλιστα που οι μυες συσφιγκονται "αδρανουν" και οι παιχτες σερνονται. Κοινως αυτο λεγεται υπερκοπωση! Η Υπερκοπωση με την σειρα της φερνει θλασεις και παει λεγοντας. Αυτο δυστυχως ειναι το αποτελεσμα της δουλειας του Κυπριου.

Ο Κεζος ισως ηταν μια απο τις χειροτερες επιλογες αλλα πως να μην ειναι αφου τον επεβαλε ο πολυς και μεγας Κατσουρανης!! Ομαδα που φορμαρεται στα φιλικα αγαπητε κυριε Κεζο ειναι για την κλαινε οι ρεγγες μετα... Θυμηθειτε τα παραπονα του Νινη οτι νοιωθει βαρια τα ποδια του πριν δεκα μερες και προσθεστε τις θλασεις των Σισσε Σειταριδη και Σπυροπουλου συν την αγωνιστικη εικονα του Παναθηναικου και βγαζετε αμμεσο συμπερασμα! Ετσι, Και για να δεσει το γλυκο δειτε το βιντεακι με τις φασεις και τα γκολ και παρατηρηστε τον 20χρονο Ιωαννιδη που μπηκε αλλαγη στο 60 να τον περνανε οι παικτες της Καβαλας ωσαν και ηταν κωνος μεσα στο γηπεδο.

Ο Νινης ξερει τι λεει γιατι το εχει ξαναπαθει. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα που ειχε παθει τοτε που ετρεχε απο εθνικη σε εθνικη και τελικα καηκε.... Καταφερε να αποκτησει φυσικη κατασταση μετα απο 6μηνη παραμονη στον παγκο και με τον Εμπεν να τον γυμναζει.

Ο Παναθηνακος θα αρχισει να αποδιδει ποιοτικο ποδοσφαιρο ειτε διωξουν τον Νιοπλια ειτε οχι, μετα την αναπαυλα των Χριστουγενων αλλα ως τοτε καλα Χριστουγεννα...

Οσοι εχουν παιξει μπαλα ξερουν πολυ καλα οτι οταν νιωθεις κουρασμενος το πρωτο πραγμα που δεν δουλευει ειναι το μυαλο, οταν εισαι "καμμενος" δεν δουλευει ουτε το μυαλο ουτε το σωμα. Θυμηθειτε οσοι ειδατε το παιχνιδι τα γλιστρηματα του Βυντρα του Ιωαννιδη του Καραγκουνη του Λετο! Αυτα δεν ειναι επειδη φταιει το χορταρι η οι ταπες των παπουτσιων γινονται επειδη υπαρχει υπερκοπωση και οι μυες μετα απο κουρσα καταρεουν!

Το κακο ειναι οτι θα παρει η μπαλα και τον Νιοπλια ο οποιος ομως δεν ευθυνεται για την φυσικη κατασταση της ομαδας. Αν θα τον διωξουν θα γινει ακομη μεγαλυτερη η ζημια.

Λυπαμαι που θα στενοχωρισω καποιους αλλα η χρονια εχει χαθει ανεπιστρεπτι. Ολα μπορουν να διορθωθουν αυτο οχι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Καλα Χριστουγεννα... :: Σχόλια

Tropikano
Απ: Καλα Χριστουγεννα...
Δημοσίευση Κυρ 19 Σεπ 2010, 20:28 από Tropikano
thanasis_ έγραψε:
Φετος οντως δεν ειμαστε οπως περυσι...ειμαστε πολυ καλυτεροι απο αποψη υλικου...αν αυτο το υλικο ο προπονητης δεν μπορει να το στησει ορθολογικα...τοτε θα φταιει ο γυμναστης, ο αναδρομος ερμης και οτι αλλο θες...

Και εγω θα φταιω γιατι αποδεδηγμενα πλεον,φταιω για τα παντα . . .
Δημοσίευση Κυρ 19 Σεπ 2010, 20:30 από Nerantzuri
Πετρογκολ για αυτό ακριβώς ρίχνω ευθύνη σε κέζο για καραγκούνη καρα και ζιλμπέρτο.Γιατί ενώ το ξέραμε όλοι πως προερχόντουσαν απο μουντιάλ δέν είχε τις τεχνικές γνώσεις ή την εμπειρία αν θές να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμά γυμναστικής τους.Τώρα για μεταγραφικό σχεδιασμό φυσικά και προβλέψαμε.Απλά προβλέψαμε απο το κάτω ράφι.
g3thanasis
Δημοσίευση Κυρ 19 Σεπ 2010, 20:48 από g3thanasis
Μανο δε συμφωνω με αυτα που γραφεις στη επικεφαλιδα του φορουμ...(αν ταγραψες εσυ....)
Cisse
Δημοσίευση Κυρ 19 Σεπ 2010, 21:07 από Cisse
@thanasis_ Εγω να συμφωνησω οτι ειναι θεμα πειθαρχιας.... Για τον Ιωαννιδη που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του ειναι 20 χρονων και μπηκε αλλαγη στο 60 μπορεις να μου το εξηγησεις? Δεν ξερω αν εχεις παιξει ποτε μπαλα να βγαζεις 90λεπτα αλλα για καποιον που εχει παιξει ειναι ολοφανερο οτι ειναι καμμενη η ομαδα. Μια λεπτομερια που ισως να μην καταλαβες ειναι οτι ειναι το ιδιο κακο αν μια ομαδα δεν ειναι καλα γυμνασμενη με το να ειναι παραγυμνασμενη. Στην περιπτωση του ΠΑΟ η ομαδα ειναι παραγυμνασμενη. Ο κεζος δεν ειναι εξιλαστηριο θυμα αλλα φταιει πραγματικα για αυτη την εικονα της ομαδας. Οσο για τον Νιοπλια εγω το ξαναγραφω οτι η ομαδα θα παιζει καλο και παραγωγικο ποδοσφαιρο μετα την αναπαυλα των Χριστουγεννων ειτε αλλαξει προπονητης ειτε οχι! Το προβλημα για μενα δεν ειναι ο προπονητης
kokostur
Δημοσίευση Δευ 20 Σεπ 2010, 15:56 από kokostur
Βρε Θανάση, το πρόβλημά σου τελικώς είναι ο Νιόπλιας; Κι αν ναι, για ποιους λόγους; Για λόγους τακτικής ή διαχείρισης υλικού; Διότι πέρυσι, όταν αντικατέστησε τον Τεν Κάτε, είπαμε ΟΛΟΙ ότι "επιτέλους βλέπουμε επιθετικό ποδόσφαιρο" και τα ρέστα. Αν πεις για την διαχείριση του υλικού και των αποδυτηρίων, ο Τεν Κάτε είχε μείνει... μετεξεταστέος!!! Κολλημένος στις επιλογές του, ενώ στα αποδυτήρια να γίνεται της τρελής!! Συνέβαιναν αυτά ή όχι;

Επιτέλους, ας αφήσουμε τη γκρίνια και ας δώσουμε το χρόνο σε έναν προπονητή φιλόδοξο να αποδείξει αν όντως αξίζει τη θέση που κατέχει ή όχι!
Δημοσίευση Δευ 20 Σεπ 2010, 16:08 από thanasis_
kokostur...θα το πω για αλλη μια φορα...ποτε δεν εχω ζητησει να φυγει προπονητης στα μεσα της χρονιας...ετσι δεν το κανω και με το Νιοπλια. Αυτο το ολοι μας που λες...κρατα το για...ολους σας...Απο την πρωτη μερα που ανελαβε ο Νιοπλιας ελεγα πως δειχνει να ειναι καλος διαχειρηστης, που βρηκε μια ετοιμη ομαδα με πεσμενη ψυχολογια, της ανεβασε την ψυχολογια και αυτη απεδωσε τα αναμενομενα. Επισης ελεγα πως περιμενω να μου δειξει πως ειναι και καλος προπονητης αναλαμβανοντας την προετοιμασια της ομαδας, τις νεες μεταγραφες και να δουμε τελικα τι ψαρια πιανει. Ε, λοιπον μεχρι σημερα εγω απο τον Νιοπλια δεν εχω δει τιποτα απο αποψη προπονητικης (ουτε σε συστημα...αφου θελει να παιζει 4-3-3 αλλα στηνει την ομαδα με το 4-2-3-1 προσπαθοντας να το κανει 4-3-3 και γινεται ενα μπερδεμα...ουτε σε αγωνιστικη πειθαρχια ουτε σε αυτοματισμους), απλα συνεχισε τις δημοσιες σχεσεις, τα εχει καλα με τους παιχτες...με αποτελεσμα να εχουμε γινει παιδικη χαρα, ωστε να χρειαζεται ο Πατερας και ο Αντωνιου να πανε καθε μερα στην Παιανια για να σφιξουν τα λουρια. Μπορει πολλοι να μη πηγαινατε τον Τεν Κατε...εγω δεν ειμουν ενας απο αυτους...πολυ απλα γιατι πιστευω πως στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει δημοκρατια...αλλα η δικτατορια του προπονητη...οπου αυτος μιλαει (φωναζει, βριζει κλπ) και οι παιχτες ειναι σουζα και...yes sir! Δεν λεω ουτε να ξαναρθει ο Τεν Κατε...αφου αποτελει παρελθον και καλυτερα να το αφησουμε εκει...ουτε να φυγει ο Νιοπλιας...περιμενω ομως να μου δειξει οτι αξιζει να ειναι προπονητης σε μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο!!!
kokostur
Δημοσίευση Δευ 20 Σεπ 2010, 16:15 από kokostur
Τότε βρε Θανάση κουλάρησε κι άσε τους υπεύθυνους να βρουν την άκρη. Στα τελευταία σου 20 (τουλάχιστον) μηνύματα είσαι μέσα στη γκρίνια αδερφάκι μου! Νισάφι πια.
Δημοσίευση Δευ 20 Σεπ 2010, 17:08 από thanasis_
Ειναι γκρινια να λεω πως κατα τη γνωμη μου η ομαδα ΔΕΝ ειναι καμμενη? Δηλαδη ειναι γκρινια να λεω πως ο προπονητης δεν μου εχει δειξει ακομη τι αξιζει...αλλα δεν ειναι γκρινια να βγαζουμε τους παιχτες μας αχρηστους, να λεμε πως δεν εχουμε βαθος στον παγκο...και πως ο κακος γυμναστης εκαψε την ομαδα και ετσι εχει χαθει η χρονια. Εγω τουλαχιστον....αν και εχω τις επιφυλαξεις μου για τον Νιοπλια...λεω πως περιμενω...και ΔΕΝ ζηταω να φυγει...και ΠΑΝΤΑ υποστηριζω την ομαδα γιατι ξερω πως εχει μεγαλες δυνατοτητες...απλα απογητευομαι που αυτες για την ωρα δεν βγαινουν στο γηπεδο.
Tropikano
Δημοσίευση Δευ 20 Σεπ 2010, 22:11 από Tropikano
thanasis_ έγραψε:
Ειναι γκρινια να λεω πως κατα τη γνωμη μου η ομαδα ΔΕΝ ειναι καμμενη? Δηλαδη ειναι γκρινια να λεω πως ο προπονητης δεν μου εχει δειξει ακομη τι αξιζει...αλλα δεν ειναι γκρινια να βγαζουμε τους παιχτες μας αχρηστους, να λεμε πως δεν εχουμε βαθος στον παγκο...και πως ο κακος γυμναστης εκαψε την ομαδα και ετσι εχει χαθει η χρονια. Εγω τουλαχιστον....αν και εχω τις επιφυλαξεις μου για τον Νιοπλια...λεω πως περιμενω...και ΔΕΝ ζηταω να φυγει...και ΠΑΝΤΑ υποστηριζω την ομαδα γιατι ξερω πως εχει μεγαλες δυνατοτητες...απλα απογητευομαι που αυτες για την ωρα δεν βγαινουν στο γηπεδο.

Θαναση απολαυσε το επομενο λεπτο ειναι απο τις λιγες φορες που συμφωνω μαζι σου Very Happy ..
Και εγω δεν θελω να φυγει ο Νιοπλιας αλλα για αλλους λογους και οχι γιατι περιμενω θαυματα απο την δουλεια του πλεον,αλλα να προσθεσω κατι ακομα..Το οτι απαξιωνουμε τους παικτες μας ιεναι και αυτο ευθηνη του Νιοπλια γιατι προς το παρον δεν δειχνει να αναγνωριζει πιοι απο τους παικτες του ειναι σε καλη κατασταση για να αγωνιστουν και οι επιλογες του ειναι αλοπροσαλες..
Δημοσίευση Τρι 21 Σεπ 2010, 00:16 από thanasis_
Χαχαχαχα...να σου πω...απο οταν ειχα δει να διαφωνεις στο θεμα Κεζου, οτι αυτος φταιει για ολα...ειχα αρχισει να τσιμπιεμαι...λεω...βλεπω καλα? Εχουμε ιδια αποψη? Ε τωρα τι να πω...να το κρατησουμε αυτο το ποστ, θα ειναι ιστορικης σημασιας χαχαχαχα Ο Νιοπλιας θεωρητικα θα μπορουσε να κανει πολλα, τον εχω ακουσει να μιλαει για ποδοσφαιρο και δεν χορταινω να τον ακουω να κανει αναλυσεις...αλλα ακομη δεν τα εχει βγαλει ολα αυτα στο γηπεδο...μακαρι να τα καταφερει...γιατι οντως θα δουμε μεγαλα πραγματα τοτε.
kokostur
Δημοσίευση Τρι 21 Σεπ 2010, 01:52 από kokostur
Αυτό ευχόμαστε βρε Θανάση όλοι. Ίδωμεν.

Καλα Χριστουγεννα...

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Παρόμοια θέματα

-
» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
» Πατε καλα??
» Καλα κρασσα....
» Δε μας τα λες καλά Γόντικα
» Δεν δείχνει καλά σημάδια

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: