www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Πατέρας για όλα

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Πατέρας για όλα  - Σελίδα 2 Empty
20112010
ΔημοσίευσηΠατέρας για όλα

Ο Νικόλας Πατέρας ευχαρίστησε τον Γκμοχ για την βοήθειά του, έδωσε τα «κλειδιά» στον Φερέιρα και «τελείωσε» τον Γκοβού.

«Επειδή μας προβλημάτιζε αυτή η εικόνα γι αυτό προσλάβαμε τον Φερέιρα ο οποίος είναι καλός προπονητής και περιμένουμε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Ο κύριος Φερέιρα αύριο θα αρχίσει δουλειά στη Παιανία γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι τη Τετάρτη με τη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γκμοχ γιατί ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο την ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νικόλαου Πατέρα.

Σε ερώτηση για το αν η έλευση του Φερέιρα μπορεί να αλλάξει τη κατάσταση στο θέμα του Γκοβού, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ο νέος προπονητής δεν αλλάζει τα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών».

Τέλος, δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τη διαιτησία, θέλω να κρατάμε χαμηλούς τόνους».

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Μ@@ΚΙΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Πατέρας για όλα :: Σχόλια

ΠΕΤΡΟGOAL
Απ: Πατέρας για όλα
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 22:21 από ΠΕΤΡΟGOAL
Τα στοιχεία επιδόσεων για τις 10/11 σεζόν
Ανταγωνισμός Αγώνες
UEFA Τσάμπιονς Λιγκ 2 1 - - - - - 1 1 92 92
Super League 6 - - - - - - - 5 - 361
Σύνολο: 8 1 - - - - - 1 6 453 453
UEFA Τσάμπιονς Λιγκ - 10/11
pl. Αγώνα Αποτέλεσμα
1 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Athen 5: 1 1 70 70
4 Ρούμπιν Καζάν - Παναθηναϊκός Athen 0: 0 69 21
Super League - 10/11
pl. Αγώνα Αποτέλεσμα
1 Παναθηναϊκός Athen - Skoda Ξάνθη 1: 1 90
2 Άρης - Παναθηναϊκός Athen 0: 1 79 79
3 ΑΟ Καβάλα - Παναθηναϊκός Athen 2: 2 46 46
8 Παναθηναϊκός Athen - Ολυμπιακός Piräus 2: 1 46 46
9 Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός Athen 0: 1 57 57
10 Παναθηναϊκός Athen - Α. Ε. Λάρισα 1: 1 46 46

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ.
ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 92' ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 361 ΛΕΠΤΑ (6 ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ 5 ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ) ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΡΥΘΜΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.... ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ .....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟ ( Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΣΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ). Ο ΣΙΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΕΚ.
vigor
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 22:53 από vigor
abaddon έγραψε:
Παιδιά επειδή σας ξέρω και ξέρω και τι ηλικίες έχετε, η κουβέντα που γίνεται έχει μετατραπεί σε προσχολικού επιπέδου.Ο καθένας έχει την άποψή του και την παραθέτει και την υποστηρίζει ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.Άλλο αντίλογος και άλλο ειρωνίες και μηδενισμός των απόψεων.Για να συνέλθουμε λίγο.Όπως λέει και ο Κώστας αυτές οι λέξεις δεν έχουν ύπαρξη εδώ μέσα.

Στάθη, δεν έκανα κανέναν αντίλογο, όσον αφορά στο θέμα. Ίσα ίσα που είπα ότι είναι καλό το γεγονός ότι διαφωνώ με το Θανάση.

Αυτό στο οποίο διαφώνησα με τον Αντώνη είναι το γεγονός ότι το πότε θα διαφωνήσω με κάποιον ή όχι θα το αποφασίσω εγώ και κανείς άλλος. Δε δέχομαι φράσεις του στυλ "Μπραβο Θαναση..Σε αυτο κανενας δεν μποριε να διαφωνισει οσο και να προσπαθει.." Τι πάει να πει κανένας δε μπορεί να διαφωνησει όσο και να προσπαθήσει; Δηλαδή αυτόματα μηδενίζουμε την άποψη όποιου θέλει να διαφωνήσει. Εγώ τέτοιες πρακτικές δε θα ανεχτώ από κανέναν, όσο χρονών και να είναι , ότι πτυχεία και να έχει , ότι κι αν πρεσβεύει!!! Σε αυτό είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ! Οπως εγώ δέχομαι να ακούσω τις απόψεις σας, παρόλο που στο θέμα Γκοβού έχουμε άλλη γνώμη, έτσι και από ΟΛΟΥΣ ΑΠΑΙΤΩ να ακούνε τη γνώμη μου, χωρίς να τη βγάζουν άκυρη εξ αρχής και εξ ορισμού!

ΥΓ: Δεν έχω τίποτα να χωρίσω ούτε με τον Αντώνη, ούτε με κανέναν σας. Εδώ μέσα σας γνώρισα και τους περισσότερους δε θα τους δω ποτέ ούτε από κοντά. Αλλά έχω πει πολλάκις ότι με ενοχλεί η απολυτότητα και η ασέβεια προς την ελευεθερία λόγου και διατύπωσης διαφορετικής γνώμης!
abaddon
Δημοσίευση Δευ 22 Νοε 2010, 23:10 από abaddon
[quote="vigor"]
abaddon έγραψε:
Αλλά έχω πει πολλάκις ότι με ενοχλεί η απολυτότητα και η ασέβεια προς την ελευεθερία λόγου και διατύπωσης διαφορετικής γνώμης!

Αυτό ήθελα να τονίσω Βαγγέλη, διαφωνία πάντα, ασέβεια ποτέ, από κανέναν και προς κανέναν. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη την οποία διαμορφώνει φυσικά ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, σαν σοβαροί και ώριμοι άνθρωποι που είμαστε.
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τρι 23 Νοε 2010, 00:10 από ΠΕΤΡΟGOAL
η εκφραση που ειπε ο αντωνης εμενα μου παει ποιο πολυ , οτι ο θανασης τα έθεσε πολυ ωραια και τεκμηριωμένα... ετσι το θεώρησα τουλάχιστον εγω.

ας μην κολλάμε σε λέξεις , μονο την ζαχαρένια μας χαλάμε..... κουβέντα κανουμε Smile

εμενα παντως αν επιμείνει ο Πατέρας σε αυτή την απόφαση θα είναι το 2ο σοβαρό φάουλ. Το πρώτο είναι η απομάκρυνση Τεν Κάτε και πρόσληψη του νιοπλια που μπορει να λειτουργησε καλα ως προς την δεδομένη στιγμή (σχεδον παντα αυτο συμβαίνει στην αλλαγή προπονητή) αλλα σε βάθος χρόνου κανεί κακό (αυτο πληρώνουμε τώρα).
ΣΤΟ τριτο καίγεται για μένα. Και ας μάτωσα το καλοκαίρι να τον στηρίζω....
Δημοσίευση Τρι 23 Νοε 2010, 00:21 από thanasis_
Δεν περιμενα να παρει τετοια εκταση ενα σχολιο του Αντωνη σε δικο μου ποστ. Εγω οταν διαβασα το σχολιο του...αυτο που εισεπραξα...και τον ευχαριστω...ηταν πως του αρεσε ο τροπος που τοποθετηθηκα...πως ειπα τη γνωμη μου και την τεκμηριωσα αρκετα καλα...σε καμια περιπτωση δεν το πηρα σαν να ειπε...παρτε την αποψη του Θαναση...ετσι ειναι οπως τα λεει και μη τολμησετε να διαφωνησετε...Το θεμα με το φορουμ εδω αλλωστε ειναι να λεει ο καθενας την αποψη του και να την τεκμηριωνει. Αυτο εκανα εγω, αυτο ειδε ο Αντωνης και γιαυτο ακριβως μιλησε με καλα λογια για οτι εγραψα.
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τρι 23 Νοε 2010, 09:17 από ΠΕΤΡΟGOAL

«Τελειωμένος» θεωρείται από τον Παναθηναϊκός ο Σίντνεϊ Γκοβού μετά αλλεπάλληλα πειθαρχικά παραπτώματα, ωστόσο ο μάνατζέρ του, Τζον Μπικό φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη για το μέλλον του πελάτη του.

«Θα συναντηθώ με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σύντομα, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι ακόμη καταστροφική. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι έξυπνοι άνθρωποι, το ίδιο και ο Σίντνεϊ», τόνισε στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» ο εκπρόσωπος του Γάλλου άσου.

Στη συνέχεια ο Μπικό συμπλήρωσε: «Έχει αποδείξει ποιος είναι, δεν είναι ερασιτέχνης. Πάντα έδειχνε σεβασμό στους άλλους και είχε σωστή νοοτροπία. Υπάρχει μία φράση στη Βίβλο που λέει «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».
vigor
Δημοσίευση Τρι 23 Νοε 2010, 13:23 από vigor
Θα μου επιτρέψετε να έχω ιδία άποψη για σχόλια που αφορούν και δικές μου τοποθετήσεις (έμμεσα). Είμαι, πιστεύω, σε θέση να αντιλαμβάνομαι το ύφος, στηριζόμενος στις λέξεις και στη σύνταξη της εκάστοτε φράσης (άλλωστε, αυτό είναι κομμάτι και της δουλειάς μου).
Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να το συνεχίσω, αφού όλοι καταλάβατε άλλα πράγματα. Τέλος από εμένα τα σχόλια επί σχολίων άλλων. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να τσακώνομαι εδώ μέσα για ένα αντικείμενο, από το οποίο άλλοι πληρώνονται χοντρά, ενώ εμείς απλά βγάζουμε την κάψα μας. Από τούδε και στο εξής, θα τοποθετούμαι μόνο στα της ομάδος, σχολιάζοντας απ' ευθείας τους μέσα και έξω από την ομάδα, χωρίς να μπαίνω σε διαδικασία αντιπαραθέσεων εδώ μέσα!

ΥΓ:Μιας και από ότι φαίνεται, εγώ "παρανόησα", Αντώνη, ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου. Λάθος μου να παρασυρθώ σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά την εξέλιξη του θέματος!
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Τρι 23 Νοε 2010, 21:44 από ΠΕΤΡΟGOAL
vigor έγραψε:

Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να το συνεχίσω, αφού όλοι καταλάβατε άλλα πράγματα. Τέλος από εμένα τα σχόλια επί σχολίων άλλων. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να τσακώνομαι εδώ μέσα για ένα αντικείμενο, από το οποίο άλλοι πληρώνονται χοντρά, ενώ εμείς απλά βγάζουμε την κάψα μας. Από τούδε και στο εξής, θα τοποθετούμαι μόνο στα της ομάδος, σχολιάζοντας απ' ευθείας τους μέσα και έξω από την ομάδα, χωρίς να μπαίνω σε διαδικασία αντιπαραθέσεων εδώ μέσα!

ΥΓ:Μιας και από ότι φαίνεται, εγώ "παρανόησα", Αντώνη, ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου. Λάθος μου να παρασυρθώ σε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά την εξέλιξη του θέματος!

Καλά ρε Βάγγο σε ξέρω απο την αρχή και μου εισαι απο τους ποιο συμπαθής.... την αποψη μου κατέθεσα οπως και ο θανασης... 2 ατομα ειμαστε οχι όλοι.
εχουμε ξαναπει οτι ο γραπτός λογος γινετε ευκολα και παρεξηγήσιμος και ο κάθε ενας το βλέπει οπως θέλει , χωρίς να είναι κακό αυτό/
Κανείς δεν είπε οτι παρανόησες.......ελπίζω να μην κουρασα και δεν θελω να το παιξω΄ουτε διαχειριστής ουτε ειρηνοποιός απλα θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε την "ζαχαρένια μας"
Tropikano
Δημοσίευση Τετ 24 Νοε 2010, 12:50 από Tropikano
Μ'αυτα και μ'αυτα ξεχαστηκε το θεμα,μαλλον δεν κουνιεται ο Γαλλος ..

Πατέρας για όλα

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Παρόμοια θέματα

-
» Πατέρας για όλα...
» Πατερας: Τα παπαγαλακια...
» ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!
» Παραιτήθηκε απ' το ΔΣ ο ΠΑτέρας!
» Πατέρας... 2012

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: