www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akisdelphi
Αρχαιος
Αρχαιος
akisdelphi

Αριθμός μηνυμάτων : 1250
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ

Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! Empty
03022011
ΔημοσίευσηΣισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής!

Παναγιώτης Κατηφόρης | 2/2/2011 23:52
Εξαλλος ο Τζιμπρίλ Σισέ πήγε στην συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως "απόψε μας πήδηξε ο διαιτητής"!

"Δύο, τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Αυτό μπορεί να συμβεί. Εχω την αίσθηση ότι σήμερα με... πηδήξανε! Οταν έχουμε επτά λεπτά χρόνου και δεχόμαστε τέρμα στα επτά λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι εννοώ", τόνισε αρχικά ο γάλλος άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

"Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Βύντρα όταν είναι στο πλάγιο, χαρακτηρίζεται από αυτό που είπα πριν. Θα προτιμούσα να έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Βύντρα σε ένα τάκλιν και όχι για το πλάγιο. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε δύο και τρεις φορές.

Είμαι αποκαρδιωμένος με τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση. Ομως για μένα συνέβη και κάτι πολύ σημαντικό απόψε. Η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε. Που έδωσε τη μάχη της με 10 παίκτες. Που πολέμησε για τον χρόνο που έπαιξε.

Φαίνεται ότι ο διαιτητής αισθανόταν πολύ όμορφα στον αγωνιστικό χώρο και γι αυτό άφησε κι άλλο να παιχτεί. Είμαι περήφανος που ήμουν αρχηγός στην ομάδα σήμερα. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που έγινε σήμερα είναι πολύ μεγάλο. Εχουμε κάνει κι άλλα μεγάλα παιχνίδια, αλλά με το σημερινό δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα"!

ΠΑΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΘΛ. ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ????
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής! :: Σχόλια

Neema
Απ: Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής!
Δημοσίευση Πεμ 03 Φεβ 2011, 01:23 από Neema
Θα ζητησει συγνωμη σαν τον καγκουρα ρε!

Παντως ρε παιδια μετα απο πολλα χρονια η ομαδα αυτη εχει ΑΡΧΗΓΑΡΑ!!
Ααα ρε Τζιμπριλ θα μας λειψεις πολυ! Εισαι μεσα στην ψυχη μας και θα εισαι για παντα!
abaddon
Δημοσίευση Πεμ 03 Φεβ 2011, 05:05 από abaddon
Εγώ τώρα γιατί να ασχοληθώ με την γαμημένη τη μπάλα ρε παίδες, για πείτε μου? Όταν το κάθε γαμημένο μουνόπανο μου κρατάει 10 λεπτά καθυστερήσεις μέχρι να το φάμε.Και αν δεν το τρώγαμε θα κρατούσε και κάνα πεντάλεπτο ακόμα. Τι να λέμε ρε, έχω σιχαθεί πια γαμώ το σπίτι τους.
Neema
Δημοσίευση Πεμ 03 Φεβ 2011, 10:49 από Neema
αφου δεν παιρνουμε με τις κλωτσιες τους μπουχεσες που κραταν ομηρο τον Παναθηναικο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας! Ρε στα τσακιδια να πανε ολοι!
Δημοσίευση Πεμ 03 Φεβ 2011, 18:27 από minos13
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση Πεμ 03 Φεβ 2011, 21:09 από Μάκης
Εδώ φαίνεται η γαμημένη έλλειψη ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Θα τα έκανε ο μαλάκας ο διαιτητής και στο Γιώργαρο Βαρδινογιάννη;
kokostur
Δημοσίευση Παρ 04 Φεβ 2011, 23:57 από kokostur
Γιατί εγκλωβιζόμαστε στον διαιτητή και δεν βλέπουμε την πραγματική αιτία του αποκλεισμού μας, που δεν είναι άλλη από τους ανύπαρκτους τερματοφύλακες που διαθέτουμε; Ανατρέξτε λίγο στο παρελθόν και συγκρίνετε ΤΙ τερματοφύλακες είχαμε στην ιστορία μας και ΤΙ έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θα πάθετε κατάθλιψη!

Όντως, δεν φταίει το παλικαράκι ο Καρνέζης. Αυτό που μπορούσε, αυτό έκανε. Σε διπλή αναμέτρηση, με καθολική υπεροχή της ομάδας του, τελικά κατάφερε να την... αποκλείσει! Με το ένα γκολ καλύτερο του άλλου! Κι επειδή -λόγω αλτσχάιμερ- δε θυμάμαι πότε έκανε κάποια μεγάλη εμφάνιση το παιδί, θα ήθελα αν κάποιος θυμάται να μου το πει.

Κι όμως το παλικαράκι αυτό βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και μάλιστα ως 2ος τερματοφύλακας!!!!! Με πρώτο τον Αλέξη!! (όχι των Olympians, αλλά τον "τατουαζάκια"). Πόσο πιο χαμηλά ακόμα; Και εμείς εδώ συνεχίζουμε να μιλάμε για... μεγάλη ομάδα. Συγγνώμη αδέλφια, αλλά εγώ πρόλαβα τον Παναθηναϊκό σε εποχές που ήταν όντως ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ! Με παίκτες που χρειάζονταν κορσέ στο σορτσάκια τους, για να συγκρατεί τα ποδοσφαιρικά "καρύδια" τους. Κι όχι παικτρόνια που απλά δηλώνουν οπαδοί και θυροδεκατριάδες!

Κι αν σήμερα μας έχει μείνει κάτι για να παρηγοριόμαστε, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζιμπρίλαρο! Που δυστυχώς κι αυτός, (αντιλαμβανόμενος το επίπεδο που βρισκόμαστε γενικά στη Ελλάδα, αλλά και ειδικά στον πολυ-αμετοχικό) θα μας αφήσει λίαν συντόμως για... άλλες πολιτείες!! Και με το δίκιο του. Το καθήκον του το έκανε ο άνθρωπος. Μόνο μέτοχος δεν έγινε ακόμα!!!

ΥΓ. Γνωρίζω ότι μπορεί να έβγαλα πολύ πίκρα σήμερα, αλλά η απογοήτευση που με έχει καταβάλει δεν μαντρώνεται. Και η αλήθεια δυστυχώς είναι πικρή.

ΥΓ2. Αν κλαίει τώρα και οδύρεται ο υπαίτιος της τραγωδίας, ας αναλογιστεί ότι οι συμπαίκτες του υπερέβαλαν εαυτόν και παρουσίασαν μία ομάδα (επιτέλους) με αρχή και τέλος. Κι όμως κατάφερε και τους βύθισε σε απόγνωση. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του μικρού Ορέστη.

ΥΓ3. Ελπίζω του χρόνου να τον ξαναδώ με τη φανέλα του... ΟΦΗ!!! Twisted Evil
Tropikano
Δημοσίευση Σαβ 05 Φεβ 2011, 15:06 από Tropikano
ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ): «Έχω την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κατατρέχεται από την ίδια κατάρα εδώ και πολλά χρόνια. Εχει ένα όνοµα αυτή η κατάρα: αχαριστία! Δεν θα βρεις εύκολα φιλάθλους να σφυρίζουν και να γιουχάρουν την ώρα που ο Εκι χτυπάει πέναλτι. Eτσι, δεν θα βρεις και φιλάθλους να βρίζουν νεκρούς συγγενείς των Βαρδινογιανναίων που, σε συνθήκες ούτως ή άλλως ανωνύµων εταιρειών, δεν µας άφηναν στις κερκίδες µε το αίσθηµα ότι χρωστάµε, είτε στην Πολιτεία και της... Μιχαλούς και ότι όπου να ‘ναι το άρθρο 99 θα µας κάνει ρόµπες. Δεν µπορείς να τα βγάλεις πέρα µε κερκίδα που ξεχνάει περισσότερα απ’ όσα θυµάται. Και έχει και τη µανία να θυµάται τα κακά περισσότερο από τα καλά. Φτου κατάρα! Η Παναθηναϊκοφροσύνη έγινε αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Κι αυτό είναι συμβόλαιο µε τον διάολο. Την πούλησαν κατά καιρούς παίκτες που έφυγαν φτύνοντας. Το να το κάνουν και µεγαλόσχηµοι, νοµίζω ότι δεν το σηκώνει πια ο κόσµος σε εποχές ούτως ή άλλως ευτελισµένες.
Από τον Παναθηναϊκό λείπουν η αυτοπεποίθηση και το όραµα. Τείνουµε να χάσουµε µαζί µε τον Σισέ και εκείνο το αίσθηµα του winner. Με συλλαλητήρια, διαδηλώσεις και το όραµα Αµπράµοβιτς δεν στήνονται οµάδες στην ελληνική πραγµατικότητα και το ειδικό βάρος των πραγµατικών Παναθηναϊκών δεν κρίθηκε πολύ στη ζυγαριά. Στην µπάλα, όπως και σε όλα τα συλλογικά πράγµατα, δεν µετράνε οι προθέσεις, αλλά τα αποτελέσµατα. Σκέψου πόσο γελοίο είναι οι ίδιες φυλλάδες που έβριζαν τον Βύντρα, σήµερα να τον αποθεώνουν. Αυτό το ίδιο έµψυχο δυναµικό του Παναθηναϊκού σήµερα, θα µπορούσε να είναι 7 βαθµούς µπροστά στο πρωτάθληµα, αν δεν σιγόκαιγαν επικοινωνιακά και άλλα συµφέροντα. Οσο για τις διαιτησίες, σιχάθηκα. Εχω την άποψη ότι αν ρίχνεις µια 4άρα δεν σε νοιάζει η γκαβοµάρα του επόπτη. Σε αυτούς παίζεται το παιχνίδι. Εµένα µου λείπει ο Παναθηναϊκός που στην Αλεξάνδρας γύρισε δύο αυτογκόλ και έκανε το 3-2. Πάσχει στο επίπεδο του τεχνικού διευθυντή. Τάχιστα θέλουµε έναν ικανό να βάλει θεµέλια και όχι κεραµίδια πριν από αυτά. Εκεί θα έριχνα όλα τα λεφτά.

Σε εποχές γενικευμένης ύβρεως πάντως, ο Παναθηναϊκός ακόµη και ως έχει σήµερα, οφείλει να κόψει τα ποδάρια στις προκλήσεις, τις αµετροεπείς δηλώσεις και τις µαγκιές για ένα ελληναριό και όχι µια ελληνικότητα που κανείς µας δεν θέλει. Το Τριφύλλι θέλει και οπαδική έντυπη έκφραση πέραν πάσης ιδιοτέλειας».
akisdelphi
Δημοσίευση Πεμ 17 Φεβ 2011, 10:20 από akisdelphi
ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ!!!!
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ??ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!!

Ο ΠΑΟΚ κατά... Σισέ
Τετάρτη, 16-02-2011 18:12
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού έπαιξε ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Βασίλη Γκαγκάτση, Λάμπρος Μπίρδας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η εμπάθεια και το μίσος των ανθρώπων του Ολυμπιακού, μυστικών ή φανερών, ξεπερνά κάθε όριο. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Λάμπρος Μπίρδας. Τι είναι αυτός; Νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και συνεργάτης του υπαλλήλου του Ολυμπιακού, Βασίλη Γκαγκάτση. Και δεν είναι μόνο αυτό... Επί των ημερών του άρχοντα του Fair Play στην ΕΠΟ, αποτέλεσε και μέλος της Επιτροπής Εφέσεων.

Την Τετάρτη, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ κατά της ποινής του Μάκου Χάβου, άρχισε την απολογία του στους δικαστές λέγοντας: «Σήμερα η ομάδα νιώθει ότι την πήδηξαν», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξαναφέρει στην επικαιρότητα τη φράση του Σισέ, για την οποία απεφάνθη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Ακριβώς δίπλα του καθόταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος μπορεί να «κόπηκε» από δικηγόρος του Ολυμπιακού (τότε τι δουλειές κάνειWink, αλλά είχε πάει εκεί ως νομικός εκπρόσωπος της Σύρου και της Καρδίτσας, προσφέροντας υπηρεσίες με το... κομμάτι.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ GAY ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΑΤΑ
Tropikano
Δημοσίευση Πεμ 17 Φεβ 2011, 13:03 από Tropikano
Ντόπινγκ κοντρόλ στην Παιανία

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ. Οι ποδοσφαιριστές που υποβλήθηκαν σε έλεγχο ήταν οι: Σισέ, Σπυρόπουλος και Νίνης (προεπιλεγμένοι) καθώς και οι Γκαρσία, Ζιλμπέρτο, Γκοβού και Τζόρβας (κατόπιν κλήρωσης)

Προεπιλεγμενος ο Σισσε Laughing

Σισέ: Μας πήδηξε ο διαιτητής!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» ANTIO ΣΙΣΕ....
» Με Σισέ για τους «4»!
» «Ταύρος» ο Σισέ!
» Το τριφύλλι του Σισέ
» Σισέ: «Θόλωσα...»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: