www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
56 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 56 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή.......

Πήγαινε κάτω 

ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... I_vote1033%ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... I_vote12
 33% [ 2 ]
ΤΕΝ ΚΑΤΕ
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... I_vote1017%ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... I_vote12
 17% [ 1 ]
Ή
ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... I_vote1050%ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... I_vote12
 50% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 6

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
YIANNIS090807
Αρχιλεουρας
Αρχιλεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... Empty
26102010
ΔημοσίευσηΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή.......

Πριν πει κανείς ότι με αυτά που λέω δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες, πριν από το ντέρμπι με τους πούστηδες, του λέω ας ψάξει αλλού να βρει τον/τους φταίχτες για το κατάντημα της ομάδας.
Έτσι για να εξηγούμαστε...

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Κατ' αρχάς θεωρώ ότι ο Νιόπλιας, αν και αξιαγάπητος σαν άνθρωπος, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τον Παναθηναικό. Τουλάχιστον τώρα. Με τις γνώσεις που έχει, δίπλα σε κάποιον μεγάλο, θα μπορέσει ίσως αργότερα να δώσει πολλά. Τώρα ΟΧΙ.
Θα ήθελα ένα μεγάλο προπονητή στην ομάδα, με βοηθό.....ναι, τον Νιόπλια.
Να μην σας φέρω το παράδειγμα του Ζοτς με τον Ιτούδη. Καταλαβαινόμαστε.
Άκουσα από γαύρο δημοσιογράφο, ότι γίνονται κινήσεις για Πελεγκρίνι. Όσες φορές πάντως έχει πει αυτός κάτι για μας, έχει βγει. Θα δούμε....
Επίσης διάβασα κάπου, ότι σκέφτονται στην παιανία την επιστροφή Τεν Κάτε.
Από τους δύο προτιμώ τον Τεν. Όπως βλέπετε όμως και στον τίτλο, έχω βάλει και ένα ''ή''.
Αυτό το ''ή'' ψάχνω και το μόνο όναμα που μου έρχετε στο μυαλό είναι ο Χίντινγκ.
Τέλοσπάντων, για ρίχτε καμιά ιδέα. Παρακαλώ ξεχάστε την απάντηση ''Θέλω τον Νιόπλια για 2-3 χρόνια'' για ευνόητους λόγους.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή....... :: Σχόλια

vigor
Απ: ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ, ΤΕΝ ΚΑΤΕ, Ή.......
Δημοσίευση Τρι 26 Οκτ 2010, 22:02 από vigor
Θέλω το Νιόπλια, αλλά όχι για 2-3 χρόνια. Μόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς!
Από το καλοκαίρι μεγάλο προπονητή.
Αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε:.........

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΠΑΙΚΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ) ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Τ-Ο-Υ-Λ-Α-Χ-Ι-Σ-Τ-Ο ΓΙΑ 2 ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΕΝ ΚΑΤΕ. ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ:
1) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ.
2) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!

ΥΓ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

ΥΓ2: ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τρι 26 Οκτ 2010, 22:12 από ΠΕΤΡΟGOAL
αμα την δουμε μπαρτσα και παρουμε πελεγκρινι με βοηθο τεν κατε??? Smile

Δεν ξερω αν θα μπορω να ψηφισω .
Απο την μια ο ολλανδος ξερει τι γινετε στην ελλαδα, γνωριζει οτι εχουμε προβλημα νοοτροπιας, και ειμαι γενικα φαν του για λογους που εχω βαρεθει να λεω.
αλλα με μια τετοια κινηση θα πρεπει να διωξεις σχεδον ολους τους ελληνες που δεν εχουν ορεξη για δουλεια.

πελεγκρινι μονο σε περιπτωση που του κανεις κλειστο 3ετες συμβολαιο ,και τον αφησουμε να δουλεψει περα απο τους στοχους... με βιγιαρεαλ εκανε σπουδαια ομαδα αλλα ηταν 4 χρονια εκει και με ρεαλ ειχε παραγωγη γκολ πανω απο 100 .
Γενικα οι ομαδες του παιζουν ωραια μπαλα.

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ,

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ... Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

Υ.Γ. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 5 ΦΙΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΡΗ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΡΕΡΜΠΙ. ΠΩΣ ΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ??? ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ. ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!! ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΠΑΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3 Π.Χ.) ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΑΜΕ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΕΟ!!!! Ο Κ@Λ@ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
abaddon
Δημοσίευση Τρι 26 Οκτ 2010, 22:23 από abaddon
vigor έγραψε:
ΥΓ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

Ομοίως......
akisdelphi
Δημοσίευση Τρι 26 Οκτ 2010, 22:56 από akisdelphi
Τι να πούμε ρε παιδιά????και τι να ψηφίσουμε???
Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψε ο Βαγγέλης αλλά και ο Στέλιος, θα μου πείτε πως είναι δυνατον??κι όμως είναι, έτσι μας έχουν καταντήσει να μην ξέρουμε τι θέλουμε.(ή μάλλον καλύτερα ξέρουμε τι θέλουμε αλλά δεν ξέρουμε πως να το πετύχουμε αυτό)
Να αλλάξουμε προπονητή μέσα στην σεζόν δεν το βρίσκω σωστό, αλλά και να μείνει ο Νικόλας ο Νιόπλιας και να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, πάλι το ίδιο.
ΜΠΑΛΑ θέλω να δω να παίζουμε επιτέλους και οχι ξιλίκι(αυτό για τους παλιότερους)
Πήραμε ένα πέτσινο πέναλτι με Αρη και όλοι εμείς οι ρομαντικοί εραστές του ποδοσφαίρου γράφαμε με τεράστιους τίτλους ότι θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο και οχι εύνοια, ας τα λουστούμε τώρα όλα αυτά που έγραψε ο Στέλιος (ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 5 ΦΙΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΡΗ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΡΕΡΜΠΙ. ΠΩΣ ΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ??? ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ. ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!! )

Αν στραβώσει το Σαββατιάτικο ματς, κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο, ένα θα πω
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
geof1957
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 10:44 από geof1957
ΑΚΗ !
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ! ( ΔΕΝ ΤΙΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ )
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ !
ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ !
Η ΦΕΤΕΙΝΗ (ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ... "ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ " ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ !
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ !
ΟΜΩΣ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ , ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ !
ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ !

ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΓΚΩΤΟ , (και τα μυαλά στα κάγκελα) , ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ... ΧΘΕΣ !
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΕΚΑΕΤΕΣ !
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ !
ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ !

ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ (ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΤΣΙΧΛΑ) , Η ΒΕΝΓΚΕΡ , Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ !
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 11:35 από Μάκης
Τεν ΚΑΤΕ ή Πελεγκρίνι ή όποιον άλλο καλό. και ήδη αργήσαμε. Αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι προβλέπω με αυτή την μπάλα που παίζουμε οι γάβροι θα μας δουλεύουν για πολύ καιρό. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ρε μάγκες.
Έχω σταματήσει να γράφω εδώ μην καταντήσω γραφικός.
Ο Νιόπλιας δεν μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια. Η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση και είναι εντελώς ΣΤΑΤΙΚΗ. γιομες γιόμες γιόμες. Δεν μπορεί να κάνει κουμάντο ο Καραγκούνης και ο άλλος ο Κατσουράνης που έκανε μπάχαλο και την εθνική. Αι ΣΙΧΤΙΡ πια. Είναι μεγάλο πράγμα η ηρεμία στα αποδυτήρια και να αισθάνεται ο άλλος ότι παίζει γιατί το αξίζει ή δεν παίρνει θέση για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον καθένα που το παίζει νταβατζής. Αυτά βγαίνουν στο γήπεδο. Η ομάδα θυμίζει τα χάλια της εθνικής Γαλλίας (και όχι οι Γάλλοι παίκτες μας δεν φταίνε γι αυτό).
Δεν ξέρω αν ο Πελεγκρίνι θα έκανε σε αυτή την περίπτωση (μπροστά στο μικρό Νικολάκη και ένας από την εξέδρα ο οποιοσδήποτε να αναλάμβανε με πλήρεις εξουσίες δεν νομίζω να έχανε από το ΑΕΚΑΚΙ).
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 11:38 από Μάκης
Και κάτι ακόμα: Ο Τεν Κάτε άφησε μια ομάδα που ανέβαινε - ο Νόπλιας φρόντισε να αρχίσει αμέσως η κατηφόρα σιγά σιγά. Μέχρι το σημερινό χάλι ή δεν τα είδαμε ακόμη όλα????[
kokostur
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 14:52 από kokostur
YIANNIS090807 έγραψε:
Παρακαλώ ξεχάστε την απάντηση ''Θέλω τον Νιόπλια για 2-3 χρόνια'' για ευνόητους λόγους.
Θέλω τον Νιόπλια για 2-3 χρόνια!!!...Τον θέλω όμως σε άλλο πόστο! Very Happy Very Happy Very Happy
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 17:30 από Tropikano
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:

Απο την μια ο ολλανδος ξερει τι γινετε στην ελλαδα, γνωριζει οτι εχουμε προβλημα νοοτροπιας, και ειμαι γενικα φαν του για λογους που εχω βαρεθει να λεω.
αλλα με μια τετοια κινηση θα πρεπει να διωξεις σχεδον ολους τους ελληνες που δεν εχουν ορεξη για δουλεια.

πελεγκρινι μονο σε περιπτωση που του κανεις κλειστο 3ετες συμβολαιο ,και τον αφησουμε να δουλεψει περα απο τους στοχους... με βιγιαρεαλ εκανε σπουδαια ομαδα αλλα ηταν 4 χρονια εκει και με ρεαλ ειχε παραγωγη γκολ πανω απο 100 .

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ... Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

Στον εναμισο χρονο του τεν κατε στην ομαδα εσυ καταλαβες οτι οι Ελληνες παικτες δεν γουσταρουν να προπονουνται σκληρα..Ωραια νοοτροπια αυτη μπραβο..Κανενας παικτης ποτε δεν γουσταρει να τρεχει σαν τον μαλακα στα ορη στα αγρια βουνα και τα παραδειγματα ειναι απειρα,αλλα δεν μας βολευει αυτο στην στοχοποιηση συγκεκριμενων πακτων,που ειναι και το χομπι καθε βαζελου που σεβεται τον εαυτο του εξαλου..

Με τπτ τον διπρωσωπο πισω κατ εμε,δεν νομιζω οτι ο Νιοπλιας μποριε να αντιστρεψει το μπουρδελο που γιναμε και σιγουρα δεν γουσταρω κανεναν που να ειναι μεγαλυτερος απο την ομαδα,οπως ο Πελεγκρινι,,
vigor
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 18:09 από vigor
Tropikano έγραψε:
Στον εναμισο χρονο του τεν κατε στην ομαδα εσυ καταλαβες οτι οι Ελληνες παικτες δεν γουσταρουν να προπονουνται σκληρα..Ωραια νοοτροπια αυτη μπραβο..Κανενας παικτης ποτε δεν γουσταρει να τρεχει σαν τον μαλακα στα ορη στα αγρια βουνα και τα παραδειγματα ειναι απειρα,αλλα δεν μας βολευει αυτο στην στοχοποιηση συγκεκριμενων πακτων,που ειναι και το χομπι καθε βαζελου που σεβεται τον εαυτο του εξαλου..

Με τπτ τον διπρωσωπο πισω κατ εμε,δεν νομιζω οτι ο Νιοπλιας μποριε να αντιστρεψει το μπουρδελο που γιναμε και σιγουρα δεν γουσταρω κανεναν που να ειναι μεγαλυτερος απο την ομαδα,οπως ο Πελεγκρινι

Αν κάποιοι από εμάς σεβόμαστε τον εαυτό μας ως βάζελοι, στοχοποιώντας τους παίκτες, κάποιοι άλλοι τον σέβονται, επίσης, τον εαυτό τους, στοχοποιώντας τους μεγάλους προπονητές που ήρθαν στην ομάδα, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να μην βλέπουμε μόνο των άλλων, αλλά και τα δικά μας, σωστά, Αντώνη;
Από εκεί και πέρα, αν δε θέλουμε το Νιόπλια ούτε τον...διπρόσωπο, αλλά ούτε και τον Πελεγκρίνι, για να μην είναι μεγαλύτερος από την ομάδα, τότε σε τι λύση θα μπορούσαμε να πάμε;
abaddon
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 20:25 από abaddon
Tropikano έγραψε:
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:

Με τπτ τον διπρωσωπο πισω κατ εμε,δεν νομιζω οτι ο Νιοπλιας μποριε να αντιστρεψει το μπουρδελο που γιναμε και σιγουρα δεν γουσταρω κανεναν που να ειναι μεγαλυτερος απο την ομαδα,οπως ο Πελεγκρινι,,

Ώπα, καταρχήν τα βάζελοι και τα τοιάυτα αλλού και όχι εδώ.Κι εγώ στοχοποιώ μερικά τεμπέλικα ψοφίμια που μόλις ακούνε για λίγο παραπάνω τρέξιμο σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης. Όλοι αυτοί πληρώνονται 10 φορτηγά λεφτά για να κάνουν ακριβώς αυτό,να τρέχουν στα λαγκάδια το καλοκαίρι για να μην σέρνονται με τη γλώσσα έξω σαν κοπρόσκυλα την υπόλοιπη χρονιά. Σε όποιον δεν αρέσει αυτό, μάλλον διάλεξε λάθος επάγγελμα, να πάει να γίνει κάτι άλλο, να μην ταλαιπωρούνται και τα μάτια μας.

Δεύτερον, ο διπρόσωπος ποιος είναι? Γιατί εμένα αν με είχαν διώξει όπως τον έδιωξαν τον "διπρόσωπο" θα είχα σούρει τα πολλαπλάσια.Και λίγα έχει πει.

Τρίτον, δε μας αρέσει ο προπονητής να είναι μεγαλύτερος από την ομάδα?? Μάλλον έχει χαθεί η μπάλα...Δηλαδή η Ρεάλ είναι μαλάκες που πήραν τον Μουρίνιο, η Μάντσεστερ είναι μαλάκες που έχουν τόσα χρόνια τον τεράστιο Άλεξ, η Άρσεναλ είναι μαλάκες που ο Βενγκέρ τους έχει κάνει να παίζουν μπαλάρα. Μικρούλη προπονητή δε θέλουμε, μεγαλύτερο από την ομάδα δε θέλουμε, ε τι σκατά θέλουμε?
kokostur
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 21:46 από kokostur
abaddon έγραψε:
...Τρίτον, δε μας αρέσει ο προπονητής να είναι μεγαλύτερος από την ομάδα?? Μάλλον έχει χαθεί η μπάλα...Δηλαδή η Ρεάλ είναι μαλάκες που πήραν τον Μουρίνιο, η Μάντσεστερ είναι μαλάκες που έχουν τόσα χρόνια τον τεράστιο Άλεξ, η Άρσεναλ είναι μαλάκες που ο Βενγκέρ τους έχει κάνει να παίζουν μπαλάρα. Μικρούλη προπονητή δε θέλουμε, μεγαλύτερο από την ομάδα δε θέλουμε, ε τι σκατά θέλουμε?
Αυτό είναι το ζητούμενο. Θα τον αφήσουμε τον μεγάλο προπονητή να δουλέψει, ή θα τον σουβλίσουμε στα πρώτα κακά αποτελέσματα; Πότε επιτέλους θα πρέπει να παραδειγματιστεί η ΠΑΕ από την ΚΑΕ και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ομπράντοβιτς; Τον Μουρίνιο, και τον Φέργκισον, και τον Βεγκέρ και τον..., και τον..., (όλους μαζί) του ποδοσφαίρου;;!!! Γιατί αυτός είναι ο Ζοτς!!! Όσα τρόπαια έχουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι προαναφερθέντες!!! Αλλά, ξεχνάμε ότι την πρώτη χρονιά του στην ομάδα δεν κατάφερε σχεδόν τίποτα; Ενώ τώρα έχει φτιάξει ένα καλοκουρντισμένο σύνολο που παίζει και... μόνο του!!!;;;

Κι επειδή η ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να φέρει έναν αντίστοιχο Ζοτς, τότε θα πρέπει να φέρει κάποιον που να μπορεί να κρατήσει την ομάδα (με τις όποιες ιδιαιτερότητές της) σε καλή διαχείριση και πρωταθλητισμό. Κάποιον που να εμπνέει τους φιλάθλους, τους παίκτες, τη διοίκηση, για να μπορέσει να επιβιώσει στη ζούγκλα που λέγεται "ελληνική νοοτροπία". Το ποιος θα είναι αυτός δε με νοιάζει την δεδομένη στιγμή (γιαυτό ψήφισα και και την τρίτη επιλογή).
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 22:02 από Tropikano
Δεν ξερω ποιος ειναι η αισθανεται κυρια εγω παντως παντα βαζελος ημουνα και παντα βαζελος θα ειμαι,σν σταθη εσυ θυχτηκες επειδη σε ειπα βαζελο προβλημα δικο σου και δεν με ενδιαφερουν τα προσχηματα της λογικης σου..Υπαρχει χειροτερη εδρα απο το οακα δλδ??Ολη μου την ζωη για καποιον μουγκρηζαμε σε αυτην την ομαδα,και παντα ηταν οι Ελληνες που την πληρωναν πρωτοι..Τωρα ειναι της μοδας να βριζουμε τον κατσουρανη και να λεμε γερο του κωλου τον καραγκουνη,και σε δεκα δεκαπεντε χρονια θα απορουμε γιατι ο καραγκουνης εγινε λαλακας σαν τον δομαζο και ο κατσουρανης ειναι καλεσμενος στα ματς μονο της ΑΕΚ..

Αν κατι απο αυτα που λεω δεν ειναι ιστορικα επηβεβαιωμενο μπορεις να τρεξεις και να με διορθωσεις οπως σταθη ετρεξες να θηξεις το σκεπτικο μου,δεν λεω κατι καινουργιο αλλα μαλλον αλλο σε ενοχλει..

Ο μουρινιο ειναι μεγαλυτερος απο την κορυφαιο ομαδα του πλανητη για 2 αιωνες??Για σκεψου ξανα και θα δεις οτι ειναι σωστο ταιριασμα ο μουρινιο με την ρεαλ..

Βαγγελη εχεις δικιο ειναι παραληψη μου,πρεπει να προτεινω και κατι και οχι μονο να ακυρωσω...Αν ημουν ο Πατερας λοιπον θα προτημουσα καποιον περιπου στα 40,απο πρωταθλημα δευτερης ταχυτητας(Αγγλια-Γαλλια-Ισπανια-ιταλια και μεγαλα ονοματα ολανδιας θα τα εξερουσα τελειως)με πρωτο του προσον να εχει μεταλια πρωταθλητη στην χωρα του..Εχουμε πηξει στους λουζερς θελουμε καποιον που να παραξενευεται στην ηττα και οχι να ψαχνει δικαιολογιες οπως οι τεν-νιοπλιας..
vigor
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 22:32 από vigor
Tropikano έγραψε:
Τωρα ειναι της μοδας να βριζουμε τον κατσουρανη και να λεμε γερο του κωλου τον καραγκουνη,και σε δεκα δεκαπεντε χρονια θα απορουμε γιατι ο καραγκουνης εγινε λαλακας σαν τον δομαζο και ο κατσουρανης ειναι καλεσμενος στα ματς μονο της ΑΕΚ..

..Εχουμε πηξει στους λουζερς θελουμε καποιον που να παραξενευεται στην ηττα και οχι να ψαχνει δικαιολογιες οπως οι τεν-νιοπλιας..

Αντώνη, κατ' αρχήν, από τους παλαιούς μας παίκτες δεν τους βρίζουμε όλους! Άκουσες κανέναν να βρίζει το Βαζέχα, τον Καλιτζάκη, το Σαραβάκο, τον Καπουράνη, τον Τότη και τόσους άλλους; Εγώ ποτέ δεν άκουσα κάτι εναντίον τους! Φωνάζουμε μόνο για όσους κάνουν πολιτική σε βάρος της ομάδας, για ίδιον συμφέρον! Άρα, ιστορικά δεν επιβεβαιώνεται ότι τα χώνουμε σε όλους τους Έλληνες!

Από εκεί και πέρα, για τον Τεν Κάτε, που εσύ τόσο μισείς κι εγώ τόσο λατρεύω, απλά σου λέω ότι δεν έψαχνε για δικαιολογίες. Ανέλυε πάντα τη φιλοσοφία με την οποία κατέβαζε την ομάδα και αναγκαζόταν να αιτιολογήσει τις ενέργειές του, γιατί οι κωλοδημοσιογράφοι οι πουλημένοι τον έστηναν στον τοίχο από την πρώτη κιόλας στραβή, μιας και έβλεπαν ότι με αυτόν η ομάδα ήταν πιο δουλεμένη από ποτέ τα τελαυταία χρόνια!
abaddon
Δημοσίευση Τετ 27 Οκτ 2010, 23:01 από abaddon
Τίποτα δε με ενοχλεί Αντώνη, αν εσύ νομίζεις πως με ενοχλεί κάτι δικαίωμα σου.

"Στον εναμισο χρονο του τεν κατε στην ομαδα εσυ καταλαβες οτι οι Ελληνες παικτες δεν γουσταρουν να προπονουνται σκληρα..Ωραια νοοτροπια αυτη μπραβο..Κανενας παικτης ποτε δεν γουσταρει να τρεχει σαν τον μαλακα στα ορη στα αγρια βουνα και τα παραδειγματα ειναι απειρα,αλλα δεν μας βολευει αυτο στην στοχοποιηση συγκεκριμενων πακτων,που ειναι και το χομπι καθε βαζελου που σεβεται τον εαυτο του εξαλου.."

Από αυτό το σχόλιο διαφωνώ στην κάθε συλλαβή,έως και τα σημεία στίξης, αν το θεωρείς πρόβλημα το να διαφωνώ πάλι δικαίωμα σου. Το να θεωρείς όποιον διαφωνεί και να τον αποκαλείς και ειρωνικά "κάθε βάζελο που σέβεται τον εαυτό του" δεν είναι δικαίωμα σου.Έτσι για να εξηγούμαστε κιόλας.
Tropikano
Δημοσίευση Πεμ 28 Οκτ 2010, 03:39 από Tropikano
Ενοειτε οτι θα διαφωνεις Σταθη,το περιεργο θα ηταν να συμφωνουσες,η αρχη του μυνηματος σου ομως ειναι διαφορετικη απο το σχολιο σου το τελειυταιο..Αν γραφω κατι και κανεις δεν ασχοληθει να διαφωνησει ξερω οτι εχω φτασει παλι σε ακρο και γιαυτο συνηθως χιρομαι να προκαλω απαντησεις ..

Βαγγελη για καποιο λογο με θεωρεις ten ten enemy No1..Δεν ειναι ετσι ακριβως και δεν θα βαρεθω ποτε να το λεω..Οπως υπηρχε ηδη η υποψια ο ανθρωπος ειναι δασκαλος,τωρα μπορει να βαλει και περικεφαλαια ειναι αποδεδειγμενος και στην ομαδα μας..Αυτο ομως δεν σημενει οτι δεν επρεπε να φυγει..Απο τα λιγα που βλεπω τωρα απο τον Νιοπλια πραγματικα απορω γιατι δεν αναρωτιεται κανεις με την μπαλικη μεταμορφωση της ομαδας μας περυσι μετα τεντεν..Ο ανθρωπος δεν ηταν διπροσωπος σε εμενα μονο αλλα πρωτα στους παικτες του και τον προεδρο της ομαδας μας..Πρεπει χωρις αστεια ο Ολλανδος να ειναι ο καλυτερος βοηθος προπονητης στην ευρωπη,αλλα για κοουτς δεν πρεπει μονο να γνωριζεις τακτικη,και αυτος μονο αυτο εκανε εδω,ειτε γιατι δεν ξερει κατι αλλο ειτε επειδη ειναι μεγαλυτερος απο την ομαδα και δεν χρειαζεται να προσπαθησει και πολυ..

Αλλος για εμενα λοιπον και ελπιζω να μην αφησα αποριες..
vigor
Δημοσίευση Πεμ 28 Οκτ 2010, 13:11 από vigor
Αντώνη, καμία απορία δεν άφησες. Προσωπικά, χαίρομαι που διαφωνούμε, γιατί έτσι μπορούμε να δούμε και άλλες πτυχές του θέματος, που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί! Έχεις δίκιο ως προς το ότι ο Τεν Κάτε δεν ήταν καλός στις σχέσεις με τους παίκτες. Απλά, νομίζω, δεν τον ένοιαζε να κάνει δημόσιες σχέσεις. Είχε ένα σχέδιο (καλό ή κακό, δε με νοιάζει στην παρούσα συζήτηση) και ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ από όλους τους παίκτες να το εφαρμόζουν.
Αυτό στο οποίο διαφωνώ, κυρίως, μαζί σου είναι το ότι οι παίκτες μας (κάποιοι εξ αυτών) ήταν πολύ μεγάλες φίρμες για να κάθονται να τρέχουν και να ακούν καντίλια από τον προπονητή. Και το χειρότερο είναι ότι έχει δημιουργηθεί μια κλίκα παικτών - μάνατζερ - τύπου, η οποία διώχνει τον προπονητή που πάει να στρώσει μια ομάδα.

Γιατί, μην ξαχνάμε, επί Τεν Κάτε η ομάδα ήταν πολύ καλοκουρδισμένη, είχε άριστη φυσική κατάσταση, που σημαίνει καλές προπονήσεις και επίπονες. Επίσης, λίγα χρόνια πριν, κάποια άλλα καμάρια μας έτσι είχαν φάει και το Μουνιόθ. Θυμ'αστε μετά τις 2 νίκες στα ντέρμπι πόσο εύκολα χάσαμε βαθμούς στο ΟΑΚΑ με 2 τραγικούς αντιπάλους. Εκτός κι αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ξαφνικά οι προπονητές που καθάρισαν σαν αυγουλάκι Ίντερ του Μουρίνιο (από τότε οι ομάδες του Μουρίνιο είναι αήττητες στην έδρα τους...τυχαίο; δε νομίζω) και τα Ελληνικά ντέρμπι, ξέχασαν πώς να στήνουν τις ομάδες τους.

ΥΓ: Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο το τι φταίει στην ομάδα και θα το λέω, ακόμη κι αν καταντάω κουραστικός και βαρετός. Κάποιοι, για ίδιον όφελος, διώχνουν οποιονδήποτε πάει να κάνει κάτι καλό στον Πάο μας. Και μην μου πείτε ότι ο τιτανοτεράστιος Νιόπλιας δεν είχε τόσο καιρό ασυλία, σε σχέση με τον Τεν Κάτε, τον μυρωδιά, που τα άκουγε από την πρώτη κιόλας στραβή!!! Μήπως σκέφτεται κανείς γιατί ο ένας είναι ανέγγιχτος κι ο άλλος φαγωμένος; Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι ο ένας μας άλλαζε επίπεδο σιγά σιγά προς τα πάνω. Γι αυτό και δεν είναι πια ανάμεσά μας. Κι άλλος, βέβαια, μας αλλάζει επίπεδο, αλλά όσο πάμε και χειροτερεύουμε. Οπότε, γιατί να τον κράξουν; Μια χαρά τους βολεύει!!
kokostur
Δημοσίευση Πεμ 28 Οκτ 2010, 14:29 από kokostur
Τι έγινε βρε παιδιά, μόνο εμείς οι 5 ψηφίσαμε; Question
Δημοσίευση Πεμ 28 Οκτ 2010, 21:36 από YIANNIS090807
Αφού διάβασα ότι γράψατε όλοι και αφού άρχισα να θυμάμαι ποιους προπονητές είχε ο Παναθηναικός κατέληξα στο εξής:
Η ομάδα τελικά χρειάζεται προπονητή που να είναι και καλός τεχνικός αλλά και καλός ψυχολόγος.
Καλώς ή κακώς, αυτό δεν είναι μόνο δικό μας χαρακτηριστικό, αλλά όλων των ελληνικών και σχεδόν όλων των ευρωπαικών ομάδων.
Τέτοιοι λοιπόν τεχνικοί-ψυχολόγοι, υπάρχουν λίγοι στην ευρώπη. Στην ελλάδα ο μόνος που μου έρχεται γρήγορα γρήγορα στο μυαλό είναι ο μακαρίτης ο Κυράστας. Τεχνικός σε ικανοποιητικό βαθμό και ψυχολόγος σε ακόμα μεγαλύτερο. Ότι είναι αυτή την στιγμή στους γαύρους ο Βαλβέρδε, είτε μας αρέσει είτε όχι, όπως επίσης απ' ότι δείχνει και στην άεκ ο Χιμένεθ.
Εμείς πέρα από τον Κυράστα, αυτόν τον τεχνικό τον είχαμε πάντα σε.....δόσεις. Τι εννοώ?. Θυμηθείτε τα τελευταία μας πρωταθλήματα.
Αρχίζουμε με το ''δίδυμο'' Όσιμ - Ρότσα. Ο ένας τέλειος τεχνικός, αλλά με πολλά προβλήματα με τα καμάρια μας. Τους έμαθε όμως μπάλα. Καλή μπάλα. Και έρχεται μετά ο άριστος ψυχολόγος Ρότσα και παίρνει απ' τους παίκτες όλα όσα τους έμαθε ο Όσιμ. Παίρνει με την ομάδα (του Όσιμ), δύο πρωταθλήματα και φθάνει στους 4 του τσουλου. Κάποια στιγμή όμως έρχεται η σειρά του Ρότσα να προετοιμάσει μια άλλη ομάδα από αυτή του Όσιμ και τα κάνει σκατά. Καλή ψυχολογία αλλά από μπάλα τίποτα.
Πάμε στο επόμενο δίδυμο. Μαρκαριάν - Σουμ (Με μια μικρή διακοπή 4άρων αγωνιστικών από τον τωρινό ομοσπονδιακό).
Τα ίδια σχεδόν με το πρώτο δίδυμο, με την διαφορά ότι ο Σουμ δεν ήταν εξπερτ της ψυχολογίας, απλώς δεν πολυέσπαγε τα αρχίδια των καμαριών μας. Και έτσι με ομάδα φτιαγμένη ουσιαστικά από τον μέγα Μαρκαριάν, ο ανύπαρκτος Σουμ έκανε νταμπλ.
Τελευταίο δίδυμο το γνωστό και στους νεότερους, Τεν Κάτε - Νιόπλιας.
Σε αυτό το δίδυμο ισχύει επίσης ότι και με το πρώτο, με την διαφορά ότι ο Νιόπλιας είναι καλύτερος σαν τεχνικός από τον Ρότσα. Επειδή όμως αν και συμπαθητικός σαν τεχνικός, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φθάσει την κλάση του Τεν Κάτε, διάλεξε έναν εύκολο τρόπο. Έπαιξε την ομάδα σαν να καθόταν ο ίδιος ο Ολλανδός στον πάγκο. Με μια πολύ σημαντική διαφορά. Ο Τεν είναι μεγάλα παπάρια και δεν φοβήθηκε ΠΟΤΕ κανέναν. Είτε έλληνα, είτε ευρωπαίο. Μπορεί να παρέταξε την ομάδα στο Μεάτσα με τρεις αμυντικούς, αλλά με τρόπο που έλεγε στον Μουρίνο: ''Μαλάκα, πρέπει να κάνεις το παιχνίδι της ζωής σου για να νικήσεις την ομαδάρα μου''. Διαφωνεί κανείς με αυτό??
Από την άλλη ο Νιόπλιας, λόγω του ότι τα δικά του τα παπάρια είναι πολύ πολύ μικρά, σε ΟΛΑ τα μεγάλα παιχνίδια έπαιξε σαν χεσμένος και γι' αυτό δεν πήρε κανένα. Με εξαίρεση τα παιχνίδια με την Ρόμα, στα οποία φαινόταν ξεκάθαρα ότι έπαιζε σαν χεσμένος, άσχετα αν οργίασαν ο Σισέ με τον Σωτηράκη. Εξαιρέσεις άλλωστε πάντα υπάρχουν. Είτε πραγματικές, είτε...εικονικές.
Παρόλα αυτά ο Νιόπλιας, έκανε νταμπλ. Με την ομάδα του Τεν Κάτε!!!
Φέτος όμως, πήγε να ετοιμάσει μια καινούργια ομάδα. Ναι καινούργια, μην απορείτε.
Ο Μπουμ ήρθε φέτος. Τον Λέτο ο Τεν τον είχε μόνο 5 μήνες. Ο Γκοβού φέτος. Ο Γκαρσία φέτος.
Ποιο το αποτέλεσμα?? Ούτε τακτική, ούτε πλάνο, ούτε φυσική κατάσταση, ούτε τίποτα. Τον αγαπούν και τον εκτιμούν οι παίκτες, το έδειξαν και με την ''παραίτησή'' του (δεν σας βρωμάει εσάς λίγο αυτό??). Αλλά από μπάλα, μηδέν.

Που καταλήγουμε? Ότι πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί για να βρούμε τον ''τέλειο'' προπονητή.
Ποια θα ήταν η λύση για μένα? Γνωρίζοντας τελικά τι πραγματικά γίνεται, να αποφάσιζε ο .....Τεν Κάτε να αλλάξει λίγο την φιλοσοφία του σχετικά με τις σχέσεις του με τους παίκτες και να ερχόταν πάλι πίσω.
Όσο παλαβό, ή πισωγύρισμα μπορεί να ακούγεται αυτό, θεωρώ ότι θα ήταν η καλύτερη λύση.
Ψήφισα το ''ή'' γιατί τελικά δεν μας χρειάζεται ο Τεν Κάτε όπως ήταν, αλλά ο Τεν Κάτε όπως τον περιέγραψα λίγο πριν.

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ
» Τεν Κάτε πέρυσι - Τεν Κάτε φέτος
» «Θώρακας» Τεν Κάτε
» Τα βρήκαν ΠΑΟ – Τεν Κάτε!
» Κυκλοθυμικός ο Τεν Κάτε. ΠΩΣ??????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: