www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
86 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 86 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" Empty
16102010
Δημοσίευση"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού"

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε σε πολιτική εφημερίδα και αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε ο Γκοβού, στην τιμωρία του Παναθηναϊκού αλλά θεώρησε και λάθος το ότι ο Νίκος Νιόπλιας δεν επέμεινε στην παραίτηση του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Άποψη"

Για τον Γκοβού:

"Θεωρώ υπερβολικά όλα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού και για το ξενύχτι του. Σύμφωνοι, ο παίκτης διασκέδασε σε μπαρ μέχρι τα ξημερώματα και ήπιε κάποια ποτά. Αλλά, αν δεν κάνω καθώς βρισκόταν σε άδεια, οπότε δεν καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα

Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ειδικά παίκτες όπως είναι ο Γκοβού, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, να πιουν, στα μέρη που θα πάνε να διασκεδάσουν και το ωράριο που θα ακολουθήσουν. Διότι, εφόσον μέσα στο γήπεδο είναι όπως πρέπει και δεν έχουν επηρεαστεί τότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και φέτος, ο Γκοβού, μέχρι τώρα, είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλά οι ίδιοι τι πρέπει να κάνουν".

Αναφορικά με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ποια είναι η άποψή σας;

"Θεωρώ υπερβολική την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Δεν είναι ωραίο για τους παίκτες να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση ήταν να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο. Έτσι και αλλιώς, θεωρώ ότι αυτές οι ποινές δεν βοηθούν στην καταπολέμηση της βίας, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα. Στο μόνο πράγμα που κάνουν ζημιά είναι στο ποδόσφαιρο".

Θα θέλαμε να μας κάνετε και το σχόλιό σας για τον Νίκο Νιόπλια και για το θέμα της παραίτησής του;

"Πιστεύω ότι ο Νιόπλιας έκανε λάθος που δεν επέμεινε στην παραίτησή του. Διότι, όταν παραιτείσαι και μετά αλλάζεις την απόφασή σου για οποιοδήποτε λόγο, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα σε «φάνε». Έπρεπε να επιμείνει στην παραίτησή του από την στιγμή που το ανακοίνωσε επίσημα στην συνέντευξη Τύπου. Πλέον, θα βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση και θα έχει μία μόνιμη πίεση και ένα μόνιμο άγχος".

Την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού πώς την κρίνετε;

"Ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει καθόλου καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απειθαρχία που έχουν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Δεν κρατάνε τις θέσεις τους, δεν συνεννοούνται όπως θα ‘πρεπε και πολλές φορές δεν συνεργάζονται σωστά. Αυτά πληρώνει ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσει άμεσα".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την αγωνιστική εικόνα του Μπουμσόνγκ;

"Ο Παναθηναϊκός έψαχνε από την περυσινή σεζόν να αποκτήσει ένα στόπερ, ένα «Ηummer», από το πρώτο ράφι. Ο Μπουμσόνγκ είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά από το δεύτερο ράφι. Είναι καλός, αλλά δεν αποφεύγει τις γκέλες. Πρέπει να γίνει περισσότερο προσεκτικός και να βρει καλύτερη χημεία με τον στόπερ που παίζει μαζί. Είναι μια καλή λύση ο Μπουμόνγκ, αλλά ο Παναθηναϊκός, πιστεύω, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, ώστε να «καθαρίσει» μια και καλή το πρόβλημα που έχει με την άμυνα".
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού" :: Σχόλια

ωπα ρε Μιμη....τραγικα αυτα που λες οποιος πινει παει και κοιματε...ωπα ...οσο αυτα που λες για τον Μπουμ παρτο χαμπαρι τον κολλητο σου δεν θα τον παρουνε ποτε στην ομαδα...οποτε ασε τα ραφια καληνυκτα Κε Μιμη

ΥΣ. τους κολλητους σου(διορθωση) παικτη και προπονητη....
Προσωπικά, θεωρώ ότι ο Δομάζος αυτή τη φορά εχει δίκιο σε όλα, εκτός από ένα. Αυτό περί ποτού!

Σε όλα τα άλλα νομίζω έχει απόλυτο δίκιο. Παρότι, συνήθως, τον μπινελικώνω.

ΥΓ: Όταν ο γαύρος έφερε από Σεβίλλη το Μαρέσκα στην ηλικία των 32 με 1,5 μύρια μόνο, όλοι τρελάθηκαν τι παικταρά έφερε ο κόκκαλης! Γύρισα και είπα σε έναν κολλητό γαύρο: "Δε σε παραξενεύει που η Σεβίλλη άφησε με μόλις 1,5 μύρια ένα παίκτη στα 32, που έχει πάρει μαζί της ουέφα και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της; Δεν πιστεύω ότι θα είναι ο Μαρέσκα που ήταν και στη Σεβίλλη. Θα σας απογοητεύσει!" Το ίδιο σας λέω και για το Μπουμ: "Δε σας παραξενεύει που η Λιόν άφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟ έναν παίκτη με τόσες συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας και βασικότατο τα τελευταία χρόνια;" Κακά τα ψέμματα, παιδιά, καλός ο Μπουμ, αλλά ήταν όντως η τέταρτη επιλογή μας! Κι επειδή οι περισσότεροι λένε για χαντάκωμα και βρίσιμο του παίκτη πριν τον δούμε, εγώ απαντάω ότι τη γκέλα την έχει και αυτό δεν αλλάζει. Μπορεί να είναι ο κορυφαίος σε ένα ματς και ξαφνικά, χωρίς πίεση να χαρίσει φάση στον αντίπαλο! Και όποιος πιστεύει ότι τις γκέλες τις κάνει επειδή τον επηρεάζει η γκρίνια της εξέδρας, τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι βαρέθηκα να παίρνουμε παίκτες με ψυχολογικά προβλήματα. Αν είσαι παικταράς, μπαίνεις μέσα και γαμείς κωλαράκια, με ή χωρίς γκρίνια, με ή χωρίς βία από οπαδούς, με ή χωρίς τύχη και ατυχία. Απλά, δείτε τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ πέρυσι στην κόλαση του ΣΕΦ και συγκρίνετε!
g3thanasis έγραψε:
ωπα ρε Μιμη....τραγικα αυτα που λες οποιος πινει παει και κοιματε...ωπα ...οσο αυτα που λες για τον Μπουμ παρτο χαμπαρι τον κολλητο σου δεν θα τον παρουνε ποτε στην ομαδα...οποτε ασε τα ραφια καληνυκτα Κε Μιμη

ΥΣ. τους κολλητους σου(διορθωση) παικτη και προπονητη....

Δλδ εσυ Θαναση λες οτι ο μπουμ ειναι παικτης ΤΟΠ επιπεδου?
Εγω λεω οτι μου αρεσει και δε ξερω τι εννοεις εσυ τοπ επιπεδου.....αλλα σιγουρα διαφωνω με το Δομαζο και την τοποθετηση του για τον Μπουμ και αυτο γραφω
ΥΣ σε παρακαλω να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις στα σχολια μου δεν ειμαστε στα παραθυρα των παπαπαπαπαγαλακιων για να διαφωνουμεκατ εντολη ωστε να κονομαμε
Συμφωνω γενικα και εγω αυτη τη φορα με τον Δομαζο (ισως ειναι η πρωτη φορα που το κανω). Αλλα για τον Μπουμ εγω θα πω πως ειναι ΤΟΠ επιπεδου παιχτης, αλλα στο στυλ αυτο που εχει, οχι στο στυλ που θα θελαμε εμεις να εχει. Ειναι ενα στοπερ δυνατο, που θα σβησει το αντιπαλο φορ...αυτο εχει μαθει να κανει και αυτο κανει. Απλα λογω της εμπειριας τους και της καποιας τεχνικης του (σε συγκριση με τους αλλους 2 αμυντικους μας) μπορει να κρατησει τη μπαλα, να την κατεβασει και να πασαρει σωστα...οχι σαν τον Σαριεγγι που του ερχεται και απλα την κλοτσαει οπου να ναι, αρκει να φυγει απο αυτον. Παντως η αμυνα ξεκιναει απο τον τερματοφυλακα και αν το τερμα σου ειναι ντεφορμε, οσο και καλος αμυντικος να εισαι...το γκολ θα το φας. Η καλυτερη αμυνα στην Αγγλια ειναι η Τσελσυ...που ναι εχει τον Τερυ στην αμυνα...αλλα εχει και εναν Τσεχ στο τερμα...τυχαιο που τα περισσοτερα γκολ τα τρωει οταν ο Τσεχ ειναι τραυματιας? Δεν νομιζω πως ο Τερυ, ο Αλεξ και ο Ιβανοβιτς μεταμορφονονται σε παλτα τοτε....
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε σε πολιτική εφημερίδα

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την αγωνιστική εικόνα του Μπουμσόνγκ;

"Ο Παναθηναϊκός έψαχνε από την περυσινή σεζόν να αποκτήσει ένα στόπερ, ένα «Ηummer», από το πρώτο ράφι. Ο Μπουμσόνγκ είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά από το δεύτερο ράφι. Είναι καλός, αλλά δεν αποφεύγει τις γκέλες. Πρέπει να γίνει περισσότερο προσεκτικός και να βρει καλύτερη χημεία με τον στόπερ που παίζει μαζί. Είναι μια καλή λύση ο Μπουμόνγκ, αλλά ο Παναθηναϊκός, πιστεύω, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, ώστε να «καθαρίσει» μια και καλή το πρόβλημα που έχει με την άμυνα".

Καλο παιδια Θαναση ελληνιστη αυτα πεστα αλλου..Τα διαβασε και κανε δεν περνανε..Οταν εδω εχουμε καποια διαφωνια το μονο συμπερεσμα που μπορει καποιος να βγαλει ειναι οτι εχουμε τα πιστευω μας και τις αποψεις μας,που δεν ειναι και κακο νομιζω..Αν παλι προσκυναγαμε την ομαδα του λιμανιου ναι δεν ειχαμε προβληματα εδω και θα υπηρχε συμπνοια στο κοπαδι..

Ειπε λοιπον αυτα ο Δομαζος και εσυ ειπες οτι διαφωνεις τονιζοντας τον Μπουμσονγκ ομως,γιατι και καλα ειναι κολητος του ο Κυριακος(αν καταλαβα καλα)..

Και σε ξαναρωταω λοιπον,ρωταω αυτο που θελω να μαθω και οχι αυτο που εσυ φανταστηκες οτι εγω πονηρα(???)υπονοησα(και παλι???με κανα!!!!)..Εσυ πιστευεις ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΦΙ??Δεν μπορω να καταλαβω που κακα μπορεσες και αλοιωσες την ερωτηση μου εφοσον ειναι οσο πιο απλη μπορει να ειναι μια ερωτηση..Ο ΘανασηςUK το παιδι ωραιοτατα ειπε την αποψη του..

Ερωτηση που βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις συνηθως,αλλα με την ισχυρη σου τοποθετιση προηγουμενος νομιζω το οφειλεις

""Με το χερι στην καρδια πιστευεις οτι ο Μπουμ ειναι απο το πιο ψηλο ραφι που μπορουσαμε να φτασουμε??""
[quote="Tropikano"]
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:

Αν παλι προσκυναγαμε την ομαδα του λιμανιου ναι δεν ειχαμε προβληματα εδω και θα υπηρχε συμπνοια στο κοπαδι..

Ειπε λοιπον αυτα ο Δομαζος και εσυ ειπες οτι διαφωνεις τονιζοντας τον Μπουμσονγκ ομως,γιατι και καλα ειναι κολητος του ο Κυριακος(αν καταλαβα καλα)..

""Με το χερι στην καρδια πιστευεις οτι ο Μπουμ ειναι απο το πιο ψηλο ραφι που μπορουσαμε να φτασουμε??""

Πιστευω οτι ο Δομαζος λεει μαλακιες ...παικτης που πινει δε μπορει να παιξει οπως ο κλειτον και αυτος προσπαθει να καληψει το Γκοβου(γιατι δε ξερω?εσυ παντογνωστη ξερεις γιατι?) λεγοντας ιστοριες τις χαλημας.....
Ο Μπουμ ειναι καταπανω ραφι...τωρα αν δε σου κανει εσενα που του κανεις καθε μερα προπονηση πες τους να τον πουλησουν ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ..............Αντε και για να το κλεισουμε μια χαρα πανε τα στοπερ φετος .......αλλαξε λοιπον καραμελα η σταθμο η εφημεριδα....

ΥΣ. Αν σε πειραξε η σταση μου για το Δομαζο (δικηγορος του η συγγενης του εισαι?)και εμενα με ενοχλει η σταση του τα τελευταια χρονια Ηθελε να επιβαλει τον πριγκιπα του 4-4-2 Εφαγε το Γκουμα για να φερει τον Κυριακο.......και δηλωσεις επι δηλωσεων γιατι μηπως επειδη δε πηρε ποστο???? αν παλι σε πειραξε το οτι ο Μπουμ εγω λεω οτι ειναι απο το πανω ραφι (37 συμ Γαλλια στοπερ της λυων με γεματες χρονιες)...ειμαι αμπαλος και δε ξερω ....
ΥΣ. επειδη εχεις ξαναγραψει κατι για προβατα και γαυρους αλλα λεω τυχαιο θαναι γαματο.....βρε ουστ στο μαντρι σου...και αμα γουσταρεις και αμα θα κανεις διαλογο μαζι μου θα λες την αποψη σου δε θα την επιβαλεις.......ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ (ειναι της μοδας)

Με λιγα λογια εσυ λες οτι γουσταρεις και δεν σηκωνεις ερωτησεις σε αυτο που λες,το σημειωνω για το μελλον..

Εγω τον Δομαζο τον εχω ξεγραψει απο την εποχη μαλεζανι δεν περιμενα εσενα να μου το πεις,εσυ εισαι αυτος που πρωσοποπηεις τα παντα,επειδη σε ρωτησα κατι για το δικο σου σχόλιο ΣΟΥ πρεπει να ειμαι συγγενης του Δομαζου,επειδη δεν γουσταρω Τζιγγερ πρεπει να ειμαι κολητος του Βγενοπουλου και παει λεγοντας..

Παικτης που πινει δεν παιζει ειναι πολυ ωραιο εργο αλλα εχω δει το τελος,ρωτηστε και τον Τζορτζεβιτς που μετα το 4-0 στο κυπελο τα ματακια μου τον ειδανε να βγενει με τον μικρο κανελακη απο το τρακαρησμενο μερσεντες στην παραλιακη και να φευγει με ταξι στις ¨5:30 το πρωι..Ηταν και κυπελακι που σημενει ξημερωνε εργασιμη ..

Οσο για το μαντρι ΜΟΥ που λες και ολα αυτα τα ωραια τι να πω,ντρεπομαι γιατι πιαστηκα μαλακας τοσο καιρο που στην οποια επηκοινωνια μας παντα νομιζω εδειχνα οτι με ενδιαφερει η αποψη σου και γιαυτο και εισαι ο μονος που επιμενω να κανω διαλογο-αντιλογο..

Ολο αυτο βεβαια δεν γινεται επειδη σε ρωτησα αν πιστευεις οτι ο Μπουμ ειναι απο το πανω ραφι,αλλα αφου θελεις να το κανεις μοδα καληνυχτα και απο εμενα λοιπον,σε αφηνω να κανεις μονολογο,αφου προφανος αυτο θελεις..
Έχει ξεφτυλιστεί και έχει γαμηθεί μέχρι σιχαμερής αηδίας το θέμα με τον Μπουμσονγκ.Χωρίς κανένα λόγο και ενώ ο παίκτης είχε εξαιρετική απόδοση με τον Παοκ,κάθεστε και ασχολείστε πάλι με το Γάλλο. Ψιλοβαρέθηκα το όλο κλίμα.....

ΚΡΥΦΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ..... ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΟΣ.........

ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...... Ο ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ

abaddon έγραψε:
Έχει ξεφτυλιστεί και έχει γαμηθεί μέχρι σιχαμερής αηδίας το θέμα με τον Μπουμσονγκ.Χωρίς κανένα λόγο και ενώ ο παίκτης είχε εξαιρετική απόδοση με τον Παοκ,κάθεστε και ασχολείστε πάλι με το Γάλλο. Ψιλοβαρέθηκα το όλο κλίμα.....

ΣΤΑΘΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ.
Ο ΣΙΛΒΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΕ , Ο ΣΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜ. ΑΜΕΡΑΚΑΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ 180 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ Ή ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Tropikano έγραψε:

Αν παλι προσκυναγαμε την ομαδα του λιμανιου ναι δεν ειχαμε προβληματα εδω και θα υπηρχε συμπνοια στο κοπαδι..

"

AΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΝΤΩΝΗ....αν θυμασε καλα παλι επι εποχης μαχων ΕΠΙ Βγενο....παλι ειπες για γαυρους και προβατα Σου ειπα οτι με ενοχλει και το ξαναγραψες...(αυτος ειναι ο λογος της οντως επιθεσης μου με τις λεξεις μαντρι και προπονηταρας ...)

ΥΣ>και μου αρεσει η διαφορετικη αποψη και διαλογο κανω...Δε εγινε κατι, παλι φιλοι ,παναθες κοκ ....διαφωνουμε ε και????????αλλωστε με τους περισσοτερους απο εδω μεσα ποιο πολλα με ενωνουν παρα με χωριζουν!!!!!και ενα τελευταιο φιλε ο Δομαζος και καθε Δομαζος που εμφανιζεται κανει τη κριτικη του και μετα προς τη δοξα τραβα μου τη σπαει ......(και σε σενα απο οτι καταλαβα)..ασχετα λοιπον αν λεει και μια αποψη που συμφωνω μαζι του σε γενικες γραμμες κανει κακο στην ομαδα και στους παικτες....(σκεψου ποσοι αμφισβητησαν τον Μπουμ λογω των δηλωσεων που εχουν γινει κατα καιρους και απο διαφορους παναθες η οχι)....ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΕΤΟΣ (και καλα κανεις) και μου τη πεφτεις για τον Μπουμ ...με ξενερωσες...Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ως ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ(ΧΕΧΕ) ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ.....

ΥΣ@Τα παιδια ποιο πανω γραφουν κατι για τα παπαππαπαπαππαπααγαλακια και την επιθεση που δεχεται η ομαδα...και καθε Μπουμ και καθε Σιλβα Σισε Γκοβου..ε δε μπορει να ακουω παναθηναικους να μιλανε κατ αυτον το τροπο.......Μ ΕΝΟΧΛΕΙ....ΚΑΘΕ ΔΟΜΑΖΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ

ΥΣ###Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.......(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΛΑΓΟΥΣ) ΣΚΟΨΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΡΟΤΣΑ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ)ΟΤΑΝ ΕΝΩ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕς ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ...ΕΙΠΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΟ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑΝ ΕΛΑ ΗΡΘΕ......

Για τον....στρατηγό (μη χέσω):
Για μένα ο κύριος αυτός απλώς δεν υπάρχει. Δεν έχει ανοίξει μία (ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ) φορά το κωλόστομά του, να πει μία (ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ) καλή κουβέντα για την ομάδα. Ο τύπος είναι ένας απλός τυχοδιώκτης. Δεν τον ενδιαφέρει ποιος παίζει, ποιος προπονεί, ποιος διοικεί αυτή την ομάδα, παρά μόνο να βγάλει κι αυτός το κατιτίς του. Αυτά και πολλά είπα γι' αυτόν.
Τελεία και παύλα!!!!!!!
Για τον Μπουμ, θα επανέλθω. Προς το παρών, πάω να σφάξω τον πούστη τον παπαγάλο που δεν με αφήνει να κοιμηθώ.....
Αφου δε πηρε κομματακι απο τη πιτα.....πως να γλυκαθει το στομα του ρε Ιωαννη??????(δυστηχως δεν ειναι ο μονος)

"Υπερβολικά τα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού"

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Γκοβού:"Δεν πάει άλλο"
» «Τέλειωσε ο Γκοβού»
» «Ο Γκοβού στον ΠΑΟ»!
» Υπεγραψε ο Γκοβου.
»  Τραπέζι σε Σισέ – Γκοβού

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: