Ο Χενκ Τεν Κάτε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του που γύρισαν το ματς ενώ αποκάλυψε πως για πρώτη φορά κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την απόδοση της ως σύνολο! Τι είπε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
-Ζητάει πέναλτι ο Μαζίνιο. Τι γνώμη έχετε για την φάση αυτή;
Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν ήταν κάτι. Δεν έχω εικόνα. Οι φάσεις είναι τόσες πολλά που άμα συζητάμε θα τελειώσουμε αύριο το βράδυ.
-Ήταν μια νίκη τίτλου η σημερινή, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το ματς;
Ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Και εμείς παίξαμε καλά, συνολικά ήταν ωραίο ματς. Ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε ευκαιρίες και από το πουθενά δεχτήκαμε γκολ. Αντιδράσαμε σωστά. Στο δεύτερο κυριαρχήσαμε και κάναμε 4-5 καλές ευκαιρίες. Νομίζω θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς. Όχι νομίζω, θα έπρεπε.
- Ο Σισέ είναι τόσο πιεσμένος όσο δείχνει και δεν μπορεί να σκοράρει;
Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα και τον τρόπο που παίζεται. Πέραν τούτου έχει συνηθίσει να παίζει με δύο επιθετικούς και εμείς παίζουμε με ένα και πρέπει να προσαρμοστεί. Όσο εξακολουθεί να δουλεύει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η παρουσία του δίνει χώρους και ελευθερία σε άλλους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Για πρώτη φορά πήγα στα αποδυτήρια σήμερα και έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα σαν σύνολο για την νίκη τους.
- Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε πρώτος. Αυτό δίνει άγχος στους ανταγωνιστές που βρίσκονται από κάτω;
Όλοι θα είναι στην τηλεόραση και θα δουν τον βαθμολογικό πίνακα. Στην κορυφή είμαστε εμείς. Γεγονός που θα φέρει πίεση στους ανταγωνιστές μας για να πετύχουν τα αποτελέσματα που θα τους κρατήσουν κοντά μας. Μια από τις δύο που παίζουν σήμερα και είναι ανταγωνιστές μας θα χάσουν βαθμούς. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Έχουμε ακόμα 26 παιχνίδια να παίξουμε και πολύς καιρός μέχρι τις 18 Απριλίου. Η εικόνα μας είναι καλή.
Οι τραυματισμοί τριών παικτών σήμερα είναι θέμα υπεφόρτωσης ή ατυχία;
Του Σπυρόπουλου είναι μυικό πρόβλημα, έπαιζε χωρίς προθέρμανση και είχε μπει κρύος στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του δείχνει σοβαρός. Ο Φίλιππος προέρχεται από τραυματισμό και μπήκε πρόσφατα. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Του Μαρίνου χτύπησε με παίκτη του Άρη και στην προσγείωση γύρισε το γόνατο του. Είναι νωρίς.
Συνολικά ήταν πρόβλημα, ο Βύντρα έπρεπε να πάει αριστερά, ο Μπιάρσμιρ δεξιά και ο Ζιλμπέρτο να παίξει πίσω για να υπάρχει ισορροπία. Η ομάδα αντέδρασε καλά και αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Είχαμε οκτώ ευκαιρίες για να σκοράρουμε δύο φορές, Ο αντίπαλος είχε τρεις και σκόραρε μία.
Ευχαριστημένος με τον Τζόρβα;
Είμαι χαρούμενος με όλη την ομάδα. Ήταν δύσκολη απόφαση να βγει εκτός ο Μάριο. Το κοινό αντέδρασε και ίσως να έμοιαζε ότι η απόφαση μας εξαρτήθηκε από αυτό. Δεν ισχύει αυτό. Η αλλαγή τερματοφύλακα ήταν ειλημμένη αν δεν πηγαίναμε καλά με την Γαλατά. Ο Μάριο είναι βασικό μέλος της ομάδας, με καλή συμπεριφορά. Ήταν ο πρώτος που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Τζόρβα και αυτό λέει πολλά,
Ο Καραγκούνης έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο και για αυτό είχα αποφασίσει ότι θα παίξει μόνο αν ήταν ανάγκη. Τον χρειαστήκαμε και έδειξε χαρακτήρα.
Ο ΠΑΟΚ νικά με 1-0. Θέλετε να μείνει έτσι;
Προτιμώ το 1-1!
Ζιλμπέρτο: «Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή»
Δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα, αλλά παρ' όλα αυτά και από την δική του πλευρά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συνέβαλε όσο μπορούσε για να... γυρίσει ο Παναθηναϊκός το ματς με τον Άρη και να πάρει το παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει η ομάδα και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στο «τριφύλλι».
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα που μας δυσκόλεψε. Τα καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, αφού παίξαμε πολύ καλά και δυνατά», τόνισε ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στην συνέχεια γενικά για την ομάδα: « Έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της χρονιάς και προσπαθούμε πλέον σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε ότι καλύτερο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να αποδίδω τα μέγιστα και να βοηθάω την ομάδα. Προσπαθούμε για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις που παίζουμε».
gazzetta.gr
Πατέρας: Πετύχαμε το στόχο μας. Αντωνιάδης: Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο…
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 απέναντι στον Άρη έμεινε ο Νίκος Πατέρας, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.
Ο πρόεδρος των «πρασίνων» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς τελικά πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να κάνουμε τέσσερις νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς.
Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς με την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά το ντέρμπι, εγώ αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε».
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης σχολίασε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πετύχαμε μια δύσκολη νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».
sportdog.gr
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Όπως με την Ξάνθη, έτσι και με τον Άρη, ο Κώστας Κατσουράνης ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος, που αναδείχτηκε και MVP του παιχνιδιού, δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Άρη αλλά και του κόσμου των "πρασίνων".
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Άρης βάζει την μπάλα κάτω και προσπαθεί να παίξει ωραία ποδόσφαιρο, κάτι που έκανε καλά κόντρα σε εμάς. Είναι έντονο το λατινοαμερικάνικο στοιχείο, έχει παίκτες που ξέρουν καλή μπάλα και έχουν καλή τεχνική.
Στόχος μας σε κάθε ματς είναι οι τρεις βαθμοί, αυτό προσπαθούμε πάντα και μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Είναι νωρίς ακόμα, η ομάδα πρέπει να δέσει και μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα για να γίνουν τα πράγματα πιο καλά.
Ο Κατσουράνης ρωτήθηκε και για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ: «Πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Για εμένα σαφώς και είναι ξεχωριστό παιχνίδι».
Όσο για το νέο γκολ που πέτυχε, ο μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Έτσι είναι το στυλ παιχνιδιού μου. Και παλιότερα έπαιζα έτσι. Θα προσπαθήσω να σκοράρω και άλλα γκολ. Είναι καλό που σκοράρω αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και αυτό μετράει».
Τέλος, ερωτηθείς για την καλή ποιότητα του παιχνιδιού και την παρουσία του κόσμου, ο αρχηγός της Εθνικής τόνισε: «Βοήθησε σε αυτό και ο αντίπαλος. Το έχω πει πολλές φορές πως έτσι πρέπει να είναι πάντα ο κόσμος. Χωρίς επεισόδια, όπως είναι σε όλη την Ευρώπη».
Μαρίνος: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Μας επιτρέπει να έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Κάναμε τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια».
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ....ΟΤΙ Ο 10ΓΑΤΕ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.......ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙ.....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΝΙΝΗ,,,,,Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans