www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
44 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 44 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! Empty
20122010
ΔημοσίευσηΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!

Βγενόπουλος τέλος!

Ο εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί πλέον οποιαδήποτε συμμετοχή στην ΠΑΕ, εξαιτίας της "λάσπης" που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον."

ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ , ΗΓΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ!!

ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ......
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!! :: Σχόλια

ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ.ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΛΛΟΥ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Βγενόπουλε ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
Το καταλάβαμε αργά αλλά το ξέρουμε από καιρό ότι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ. Απλά τώρα το παραδέχτηκες.
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
Δεν υπαρχει Επιχειρηματίας που να βαζει τα λεφτα του χωρις να εχει κερδος. Και μη ξεχναμε οτι οι ομαδες ειναι εταιριες και οταν οι κ κ μετοχοι δεν εχουν κερδη δεν συμμετεχουν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ,ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ....!!!!!
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ..!!!!!!!
Και κερατας και δαρμενος που λενε..Μην ταξεις του αγιου κερι και του οπαδου ΜΚ..

Αν φυγει ο Βγενοπουλος και ο Πατερας του χρονου η ομαδα δεν θα εχει προβληματα με την εξεδρα,ζορι 5000 εισητηρια θα κοβει και εμεις κοιταμε ποιος θα στραβωπατησει να τον κραξουμε και να τον ρεζιλεψουμε...Θα βρεθουν και αλλοι να βαλουν λεφτα και να παρουν μπινελικια και ηρωνεια??

Χρειαζομαι επειγοντως διαλειμα απο ολα,ευτηχως θα το εχω με τις γιορτες,αλλα μια ερωτηση...

Ολοι ειμαστε απογοητευμενοι..Ολοι τα εχουμε παρει στο κρανιο..Ολοι ξερουμε οτι το ιντερνετ ειναι για πορνογραφια και μπινελικια.
Πως καποιος που λεει οτι υποστηριζει μια ομαδα,δεν του κανουν οι 21 απο τους 26 παικτες της,αμφιβαλει για τον ενος μηνος(!!!) προπονητη της,αποψη του ειναι οτι ο Τζιγγερ ειναι τσιφουτης,ο Πατερας λαμογιο και ο Βγενοπουλος φτωχαδακι,δεν το χωραει η κουτρα μου..Ολοι υποστηριζουμε την δικια μας την ομαδα και τον ΠΑΟ μονο οπως εμεις τον γουσταρουμε..
ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ....
ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ...
ΜΑΝΟ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΜΕΤΟ..
Φαντασίωση ήταν (όπως και με την Πετρούλα) και... πέρασε! Sleep
....re paidia edo exoume politikous lamogia pou trone ta lefta mas,den 8a exoume lopodites kai lamogia ekei pou prepei na riksoun lefta?
Ego leo na pane oloi tous sto diaolo!Arketa mas priksan!

ΕΙΜΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Δεν είμαι επιζών, είμαι νικητής!
» Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μόλις 3,3 εκατομμύρια ευρώ
» ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ή ΤΖΙΓΚΕΡ???
» Βγαίνει μπροστά ο Βγενόπουλος;
» Στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα ο Βγενόπουλος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: