www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
119 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 119 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Πήγαινε κάτω 
+3
YIANNIS090807
abaddon
+-9
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 18:05

Tropikano έγραψε:
Δεν χρειαζεται να το διαβασω ολο αφου το μονο επειχηρημα του ανθρωπου που θυμαμε ειναι λαθος!!Δεν του την ειπα,αυτο ειναι καινουργια μοδα μαλλον που οταν λεω κατι σημενει αυτοματα οτι την λεω στο αλλον και νομιζω ξερουμε ολοι πως δημιουργηθηκε..Δεν με νοιαζει τι-πως-γιατι αλλα μαλλον περισευω και εγω και ο λογος μου δω πλεον..Δεν εχει σημασια αν το κανει καποιος συνηδητα η οχι σημασια εχει οτι γινεται επανηλημενα..Και για οποιον προτρεξει η δεν γνωριζει,καλα μου παιδια εγω ημνουν και ειμαι ο τρελος του χωριου με τις ακραιες αποψεις απο την πρωτη μερα η οποιες προφανος ΠΛΕΟΝ δεν χωρανε..

Ρε συ Αντώνη, για χαλάρωσε λιγάκι.
Και μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελό!!!!!!!!
Αυτό που κυρίως ζητάω εγώ είναι σεβασμός προς τον άνθρωπο που έκανε τον κόπο να γράψει κάτι.
Το αν συμφωνείς ή όχι λίγο με ενδιαφέρει. Έτσι κι αλλιώς εδώ μέσα κουβέντα κάνουμε.
Και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα με τις απόψεις, όσο ακραίες και να 'ναι.
Δεν νομίζεις ότι είναι άσχημο να λες στον άλλο ότι δεν διάβασα όλο το κείμενό σου, αλλά παρόλα αυτά θα σε κρίνω??
Μήπως εσύ κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις να σου κάνουν τελικά?????

Εδώ κόβω το offtopic. Εάν θες να το συνεχίσεις, τουλάχιστον κάντο με pm.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 18:09

Να 'σαι καλά ρε φίλε +-9. Εμένα τουλάχιστον μου έμαθες κάτι, που δεν το είχα φανταστεί καν.....
Tropikano
Λεουρας
Λεουρας
Tropikano

Αριθμός μηνυμάτων : 546
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 19:02

+-9 έγραψε:
Φίλε Tropikano δεν είναι δυνατό να συμφωνούμε όλοι όπως κι δεν χρειάζεται να διαβάζουμε όλα τα post. Πάντως αν διάβαζες την ανάλυση της αμυντικής μας λειτουργίας θα καταλάβαινες ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το αναφέρω για να επισημάνω ότι η αμυντική μας γραμμή παίζει πολύ ψηλά αφήνοντας ένα μεγάλο κενό μεταξύ του τελευταίου CB και του Τζόρβα. Αυτό μαζί με το γεγονός των αργών CB μας κάνει ευάλωτους σε βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς μας. Ακριβώς όπως δεχθήκαμε το γκολ του Μούσλι στην Τούμπα. Ίσως τώρα να με κατάλαβες καλύτερα. Αν πάλι αφού το κατάλαβες διαφωνείς τότε άσε στην άκρη αυτό το παράδειγμα και πάρε τα άλλα έξι που παιχνίδια που αναφέρω.

Οπως και στο προηγουμενο σου ποσταρισμα,ετσι και τωρα,ετσι και σε ολα τα μεγαλα ποσταρισματα διαβαζω επιγραματικα και πραγματικα διαβαζω αυτο που ξερω και εχω αποψη..Αυτο ενοω με το δεν το διαβασα ολο και οχι οτι δεν ασχολουμε αλλο με το ποσταρισμα σου γιατι εκανες το Ψ λαθος..Τωρα κραταω αυτο το κοματι γιατι δεν με ενδιαφερει,δεν εχω αποψη ουτε για το ροτεισον ουτε για το ΠΑΟ lab ..Αφου το ξαναλες να σου πω ακριβως τι ενοω..Στο συγκεκρημενο γκολ που εγω θυμαμαι στην τουμπα,η μπαλλα πριν φτασει στο βοσνιο εχει σηκωθει 20 μετρα στον αερα και ειναι διεκδικησιμη απο τον φορ του παοκ και τον αμυντικο που τον καλυπτει(Σαριεγκι)..Αν θες να λεγεσαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης αυτη η μπαλλια δεν φτανει ποτε στον αντιπαλο..Τα αλλα γκολ δεν τα θυμαμαι αλλα μου φενεται απιθανο να ειναι καθετες μπαλλιες στον χωρο απο το κεντρο και να μενει η αμυνα ακαλυπτη γιατι εκτος του Μεσσι το προηγουμενο τετοιο που θυμαμαι ειναι τα γκολ του Κουτσιανικουλη προπερσυ..Και εκει που ειναι το ζουμι της διαφωνιας μου και ο λογος που δεν ηθελα ας πουμε τον γαλλο και ψιλοξενερωσα οταν ηρθε ειναι αυτο ακριβως που λες για την αμυνα αλλα αντιστροφα..Αν εισαι μεγαλη ομαδα,αν εχεις σκοπο να παιξεις μια μπαλλα της προκοπης επιτελους,εκτος και αν χαρηκε καποιος μπαλλα περυσι,πρεπει η αμυνα να ειναι ψηλα στημενη και αρκετα ευκινητη και ειναι ο κανονας που αναγκαζει ολε τις ομαδες να δαπανουν υπερογκα ποσα για να παιρνουν αμυντικους ψηλους και γρηγορους,χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο στην ουσια...Η προηγουμενη μοδα ηταν τα αμυντικα χαφ,πλεον στην νεα εποχη του ποδοσφαιρου ο αμυντικος η θα πρεπει να ξερει η τρελλη μπαλλα (Πικε-Λουσιο),να εχει αυτο που λενε οι αγγλοι anticipation (Χενρικσεν-Καναβαρο),αλλιως ολοι χρυσοπληρωνουν κυριως αθλητικα προσοντα και γιαυτο εχει γεμεισει η ευρωπη μαυρους αμυντικους..
Για να δωσω και το αντιστροφο παραδειγμα ακου και το αλλο..Προχτες ο μπακ της καβαλλας που εβαλε και το γκολ ποσες φορες αφησε τον Σισσε να ακουμπησει την μπαλλα μακρυα απο την περιοχη??Ποτε το ειδαμε αυτο να συμβαινει στην αμυνα μας σταθερα,που οταν υπαρχει απεναντι σεντερ φορ 80 κιλα και πανω μονιμως του δινουν χρονο να κατεβασει ,να παιξει με την πλατη και να διαλεξει που θα σπασει την μπαλλα..Δεν βρησκω εδω λαθος τον προπονητη γιατι αν παμε να καλυψουμε απολυτα την αδυναμια της αμυνας θα παμε στο μοντελο του Σαντος με το 1-0,1-0,1-0 αντε και κανα 0-0 και νομιζω κανεις μας δεν το γουσταρει..
Ο λογος που δνε τα εγραψα ολα αυτα εξαρχης ειναι γιατι τωρα φαινεται οτι εγω προσπαθω να σε πεισω,που δνε το θελω γιατι ειναι απαραιτειτο το νεο αιμα για το φορουμ με αλλες ιδεες που να εχει αποψη και να την καταθετει χωρις κανεναν ενδιασμο. .Ειναι το τριτο φορουμ της ομαδας που ειμαι μελος και ξερω απο πρωτο χερι οτι ερχεται καποια στιγμη που δεν χωραει κανεις πλεον με διαφορετικες ιδεες και ολα περιστρεφονται γυρω απο 20 ατομα..
Nerantzuri
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 19:44

+-9 έγραψε:

Όταν ξεκινά η προετοιμασία μιας ομάδας κι ολοκληρωθεί το ρόστερ της τότε ακολουθούν εργομετρικά τεστ. Επειδή κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και αντοχές είναι προφανές ότι όλοι οι παίκτες δεν θα φθάσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο την ίδια χρονική στιγμή. Γι αυτό υπάρχει στενή συνεργασία του εργοφυσιολόγου και του γυμναστή με τον προπονητή όπου και γίνεται το (ιδανικό) πλάνο χρησιμοποίησης των παικτών. Για παράδειγμα ο προπονητής μπορεί να δώσει οδηγίες ότι τον Νοέμβριο επιθυμεί τους Α & Β & Γ, αμυντικά χαφ, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί στο πρόγραμμα προβλέπονται δυνατά παιχνίδια εκτός έδρας. Έτσι λοιπόν η εκγύμναση αλλά και η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ και καταπόνησης των παικτών ακολουθεί ένα σχεδιασμό .
Οι έλληνες τεχνικοί δίνουν πολύ μικρή σημασία στον επιστημονικό σχεδιασμό της προπόνησης τύπου Έμπεν και στην αξιολόγηση των παικτών με τα πρόσφατα εργαστήρια PAO LAB.
Ξαναρωτάω όμως.Αν για παράδειγμα απο το Α γκρούπ οι μισοί είναι υπέρβαροι ή τραυματίες η η η η.Και αναγκαστείς και προσθέτεις παίκτες απο τα άλλα γκρούπ τί κάνεις?Δέν θα ειναι αναγκαστικά η ομάδα σου ντεφορμέ?Αν για παράδειγμα υπολόγιζε ο νιόπλιας να ξεκουράσει τον ζιλμπέρτο(πού ναι απο μουντιάλ) αυτήν την περίοδο και υποτίθετε να χρησιμοποιούσε κατσουράνη και αντί να είναι φορμαρισμένος να είναι ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ αυτήν την περίοδο δέν θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τον κουρασμένο ζιλμπέρτο?Μήπως θα πρέπει ο νιόπλιας να ωάλει ντεντέκτιβ για να παρακολουθεί τον κατσουράνη τί τρώει?Τα ίδια ισχίουν και για σιμάο(που κια αυτός είναι υπέρβαρος. Άν δέν είναι λοιπόν θέμα γυμναστή και επαγγελματικότητας των παικτών τότε ρε παιδιά τι διάολο είναι? Τό ίδιο ισχίει και άν τον σχεδιασμό του ροτέισον στον χαλάσουν οι τραυματισμοί.Να δώσεις πχ στον κέζο τους παίκτες για να στους φορμάρει και αυτός να στους κάψει.
Όσο για τον άν ο προπονητής δέν εφαρμόζει το ροτέισον εγώ δέν είμαι μέσα στις προπονήσεις και δέν το γνωρίζω.Άν ξέρεις κάτι απο μέσα πως ο προπονητής δέν εφαρμόζει το ροτέσιον τότε αλλάζει το πράγμα και θα φταίει σίγουρα ο νιόπλιας.Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως σίγουρα σιμάο και πλεσίς είναι υπέρβαροι,ενώ υπάρχουν και υποψίες και για κατσουράνη.

thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 20:10

Ο Κεζος ειπε πως εχει δουλεψει ωστε η ομαδα να πεταει τον Οκτωβριο που ειναι τα δυσκολα παιχνιδια, αφου ετσι του ζητηθηκε. Ειτε πεταει ειτε οχι η ομαδα σε 2 εβδομαδες, πλεον ο Κεζος αποτελει παρελθον και τα ευσημα θα πανε στον μαγο Εμπεν που ηρθε και αναστησε την ομαδα. Εχει βγει γραμμη πως ο Κεζος εκαψε την ομαδα και δεν αλλαζει και αυτο ειναι που μενει, οτι και να πουν οσοι διαφωνουν με αυτη την αποψη. Εμενα προσωπικα αυτη η κουβεντα με κουρασε, αφου τελικα ολα περιστρεφονται γυρω απο το ιδιο προσωπο...οποτε αφου θελετε την ομαδα καμενη και τον Κεζο φταιχτη...ε ετσι θα ειναι...αντε να ερθει το ΣΚ να δουμε τον Βασκο αυτονομιστη βασικο ξανα προς τη δοξα να τραβα...μηπως και αλλαξουμε θεμα...
+-9
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 21:13

Φίλε thanasis_ το threat που ξεκίνησα δεν αφορά τον γυμναστή της ομάδας αλλά το σημείο της ομάδας που όλοι μας αντικειμενικά επισημαίνουμε αδυναμίες. Δηλαδή την αμυντική λειτουργία.

Φίλε Tropikano δεν νομίζω να πιστεύεις ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχουν μόνο δύο συστήματα που αμύνεται μία ομάδα. 1) το σύστημα «Νόμπλια» και 2) το σύστημα «Σάντος». Δεν νομίζω ότι ο ολυμπιακός ή ο Άρης αμύνονται με το σύστημα «Σάντος» ή παίζουν κατενάτσιο. Οπωσδήποτε μια ομάδα μπορεί να αμύνεται με πιο συμπαγή τρόπο, καλύπτοντας τις αδυναμίες της στην ταχύτητα και στην φρεσκάδα μεγάλων ηλικιακά παικτών. Για παράδειγμα οι επιθετικοί μπορούν να σχηματίζουν μια γραμμή άμυνας στο κέντρο, οι κεντρώοι μεταξύ κέντρου και περιοχής και οι αμυντικοί στην γραμμή της περιοχής. Σε αυτό το παράδειγμα όταν η ομάδα αποκτήσει κατοχή μπάλας μπορεί να ξεφύγει στην επίθεση γρήγορα εκμεταλλευόμενη το ελεύθερο γήπεδο μπροστά της. Αυτό θα εξυπηρετούσε αν η ίδια ομάδα διέθετε γρήγορους επιθετικούς (πχ. Σισέ ή Γκοβού).

Φίλε Nerantzuri το θέμα με υπέρβαρους παίκτες απλώς δεν υφίσταται για τους εξής λόγους. Οι παίκτες περνούν από μετρήσεις και ελέγχους κάθε βδομάδα και έτσι λαμβάνονται αμέσως τα κατάλληλα μέτρα για να διατηρούνται στο σημείο που πρέπει να βρίσκονται. Είναι αδύνατο κάποιος παίκτης, υπό φυσιολογικές συνθήκες, να πάρει 5 κγρ σε 3 μέρες όπως ο Σιμάο. Μάλλον πρόκειται περί μετρητικού λάθους ενδιάμεσου σταδίου. Ο Πλεσί είναι εκτός πλάνων. Για την ακρίβεια δεν έφτασε ακόμη σε σημείο για να μπει σε κάποιο είδους σχεδιασμό (πλάνο). Υπό κανονικές συνθήκες ακόμα και οι μυϊκοί τραυματισμοί πρέπει να μην υφίστανται αλλά στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά. Συνεπώς λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας μπορεί μία ομάδα να έχει ελλείψεις από παίκτες που σε μια συγκεκριμένη περίοδο θεωρούνται φορμαρισμένοι. Εδώ λοιπόν έρχεται ο προπονητής, που σαν καλός νοικοκύρης πρέπει να ξέρει όσα δεν ξέρει ο κόσμος όλος, να φτιάξει το ιδανικό «χαρμάνι» διαθέσιμών φορμαρισμένων παικτών. Πάντως 2-3 απουσίες δεν είναι απαράδεκτο νούμερο ώστε να απελπιστεί ένας προπονητής του επιπέδου του παναθηναϊκού.
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 21:20

+- 9 σιγουρα και μονο η υπομονη σου να τα γραψεις αυτα φτανει για να σου που ευγε... το οτι τα ανελυσες σχεδον ολα δείχνει οτι το γνωρίζεις το αντικείμενο , παρόλο που ειναι μία άποψη..... συμφωνώ σχεδόν σε όλα που λες εκτος απο αυτά που σου έχω αναφέρει σε παλαιότερο ποστ.

τα εχω πει και αλλού και είναι κουραστηκό να τα ξαναλέω , η παραμικρή αλλαγή σε μία ομάδα μόνο κακό κανει στα μέσα της σεζόν. Τα ίδια έλεγα για τεν , τα ίδια λεω και τωρα, και δεν κοιταω μονο βραχυπρόθεσμα αλλα μακροπρόθεσμα.

δυστυχώς δεν θα γίνουμε ποτέ πορτο-λυον και οφείλετε πρώτα στα Μ.Μ.Ε. μετα στον κόσμο που τα ακουει και τέλος στην διοίκηση.
thanasis_
Λεουρας
Λεουρας

Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 21 Σεπ 2010, 21:40

+- 9...ναι εχει δικιο και μαλιστα εκανες απο τις καλυτερες αναλυσεις που εχω δει και στον αγωνιστικο τροπο λειτουργιας της ομαδας αλλα και στον τροπο εκγυμνασης των παικτων...απλα επειδη βλεπω πως τελευταια οταν μιλαμε για την ομαδα καυαληγουμε στον...κακο Κεζο...γιαυτο και εκανα το συγκεκριμενο ποστ.
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Σεπ 2010, 06:57

θαναση ο κέζος ειναι το πρώτο θυμα, και αμα θα ακολουθήσουν και αλλα. Στην ελλάδα δεν έχουμε υπομονή και κρίνουμε απο ένα ματς ή απο μία περιόδο . Τα πράγματα είναι απλά, σαν δοιήκηση έχεις την εύθυνη τον επιλογών , αμα επιλέγεις ένα γυμναστή ή ενα προπονητη αστον να τελιώσει η σεζον να δείς τι εχει κανει, και μην ειμαστε τόσο κολλημένοι με του στόχους.
Nerantzuri
Νεος
Νεος

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...   Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Σεπ 2010, 12:05

+-9 έγραψε:

Φίλε Nerantzuri το θέμα με υπέρβαρους παίκτες απλώς δεν υφίσταται για τους εξής λόγους. Οι παίκτες περνούν από μετρήσεις και ελέγχους κάθε βδομάδα και έτσι λαμβάνονται αμέσως τα κατάλληλα μέτρα για να διατηρούνται στο σημείο που πρέπει να βρίσκονται. Είναι αδύνατο κάποιος παίκτης, υπό φυσιολογικές συνθήκες, να πάρει 5 κγρ σε 3 μέρες όπως ο Σιμάο. Μάλλον πρόκειται περί μετρητικού λάθους ενδιάμεσου σταδίου. Ο Πλεσί είναι εκτός πλάνων. Για την ακρίβεια δεν έφτασε ακόμη σε σημείο για να μπει σε κάποιο είδους σχεδιασμό (πλάνο). Υπό κανονικές συνθήκες ακόμα και οι μυϊκοί τραυματισμοί πρέπει να μην υφίστανται αλλά στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά. Συνεπώς λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας μπορεί μία ομάδα να έχει ελλείψεις από παίκτες που σε μια συγκεκριμένη περίοδο θεωρούνται φορμαρισμένοι. Εδώ λοιπόν έρχεται ο προπονητής, που σαν καλός νοικοκύρης πρέπει να ξέρει όσα δεν ξέρει ο κόσμος όλος, να φτιάξει το ιδανικό «χαρμάνι» διαθέσιμών φορμαρισμένων παικτών. Πάντως 2-3 απουσίες δεν είναι απαράδεκτο νούμερο ώστε να απελπιστεί ένας προπονητής του επιπέδου του παναθηναϊκού.
Ακόμα και περι μετρητικού λάθους να πρόκειτε είναι αδικαιολόγιτο. Ειδικα όταν κρίνεται απο αυτά τα τέστ η συμετοχή κάποιου παίκτη σε κρίσιμο παιχνίδι.(παρεπιπτόντος ο πλεσί τα πήρε τα κιλά αργότερα για αυτό και έφαγε πρόστιμο)Ωστόσο θα διαφωνήσω πως δέν γίνεται να πάρεις 5 κιλά σε 3 μέρες για τους εξής λόγους.Κατ' αρχήν κανένας δέν είπε πως πήρε 5 κιλα ΛΙΠΟΥΣ σε 3 μέρες.Το ποσοστό του σε λίπος όμως ανέβηκε απο το 8% στο 11%(δέν γνωρίζω κιλά παίκτη κλπ για να το υπολογίσω σε κιλά) αυτό σημαίνει πως απο το pao lab προφανώς θα κρίθηκε ανέτοιμος.Ορίστε το λινκ για να δείς και μόνος σου http://prasinanea.gr/football/article540035.ece Άν απο αυτά τα κιλά πχ τα 2 είναι λίπος μπορούν να χαθούν σε 2 βδομάδες περίπου.Τα υγρά κλπ χάνονται πανεύκολα.Τώρα άν απο τα 5 κιλά είναι όλα λίπος τότε υπάρχουν 2 σενάρια(μπορεί και περισσότερα αλλα δέν θα τα αναλύσω).1 του δώσαν ή του δίνανε για καιρό περίεργες ουσίες και μόλις σταμάτησε να γυμνάζεται εμφανίστηκε το πρόβλημα(σενάριο εφιαλτικό γιατί μπορεί να συμβαίνει και σε άλλους).2ον τα κιλά τα είχε πάρει νωρίτερα αλλα είτε δέν δόθηκε η απαραίτητη σημασία απο τους υπεύθυνους(νιόπλια διοίκηση κέζο κλπ) είτε το γνώριζαν και απλά δέν το δημοσιοποιούσαν.Πάντως το οτι αρχίσαν σιγά σιγά τα προβλήματα αυτά να βγαίνουν στη φόρα σημαίνει οτι σιγά σιγά έχουν επιλυφθεί οι υπέυθυνοι την ύπαρξη τους και δουλεύουν για να τα λύσουν. Επείσης ο λέτο και ο σισέ πληρώσαν πρόστιμο αλλα οι λόγοι δέν είναι ακόμα γνωστοί άρα προφανώς θα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δέν γνωρίζουμε εμείς αλλα μόνο οι υπεύθυνοι.Πάντως φίλε να ξέρεις οτι όταν ένας παίκτης δέν παίζει καλά σηνήθως(όχι πάντα) υπάρχει κάποιος λόγος ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.Και όσο μάγκας και να είναι ένας προπονητής μάγος δέν είναι κανένας.Όταν αναγκάζεσαι παίκτες όπως πχ τον μαρίνο που άν και η φυσική του θέση είναι δεξί εχτρέμ και άμυνα εσύ για τον α η β λόγο τον προπονείς σε όλη την προετοιμασία ώς κεντρώο παίκτη όταν τον βάλεις δεξιά αναγκαστικά είναι αυτονόητο οτι δέν θα είναι τόσο αποτελεσματικός ώς δεξί μπάκ.

Αν δεν... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Δάρλας: «Τίτλο εφέτος και τίποτα λιγότερο»
» Χριστοδουλόπουλος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
» Με Σαριεγκι αρχηγο δεν φοβαμαι τιποτα..
» "Μην πιστεύεται τίποτα αγαπητοί Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί
» ΛΕΣ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ, ΠΛΕΟΝ!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: