www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;;

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vigor
Λεουρας
Λεουρας
vigor

Αριθμός μηνυμάτων : 549
Ημερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
Τόπος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; Empty
30092010
ΔημοσίευσηΤι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;;

"Η ομάδα είναι σκασμένη και καμένη από τον Κέζο"..."Το ρόστερ δεν είναι καλό, γιατί απαρτίζεται από 35άρηδες και από 20άρη άμπαλο"..."Υπάρχουν κλίκες που κάνουν κουμάντο"..."Οι παίκτες την έχουν δει ντίβες και δεν μοχθούν στο γήπεδο"..."Ο Νιόπλιας είναι άμπαλος"..."Η διοίκηση Τζίγκερ έφερε παλτό στην άμυνα"..."Ο Τζόρβας είναι ο νέος Γκαλίνοβιτς"..."Είναι νωρίς ακόμη και δεν είναι έτοιμη η ομάδα"...και τόσες άλλες φράσεις διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά, αλλά και λέμε εμείς εδώ μέσα στην παρεούλα μας!

Τι φταίει, τελικά, για το κατάντημα της ομάδας; Μπορεί να δώσει κανείς σαφή απάντηση; Πιστεύω ότι μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε, αφού κανείς μας δε ζει την ομάδα από μέσα, ώστε να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει και παρουσιάζουμε αυτή την άθλια εικόνα! Θα πω την άποψή μου και θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας, μιας και όσα είπαμε χτες ίσως να τα είπαμε και εν βρασμώ ψυχής, αφού μόλις είχε τελειώσει μια ντροπιαστική βραδιά για τον Πάο μας!

Όλοι οι λόγοι που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα είναι πιθανό να ισχύουν. Με σιγουριά δε μπορώ να πω. Νομίζω, όμως, ότι φτάνουμε σε υπερβολές μερικές φορές. Δε μπορεί να απαξιώνουμε την ποιότητα του φετινού ρόστερ. Δε μπορεί, ξαφνικά, να βγάζουμε εντελώς άχρηστη όλη σχεδόν την ομάδα. Αν δεχτούμε όλα όσα ειπώθηκαν χτες, τότε ο Πάο χρειάζεται 20, τουλάχιστο, νέους παίκτες. Προσωπικά, θεωρώ ότι το ρόστερ μας είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Όχι υπερπλήρες, όπως μας έλεγαν κάποιοι το καλοκαίρι, αλλά σαφώς πολύ ποιοτικό και επαρκές για νέο νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλο το πρόβλημα ξεκίνησε από το προπονητικό τιμ. Πέρυσι διώξαμε τον προπονητή (καλώς ή κακώς, δεν παίζει ρόλο στην παρούσα φάση), γιατί ήταν πολύ σκληρός με τους παίκτες. Φώναζε συχνά, έβριζε και απαιτούσε πολύ σκληρή δουλειά! Ήρθε, λοιπόν, ο Νιόπλιας, ο οποίος πήρε μια ομάδα πολύ δουλεμένη και έβαλε ένα σημαντικό λίθο πάνω της, αυτόν της ψυχολογίας. Ήρθε κοντά στους παίκτες, τους μιλούσε συχνά, πόνταρε στο φιλότιμό τους, τους καλοέπιανε, τους έκανε να νιώσουν καλύτερα και πιο άνετα. Έτσι, πήρε από αυτούς όλα όσα δεν ήθελαν να δώσουν επί Τεν Κάτε και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο νταμπλ!

Μετά από αυτό, όμως, τι; Αρκετοί από εμάς ήμασταν επιφυλακτικοί όσον αφορά το πώς θα καταφέρει ο Νιόπλιας να προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Γιατί είναι άλλο πράγμα να πάρεις μια ομάδα έτοιμη και να τη διαχειριστείς και άλλο πράγμα να ετοιμάσεις μια ομάδα μόνος σου από την αρχή της σεζόν. Δίπλα σε αυτό, προσθέστε και τον ερχομό ενός γυμναστή που δεν είχε δουλέψει ποτέ σε ψηλό επίπεδο και έδεσε το γλυκό. Βέβαια, όταν λέγαμε κάποιοι εδώ ότι φοβόμαστε τη φυσική κατάσταση και ότι τρέχουν πολύ τα παιδιά για Ιούλιο μήνα και αυτό είναι αφύσικο, μας είπανε κινδυνολόγους!

Εν πάσει περιπτώσει, η ουσία είναι ότι η ομάδα δε δουλεύτηκε σωστά. Τα πόδια δεν ακούν το μυαλό και σε όλες τις φάσεις οι παίκτες μας πηγαίνουν δεύτεροι πάνω στη μπάλα. Κι αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Όποιος έχει παίξει ομαδικό άθλημα το γνωρίζει καλά. Φταίει, όμως, μόνο ο Κέζος γι αυτό; Προσωπική άποψη, ΟΧΙ! Το πιο σημαντικό πρόσωπο και αυτός που παίρνει όλες τις αποφάσεις στην προετοιμασία είναι ο προπονητής! Από αυτόν αρχίζουν και σε αυτόν τελειώνουν όλα. Για μένα ο Νιόπλιας δεν είναι κακός προπονητής. Είναι, όμως, άπειρος και χωρίς παραστάσεις σε υψηλό προπονητικό επίπεδο. Δυστυχώς, τώρα δικαιώνεται ο παύλος Γιαννακόπουλος, που ήθελε μεγάλο ξένο τεχνικό, εγνωσμένης αξίας. Ο Νιόπλιας, παιδιά, μη έχοντας ξανακάνει ποτέ προετοιμασία μιας ομάδος, πίστεψε ότι το μόνο που χρειάζεται, για να τα πάει καλά, είναι να τα έχει καλά με τους παίκτες.

Τι έκανε, λοιπόν; Έγινε φίλος με τους παίκτες. ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!! Το πρώτο πράγμα που μου είπαν όταν πρωτοδίδαξα σε Λύκειο ήταν το εξής: "Χρειάζεται να έχεις φιλικές σχέσεις με τους μαθητές, αλλά ΠΟΤΕ να μη γίνεις φίλος τους" . Μεγάλη κουβέντα, για όποιον καταλαβαίνει, τεράστια η διαφορά, χαοτική! Το ίδιο ισχύει, πιστεύω, με τις ομάδες. Ο προπονητής πρέπει να κρατάει και αποστάσεις. Να δείξει από την αρχή ότι είναι διαθέσιμος για ότι χρειαστούν οι παίκτες, αλλά να ξέρει και να κρατάει τη στάση του. Να τους δείξει ότι είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Μπορούν να συζητάνε μαζί του, αλλά στην τελική...Αυτός αποφασίζει και αυτός κάνει κουμάντο είτε τους αρέσει είτε όχι. Ο Νιόπλιας δεν το έκανε αυτό, με αποτέλεσμα οι παίκτες ουσιαστικά να μην τον υπολογίζουν. Στο σχολείο όποιος καθηγητής γίνεται φίλος με τα παιδιά, το χάνει το παιχνίδι. Σε λίγες μέρες αρχίζουν και τον βαράνε φιλικά στην πλάτη και στο τέλος παίζουν και σφαλιάρες παρέα!!!!!

Αποτέλεσμα όλων αυτών, οι παίκτες να είναι τραλαρά-τραλαρό στην προετοιμασία και στις προπονήσεις. Έτσι, βλέπουμε αυτό το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Γιατί, όπως είπε και μια μεγάλη προπονητική μορφή (Ζοτς), από αυτά που κάνεις στην προπόνηση, μόνο το 50% θα σου βγει στον αγώνα. Και δεν είναι τυχαίο ότι παίκτης της ομάδας μπάσκετ είχε δηλώσει πέρυσι ότι με τον Ομπράντοβιτς πολλά ματς είναι λιγότερο σκληρά και επίπονα από ότι οι προπονήσεις. Απόδειξη όλων αυτών η κατακόρυφη πτώση της απόδοσης του Τζόρβα, του Σιμάο (τουλάχιστο έτρεχε σα σκυλί πέρυσι) και όλων όσων δεν είναι 100% επαγγελματίες. Αντίθετα, παίκτες τύπου Σισέ τρέχουν ασταμάτητα, καθότι στις προπονήσεις έχουν μάθει να δουλεύουν και όχι να κωλωβαράνε!!!

ΥΓ: Προσπάθησα να κρατηθώ, αλλά δεν τα κατάφερα, θα το πω!!! Τόσο καιρό φωνάζω ότι το βασικότερο πρόβλημα της ομάδος εδώ και χρόνια είναι η νοοτροπία. Οι περισσότεροι μου τα χώνετε! Χτες βγήκε ο Πατέρας και είπε ακριβώς το αυτό...Ότι η ομάδα δεν έχει τη νοοτροπία που απέκτησε πέρυσι (Ποιος να την έδωσε, ποιος να την έδωσε; Μπορεί να έπεσε ουρανοκατέβατη, ποτέ δεν ξέρεις!) και γι αυτό χρειάζονται βαθιές τομές. Μιας και είμαστε όλοι μας ακαίρεοι χαρακτήρες και αντιπαθούμε οικτρά τις κωλωτούμπες, ελπίζω να τα χώσετε και στον πρόεδρό μας που τόλμησε να δει κατάματα το πρόβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;; :: Σχόλια

Βαγγέλη εγώ είμαι ακόμα εν βρασμώ και δε θα πω πολλά.Κατά τη γνώμη μου η χθεσινή είναι ίσως η πιο ντροπιαστική εμφάνιση που έχω δει ποτέ στην Ευρώπη από την ομάδα,αν λάβουμε υπόψη μας την δυναμικότητα του αντιπάλου.Δεν ξέρω τι συμβόλαια έχουν κάνει κάποιοι παίκτες και αν αυτά τους επιβάλουν να παίζουν συνεχή παιχνίδια,αλλά αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί.Τα έχω γράψει και σε άλλα ποστ,απλά εδώ συμπληρώνω πως δυστυχ'ως δε βλέπω φως,εκτός και αν γίνει κάτι δραστικό,και σε πρόσωπα και σε συστήματα και σε νοοτροπία και σε όλα....
g3thanasis
Απ: Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;;
Δημοσίευση Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:17 από g3thanasis
και εγω ειμαι στο βραστηρα της ψυχης και τα εχω με πολλους.....ακομα και με το Σισσε που τους εκανε μπουρδελο που ζηταγε συνεχεια τη μπαλα(κουνωντας χερια και ποδια) που οταν την επαιρνε τη σουταρε ...χωρις να δινει μια πασα....

ομως εγραψα απο εχθες τη λεξη ΗΡΕΜΑ πανω απο 1000 φορες....και τωρα εχω παει στη γωνια μου τιμωρια.....
Βαγγελη...σιγουρα φταινε πολλα...δεν ειναι μονο ενα...και καθενας εχει το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει. Φυσικα το μεγαλυτερο ευθυνης βαραινει τη διοικηση με τις επιλογες της...αν περυσι ειχαμε αποκτησει σωστη νοοτροπια και φετος τη χασαμε...αρα φταινε γιατι εδιωξαν αυτοθς που μας την εδωσαν. Φταιει ο προπονητης για τις λανθασμενες επιλογες του και το αγωνηστικο συστημα αλλα και την ελλειψη πειθαρχιας στην ομαδα και φυσικα φταινε και οι παιχτες για τον...αντιεπαγγελματισμο που δειχνουν.
Βαγγέλη, σίγουρα φταίει η νοοτροπία των παικτών, η αντίληψή τους για το χώρο που εργάζονται, οι ελλείψεις σωστών προγραμματισμών, οι "εσφασμένες" (ενδεχομένως) προπονήσεις, αλλά ΟΧΙ η σχέση του Νιόπλια με τους παίκτες. Ωραίο το παράδειγμα που έθεσες από το σχολικό χώρο (κι εγώ 16 χρόνια εκπαιδευτικός μ.ε. είμαι), αλλά ΔΕΝ πιστεύω ότι φταίει αυτό. Διότι ΑΝ φταίει, τότε ΓΙΑΤΙ έφυγε κυνηγημένος ο Τεν Κάτε; Για το ακριβώς αντίθετο; Και τι θέλουν τελικά οι "μπαλαρίνες" μας και οι "πριμαντόνες" μας; Εγώ προσωπικά είμαι κάθετα ΚΑΤΑ των παικτών. Και νομίζω ότι ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου είπε τις σωστές λέξεις: "καλάμι", "απομακρυσμένες σχέσεις".
Οι παίκτες στην προετοιμασία πρέπει να φτύνουν αίμα,όχι να μου παραπονιούνται για κούραση και κόπωση,τι είν'αυτά ρε.Άμα δε θέλουν να κουράζονται να πάνε σε καμιά ερασιτεχνική κατηγορία.Ας παραδειγματιστούν από το μπάσκετ όπου η προπόνηση είναι πόλεμος και ο Ζοτς μέσα στον αγώνα μόνο που δεν τους πιάνει στα χαστούκια.Ό πρωταθλητισμός είναι σοβαρό πράγμα μάγκες,όποιος δεν το αντέχει σπιτάκι του...
kokostur...ο Τεν Κατε δεν εφυγε...τον εδιωξαν οι παιχτες...γιατι δεν τους αρεσε το...κραξιμο...ο Νιοπλιας ΑΝ φυγει θα ειναι επειδη θα τον διωξει η διοικηση,,,οι παιχτες τον θελουν να μεινει...γιατι εχουν βρει την ησυχια τους με αυτον...κοινως...περνανε καλααααα
kokostur έγραψε:
Βαγγέλη, σίγουρα φταίει η νοοτροπία των παικτών, η αντίληψή τους για το χώρο που εργάζονται, οι ελλείψεις σωστών προγραμματισμών, οι "εσφασμένες" (ενδεχομένως) προπονήσεις, αλλά ΟΧΙ η σχέση του Νιόπλια με τους παίκτες. Ωραίο το παράδειγμα που έθεσες από το σχολικό χώρο (και εγώ εκπαιδευτικός μ.ε. είμαι με 16άχρονη πείρα), αλλά ΔΕΝ πιστεύω ότι φταίει αυτό. Διότι ΑΝ φταίει, τότε ΓΙΑΤΙ έφυγε κυνηγημένος ο Τεν Κάτε; Για το ακριβώς αντίθετο; Και τι θέλουν τελικά οι "μπαλαρίνες" μας και οι "πριμαντόνες" μας; Εγώ προσωπικά είμαι κάθετα ΚΑΤΑ των παικτών. Και νομίζω ότι ο Βασίλης ο Κωνσταντίνου είπε τις σωστές λέξεις: "καλάμι", "απομακρυσμένες σχέσεις".

Συνάδελφε ( Smile ), τον Κάτε ήθελαν να τον διώξουν ακριβώς επειδή δεν τους έκανε φιλαράκια, για να μπορούν και να λουφάρουν και να περνάει το δικό τους. Είπες τις κατάλληλες λέξεις: "Μπαλαρίνες" και "Πριμαντόνες". Αυτά ο Κάτε δεν τα ανεχόταν κι έτσι τον φάγανε, επιλέγοντας παιχνίδια και βάζοντας τους υπαλλήλους τους να γράψουν κατά του προπονητή. Σκέψου, μόνο, πόση στήριξη από τον τύπο είχε ο Νιόπλιας, σε σχέση με τον προκάτοχό του και πόση ασσυλία έχει ο Κατσουράνης από τον τύπο. Μιλάμε ΔΕΝ τον ακουμπάει κανείς!!!!!

Το πρόβλημα, θεωρώ, είναι η νοοτροπία. Πλέον το έχει καταλάβει και ο Πατέρας (άργησε, είναι η αλήθεια). Και η κακή νοοτροπία αφορά τους ποδοσφαιριστές. Πολύ κωλοφάρα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, φίλε μου. Δυστυχώς, ο Νιόπλιας πίστεψε ότι αν πάει με τα ωερά τους, θα επιβιώσει. Τώρα αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι είναι αργά, γιατί οι περισσότεροι τον γράφουν στα κλαπατσίμπανά τους!
thanasis_ έγραψε:
kokostur...ο Τεν Κατε δεν εφυγε...τον εδιωξαν οι παιχτες...γιατι δεν τους αρεσε το...κραξιμο...ο Νιοπλιας ΑΝ φυγει θα ειναι επειδη θα τον διωξει η διοικηση,,,οι παιχτες τον θελουν να μεινει...γιατι εχουν βρει την ησυχια τους με αυτον...κοινως...περνανε καλααααα

Προσωπικά, συμφωνώ απολύτως!!!
Λέμε λέμε για έλληνες ποδοσφαιριστές,να πούμε και ονόματα παίδες.Γιατί π.χ. ο Λουκάς τόσο μπορεί τόσο παίζει και δε νομίζω πως κοροιδεύει.Κατσουράνης-Σπυρόπουλος-Καραγκούνης και εσχάτως ο Σωτηράκης έχουν πάρει τσουγκράνες και τα ξίνουν μέχρι αίματος.
Η εικονα της ομαδας δεν ειναι ειναι τιποτα αλλο απο ενα συνολο ενεργειων 11 παιχτων και ενος προπονητη.

Για να βγαλεις συμπερασμα για ενα τοσο πολυπλοκο πραγμα οπως ειναι η εικονα μιας ομαδας πρεπει να γινεις κατι σαν τον Τσολακη ενα πραγμα. Τα αεροπορικα δυστυχηματα εχουν εναν νομο που λεει οτι ΠΟΤΕ δεν φταει μονο μια παραμετρος! Ετσι και εδω ποτε δεν φταει μονο ενα πραγμα. Αυτο που ειναι σιγουρο στα αεροπορικα δυστυχηματα ειναι οτι αν ενα πραγμα παει στραβα απο την αρχη τοτε ακολουθει μια σειρα λανθασμενων χειρισμων η και καταστασεων που με μαθηματικη ακριβεια καταληγουν στο μοιραιο....
Στην εικονα μιας ομαδας τιποτα δεν ειναι τυχαιο ολα εξηγουνται αλλα οταν εξηγηθουν συνηθως ειναι αργα. Στην περιπτωση των αεροπλανων γινονται εκαντονταδες ελεχγοι καθημερινα και παλι υπαρχει η πιθανοτητα να τους ξεφυγει κατι και να στραβωσει το πραγμα. Στην περιπτωση του ΠΑΟ ουτε αυτοι οι τυπικοι ελεγχοι δεν γινονται... Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως οτι ηρθε ο Εμπεν για παραδειγμα για να μας πει οτι τα εργομετρικα ηταν χαλια.... Δεν μπορει να τρως 2 απο την Κοπεγχαγη μια ομαδα χωρις περγαμινες και ιστορια και μετα να αναγνωριζεις οτι κανεις λαθος! Δεν μπορει ο Σιμαο και ο Πλεσι να παχυναν μεσα σε διαστημα 5-6 ημερων... Δεν μπορει μια ομαδα να πορευεται σε ολο το μεταγραφικο σχεδιασμο και την προετοιμασια χωρις τεχνικο διευθυντη... Δεν μπορει να εχεις ριξει ολα σου τα λεφτα στην επιθεση, το (υπερ) οπλο σου να ειναι η επιθεση και εσυ να στηνεις την ομαδα αμυντικα με την καθε Καβαλα και να παιζεις συστημα με εναν επιθετικο που αν και αυτος (ξυλο να χτυπησω) παθει κατι θα λες μετα " συγνωμη καναμε λαθος, αναλαμβανω την ευθυνη"!! Δεν μπορει να παιζεις ποδοσφαιρο το 2010 και να βασιζεσαι σε ατομικες ενεργειες σε Ηαmmer Killer Αρχηγαρες και λοιπους συγγενεις... Δεν γινεται ολες οι αλλες ομαδες της ευρωπης που δεν εχουν τον Λουσιο και τον Γκαλας να μην τρωνε γκολ και εμεις να εχουμε κολλησει στο στοπερ Chuck Noris που θα ερθει για να εξολοθρευσει ολους τους αντιπαλους...!! Δεν μπορει να σου φταιει τοσο πολυ ο Ρουκαβινα που τον διωχνεις κακην κακος χωρις τουλαχιστων να παιρνεις εναν παιχτη για την θεση, ακομη και χειροτερο!! Δεν μπορει να πηγαινεις στο Τσου λου με τον Δημουτσο στον παγκο επειδη δεν βρηκες να τον δωσεις δανικο σε καμια ομαδα!! Σταματαω εδω γιατι μπορει να γραφω μεχρι αυριο για τα λαθη που εγιναν και γινονται.

Κανενας μεσα στον Παναθηναικο δεν βλεπει την ομαδα σε ενα βαθος χρονου 2-3 χρονων ακομη και οι φιλαθλοι. Γιαυτο εχουμε γεμισει παππουδια σε ολες τις γραμμες και περιμενουμε απο την δηθεν εμπειρια τους να μας σωσει ενω οι αλλες ομαδες τρεχουν σαν τα σκυλια 90 λεπτα και δεν τους νοιαζει το αποτελεσμα.

Αυτο ειναι και η ουσια να μην σε νοιαζει το αποτελεσμα απο την στιγμη που θα δωσεις το 100%!! Αυτο εχουν χασει στον Παναθηναικο. Καποτε λεγαμε οσες φαμε και οσες ριξουμε!! Σημερα η νικη εχει γινει προιον και ολοι παιζουν ισα ισα για να παρουν την νικη με μισο μηδεν χωρις να ιδρωσουν και να πανε σπιτια τους.

Δεν ξερω πως βγαινεις μεσα απο αυτο το τουνελ αλλα σιγα σιγα θα πρεπει ΟΛΟΙ να χωνεψουμε οτι ενας ενας οι στοχοι πρεπει να μπουν στην ακρη και να στηθει μια νεα ομαδα απο την αρχη με νεα παιδια και επενδυσεις πενταετιας τουλαχιστων.
Ρε συ Μάνο μια επισύμανση μόνο σε όσα ολόσωστα γράφεις.Έχουμε νέους παίκτες ρε γαμώτο.Ποιος φταίει που αυτοί δεν παίζουν και παίζει συνεχώς ο κάθε εξαντλημένος και ο κάθε τελειωμένος θα μας πει κάποιος?......
abaddon έγραψε:
Λέμε λέμε για έλληνες ποδοσφαιριστές,να πούμε και ονόματα παίδες.Γιατί π.χ. ο Λουκάς τόσο μπορεί τόσο παίζει και δε νομίζω πως κοροιδεύει.Κατσουράνης-Σπυρόπουλος-Καραγκούνης και εσχάτως ο Σωτηράκης έχουν πάρει τσουγκράνες και τα ξίνουν μέχρι αίματος.

Θα σε παρακαλούσα, Στάθη, δίπλα σε όσους αναφέρεις, να προσθέσεις τον Αλέξη Τζόρβα (κατακόρυφη πτώση απόδοσης σημαίνει ανεπαρκή προπόνηση). Παρεμπιπτόντως (επειδή στη ζωή τίποτα δε γίνεται τυχαία και όλα έχουν μια εξήγηση), αυτοί δεν ήταν που ακούστηκε ότι συναντήθηκαν πριν το ντέρμπι με το γαύρο στο Καραϊτάβλι πέρυσι και αποφάσισαν κακή απόδοση και "φάγωμα" προπονητή; Τώρα θα μου πείτε..."έλα, μωρέ, φήμες. Μην τα πιστεύεις". Έχουμε πήξει στις φήμες'! Δε μπορεί όλα να είναι ψέμματα και συκοφαντίες, πια! Άλλωστε, όποιος έχει μάτια βλέπει. Και πέρυσι όλοι οι οργανωμένοι έβριζαν παίκτες και αποθέωναν προπονητή. Πόσο συχνά το έχετε δει αυτό στην Πανάθα;

ΥΓ:Βέβαια, τα τσογλανάκια είχαν ξαναπροσπαθήσει πρόπερσι με Εργοτέλη, όταν ο Έλληνας Μέσι νο1 (Κουτσιαβλακούλης) περνούσε όλη την ομάδα σα σταματημένους. Αλλά τότε τους το χάλασε ο Πατέρας, που δήλωσε ότι όλοι φεύγουν, εκτός του προπονητή. Δυστυχώς, δεν άντεξε και τη δεύτερη χρονιά και τώρα πληρώνουμε την απειθαρχία και τη χαλαρότητα!
Παιδια...ακομη ενα παιχνιδι ειναι, αυτο με τον Εργοτελη...να το δωσουμε και αυτο και μετα εχουμε 2 εβδομαδες χωρις αγωνες. Ειναι απο τις λιγες φορες που λεω...ευτυχως που ερχονται παιχνιδια της Εθνικης...αυτη η διακοπη θα μας ειναι βαλσαμο. Ναι μεν εχουμε πολλους διεθνεις...αλλα αυτη τη φορα, αυτοι που μενουν Παιανια ειναι και αυτοι απο τους οποιους περιμενουμε να αλλαξουν την εικονα της ομαδας. Επιστρεφουν λογικα ολοι οι τραυματιες, μενει Παιανια να δουλεψει η επιθετικη τετραδα: Λετο, Γκοβου, Γκαρσια, Σισε...Μενουν τα CB...ωστε να προσαρμοστουν..Μπουμ - Καντε...ξεκουραζεται ο Σιλβα που τοσο το εχει αναγκη...δουλευει παραπανω ο Πλεσις για να ειναι ετοιμος 100%...τωρα βεβαια αν μετα απο 2 εβδομαδων δουλεια στην Παιανια...ο Νιοπλιας στο επομενο επισημο παιχνιδι...φτιαξει 11αδα με τους διεθνεις που δε θα τους εχει μαζι του αυτο το διαστημα...ε τοτε δε θα του φταιει κανεις πια....και οτι παθει θα το αξιζει...
Όλοι οι ελληνάρες πάγκο Βαγγέλη.Προτιμώ μια τελείως αφελληνισμένη ενδεκάδα παρά κοροιδία.Και Πλεσί μέσα και Φερνάντεζ και όλοι.Αν ο ελληνάρας παίκτης θέλει παιχνιδάκια,και ο Παναθηναικός οπαδός δεν ανέχεται να γίνει η ομάδα μπουρδέλο για μερικά κακομαθημένα κωλόπαιδα.
Cisse έγραψε:
Δεν ξερω πως βγαινεις μεσα απο αυτο το τουνελ αλλα σιγα σιγα θα πρεπει ΟΛΟΙ να χωνεψουμε οτι ενας ενας οι στοχοι πρεπει να μπουν στην ακρη και να στηθει μια νεα ομαδα απο την αρχη με νεα παιδια και επενδυσεις πενταετιας τουλαχιστων.

Συμφωνώ και με τα προηγούμενα που έγραψες, Μάνο. Αλλά στέκομαι σε αυτό, γιατί είναι το σημαντικότερο από όλα, πιστεύω!!!
Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζονται 2-3 πράγματα:
1) Να αποβάλλει η ομάδα το άγχος των στόχων για μια διετία, τουλάχιστο.
2) Να γίνει καλή δουλειά στις ακαδημίες και να εμπιστευτούμε σε νέα παιδιά θέση στην πρώτη ομάδα (2-3 κάθε χρόνο).
3) Τα νέα παιδιά να πλαισιώνονται από μεγάλους παίκτες (τουλάχιστο έναν σε κάθε γραμμή), για να αποκτούν εμπειρίες, γνώση και αυτοπεποίθηση.

ΥΓ: Είδατε την εμφάνιση του Κυριάκου Παπαδόπουλου χτες με τη Σάλκε. Ένας φίλος είδε το ματς και μου είπε ότι ο μικρός "γάμησε". Στο γαύρο θα ήταν ακόμη ένα ταλεντάκι, που θα βρισκόταν μεταξύ πάγκυο και εξέδρας. Στη Σάλκε των πολλών εκατομμυρίων, όμως, μέσα σε δύο μήνες μπήκε βασικός σε ματς Ευρώπης, απέναντι στην Μπενφίκα!

ΥΓ: Βέβαια, οι οπαδοί της Σάλκε δεν έκαναν σαν μαϊμούδες πεινασμένες, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην αρχή της χρονιάς. Γιατί ξέρουν ότι έχει γίνει προγραμματισμός και ότι η ομάδα τώρα χτίζεται!
abaddon έγραψε:
Ρε συ Μάνο μια επισύμανση μόνο σε όσα ολόσωστα γράφεις.Έχουμε νέους παίκτες ρε γαμώτο.Ποιος φταίει που αυτοί δεν παίζουν και παίζει συνεχώς ο κάθε εξαντλημένος και ο κάθε τελειωμένος θα μας πει κάποιος?......

Να σου θυμισω οτι ο Ζιλμπερτο εχει συμβολαιο που λεει οτι θα παιζει ολα τα ματς του ΤΣΟΥ ΛΟΥ και της ευρωπης γενικα εκτος και αν ειναι τραυματιας, και το 90% των παιχνιδιων κυπελλου και πρωταθληματος!!!

Επισης η νοοτροποια στην Ελλαδα θεωρει "ταλεντα" παιχτες 24 και 25 χρονων...... που σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη σε αυτην την "μεση" ηλικια η καθιερωνονται η κοβουν την μπαλα!!

Τα ταλεντα στην Ευρωπη ειναι Under 21.... H Fifa δεν ειναι ηλιθια που εβγαλε αυτον τον θεσμο!

Οσο θα στηριζομαστε εμεις οι φιλαθλοι σε παιχτες μοναδες και οχι σε ομαδα τοσο τα πραγματικα ταλεντα θα χανονται!
vigor έγραψε:
Cisse έγραψε:

Συμφωνώ και με τα προηγούμενα που έγραψες, Μάνο. Αλλά στέκομαι σε αυτό, γιατί είναι το σημαντικότερο από όλα, πιστεύω!!!
Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζονται 2-3 πράγματα:
1) Να αποβάλλει η ομάδα το άγχος των στόχων για μια διετία, τουλάχιστο.
2) Να γίνει καλή δουλειά στις ακαδημίες και να εμπιστευτούμε σε νέα παιδιά θέση στην πρώτη ομάδα (2-3 κάθε χρόνο).
3) Τα νέα παιδιά να πλαισιώνονται από μεγάλους παίκτες (τουλάχιστο έναν σε κάθε γραμμή), για να αποκτούν εμπειρίες, γνώση και αυτοπεποίθηση.

Συμφωνω απολυτα και προτεινω Βαγγελη να καθιερωσει η ομαδα "νομο" οτι ολοι μα ολοι οι παιχτες που "κλεινουν τον κυκλο τους" θα πρεπει αναγκαστικα να προπονουνται εναν χρονο (Τον τελευταιο τους) με την γκολντεν τιμ ωστε να εμπνευσουν και να βοηθησουν σημαντικα και ουσιστικα!
Ας τελειώσει πρώτα το διοικητικό σίριαλ, ας δημιουρηθεί μία ισχυρή διοίκηση, ας έρθει ένας έμπειρος προπονητής (με πείρα στις ακαδημίες), ας φτιάξουμε -επιτέλους- μία έδρα (Βοτανικός; ), και μετά ας κουβεντιάσουμε για... μελλοντικά πλάνα. Μέχρι τότε ας πορευτούμε με αυτούς που έχουμε και χαμηλά τον πήχη. silent
Άσε τον Ζιλμπέρτο.Αυτός απλά ξεκούραση θέλει,η κλάση του είναι χιλιόμετρα μπροστά.Έχουμε Ιωαννίδη για αριστερά,Πλεσί για τα χαφ.Και στη θέση τους παίζουν ο Βύντρα που μόνο στράικερ δεν έχει παίξει μέχρι τώρα,τον έχουμε κάνει πολυδιάστατο παίκτη τρομάρα μας...Και στα χαφ ο Κατσουράνης.....Γιατί ρε φίλε?Ο Μαρίνος δε μας είχε πρήξει ο Νιόπλιας πως είναι χαφ.Ε βάλτον χαφ το κέρατο μέσα,βάλε τον Βύντρα ση θέση του και γενικώς φτιάξε μια μαμημένη ορθολογική ενδεκάδα.Αυτό είναι το δικό μου γαμώτο....
Cisse έγραψε:
Συμφωνω απολυτα και προτεινω Βαγγελη να καθιερωσει η ομαδα "νομο" οτι ολοι μα ολοι οι παιχτες που "κλεινουν τον κυκλο τους" θα πρεπει αναγκαστικα να προπονουνται εναν χρονο (Τον τελευταιο τους) με την γκολντεν τιμ ωστε να εμπνευσουν και να βοηθησουν σημαντικα και ουσιστικα!

Παρότι τεχνικά είναι αδύνατον να πετύχεις κάτι τέτοιο, θα ήταν καλή σκέψη. Ίσως, όμως, εφικτό να ήταν να κάνουν προετοιμασία και μερικές προπονήσεις, αλλά και να συμμετάσχουν σε κάποια φιλικά της πρώτης ομάδος οι πιο αξιόλογοι παίκτες της golden team. Στο μπάσκετ ο Ομπράντοβιτς το κάνει αρκετά συχνά, ιδιαίτερα όταν λόγω Εθνικής, λείπουν αρκετοί διεθνείς! Επίσης, θα μπορούσαμε στο κύπελο να χρησιμοποιούμε 3-4 ταλέντα στην 11άδα. Μαλάκες είναι οι Ιταλοί, που χρόνια τώρα στο κύπελο παίζουν συνήθως οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες (για να πάρουν παιχνίδια), αλλά και πολλοί νέοι;
Η χρονια δεν εχει χαθει για να μιλαμε για 5ετιες και να αφηνουμε τους φετινους μας στοχους...μολις στην 5η αγωνιστικη μπαινουμε. Απλα θελει δουλεια εξυπνες κινησεις απο εδω και περα. Για μενα μετα τη διακοπη του πρωταθληματος...η 11αδα θα πρεπει να ειναι: Φερναντεζ-Γιουρκας-Μπουμ-Καντε-Σπυρο-Σιλβα-Πλεσις-Γκοβου-Γκαρσια-Λετο-Σισε....σχεδον ολοι επι 2 εβδομαδες θα δουλευουν καθημερινα μαζι με συνεχομενες προπονησεις και μινη προετοιμασια, οσοι ειναι κουρασμενοι θα εχουν παρει τις ανασες τους...και ας ερθει το Αεκακι να μας κουνηθει...και ας σκουζει ο Καρα...οτι εχει μονο 2 Ελληνες η 11αδα...
thanasis_ έγραψε:
Η χρονια δεν εχει χαθει για να μιλαμε για 5ετιες και να αφηνουμε τους φετινους μας στοχους...μολις στην 5η αγωνιστικη μπαινουμε. Απλα θελει δουλεια εξυπνες κινησεις απο εδω και περα. Για μενα μετα τη διακοπη του πρωταθληματος...η 11αδα θα πρεπει να ειναι: Φερναντεζ-Γιουρκας-Μπουμ-Καντε-Σπυρο-Σιλβα-Πλεσις-Γκοβου-Γκαρσια-Λετο-Σισε....σχεδον ολοι επι 2 εβδομαδες θα δουλευουν καθημερινα μαζι με συνεχομενες προπονησεις και μινη προετοιμασια, οσοι ειναι κουρασμενοι θα εχουν παρει τις ανασες τους...και ας ερθει το Αεκακι να μας κουνηθει...και ας σκουζει ο Καρα...οτι εχει μονο 2 Ελληνες η 11αδα...

Θανάση, έχεις δίκιο να λες ότι η χρονιά δεν τέλειωσε. Χρειάζεται ψυχραιμία αυτή την ώρα. Αλλά είμαι απαισιόδοξος για 2 λόγους. Ο πρώτος η άθλια φυσική κατάσταση των παικτών. Ο δεύτερος και σπουδαιότερος το ότι η ομάδα είναι παντελώς αδούλευτη. Δε βλέπεις ούτε έναν αυτοματισμό. Αυτό με φοβίζει ιδιαίτερα.

ΥΓ: Όσοι περιμένετε τη διακοπή, για να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση, να σας θυμίσω ότι το πρόβλημα αυτό δε διορθώνεται σε 10-15 μέρες. Επιπλέον, πάλι θα λείπουν καμιά 8-10 παίκτες!
Βαγγελη....αυτοι που θα λειπουν ειναι αυτοι που λεμε πως πρεπει να ειναι στον παγκο η στην εξεδρα...οπως ειδες εγραψα και προτεινομενη 11αδα...και απο αυτους...μονο ο Σπυρο δεν θα ειναι στην Παιανια αυτες τις μερες. (Δεν ξερω αν με την απολυση Κειροζ...καλεσαν τον Φερναντεζ στην Εθνικη τωρα) Ο Σιλβα ξεκουραση περισσοτερο θελει...ο Γκαρσια σε 2 εβδομαδες θα πεταει απο φυσικη κατασταση...ο Σισε..ηδη τρεχει για 3!! ο Λετο επισης δε δειχνει να εχει προβλημα φυσικης καταστασης. Ο Πλεσις χτες εδειξε μια χαρα...σε 15 μερες σιγουρα θα ειναι καλυτερος. Οι Γιουρκας και Γκοβου θα εχουν επιστρεψει και θα ειναι πληρως ετοιμοι. Οι κεντρικοι αμυντικοι θα ειναι 15 μερες με πιθανον διπλες προπονησεις...ωστε να μαθει ο ενας τον αλλο...οι κλικαδοροι μακρια...οι νευρικοι μακρια...και μονο οι πραγματικοι επαγγελματιες στην Παιανια...για 15 μερες...να δουλεψουν οσο δεν παει. Αλλα οπως ειπα...αν μετα τη διακοπη...ο Νιοπλιας επιλεξει να βαλει τους διεθνεις...ε τι να πω...
Θανάση, μακάρι να έχεις δίκιο, φίλε, μακάρι!

Τι φταίει για την εικόνα της ομάδος;;;

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
» Φταίει κι ο Νιόπλιας που δεν πατάει πόδι…
» Ποιος φταίει!
» ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ...
» Και μετά μας φταίει ο Νιόπλιας … ;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: