www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Ιδού η κασέτα! EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Ιδού η κασέτα! EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Ιδού η κασέτα! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Ιδού η κασέτα! EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Ιδού η κασέτα! EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ιδού η κασέτα! EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Ιδού η κασέτα! EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Ιδού η κασέτα!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

Ιδού η κασέτα! Empty
09032011
ΔημοσίευσηΙδού η κασέτα!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η περιβόητη κασέτα! Ήδη ανέβηκε σε ένα «φρέσκο» site με το όνομα. petalovolos. Το gazzetta.gr την «άκουσε» και σας την προσφέρει χωρίς περικοπές.

Χωρίς να υιοθετούμε φυσικά τα όσα ακούγονται, και χωρίς να έχουμε πάει σε. πραγματογνώμονα για να διαπιστώσουμε ποια είναι η φωνή που ακούγεται, θεωρούμε ότι όπως κάθε Μέσο Ενημέρωσης έχουμε την υποχρέωση να καταγράψουμε όσα ακούγονται για ένα θέμα που έχει προκαλέσει σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήδη έχει επιφέρει παρέμβαση Εισαγγελέα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κούγια, το μεσημέρι της Τετάρτης θα μοιραστεί σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Ωστόσο από τη στιγμή που το υλικό διοχετεύθηκε στο internet (προφανώς για να το ακούσει όλη η Ελλάδα) δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε στο σκοτάδι.
Απομαγνητοφωνήσαμε όλο το υλικό από τη μία μόνο κασέτα που βρήκαμε στο petalovolos.blogspot.com.

Αυτή αφορά αποκλειστικά το παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναλυτικά ο. μονόλογος που ακούγεται (καθότι ο συνομιλητής δεν συμμετέχει σχεδόν καθόλου στη συζήτηση):

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.
Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;

Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;
Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω.
Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Ιδού η κασέτα! :: Σχόλια

abaddon
Απ: Ιδού η κασέτα!
Δημοσίευση Τετ 09 Μαρ 2011, 01:11 από abaddon
Όλα τα στοιχεία στους εισαγγελείς και σε όλα τα όργανα, κανονίστε πάλι να τα κάνετε αβαβα και θα γίνει ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!
Neema
Δημοσίευση Πεμ 10 Μαρ 2011, 13:56 από Neema
Και ενω ο γαβρος ειναι με το ενα ποδι στην γ' εθνικη αν επιβεβαιωθει η αποπειρα δωροδοκιας, οι δικοι μας οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ κοπτονται για το ποτε θα γινει το ΔΣ, ποιος θα παρευρεθει, που πηγε η χορηγια και αλλες παπαριες! Καποιος δεν θελει να πειραξει την συγκεκριμενη κατασταση. Αντι να τρεξει ο Τζιγγερ σε εισαγγελεις, ουεφα κλπ. τωρα ξαφνικα τον επιασε πονος για το τι θα γινει με την ομαδα και οτι πρεπει να γινει μεσα σ αυτην την εβδομαδα το ΔΣ. Γιατι Τζιγγερ?? Τοσο καιρο που ησουν? Τωρα πατε να κουκουλωσετε παλι το θεμα βγαζοντας ξανα θεματα πολυμετοχικα?? ΕΛΕΟΣ!!!!
Tropikano
Δημοσίευση Παρ 11 Μαρ 2011, 10:20 από Tropikano
Εγω μεχρι τωρα δεν ακουσα κανεναν να εμπλεκει τον μαρτινακη!!Ενα αυθαιρετο Βαγγελη που υπηρχε το καλυψε ο Μπεον με αλλο επηθετο και ο Πατερας κανει την παλαβη σαν να μην τρεχει τπτ...

Οχι μονο δεν θα πεσει ο γαυρος αλλα σε λιγακι η παραγκα θα ονομαστει του Παο..
Το θεωρω πιθανοτερο να εμφανηστει ο Μπεος σαν ο σωτηρας της χωρας που και καλα δυαλησε την παραγκα του Πατερα,παρα να εμπλακει ο μαρινακης σε οτιδηποτε..

Με λιγα λογια τους εχω κλασμενους ολους . . .Κουραστηκα χρονο με τον χρονο να μου βιαζει την λογικη ο καθε μαγκας μπεος..
ΠΕΤΡΟGOAL
Δημοσίευση Παρ 11 Μαρ 2011, 10:51 από ΠΕΤΡΟGOAL
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΊΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΗΛΩΣΗ ΓΙΝΕΙ (ΣΥΛΛΑΛΥΤΗΡΙΟ) . ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟ , ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΡΟΠΡΟΒΑΤΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!

Tropikano
Δημοσίευση Σαβ 12 Μαρ 2011, 11:14 από Tropikano
ΠΕΤΡΟGOAL έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΊΛΗΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΗΛΩΣΗ ΓΙΝΕΙ (ΣΥΛΛΑΛΥΤΗΡΙΟ) . ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΕΤΟΙΟ , ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΡΟΠΡΟΒΑΤΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!

Στελιο νομιζω οτι καπως ετσι σκεφτοντουσαν και οι μετοχοι της ομαδας μεχρι που το γαμησε ο Βαγγελης με τις μαλακιες του..Αποτελεσμα του ποσο βλακας ειναι ο βαγκος ειναι ολα αυτα με τις κασετες..Εκτος αν καποιος βεβαια νομιζει οτι μπορει αν ειναι συμπτωση το timing και ολοι καθοντουσαν πανω στις κασετες μεχρι να ερθει ο μαρτης να τις βγαλουν στην φορα..

Σκεπτομενος αυτο μπορω με σιγουρια να πω οτι δεν προκειτε για εναν δημοσιογραφο που θα τον σιωπησουμε και α του παρουμε το υλικο,ολοι ξερουν οτι αυτος που εχει τις κασετες ειναι μεγαλο ψαρι οποτε εχουν τον φοβο οτι αν το κουκουλωσουν το αλλο πρωι θα τους στειλει ολους σπιτια τους με το να δωσει σε ενα σταθμο τις πραγματικες συνομιλιες..

Μην περιμενει κανεις οτι θα πεσει ο γαυρος,ακομη δεν ειναι σιγουρο οτι ο μαρινακης θα εμπλακει στο ελαχιστο,αλλα νομιζω ο μπεος θα φαει τα μουτρα του,κατι ειναι και αυτο..

Ιδού η κασέτα!

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Κασέτα-βόμβα και... ώρα εισαγγελέα!
» Ιδού ο νέος ΠΑΟ!
» Ιδού οι απαντήσεις
» Ιδού οι καυτές επιστολές!
» Fifa 2010 ή Pro Evolution Soccer 2010? Ιδού η απορία...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: