g3thanasis Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1062 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Τόπος : athina
| Θέμα: Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» Κυρ 18 Οκτ 2009, 14:18 | |
| Για την κατάσταση της υγείας του, το πότε θα επιστρέψει, τους ανθρώπους που τον στήριξαν αλλά και το όνειρό του, που είναι να παίξει μπάλα στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σωτήρης Λεοντίου με δηλώσεις του στο «Εθνοσπόρ».
Αναλυτικά: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Βρίσκομαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και πλέον περιμένω από τον κ. Τεν Κάτε και τους γιατρούς να πουν πότε θα ξαναπαίξω. Αφήνω πίσω μου όλα όσα πέρασα και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Μόνο εγώ ξέρω πόσο δύσκολοι ήταν αυτοί οι μήνες, αλλά είχα θέληση και μεγάλη υποστήριξη από τον Παναθηναϊκό, τον Σωτήρη Νίνη και τον Στέφανο Σιόντη, που στάθηκαν πραγματικοί φίλοι για μένα, αλλά και τον Γιώργο Αλεξόπουλο.
Ο τελευταίος μάλιστα έχει περάσει τόσα πολλά με τραυματισμούς, που η συζήτηση μαζί του με έκανε να βλέπω την κατάσταση πιο ρεαλιστικά και να μην κάνω απαισιόδοξες σκέψεις. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τόσο δύσκολη κατάσταση, από το μυαλό σου περνάει το χειρότερο, όμως οι γιατροί ήταν πάντα αισιόδοξοι και μου έλεγαν πως είμαι μικρός ακόμη και ότι δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα. Πως έχω γερό οργανισμό και πως θα ανταποκριθεί σωστά. Γι αυτό δεν πίστεψα ποτέ πως θα κόψω την μπάλα. Αντίθετα, πάλεψα από την πρώτη στιγμή για να επιστρέψω. Το όνειρο να παίξω μπάλα στον Παναθηναϊκό».
Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009, Γράφει: sportdog team | |
|
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
| Θέμα: Απ: Λεοντίου: «Το όνειρό μου είναι να παίξω μπάλα στον ΠΑΟ», «Με στήριξε ο Νίνης, ο Σιόντης και ο Αλεξόπουλος» Δευ 19 Οκτ 2009, 04:54 | |
| Kalh tyxh file Leontiou kai mia fantastikh poria me thn pana8a wtan epistrepshs | |
|