www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!  Empty
15112010
ΔημοσίευσηΑυτοί είναι οι εκλεκτοί!

Το leoforos.gr αποκαλύπτει την λίστα με τους πέντε υποψήφιους για να καθίσουν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Το τοπίο σχετικά με το νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Νικόλας Πατέρας, Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας έχουν καταλήξει στην παρακάτω λίστα πέντε ονομάτων, τους οποίους έχουν προκρίνει για την επόμενη ημέρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΙΡΑ
Ο 64χρονος τεχνικός είχε μία απολύτως επιτυχημένη θητεία στην Πόρτο. Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ με τους Πορτογάλους, πριν πάρει την λάθος, εκ του αποτελέσματος, απόφαση να μετακομίσει στην Primera Division για χάρη της Μάλαγα. Η συγκομιδή των 7 βαθμών σε 9 παιχνίδι, δεν ήταν ικανοποιητική, με αποτέλεσμα να δει τη... πόρτα της εξόδου.

ΤΖΙΑΝ ΠΙΕΡΟ ΓΚΑΣΠΕΡΙΝΙ
Απο το καλοκαίρι του 2006 μέχρι της 8 Νοεμβρίου βρισκόταν στο πάγκο της Τζένοα. Υπό τις οδηγίες του μάλιστα η ιταλική ομάδα κατέκτησε την 5η θέση στο πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη των τελευταίων 20 ετών. Πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε.

ΠΟΛ ΛΕΓΚΟΥΕΝ
Πριν απο λίγες ημέρες το όνομά του είχε παίξει για την ΑΕΚ. Μάλιστα είχε έρθει σε συμφωνία με τον Σταύρο Αδαμίδη, όμως προτιμήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Η καλύτερη περίοδος της καριέρας του ήταν αυτή μεταξύ του 2002 και του 2005 στην Λιόν.

ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ
Απο το καλοκαίρι βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, μετά την αποχώρησή του απο τον πάγκο του Μεξικό. Απο το 2002 έως και το 2006 βρέθηκε στο πάγκο της Οσασούνα, οδηγώντας την το 2005 στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρει, ενώ ένα χρόνο αργότερα την «μπήκε» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια σεζόν έφτασε στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ. Στη συνέχεια μετακόμισε για 3 χρόνια στην Ατλέτικο.

ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΠΙΕΛΣΑ
Ο 55χρονος Αργεντίνος έχει αρκετούς τίτλους στο ενεργητικό του. Δύο πρωταθλήματα Αργεντινής και ένα Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Νιουελς Ολντ Μπόις, ένα Κλαουζούρα με την Βελέζ και χρυσό μετάλλιο με την Ολυμπιακή Ομάδα της Αργεντινής στην Αθήνα το 2004.

Όλοι έχουν κάποια χαρακτηριστικά, από αυτά που ο Παναθηναϊκός πρέπει να βάλει στο παιχνίδι του. Κοινός παράγοντας όμως είναι οτι και στους πέντε αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται πως αποτελεί κριτήριο. Βέβαια, από αυτούς, ο Μπιέλσα συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς προέρχεται από την Λατινική Αμερική και δεδομένα θα υπάρχει μία διαφορά με την ευρωπαϊκή φιλοσοφία.

Με όλους όμως θα γίνουν επαφές από την Τρίτη, προκειμένου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να καταλήξουν στον εκλεκτό. Στόχος είναι το συγκεκριμένο κεφαλαίο να «κλείσει» το γρηγορότερο δυνατό. Αν γίνεται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας...

Συντάκτης: Νικόλας Βασιλαράς
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί! :: Σχόλια

Tropikano
Απ: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!
Δημοσίευση Τρι 16 Νοε 2010, 12:27 από Tropikano
Αποψη θα εκφερει κανεις??Δεν ειναι σωστο μονο να σταυρωνουμε,ιδου η Ροδος..

Και ευκαιρια για ποδοσφαιρικη συζητηση επισης..
Δημοσίευση Τρι 16 Νοε 2010, 17:54 από thanasis_
Απο αυτους προτιμω τον Φερειρα...αφου εχω παρακολουθησει τι εκανε στην Πορτο...οσο ηταν προπονητης εκει...παντα τυχαινε η Πορτο να παιζει με Αγγλικη ομαδα στο Τσ.Λ. και πραγματικα τον εκθιαζαν εδω. Ο Γκασπερινι...εκανε μεν πολυ καλη δουλεια στην Τζενοα...αλλα δεν ηταν κατω απο την πιεση του πρωταθλητισμου...μια ευχαριστη εκπληξη ηταν τοτε η Τζενοα...οποτε δεν ξερω τι ψαρια πιανει στα...ψηλα. Τελος...προπονητες εθνικων ομδαδων δεν θελω κανεναν...παρα μονο αν προκειται για Χιντινγκ...
abaddon
Δημοσίευση Τρι 16 Νοε 2010, 17:56 από abaddon
Ο Φερέιρα είναι δάσκαλος στην τακτική.Και αυτή τη στιγμή αυτό είναι που μας λείπει.Παίκτες έχουμε.Τι να κάνουν στο γήπεδο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.Κι εγώ με Φερέιρα είμαι.
vigor
Δημοσίευση Τρι 16 Νοε 2010, 18:58 από vigor
Και κάποιος άλλος ήταν δάσκαλος στην τακτική, Στάθη, αλλά....."φαγώθηκε" από το σύστημα παικτών-δημοσιοκάφρων!

Δυστυχώς, όποιος και να έρθει, για ένα χρόνο θα έρθει, αφού πάλι θα "φαγωθεί" όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται ποιοι πρέπει να μείνουν πάγκο και αποφασίσει να τους αφήσει εκεί, κιόλας! Γνωστό το μέλλον!

Τη λύση θα μπορούσε να δώσει ΜΟΝΟ ένας συνδυασμός πραγμάτων:
1) Να έρθει προπονητής τσαμπουκάς και γνώστης του ποδοσφαίρου, που δε σκαμπάζει από ονόματα και μαλακίες.
2) Να του υπογράψει η ομάδα ρήτρα αποζημίωσης αστρονομική και να δείξει έτσι στους παίκτες ότι ο προπονητής ΔΕ φεύγει με τίποτα στην επόμενη διετία.
3) Στην πρώτη στραβή με παίκτη, να κληθεί ο παίκτης στα γραφεία της ΠΑΕ και νε του κρεμάσουν το δελτίο για παραδειγματισμό.

Τότε να δω...Κωστάκη...κάθεσαι σούζα ή αποφασίζεις να χάσεις τα υπόλοιπα τουρνουά με την Εθνική;;; Γιατί εκεί, συνήθως, εσύ και ο...Γιωργάκης...τρέχεται σαν το Βέγγο, παλιοκερατάδες!!!
Δημοσίευση Τρι 16 Νοε 2010, 21:22 από thanasis_
Βαγγελη...το 1) νομιζω πως ο Φερειρα το εχει...στο 2) συμφωνω απολυτως και το εχω πει παλιοτερα...μονο ετσι δειχνει η δοιηκηση σε ολους (μεσα και εξω απο την ομαδα) πως ο προπονητης ειναι το απολυτο αφεντικο...το 3) στις μερες μας δεν γινεται...τους προστατευει η ΟΥΕΦΑ τους παιχτες...βεβαια μπορει να κανει διακοπη συμβολαιου με υπαιτιοτητα του παιχτη η ΠΑΕ αν θελει. Οπως και να το κανουμε τα 2) και 3) ειναι στο χερι της ΠΑΕ οχι αν μπορει...αλλα αν θελει.
vigor
Δημοσίευση Τρι 16 Νοε 2010, 23:39 από vigor
Θανάση, νομίζω κι εγώ ότι το 1) το έχει ο Φερέιρα. Στο 2) συμφωνούμε. Στο 3) ας μην κάνουν διακοπή, αν δε μπορούν. Αλλά ας τον φάει ο πάγκος να μάθει αυτός και να συμμορφωθούν οι υπόλοιποι!
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 17 Νοε 2010, 20:55 από Tropikano
Για την ιστορια πλεον να πω οτι προτημουσα τον Γκασπερινι μονο και μονο για το 3-4-3 που κατεβαζει και της μεγαλης αδυναμιας που του εχω..Ο πορτογαλλος δεν με χαλαει και εχει σχεδον ολα τα στοιχεια που πρεπει να εχει ο προπονητης του ΠΑΟ για να υσηχασουμε απο αυτο το κουραστηκο ζητημα..

Οπως εχω ξαναπει οπως το βλεπω εγω ΔΕΝ πρεπει ο προπονητης να ειναι απο χωρα με πρωταθλημα πρωτης ταχυτητας,δεν πρεπει να ειναι Ολανδος γιατι απλα δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας,πρεπει να ειναι ψημενος και να εχει δειξει καλη μπαλλα σε πρωην ομαδα του,να ειναι στεμενος πρωταθλητης στην χωρα του και να ειναι σχετικα νεος,που ειναι και το μονο που δεν ισχυει στον νεο μας προπονητη..

Να δουμε κιολας γιατι αυριο μπορει να δουμε παλι τον τζιγγερ στην ομαδα,τα εχουμε δει ολα φετος αυτο θα ειναι το κερασακι..
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τετ 17 Νοε 2010, 23:56 από ΠΕΤΡΟGOAL
Κατα αρχας κανενας απο τους 5 δεν ειναι αυτο που θα ήθελα ... αν και δεν υπαρχουν στην αγορα αυτην την εποχη και ονοματα.... λιπι-ονιλ-χιντινγκ και ειδικα ο πελεγκρινι σαν ποιο εφικτη λυση θα ηταν τα ονοματα που θα ξεκινουσα. Αν θες να κανεις μεγαλη ομαδα πρεπει να πας σε μεγαλο προπονητη που στην ελλαδα δε θα εχει το δικαιωμα να τον απαξιωσει κανενας (παιχτες-κοσμος και ειδικα δηλητηριογραφοι).

μπιελσα , καλο δειγμα στη χιλη και ειδικα στη λατινικη αμερικη αλλα ως εκει , ειναι μεγαλο ρισκο να παρεις καποιον που δεν εχει δουλεψει σε ευρωπη και ερχετε απο εθνικη.

γκασπερινι δεν εχει κανενα σε καμια ομαδα πρωταθλητισμό και δουλευε αλλο μοντελο απο το δικο μας και αλλο συστημα.

λε γκεν : Λενε οτι εχει παρει την κατω βολτα και περα απο την λυον δεν εχει να δειξει κατι , αν και το οτι εχουμε γαλλους ειναι στα θετικα του , οπως επισης οτι ξερει μια καλη αγορα για μενα . θα ηταν 3 επιλογη απο αυτους.

αγκιρε : τον θεωρω καλο προπονητή και σε μεξικο και σε ατλεντικο ειχε κανει καλη δουλεια , αλλα και αυτος δεν εχει δουλεψει σε ομαδα με την πιεση για πρωταθλημα, και ερχετε απο εθνική. στα θετικα ειναι η προσωπικότητα του.

Φερειρα. : απο αυτες της επιλογες ισως η ποιο ιδανικη , μου θυμιζει πολυ τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ , αυστηρος, τακτικη , δασκαλος , μεγαλος σε ηλικια και με ισχυρη προσωπικοτητα, ολα αυτα μοιαζουν πολυ στον ολλανδο μας.... επισης ακουσα δεν τα παει καλα με δημοσιογραφους Wink γουσταρω!!! Τα πρωταθληματα που εχει με πορτο δεν μου λενε τιποτα γιατι και η πορτο και η λυον ειναι ενα μοντελο που ευκολα μπορεις να γινεις μαγκας . Επισης ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις απο Πορτογαλλους προπονητες στον παο ( πεσεϊρο -σαντος) .ελπιζω να μην παιζει κλειστο ποδοσφαιρο σαν αυτους.

Αντωνη αμα σου εστελναν στην ομαδα σου φαν χαλ-χιντινγκ- αντβοκατ θα σε χαλουσε?? εμενα καθόλου... σαν τρελος θα τους ηθελα ειδικα τους 2 πρωτους. Μαθαινεις απο τους καλυτερους και οχι απο τους χειροτερους.

βαγγελη και εγω αυτη τη καψα εχω αλλα ξερω οτι καμια δοιηκηση δεν εχει τα @@ να το κανει με ρητρα συμβολαιου ..... βασικα στην αεκ το εκανε ο νικολαιδης με φερερ και ακομα τον πληρωνουν , αλλα για μενα ετσι πρεπει, κανεις μακακια πληρωσε τη αλλιως ας τον να δουλεψει!

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Όπου σκάνδαλο και βρωμιά αυτοί είναι μέσα!.
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ????? ΛΑΘΟΣ!!!! ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ
» Περί μαιμούδων Νο2 (αυτές που είναι μες το σπίτι σου είναι πιο επικίνδυνες...)
» ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ Η ΑΝΝΟΥΛΑ?
» 19 τρόπαια εμείς, 2 αυτοί! Από Gazzetta Team

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: