www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
g3thanasis
Αρχαιος
Αρχαιος
g3thanasis

Αριθμός μηνυμάτων : 1062
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : athina

Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος»   Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΚυρ 18 Οκτ 2009, 14:18

Για την κατάσταση της υγείας του, το πότε θα επιστρέψει, τους
ανθρώπους που τον στήριξαν αλλά και το όνειρό του, που είναι να παίξει
μπάλα στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σωτήρης Λεοντίου με δηλώσεις του στο
«Εθνοσπόρ».

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και πλέον περιμένω από τον κ. Τεν Κάτε και τους γιατρούς να πουν πότε θα ξαναπαίξω.
Αφήνω πίσω μου όλα όσα πέρασα και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Δεν
θέλω να θυμάμαι τίποτα. Μόνο εγώ ξέρω πόσο δύσκολοι ήταν αυτοί οι
μήνες, αλλά είχα θέληση και μεγάλη υποστήριξη από τον Παναθηναϊκό, τον Σωτήρη Νίνη και τον Στέφανο Σιόντη, που στάθηκαν πραγματικοί φίλοι για μένα, αλλά και τον Γιώργο Αλεξόπουλο.

Ο
τελευταίος μάλιστα έχει περάσει τόσα πολλά με τραυματισμούς, που η
συζήτηση μαζί του με έκανε να βλέπω την κατάσταση πιο ρεαλιστικά και να
μην κάνω απαισιόδοξες σκέψεις. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο
δύσκολη κατάσταση, από το μυαλό σου περνάει το χειρότερο, όμως οι
γιατροί ήταν πάντα αισιόδοξοι και μου έλεγαν πως είμαι μικρός ακόμη και
ότι δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα. Πως έχω γερό οργανισμό και πως θα
ανταποκριθεί σωστά. Γι αυτό δεν πίστεψα ποτέ πως θα κόψω την
μπάλα. Αντίθετα, πάλεψα από την πρώτη στιγμή για να επιστρέψω. Το
όνειρο να παίξω μπάλα στον Παναθηναϊκό».

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009,

Γράφει: sportdog team
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
prasinos-panthiras
Νεος
Νεος
prasinos-panthiras

Αριθμός μηνυμάτων : 175
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009
Τόπος : New Orleans

Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος»   Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» EmptyΔευ 19 Οκτ 2009, 04:54

Kalh tyxh file Leontiou kai mia fantastikh poria me thn pana8a wtan epistrepshs
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μαρίνος: «Όνειρο η μεταγραφή μου στον ΠΑΟ».
» Πρόστιμο στον Ενγκαμπί για την αγκωνία στον Νίνη! (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)
» Μ' ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό...
» Δήμουτσος σε Ρότσα: Θέλω να παίξω με την Golden Team
» «Όνειρό μου ο Ζιλμπέρτο»

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: