www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
36 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 36 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ».

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ».   Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ». EmptyΤρι 18 Αυγ 2009, 09:21

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Στέργος Μαρίνος! Ο 22χρονος δεξιός μπακ συμφώνησε για τέσσερα χρόνια με το «τριφύλλι» και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας τον Ιανουάριο, όταν μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Πάντως, υπάρχει σημαντική πιθανότατα αν «ξελαφρώσει» το ρόστερ του «τριφυλλιού» με τις αποχωρήσεις που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας (Τζιόλης, Μάντζιος, Κλέιτον, Δημούτσος) ο Μαρίνος να ενταχθεί από τώρα στο «πράσινο» ρόστερ! Έτσι, θα δοθεί ακόμη μια λύση στη δεξιά πλευρά για τον Χενκ Τεν Κάτε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στον Παναθηναϊκό. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη μία τέτοια μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή, όμως, παίζω στον Ατρόμητο και πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο...», δήλωσε στο μεταξύ στην «SportDay» ο παίκτης.

Την ίδια ώρα, η απόκτηση του Μαρίνου σημαίνει πως θέμα επιστροφής Σεϊταρίδη παύει οριστικά να υπάρχει!

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009, 09:37
Γράφει: Αλέξανδρος Μηνδρινός
sportdog.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ».
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Έκτη μεταγραφή ο Μαρίνος
» Στον ΠΑΟ από Ιανουάριο ο Μαρίνος
» Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος»
» «Όνειρό μου ο Ζιλμπέρτο»
» Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: