www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
10 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 10 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nice view
Λεουρας
Λεουρας
nice view

Αριθμός μηνυμάτων : 542
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009

«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 Empty
20092011
Δημοσίευση«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»

Ο φερόμενος εκπρόσωπος του Σουλτάνου, Βλάσης Τσάκας δήλωσε πως ο πρίγκιπας είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός και ρώταγε για πράσινο φίλαθλο που τραυματίσθηκε σε συμπλοκή, σε νέα συνέντευξη που έδωσε.

Ο Τσάκας έκανε δηλώσεις σε αθλητική εφημερίδα και εκτός από αυτά που είπε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πόρτο στάθηκε και σε ένα τηλεφώνημα του πρίγκιπα τα ξημερώματα: «Είναι ευχαριστημένος και αισιοδοξεί πως θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Ο ίδιος ασχολείται μέρα νύχτα με τον Παναθηναϊκό. «Σερφάρει» καθημερινά στο διαδίκτυο και ενημερώνεται για την ομάδα. Χαρακτηριστικά θα σας πω ότι με κάλεσε στις 4 παρά 5 τα ξημερώματα και με ρώτησε για έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού που τραυματίσθηκε σε συμπλοκές. Είναι «άρρωστος» με τον Παναθηναϊκό. Κόλλησε το μικρόβιο από εμένα. Το αργότερα μέχρι τις 2 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα».

«Η δική μου υπογραφή δεν αγοράζει ούτε περίπτερο»

Ο εκπρόσωπος του 26χρονου Σουλτάνου από την Σαουδική Αραβία, τόνισε τι του είπε ο πρίγκηψ μετά την παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η δική μου υπογραφή δεν αγοράζει ούτε περίπτερο. Δεν έχει την παραμικρή συνεργασία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη ή τον Ανδρέα Βγενόπουλο στο παρελθόν. Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ επικοινώνησα με τον πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Έντιν Φαρχάν αλ Σαούντ και του μετέφερα τα τελευταία νέα. Ο πρίγκιπας μου είπε τα εξής: «Το πλάνο μας δεν είναι να κάνουμε τον Παναθηναϊκό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό άλλωστε. Το πλάνο μας είναι να κάνουμε τον Παναθηναϊκό, μια Πόρτο της ανατολικής Μεσογείου».

«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»  - Σελίδα 2 Images?q=tbn:ANd9GcQUI-mIqXdFABM4KT7wFQdEzENOEHyMUIagkkJCHc_d5QuYbessqUkNJ28

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΟ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!» :: Σχόλια

g3thanasis έγραψε:

ΥΣ@.......τελεια και παυλα...ειναι αποψη μου δεν την επιβαλω...την παραθετω....απαντω γιατι παραλιγο να τους ηρωποιησουν καποιοι......στο ονομα ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΟ.....τελεια και παυλα

Θαναση ειμαστε νομιζω ολοι πολυ σοφοτεροι σε αυτα τα θεματα ..Το περυσι ηταν περυσι,φετος νομιζω μας καιει πρωτα το τι θα απογινει παρα οι απολογισμοι και οι ευθηνες γιαυτο μην μασας βρε Θαναση καλο ειναι να γνωριζουμε ολοι μας και μια δευτερη γνωμη,δεν χρειαζεται να απολογηθεις γιατι εχεισ δικια σου γνωμη δλδ,αλοιμονο..
g3thanasis
Αντωνη εγω τελειωσα με το θεμα...με ρωτησες και απαντησα κανενα κώλυμα δεν εχω

ΥΣ@.Δε γουσταρω το οπαδιλικη που καποιοι με αυτο εκαναν καριερα (ΜΜΕ, παικτες,μετοχοι,υιοι.κοκ......)... ΕΛΛΗΝΙΚΑ τους ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ...

ΥΣ&.ΔΕ ξερω ποσα εβαλε ο γαλατας 22 μυρια λεει ,δε τον παρακαλεσε κανεις ,δεν το φωναξε κανεις,.....και μου τα εχει κανει τσουρεκια ....μια μπρος μια πισω...τι λεει τι ξελεει ενας θεος το ξερει........

ΥΣ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ....

«Άρρωστος Παναθηναϊκός ο πρίγκιπας!»

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Παρόμοια θέματα

-
» Ετοιμος για διπλή ΑΜΚ ο Πρίγκιπας
» Ετοιμάζει βαλίτσες... και έρχεται ο πρίγκιπας !!
» Πρίγκιπας... ο επενδυτής (ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ???)
» Πανηγυρίζει και τα γκολ στην Ξάνθη ο Πρίγκιπας;
» ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: