www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
72 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 72 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
abaddon
Αρχαιος
Αρχαιος
abaddon

Αριθμός μηνυμάτων : 2460
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Πειραιάς

Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη   Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη EmptyΣαβ 22 Αυγ 2009, 20:41

Τεν Κάτε: Καθαρή νίκη σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος όμως εξέφρασε εντονότατα παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως, απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον Σπυρόπουλο και το παιχνίδι της Ατλέτικο, καθώς όπως τόνισε υπάρχει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα και θα μιλήσει για όλα εκεί.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη παρότι παίξαμε σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο. Όταν ξεκινάς με εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με 3-0, τότε ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση σου για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός.

«Σίγουρα είχε κάποιες ευκαιρίες ο Εργοτέλης, όμως δεν μπορείς να πεις ότι ευνοήθηκε ο ΠΑΟ. ΤΟ 3-0 είναι μία καθαρή νίκη. Δεν είναι δύσκολο να κάνουμε τη σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν ευνόησε τον Εργοτέλη να αγωνιστεί με τον τρόπο που του αρέσει. Ανοίξαμε το σκορ νωρίς και αυτό δεν τους βοήθησε», συμπλήρωσε ο Τεν Κάτε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε και για το… φορτωμένο πρόγραμμα των «πρασίνων»: «Υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες και φυσικά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες του επιπέδου της Ατλέτικο, σε υποχρεώνουν να καταναλώσεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας».

Πάντως, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε και τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο: «Η ομάδα στάθηκε καλά, μπορεί να μην απέδωσε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο να λάβουμε υπόψη μας ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άθλια κατάσταση. Και χαίρομαι που νικήσαμε και μπορώ να αναφερθώ στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, γιατί αν χάναμε θα ήταν δικαιολογία».

Τέλος, σε ερωτήσεις για το ματς με την Ατλέτικο και το επεισόδιο με τον Σπυρόπουλο, απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο πέρα από το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα και τότε θα μιλήσουμε για όλα τα άλλα».

Λέτο: "Δεν συνηθίζω να σκοράρω, αλλά τώρα το κάνω"

Για την στενή επαφή που έχει αναπτύξει, εσχάτως, με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά και για την σχέση του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο Παγκρήτιο ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Μπορεί πολλοί πριν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια του Παναθηναϊκού να έλεγαν ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν είναι από τους χαφ που σκοράρουν, αλλά ο Αργεντινός μέσος έχει φροντίσει να τους διαψεύσει με τα τρία συνεχόμενα γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Εργοτέλη.

"Συνήθως δεν σκοράρω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω κάνει στα τελευταία παιχνίδια" δήλωσε με μετριοφροσύνη ο Λέτο που δεν έκρυψε την χαρά που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού λέγοντας >"είμαι πολύ χαρούμενος που άκουσα το όνομα μου από τους φιλάθλους μας. Αυτή την στιγμή είμαι στο 80%-90% των δυνατότητων μου. Σύντομα θα είμαι στο υψηλότερο δυνατό σημείο".

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία τονίζοντας ότι οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. "Μετά από αυτή τη νίκη μας και το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Πλέον στο μυαλό μας είναι μόνο αυτό το παιχνίδι και θα παλέψουμε για να περάσουμε εμείς στο Τσάμπιονς Λιγκ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σισέ: «Χαρούμενος που σκόραρα»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άνοιξε λογαριασμό αλλά και τον δρόμο για το «διπλό» στο Παγκρήτιο και όπως ήταν λογικό ήταν ευχαριστημένος μετά την λήξη της αναμέτρησης. «Ξέρω τι θα πει θαύμα» είπε για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης,

«Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και να πάρουμε το «τρίποντο» Σε μερικά παιχνίδια δεν βρήκα δίχτυα. Ήθελα χρόνο να δεθώ με τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά πάνω από όλα μετράει η νίκη της ομάδας κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Ξέρω τι θα πει θαύμα. Έχω σπάσει δύο φορές το ποδί μου και ακόμα παίζω ποδόσφαιρο. Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ χάναμε 3-0 και τελικά πήραμε το τρόπαιο.Είναι δύσκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα πάμε στην Μαδρίτη για να παλέψουμε. Έχουμε τις πιθανότητες μας».

Ικανοποίηση Αντωνίου για νίκη και εμφάνιση.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και τα τρία γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν τα σημεία στα οποία στάθηκε ο Κώστας Αντωνίου. "Ηταν θέμα εγωϊσμού η νίκη" δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει νικητής από ένα γήπεδο όπου πέρυσι είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι στάθηκε ο Κώστας Αντωνίου. Ο Football Manager του τριφυλλιού τόνισε και το γεγονός ότι οι πράσινοι έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο. "Εκείνο που μετράει είναι η νίκη στην πρεμιέρα. Ιδιαίτερα από την στιγμή που επιτεύχθηκε και σ' ένα γήπεδο με κακή παράδοση. Επίσης είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός ότι πετύχαμε τρία γκολ και δεν δεχθήκαμε καλά. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο" τόνισε σχετικά. Για νίκη εγωϊσμού μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. "Πήραμε τους τρεις βαθμούς και ξεκινήσαμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια, όμως, ότι είχαμε το μυαλό μας και στα περυσινά παιχνίδια και γι' αυτό ήταν θέμα εγωϊσμού για εμάς η νίκη" τόνισε ο νεαρός επιθετικός και συνέχισε "Όι νίκες πάντα φτιάχνουν την ψυχολογία μιας ομάδα. Νομίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει για τον αγώνα με την Ατλέτικο αν και πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις". Στα λάθη στις φάσεις των γκολ στάθηκε ο αμυντικός του Εργοτέλη, Μάριο Χίμπλιγκερ. "Κάναμε τρία λάθη και δεχθήκαμε τρία γκολ. Είχαμε μία κακή πρεμιέρα και η έκταση του σκορ δεν είναι καλή για εμάς. Κάναμε μία κακή εμφάνιση" τόνισε ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009, 21:37
sportdog.gr

prasinanea.gr
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Τεν Κάτε: Ικανοποιημένοι από την «καθαρή» νίκη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Τεν Κάτε: Αξίζαμε τη νίκη!
» Tεν Κάτε: «Νίκη έστω και με 1-0 στο ΟΑΚΑ»
» Τεν Κάτε: «Να χαρούμε αυτή τη νίκη και η προσοχή στον Λεβαδειακό»
» Τεν Κάτε: «Μόνο μία ομάδα άξιζε τη νίκη και αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός»
» Τεν κατε or not Τεν κατε, τα υπέρ και τα κατά του ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΜΑΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Ποδόσφαιρο :: Πρωτάθλημα-
Μετάβαση σε: