www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
«Όλα για την κούπα» EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
«Όλα για την κούπα» EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
«Όλα για την κούπα» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
«Όλα για την κούπα» EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
«Όλα για την κούπα» EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
«Όλα για την κούπα» EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
«Όλα για την κούπα» EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
124 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 124 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

«Όλα για την κούπα»

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

«Όλα για την κούπα» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: «Όλα για την κούπα»   «Όλα για την κούπα» EmptyΠαρ 21 Αυγ 2009, 23:03

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό!Ο πήχης είναι ψηλά με τις μεταγραφές που έγιναν και δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Αυτό εξάλλου δήλωσε και ο Χενκ Τεν Κάτε. «Όλοι έχουμε μεγάλες προσδοκίες, θα κάνουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα» είπε ο Ολλανδός τεχνικός. Σισέ: « Με εξιτάρει η επιστροφή στην κορυφή», Ζιλμπέρτο: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας».

Αναλυτικά οι συνεντεύξεις του Ολλανδού και των δύο μεγάλων αστεριών των «πρασίνων» στο NOVASPORTS:

Τεν Κάτε: « Τα πάντα για πρωτάθλημα»

«Όλοι έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Έχουμε καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά για να ενισχύσουμε την ομάδα με ποιότητα, κάτι που γίνεται με σκληρή δουλειά και σκληρή προπόνηση. Έχουμε καλούς παίκτες και ήρθε η ώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι θέμα αλλαγής στην ομάδα. Φυσικά προσπαθείς κάθε χρόνο να φέρνεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστής στο σύλλογο και νομίζω πως εφέτος τα καταφέραμε σε αυτόν τον τομέα. Φέραμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και με τους παίκτες που ήδη διαθέτουμε, δημιουργούμε μια πολύ δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Και αυτός είναι ο κύριος στόχος μας... Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γι΄αυτό τον στόχο θα δώσουμε τα πάντα».

Ζιλμπέρτο: «Πολλές προσδοκίες»

Πολλές προσδοκίες την εφετινή χρονιά. Έχει ανέβει ο πήχης;

"Ασφαλώς υπάρχουν πολλές προσδοκίες, ιδιαίτερα όταν η ομάδα φέρνει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως έγινε και τώρα. Και εμείς οι παίκτες, έχουμε τις δικές μας προσδοκίες στην αρχή της σεζόν όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όμως εξαρτάται από εμάς, προσπαθώντας να μοιράσουμε την ευθύνη κατά τη διάρκεια του αγώνα και νομίζω πως είναι καλό όταν έχεις περισσότερη ποιότητα στην ομάδα, σε διαφορετικές θέσεις, γιατί βοηθά όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή αρχή και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο. Όταν αρχίζουμε κάτι και στο τέλος δεν εκπληρώνουμε τους στόχους μας, είναι κάτι που με ενοχλεί... Και ελπίζω αυτή τη χρονιά να κάνουμε τα πάντα διαφορετικά".

Τι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα για να επιστρέψει στην κορυφή της Superleague;

"Φυσικά και πρέπει να μάθουμε από το παρελθόν, από τα λάθη που κάναμε. Γιατί αν τα επαναλάβουμε, τότε ποτέ δεν θα φθάσουμε στο στόχο μας. Μάθαμε πολλά από την περυσινή χρονιά και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να ζήσουμε τα ίδια άσχημα συναισθήματα , θέλουμε να αλλάξουμε και να κερδίζουμε. Αν αρχίσουμε καλά, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως είναι σημαντικό για όλους να μπούμε στο πρωτάθλημα αποφασισμένοι. Όλοι μας ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν και θέλουμε να πετύχουμε πράγματα για τους οπαδούς μας. Χρειάζονται χαρές και αυτό θα κάνουμε γι'αυτούς. Δίνοντας ότι καλύτερο έχουμε από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης".

Κάνει τη... δουλειά σου ευκολότερη ο Σισέ;

"Το ελπίζω! Όμως το πλέον σημαντικό, είναι να δουλέψουμε όλοι μας σκληρά για να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα. Παίκτες με ποιότητα, δίνουν επιπλέον βοήθεια στην ομάδα και μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας, πρέπει να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να φέρουμε επιτυχίες στον Παναθηναϊκό.

Τι να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από το Ζιλμπέρτο Σίλβα;

"Θα κάνω, ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Τίποτα διαφορετικό. Ίσως κάποιοι, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν με γνώριζαν καλά, τώρα με έμαθαν καλύτερα μετά από ένα χρόνο στην ομάδα. Ελπίζω να μην περιμένουν από εμένα να είμαι σαν τον Ροναλντίνιο ή τον Ρομπίνιο. Δεν είναι αυτό το στυλ μου, όμως φυσικά πρέπει να περιμένουν από εμένα το 100% κάθε φορά που αγωνίζομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και στο τέλος της ημέρας δεν με ενδιαφέρει αν δεν πάρω τα εύσημα γι΄αυτό. Αν η ομάδα μου έχει κερδίσει, τότε έχω πετύχει κι εγώ το στόχο μου και αυτό πάντα επιδιώκω... Το καλό της ομάδας".

Και στη Νότια Αφρική, πως ήταν η εμπειρία;

"Ζήσαμε μια φανταστική εμπειρία εκεί και ήταν σημαντικό για μας να τελειώσουμε τη διοργάνωση με τον σωστό τρόπο κατακτώντας τον τίτλο. Ήταν κάτι μοναδικό...".

Σισέ: «Πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

«Ο σύλλογος μου πρόσφερε μια πολύ όμορφη πρόκληση και η συμμετοχή στο Champions League ήταν ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος της ομάδας και με εξιτάρει το γεγονός της προσπάθειας επιστροφής στην κατάκτηση τίτλων, κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς μας. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω.

Θα δώσω σίγουρα τον καλύτερο εαυτό μου. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ. Όσο είμαι καλά και αγωνίζομαι, θα δίνω πάντα ότι καλύτερο έχω, με την ελπίδα να σκοράρω γκολ σε κάθε παιχνίδι. Θα το ήθελα...Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, γιατί δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, όμως σίγουρα θα βάλω τα δυνατά μου».

gazzetta.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μάκης
Λεουρας
Λεουρας

Αριθμός μηνυμάτων : 354
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
Τόπος : Ξάνθη πια !

«Όλα για την κούπα» Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: «Όλα για την κούπα»   «Όλα για την κούπα» EmptyΣαβ 22 Αυγ 2009, 09:09

καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Μια καλή αρχή με το δεξί είναι ότι χρειαζόμαστε τώρα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

«Όλα για την κούπα»
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» «Κούπα για τον κόσμο»
» ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 3-1 ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Ο ΠΑΟ
» ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Νέα-Ειδήσεις-Ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: