Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Κυρ 25 Οκτ 2009, 22:51
20 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο 10ΓΑΤΕ....26 ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟ ΤΟΥ??????....ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΟΚ....Ο 10ΓΑΤΕ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ)....ΑΜΑΝ ΠΙΑ....
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Κυρ 25 Οκτ 2009, 22:53
Ποιος είδε τον Χενκ Τεν Κάτε και δεν τον φοβήθηκε; Ο Ολλανδός προπονητής άστραψε και βρόντηξε κατά συγκεκριμένης μερίδας του Τύπου, έβαλλε κατά εκείνων που χρησιμοποίησαν τον Ν'Ντόι για να τον κριτικάρουν και τόνισε ότι «δεν θα με διώξετε εσείς εμένα»! Μάλιστα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έφτασε στην αίθουσα Τύπου μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου για πρώτη φορά στο πλευρό του και αιτιολόγησε την παρουσία του βοηθού του λέγοντας πως « ξέρει άπταιστα Ολλανδικά και εγώ μιλάω καλά Αγγλικά αλλά όχι τέλεια»!
Αμέσως μετά ο Τεν Κάτε συνέχισε στην πρώτη του τοποθέτηση σχετικά με το παιχνίδι: «Δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο για να μας απειλήσει και πρέπει να σκέφτεσε ότι την Πέμπτη το βράδυ δώσαμε ένα ματς και η ομάδα δείχνει έχει ποιότητα και δύναμη. Δείξαμε πόσο σημαντικό θεωρούσαμε αυτό το ματς».
Μετά ακολούθησε μια ερώτηση και το... ντου του Ολλανδού.
-Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μια πίεση για την ομάδα, όχι για τα αποτελέσματα αλλά για τις εμφανίσεις...
«Εσείς μήπως το φτιάχνετε αυτό; Έχω φερθεί με σεβασμό σε όλους σας αλλά δεν παίρνω σεβασμό. Μερικοί είστε τελείως ασεβής προς εμένα. Την περασμένη σεζόν η ομάδα έπρεπε να νικάει. Και αυτή ήταν η αιτία της κριτικής. Γιατί παίζαμε καλά και όταν γύρισε αυτό βρήκαμε κάτι άλλο. Ότι είχαμε άσχημ κλίμα στα αποδυτήρια. Τώρα είμαστε πρωτοι πάμε καλά στην Ευρώπη και τώρα άρχισε η ιστορία ότι δεν παίζουμε καλά. Πειτε ένα ματς τα 8 που ήμασταν τυχεροί ή ότι δεν ήμασταν καλύτεροι. Ονομάστε το.
Βγαίνουν δημοσιεύματα. Ψάχνετε να βρειτε τον Ν'Ντόι. Τρεις εβδομάδες δούλεψε μαζί μας και του δημιουργήηκε η αίσθηση ότι δεν δουλεύω καλά. Οι περισσότεροι λέτε ότι έχετε πράσινη καρδιά αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Αυτός που έγραψε για τον Ν'Ντόι να πάρει τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο και να ακούσετε άλλες απόψεις. Είναι μια αρνητική ατμόσφαιρα. Κάντε ότι θέλετε. Είμαι νικητής και δεν παραδίνομαι ποτέ. Μόνο ο Πατέρας που με σέβεται και τον σέβομαι μπορεί να με διώξει και όχι εσείς. Γεια σας».
ΠΕΤΡΟΓΚΟΛ (ΣΤΕΛΙΟ) ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ...ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ...
greenfalcon Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 19 Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009 Ηλικία : 55 Τόπος : Αθήνα
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 01:36
Η κριτική στον ΤενΚάτε όταν γίνεται καλοπροαίρετα έχει μεγαλύτερη απήχηση. Οι κακοπροαίρετοι μόνο δηλητηριάζουν την ομάδα. Πιστεύω πως τα περίφημα rotation του ΤενΚάτε και οι αλλοπρόσαλλες για κάποιους επιλογές του, έχουν μια πολύ πιστευτή εξήγηση. Ο Ολλανδός βλέπει τα εργομετρικά των παικτών και θέλει να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο να έχουν μυικούς τραυματισμούς. Προτιμάει λοιπόν να βάλει τον Καντέ σε ματς σχετικά χαμηλότερης επικινδυνότητας παρά να ξεπατώσει το Σπυρόπουλο ειδικά αν θεωρεί πως μπορεί να τον χάσει με μυικό τραυματισμό. Άλλωστε ποιο άλλο καθαρόαιμο αριστερό μπακ έχει; Κατά τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιεί το Νίνη με μεγάλη προσοχή. Θυμόμαστε όλοι τι ζημιά έπαθε ο Νίνης από το κάψιμο του Μουνιόθ: Κοιλιακούς=πρόβλημα που προκύπτει από υπερβολική κούραση και κακή χρήση του παίκτη. Ο Νίνης δεν έχει τη σωματοδομή που θα του επέτρεπε να παίζει με δύναμη 90' χωρίς να ρισκάρει τραυματισμό. Μόλις έκανε μια λάθος πάσα στην πλάγια γραμμή ο ΤενΚάτε το πήρε το μήνυμα. Οι καλές φετινές εμφανίσεις του Νίνη (όσο παίζει) είναι και έργο ΤενΚάτε. Όλοι όσοι λένε λοιπόν πως ο ΤενΚάτε είναι αλλοπρόσαλλος ας σκεφτούν λίγο πως ο άνθρωπος σκέφτεται και τα επόμενα παιχνίδια κι όχι μόνο αυτό που έχει μπροστά του.
gstyl Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009 Τόπος : Αθήνα
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 03:57
Η ομάδα προχωράει κύριοι παρόλο που την κηνυγάνε θεοί και δαίμονες, και δεν αναφέρομαι σε εξωτερικούς εχθρούς. Δυστυχώς είναι αρκετοί οι εφιάλτες (οικογένεια, Δομάζος, Γκότζος, κ.λ.π.) που με πληρωμένα παπαγαλάκια π.χ. MEGA channel, με άστοχες δηλώσεις περί κακού πολιτικού μηχανικού και άριστων υλικών προσπαθούν να πλήξουν την ομάδα. Στην ερώτηση γιατί άραγε, η απάντηση είναι προφανής. Πιθανή επιτυχία του ΠΑΟ και του προπονητή θα είναι επιβεβαίωση της αποτυχίας του πρό της πολυμετοχικότητας σχήματος. Θα μου πείς αυτοί (π.χ. Φιλιππίδης) δεν διστάσανε να αποκαλέσουν κότες τους ίδιους τους τους παίκτες προσχορώντας στην λογική του πράκτορα και του κοτόπουλου στον Ολλανδό θα κολήσουν; Για τον “στρατηγό” τι να πώ : Μωραίνει ο Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι. Για τον Γκότζο τον Κνίτη ισχύει το παλιό ανέκδοτο που λέγαμε φοιτητές παλιά. “Παιδιά έχασα την γλάστρα με τον Κνίτη μου, όποιος την βρεί ας κρατήσειο τον Κνίτη και να μου επιστρέψει την γλάστρα” Και κάτι τελευταίο αν ήταν στο χέρι μου θα απαγόρευα στον “κύριο” Φιλιππίδη την είσοδο στο γήπεδο καθώς η παρουσία του παραπέμπει σε άλλες εποχές.
pontios78 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : kozanh
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 10:26
kai liga eipe o ten kate eprepe na tous kanei oti eixai kanei kai o malezanh tote sthn sunenteuksh tipou aloios den katalavenoun autoi pou kai kala 8eloun na legonte pana8hnaikoi kai giouxaroun thn omada pou einai proti h autoi pou grafoun gia ton pana8hnaiko kai upoti8ete 8eloun to kalo ths omadas, an me auton ton tropo voi8ane tote egw katevika apo ton arh.epanalamvanw liga eipe eprepe na pei perisotera.
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 11:04
Μεχρι χθες στηριζα ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Απο χθες βραδυ και μετα ειμαι και φανατικος οπαδος του. Κι αυτο γιατι σημερα οποιος μπορει και τα βαζει μ΄αυτη την λαιλαπα που τη λενε τριτη εξουσια σημαινει οτι εχει αντερα και κατι @#$#$#% να !!!!!!Τουλαχιστον 2κιλα το ενα.Αυτο που εκανε χτες το βραδυ για μενα ηταν επανασταση κοντρα στο κατεστημενο, και μονο ετσι πρεπει να αντιμετωπισθει.Βουρ λοιπον να βρω μια αφισσα του να την κρεμασω κατω απο εκεινες τωμ ΜΑΡΞ και ΛΕΝΙΝ και διπλα απο αυτην του ΤΣΕ. Περα απο πλακα μαγγες τον θαυμασα χθες το βραδυ, και αδιαφορα για το παιχνιδι και την αποδοση της ομαδας , πρεπει να πηραμε και μεις ολοι οι προπονητες της εξεδρας ενα μαθημα που κραξαμε την αλλαγη του ΝΙΝΗ.
Ψηφιζω ξανα δαγκωτο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ
Γιατι τους χρειαζεται τους ανδρες με αρ----α
gdttek Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Ημερομηνία εγγραφής : 30/07/2009 Ηλικία : 49 Τόπος : Παγκράτι - Αθήνα
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 11:51
Ο Τεν Κάτε είχε δίκιο που ξέσπασε χθες...Εγώ δεν είμαι φαν του και δεν με έχει πείσει γιατί επιμένω ότι δεν έχει περάσει αυτά που πρέπει στην ομάδα αν και είναι προπονητής της εδώ και 1.5 χρόνο (άρα πρέπει να πάω να γα...θω σύμφωνα με κάποιους από εσάς) , αλλά ήταν ανθρώπινη η αντίδρασή του και καλά έκανε...Να ρωτήσω κάτι όμως ...Οι ίδιοι λέτε ότι πρέπει να στηριχθεί κλπ. κλπ. , και ντροπή στη ντέρμπι που έβαλε τη συνέντευξη του Ν'Ντόι (πολύ καλός παίκτης όπως και ο Ίβανσιτς με το Μάτος που φαγώθηκαν επί Κάτε...)...Γιατί δεν στηρίξατε την ομάδα του Πεσέιρο , του Μαλεζάνι , του Μουνιόθ ; Γιατί πάνω από όλα βάζατε πρόσωπα και όχι την ομάδα , κάτι που ευτυχώς υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν το κάνει...Γιατί το μίσος προς τον Τζίγγερ σας έκανε τυφλούς και εχθρούς της ομάδας...Η κακή νοοτροπία που έχει ο κόσμος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά χθες...Αλλαγή του Νίνη και όλο το γήπεδο να γιουχάρει ενώ η ομάδα προσπαθούσε να κερδίσει , ντροπή...Όσο για τις εφημερίδες , να είστε το ίδιο ευαίσθητοι προς όλες τις σκατοφυλλάδες και όχι μόνο προς μια επειδή είναι ο εύκολος στόχος...Δεν θα πω Τεν Κάτε για πάντα στον Παναθηναϊκό , αν δεν πάρει το πρωτάθλημα φέτος θέλω να φύγει και το λέω ευθαρσώς...Αν το πάρει θέλω να παραμείνει , απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο... Τελείωνω λέγοντας πως μου άρεσε η ομάδα χθες , έπαιξε στρωτά γιατί ο Νινης έχει μάθει σωστά την μπάλα και αλλάζει τον τρόπο ανάπτυξης του Παναθηναϊκού , σε αντίθεση με τον Καραγκούνη...Παίζει δεν παίζει όμως , μου αρκεί να κερδίζει , έστω και με 1-0 που παλιά ενοχλούσε πολύ κόσμο που έβγαινε και έλεγε ότι πρωτάθλημα με νίκες 1-0 δεν θέλει....
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 12:51
ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ...Ο ΣΟΥΜ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...Ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.....Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ...(ΠΑΤΕΡΑ) ΤΟ ΙΔΙΟ...Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑ Η ΘΕΑΜΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ (ΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ...Ο ΜΟΥΝΙΟΘ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΚΟΚ
ΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....(ΕΓΩ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ....ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΙΣΩΣ)...ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ...(ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.....Α ΞΕΧΑΣΑ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ....ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ...)......Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ...ΔΕΝ ΕΒΡΕΧΕ ΣΑΣ ΕΦΤΗΝΕ.....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ...ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΥΣ2 ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.....(Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ...ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...)....
ΥΣ3 ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ 10ΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΘΑΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.Ο ΠΑΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ.ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ 4 ΓΚΟΛ (ΜΕ ΣΤΡΟΥΜ ΛΕΩ) ΝΑΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Χ (1-1)...ΜΕ ΓΑΛΑΤΑ........ΤΥΧΑΙΟ??????????????????
ΥΣ4 ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΕΣ.......ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΟΜΑΖΟΣ ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΒΕΛΙΤΣ ...ΚΟΚ ...ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ....(ΕΤΣΙ ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ?????....ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ)
ΥΣ5 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡ ΦΕΤΟ.....
geof1957 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 580 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2009 Ηλικία : 67 Τόπος : argostoli
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 18:00
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΩΣ Ο g3thanasis
Εδω και χρονια ο προπονητης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ βαλλεται επι δικαιων και αδικων .Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προπονητης . Ειναι δυνατον να μας φταινε ολοι???? Απο την αλλη στο λιμανι μεχρι και ο μερμηγκας πηρε πρωταθλημα και οι καφροι πινουν νερο στο ονομα του .Το οτι ομαδα μοντελο (ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ) την εκανε μπουρδελο ειναι δευτερευουσης σημασιας . Εμεις σκοτωνουμε τον δικο μας οποιν δικο μας θελοντας να φερουμε το βατραχο .
ΕΛΕΟΣ !!! τεσσερισ φορες μας εκλασε !!!!!θα του δωσουμε κιαλλη αξια ????
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Δευ 26 Οκτ 2009, 23:15
ennoeitai pws oxi...eimaste me ta kala mas....ok i omada dn paizei bala...alla diaolle thelw titlo...as mn pai3w bala enan xrono ama einai na parw titlo...vsk titlous....(tha pai3oume bala alla leme twra)....o pao ftiaxthke apo tn arxh...ousiastika einai kainourgia pali...oi automatismoi dn erxontai etsi...peite ta teleutaia xronia an exete dei goal sn kai auta t katsour me tn paok....i omada einai prwti...paei kl sti europa...gt na fugei...mn trelathoume....kai egw thelw to kalutero...alla ti na kanoume to oti paizeis bala dn simainei oti perneis kai titlous....eidate perisi...opote sinexise kate!!!!
«ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ Ή ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ!» ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΜΑΧΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ. «ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ».- Ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, έξυπνο και ευθύ, που δεν προσπαθεί να δημιουργήσει καλές σχέσεις με τον Τύπο ούτε και να κάνει «πολιτική» με τα λεγόμενά του, σκιαγράφησε τον Χενκ Τεν Κάτε ο Νίκος Μαχλάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον sportdog. Ο παλαίμαχος άσος συνεργάστηκε στην Φίτεσε με τον Ολλανδό προπονητή την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τη χρονιά που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη και κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι. Έτσι, γνωρίζει όσο λίγοι τον Ολλανδό τεχνικό.
Με αφορμή το χθεσινό του ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπουτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Ν. Μαχλάς σκιαγραφεί το προφίλ του 55χρονου προπονητή και τον ψυχογραφεί, λέγοντας πράγματα που δεν είναι ευρέως γνωστά.
Τονίζει ότι μόνο όσοι τον ζουν καθημερινά μπορούν να καταλάβουν τι άνθρωπος είναι, ενώ σχολιάζει ακόμα ότι έχει δεχτεί άδικη και προκατειλημμένη κριτική στην Ελλάδα, αφού δεν έχει διαλέξει «τον εύκολο δρόμο». Τελειώνοντας αναφέρει ότι «αυτός ο άνθρωπος στα δύσκολα ξέρει να επιβιώνει, αλλά στα εύκολα να τον φοβάσαι – εκεί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα».
«Ό,τι καλύτερο υπάρχει»
Νίκο, θέλουμε να μιλήσουμε με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα του Τεν Κάτε κατά του Τύπου. Ποιο είναι το σχόλιό σου για τον χαρακτήρα του;
«Είναι φανταστικός, ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι ευχάριστος άνθρωπος, περνάς πολύ καλά μαζί του, αλλά δε νομίζω ότι εγώ είμαι ο πλέον κατάλληλος να σου μιλήσει για αυτόν. Τον συμπαθώ βλέπεις και δεν πιστεύω ότι μπορώ να είμαι σωστός κριτής! Σαν τεχνικός, τώρα, πιστεύω ότι μαζί του έμαθα τι θα πει ο όρος. Πιστεύει σε αυτά που λέει και αν του αρέσεις ποδοσφαιρικά, θα σου δώσει ευκαιρίες να καθιερωθείς. Αυτόν τον άνθρωπο ή τον λατρεύεις ή τον μισείς δεν υπάρχει ενδιάμεσο στάδιο. Πιστεύω ότι τα ίδια θα πούνε και οι παίκτες του».
«Αν δεν πιστέψει σε έναν παίκτη, δεν έχει μέλλον»
Έχει σημασία αν θα μιλήσει για αυτόν κάποιος βασικός ή κάποιος που απλά συμπληρώνει το ρόστερ;
«Απόλυτη! Οι βασικοί του θα τον λατρεύουν σίγουρα, ενώ όσοι δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα θα τον μισούν. Είναι ντόμπρος άνθρωπος, ικανός προπονητής και περιμένει από τους παίκτες του πολλά. Αν δεν πιστέψει σε έναν παίκτη, αυτός δεν έχει μέλλον όσο ο ίδιος ο Τεν Κάτε βρίσκεται στην ομάδα. Είναι πολύ έξυπνος και δημιουργικός».
«Άδικη και προκατειλημμένη κριτική»
Πιστεύεις ότι γίνεται σωστή κριτική για τα λάθη του ή μήπως ορισμένες φορές υπάρχει έντονη αρνητική στάση από τον Τύπο;
«Πιστεύω ότι η κριτική που του γίνεται είναι άδικη και προκατειλημμένη. Έχει κάνει κάποια λάθη στην ομάδα, αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί, από όσα είδα στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μου άρεσε».
«Δεν ήταν άνθρωπος του ροτέισον»
Βρίσκει, δηλαδή, σιγά-σιγά τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός;
«Αν βρει το εύκολο γκολ ο Παναθηναϊκός, θα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον. Μαθαίνει από τα λάθη του ο Τεν Κάτε και προσωπικά βλέπω ότι γίνεται κάτι καλό στην ομάδα. Ο Ολλανδός δεν ήταν άνθρωπος του ροτέισον, κάτι για το οποίο “κατηγορήθηκε” πέρσι. Προσπαθούσε απλά να βρει χημεία στην ομάδα. Ορισμένες φορές περιμένεις πολλά από κάποιους παίκτες που έχουν υψηλά στάνταρτ απόδοσης και δεν παίρνεις όσα χρειάζεται. Συγκεντρωτικά, πάντως, θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκει τον δρόμο του. Τώρα αρχίζει να βαδίζει με σωστά βήματα, αφού και αγωνιστικά είναι καλός και αποτελέσματα παίρνει».
«Είναι ευθύς»
Για να ξαναγυρίσουμε στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Τύπο, για ποιον λόγο πιστεύεις του ασκείται έντονη κριτική;
«Οι Ολλανδοί είναι ευθείς, λένε δηλαδή τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Τεν Κάτε, είναι παραπάνω από το κανονικό, δεν κάνει πολιτική την ώρα που μιλάει. Δεν τον ενδιαφέρει να αποκτήσει συμπάθειες στον Τύπο, λέει τα πράγματα όπως είναι. Ακολουθεί τον δύσκολο δρόμο και αυτό στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο και, ορισμένες φορές, δεν εκτιμιέται όσο χρειάζεται. Εντάξει, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν και πολλά που πρέπει να διαχειριστείς -κόσμος, Τύπος, κτλ.-, αφού υπάρχει η ανάγκη του πρωταθλητισμού. Είναι θετικό, όμως, που με τόση πίεση βγάζει κάτι θετικό στην ομάδα».
«Έπαιξε μεγάλο ρόλο»
Εσένα σε βοήθησε ο Τεν Κάτε στην καριέρα σου; Υπό τις οδηγίες του είχες αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη.
«Έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτά που κατάφερα. Όπως είπα σου είπα και νωρίτερα, με αυτόν έμαθα τι θα πει προπονητής. Πιστεύει σε όσα λέει και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του».
Έχετε επικοινωνία;
«Δεν έχουμε καθημερινή επικοινωνία, αλλά μιλάμε. Τον λατρεύω, αλλά πιστεύω ότι κι εκείνος με αγαπάει. Τον θυμάμαι έντονα, όπως νομίζω ότι θα κάνουν και οι βασικοί του παίκτες στο μέλον. Όποιος τον ζει καθημερινά μπορεί να έχει άποψη, διαφορετικά βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Απλά από μια συνέντευξη Τύπου, για παράδειγμα».
«Στα δύσκολα επιβιώνει»
Τέλος, θα ήθελα να μου πεις αν πιστεύεις ότι έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του η θητεία του σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι. Αν η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, δηλαδή, είναι υπεροπτική;
«Όχι, καμία σχέση. Είμαι σίγουρος για αυτό που σου λέω. Οι Ολλανδοί δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι, από τη στιγμή που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, το έκανε συνειδητά γιατί ήθελε να έρθει. Εξάλλου, μου έχει εκμυστηρευτεί ότι του αρέσει το “τριφύλλι” αλλά και η πίεση που έχει αυτή η ομάδα. Απλά δεν ήξερε κάποια πράγματα στην Ελλάδα. Να σου πω και κάτι τελευταίο: αυτός ο άνθρωπος στα δύσκολα ξέρει να επιβιώνει, στα εύκολα να τον φοβάσαι – εκεί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα».
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 01:29
20 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο 10ΓΑΤΕ....30 ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟ ΤΟΥ??????....ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΟΚ.....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..........
YIANNIS090807 Αρχιλεουρας
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 10:45
''Εξάλλου, μου έχει εκμυστηρευτεί ότι του αρέσει το “τριφύλλι” αλλά και η πίεση που έχει αυτή η ομάδα.''
Και εμείς σε γουστάρουμε Χενκ. Τιμούμε κι αγαπάμε όποιον φορά την πράσινη φανέλα, την πράσινη φόρμα, την πράσινη καρφίτσα στο πέτο, το πράσινο κασκόλ, αρκεί όλα τα παραπάνω να τα τιμούν και να τα αγαπούν κι αυτοί. Και επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, σεβόμαστε κι αγαπούμε και αυτούς που υπήρξαν στην ομάδα μας και εξακολουθούν να την τιμούν και να την σέβονται.....(ακούτε κύριοι Δομάζοι και λοιποί ???)
ΥΓ1: Έχει ακούσει κανείς, τι λέει για την ομάδα ο Ιβανσιτς, παρόλο που έφυγε άδοξα απ' αυτήν?? ΥΓ2: Εσείς τα έχετε ακούσει κύριε Δομάζο?? ΥΓ3: Η συνέντευξη του Μαχλά, ''έπαιξε'' σε καμιά εφημερίδα??
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 11:59
Εδώ να μείνεις, να με κρατήσεις αγκαλιά να μ' ανακρίνεις της νίκης τα συγχαρητήρια τι μου τα δίνεις δε φεύγω απόψε κι απ' την ομάδα δε θα βγω κι αν έχεις τίποτα μαζί μου να συγκρίνεις εδώ να μείνεις, να το μάθουμε κι οι δυο
Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις των επιτυχιών τα συγχαρητήρια φιλιά μη μου τα δίνεις
Εδώ και τώρα, γιατί ειν' ο δρόμος μας παλιός και κατηφόρα της νίκης τα συγχαρητήρια δεν είναι δώρα δε φεύγω απόψε κι απ' τη ζωή σου δε θα βγω κι αν ειν' η σχέση μας μισή τα λόγια φόρα εδώ και τώρα, στης Παναθηναϊκής αγάπης το θυμό
Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις των επιτυχιών τα συγχαρητήρια φιλιά μη μου τα δίνεις
Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις του ντάμπλ τα συγχαρητήρια φιλιά να μου τα δίνεις
geof1957 Αρχιλεουρας
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 12:02
g3thanasis
Μια χαρα μας τσιγκλας και δεν σταματαμε να γραφουμε.
Τελικα αυτος ο ανθρωπος θ' αφησει εποχη στην ΠΑΝΑΘΑ οτι κι'αν γινει .ειτε μεινη ειτε φυγει ειτε παρει πρωταθλημα ειτε το χασει. Δεν χρειαζομαι προσωπικα καμμια αλλη αποψη , ειτε του ΜΑΧΛΑ ειτε του ΤΕΡΥ, ΡΟΝΥ ,ΜΕΣΙ για να σχηματισω αποψη για αυτον .Με φτανουν οσα ειδα.
Μεχρι την κυριακη το βραδυ τον υπερασπιζομουν μονο και μονο γιατι ηταν προπονητης της ομαδας . Μαλιστα και εγω γιουχαρα στην αλλαγη ΝΙΝΗ .Αποτο βραδυ ομως τησ κυριακης ειμαι οπαδος φανατικος του ισως πρωτα αυτουνου και μετα της ομαδας, (ξερετε της ομαδας που προπονει ο θεος ) ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ !!!!! (το εξηγω προτου παραξηγηθω)
Ενα μονο θα πω ΚΟΟΥΤΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑς ΧΑΡΙΣΕΣ
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙς ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ.!!!!
ΑΧ!!! ΡΕ ΧΕΝΚ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ
Αριθμός μηνυμάτων : 555 Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009 Ηλικία : 53 Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 12:34
Σταύρο, άντε να αντέξω τις αναλύσεις σου που με κάνουν να νιώθω ηλίθιος, αλλά μετά κι από αυτό (το τραγουδάκι), ένα έχω μόνο να πω για πάρτη σου:
RESPECT
ΥΓ Φίλε δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά αν ήσουν δημοσιογράφος, ακόμα και γαύρος, θα ήσουν γαμάτος!!!
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 12:40
''ΥΓ3: Η συνέντευξη του Μαχλά, ''έπαιξε'' σε καμιά εφημερίδα??''
Το παραπάνω το είχα σε προηγούμενό μου σχόλιο. Από το να το κάνω edit και να το σβήσω, προτιμώ να ζητήσω συγνώμη και να πω ότι την συνέντευξη την είχε και μάλιστα πρωτοσέλιδη, ο ''Φίλαθλος''.
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Τρι 27 Οκτ 2009, 14:06
geof1957 έγραψε:
g3thanasis
Μια χαρα μας τσιγκλας και δεν σταματαμε να γραφουμε.
Τελικα αυτος ο ανθρωπος θ' αφησει εποχη στην ΠΑΝΑΘΑ οτι κι'αν γινει .ειτε μεινη ειτε φυγει ειτε παρει πρωταθλημα ειτε το χασει. Δεν χρειαζομαι προσωπικα καμμια αλλη αποψη , ειτε του ΜΑΧΛΑ ειτε του ΤΕΡΥ, ΡΟΝΥ ,ΜΕΣΙ για να σχηματισω αποψη για αυτον .Με φτανουν οσα ειδα.
Μεχρι την κυριακη το βραδυ τον υπερασπιζομουν μονο και μονο γιατι ηταν προπονητης της ομαδας . Μαλιστα και εγω γιουχαρα στην αλλαγη ΝΙΝΗ .Αποτο βραδυ ομως τησ κυριακης ειμαι οπαδος φανατικος του ισως πρωτα αυτουνου και μετα της ομαδας, (ξερετε της ομαδας που προπονει ο θεος ) ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ !!!!! (το εξηγω προτου παραξηγηθω)
Ενα μονο θα πω ΚΟΟΥΤΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑς ΧΑΡΙΣΕΣ
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙς ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ.!!!!
ΑΧ!!! ΡΕ ΧΕΝΚ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Παρ 30 Οκτ 2009, 08:17
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ....ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ....ΣΗΜΕΡΑ 30-10-09 ΤΑ ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΠΑΑΠΑΠΑΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ 10ΓΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ........ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ......ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΓΟ(ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ)....ΠΡΟΣΟΧΗ 10ΓΑΤΕ
Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε χθες στους παίκτες του και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί με τους δημοσιογράφους.«Η ομάδα είναι πρώτη και θα θέλουν συνεντεύξεις από εσάς. Μην πείτε κάτι που μπορούν αυτοί να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Προσέξτε τους πολύ. Ακούγονται και γράφονται συνέχεια πάρα πολλά» είπε 55χρονος τεχνικός. Και τώρα Πανιώνιος.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με μερίδα δημοσιογράφων και εξήγησε στους παίκτες του πως «εγώ έχω ένα μέτωπο, μια κόντρα με τους δημοσιογράφους. Θέλω να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε μια ομάδα. Προσέχετε σε ποιους μιλάτε και τι λέτε». Ο Τεν Κάτε κατόπιν μίλησε για το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Οπως συνηθίζει, έδωσε συγχαρητήρια στον Ρουκάβινα, τον Νίνη, ενώ όπως είπε του άρεσε και ο Βύντρα, αν και δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές. «Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Είδατε σοβαρά το παιχνίδι και πήρατε μια σημαντική πρόκριση. Μετά τα γρήγορα γκολ καταλαβαίνω ότι χάσατε την αυτοσυγκέντρωσή σας, διότι ο αντίπαλος ήταν πιο αδύναμος. Μου άρεσαν επίσης πολύ ο Ρουκάβινα και ο Νίνης. Ο "Ρούκα" ήταν αποτελεσματικός και ο Νίνης δραστήριος. Πέτυχαν τρία ωραία γκολ. Καλά πήγε και ο Λουκάς. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και τον Πανιώνιο, να πετύχουμε μία ακόμα νίκη».
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΒΓΕΝΟ....ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την g3thanasis στις Παρ 30 Οκτ 2009, 11:08, 1 φορά
Το να ζει κανείς σε αυτή τη χώρα μοιάζει με ακροβασία ανάμεσα στην κόλαση και τον παράδεισο, την γη της επαγγελίας και τον βόθρο, την περηφάνια και την ξεφτίλα και είναι τόση λεπτή αυτή η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο αυτές πλευρές που είναι πολύ εύκολο να τις μπερδέψεις, μια καθημερινότητα υπό καθεστώς συνεχούς vertigo, στο άρθρο που διαβάζετε θα μιλήσουμε για τον βόθρο με τους ξεφτίλες που πρέπει να διαβούμε αλώβητη για να ανακτήσουμε την χαμένη μας υπερηφάνεια και να φτάσουμε ξανά μετά από χρόνια στην γη της επαγγελίας.
Αρκετά περίεργη η εισαγωγή αλλά ας περάσουμε στο προκείμενο, τις τελευταίες εβδομάδες ζούμε την κορύφωση ένος λυσσαλέου πόλεμου των εγχώριων αθλητικών δημοσιογράφων ενάντια στον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος Χενκ Τεν Κάτε, το μέτωπο είναι ενιαίο και αραγές, από των πρωκταθλητή μέχρι την πράσινη, το αποτέλεσμα ήταν το ξέσπασμα του Ολλανδού μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον παοκ και την γιούχα του κόσμου για την αλλαγή του Νίνη, το κείμενο που διαβάζετε είχε ετοιμαστεί πριν από το συγκεκριμένο γεγονός και δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο από αυτό στο ύφος που θα γραφόταν απλώς έχει πολύ μεγάλη αξία σημειολογικά και θα αναλυθεί στην συνέχεια.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά, άς τα αναλύσουμε, ας κάνουμε ένα λογαριασμό για να καταλήξουμε σε μία σούμα, και ξεκινάμε με τον τομέα που ονομάζεται αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα., αν ανατρέξουμε στο τι είναι ο δημοσιογράφος γενικός θα βρούμε τα παρακάτω: Δημοσιογράφος ονομάζεται το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη διάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν,τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α. Οι δημοσιογράφοι συλλέγουν πληροφορίες, είτε προφορικά είτε γραπτά, και τις δημοσιεύουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπάρχει η άποψη οτι ο δημοσιογράφος θα πρέπει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα. Κάτι τέτοιο όμως είναι λάθος και εξ’ ορισμού αδύνατον. Εφόσον μπαίνουν στη μέση ζητήματα όπως η επιλογή μιας είδησης ανάμεσα σε τόσες άλλες, ο χρόνος και ο τόπος στον οποίο αυτή θα αναπαραχθεί, το προσωπικό ύφος και ο σχολιασμός του δημοσιογράφου, καταρρίπτεται αμέσως η αντικειμενικότητα, και φανερώνεται η χροιά του υποκειμενικού που υπάρχει σε κάθε δημοσιογραφική δραστηριότητα..
Ηρθε η ώρα να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο, μια κατάδυση στον βούρκο που ονομάζεται ελληνική α(θ)λητική δημοσιο(καφρία)γραφία, έχετε αναρωτηθεί ποτέ από ποιους αποτελείται ; 25 με 30 άτομα είναι όλοι κι όλοι οι τύποι που κάνουν κουμάντο, εκδότες, διευθυντές, αρχισυντάκτες και δημοσιογράφοι που έχουν μόνιμες και σημαίνουσες θέσεις σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια, αυτοί είναι που χαράζουν γραμμές και διαμορφώνουν καταστάσεις, οι υπόλοιπη κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία είναι η θεληματάρηδες των ανωτέρω με την κρυφή ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γίνουν βεζύριδες στην θέση του βεζύρη οπότε κάθε ελπίδα για ανεξάρτητη και προσωπική άποψη πάει περίπατο αγκαζέ με τις φιλοδοξίες. Πάμε να δούμε λοιπόν από πιο κοντά τους φεουδάρχες του εγχώριου αθλητικού τύπου, αυτούς που θεωρούν εαυτούς πεφωτισμένους και έχουν και την ιδία απαιτήσει και από εμάς τους κοινούς θνητούς. Θα περίμενε κανείς άτομα με προσωπικότητα, που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και έχουν φάει το ρεπορτάζ με το κουτάλι περνώντας με τις ώρες χρόνο από την ζωή τους σε γήπεδα και στάδια, όποιος πιστεύει όλα τα ανωτέρω πλανιέται πλάνη οικτρά, ώρα λοιπόν να ανοίξουμε το καπάκι του βόθρου (προσοχή ακολουθεί δυσωδία αφόρητη), το τι βρίσκει κανείς μέσα σε αυτό το συνάφι είναι απίστευτο, ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο (και δεν μιλάμε για της βοϊδοσχολές που έχουν ιδρύσει οι ίδιοι για κονομάνε και αναπαράγουν το θλιβερό τους είδος), ελάχιστοι είναι αυτοί που παρακολουθούν αγώνες από τα δημοσιογραφικά θεωρία, ελάχιστοι είναι αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ, η συντριπτική τους πλειοψηφεία αποτελείται από ανθρώπους που δεν αγάπανε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας απλά εξυπηρετούν συμφέροντα πρώτα από όλα δικά τους και ύστερα αυτών που τους χρηματοδοτούν, αρθρογραφούν από τα γραφεία τους παράγοντας αρθρα που στηρίζονται πάνω στους ρουφιάνους της κάθε ομάδας και εξυπηρετούν την προπαγάνδα που πρέπει να προωθήσουν, πόσο περήφανος θα ήταν ο Γκέμπελς αν μπορούσε να δει το τι ανταπόκριση έχει βρει η επιστήμη του στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην χώρα που ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως γουστάρει, να δει κανείς κάτι λιβελογράφους που έχουν αναγορευθεί σε δάσκαλοι της δημοσιογραφίας να γελά και το παρδαλό κατσίκι σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις ότι έχει καπνίσει ένα σακί χόρτο Μαρόκου. Ένα απλό τέστ θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, παρακολουθήστε για μία εβδομάδα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όπου φυσάει ο άνεμος πάω και άμα γουστάρει ο εντολοδόχος διαμορφώνω και την φορά του ανέμου, για ποια δημοσιογραφία μιλάμε κύριοι; δεν υπάρχει αντικειμενικότητα ούτε καν χρειά υποκειμενικότητας γιατί πολύ απλά αυτό που παράγουν οι παραπάνω δεν είναι δημοσιογραφικό έργο, το μόνο που παράγουν είναι ισολογισμοί, με αυτά που γράφω το λογιστικό κέρδος που θα έχω είναι τόσο οπότε στα παπάρια μου και η συλλογή και η διάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα. Μην πεταχτεί κανείς εξυπνάκιας και μου πει πως μιλάω χωρίς αποδείξεις γιατί θα γράψω κανενα τόμο για ολόκληρα συγκροτήματα που χρηματοδοτούνται από το κράτος το παρακράτος και κανα 2 μεγιστάνες ενώ συγχρόνως φοροδιαφεύγουν ασύστολα και συγχρόνως υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις από τα επίσημα δικαστήρια του κράτους (ότι έχει απομείνει από αυτό), μιλάμε πλέον για εταιρίες που ελέγχουν τα μ.μ.ε. που λειτουργούν με αρχές συμμορίας και που έχουν καταπατήσει κάθε ίχνος δεοντολογίας, κάπου διακρίνω το εξυπνάκια που θα πει, ρε ξερόλα υπερβάλεις και τσουβαλιάζεις, λοιπόν μεγάλε μια στιγμή να κλίσω το καπάκι του βόθρου γιατί τόση δυσωδία δεν αντέχεται και επανέρχομαι, συνεχίζω για να κλείσω το θέμα α.ρ.δ. ανακεφαλαιώνοντας και επειδή τα σεντόνια κουράζουν οι παραπάνω χαρακτηρισμοί για την καταστάση των μμε και ειδικότερα των αθλητικών στην χώρα μας όχι μονό δεν υπερβολικοί αλλά ακριβώς το αντίθετο η κατάσταση είναι πολύ πιο τραγική από την δική μου περιγραφή.
Χενκ Τεν Κάτε, ήρθε από την Τσέλσι που ήταν βοηθός του Γκράντ ( τώρα ποιος ήταν ακριβώς βοηθός ας ρωτήσουμε τον Τέρι αυτός θα ξέρει καλύτερα ) την ομάδα που έχασε το champions league στα πέναλτι, ήταν βοηθός του Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα που κατέκτησε το champions league και το πρωτάθλημα Ισπανίας, ήταν πρώτος προπονητής στον Αγιαξ που έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία και για 1 γκολ διαφορά, ένας Αγιαξ με ένα από τα πιο χαμηλά ρόστερ δυναμικότητας όλων τον εποχών που για αστέρι της είχε τον γερασμένο Ντάβιντς που ακόμα και αυτός τον μισό σαιζόν την έβγαλε τραυματίας, με τον Αγιαξ κατέκτησε ένα κύπελλο και 2 σούπερ καπ, παίχτες σαν τον Ροναλντίνιο, Τέρι, Ντάβιντς , Μέσι , Σνάιντερ στάζουν μέλι για τον Ολλανδό όταν τους ρωτάς για την προπονιτική του αξία, ακόμα και ο Μαχλάς που τον είχε προπονητή στην Φίτεσε και μαζί του βρήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία και ευρώπη έχει παραδεχτεί ότι με Τεν Κάτε έμαθε πάρα πολλά πράγματα κυριώς σε θέματα τακτικής. Ο Τεν Κάτε ήρθε στη ομάδα σε μία μεταβατική περίοδο όπως όλοι ξέρουμε, ανέλαβε μια ομάδα που μάζευε τα κομμάτια της, μια ομάδα που το υλικό της δεν ήταν δική του επιλογή, μια ομάδα που η λέξη επιθετικό ποδόσφαιρο της ήταν άγνωστη ( λίγους μήνες πριν ο Παναθηναϊκός του Πεσέιρο διεκδικούσε το πρωτάθλημα στα πηγάδια με σέντερ φόρ τον Σαριέγκι), και κατάφερε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σαιζόν να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο (καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος ) τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του στο champions league κερδίζοντας την Ιντερ στο Μιλάνο αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο γιατί έμεινε απροστάτευτος από τους εχθρούς εντός τον τειχών, δεν έψαξε για δικαιολογίες πήρε την ευθύνη επάνω του και ξεκίνησε την τρέχουσα περίοδο με μια δική του ομάδα που χτίστηκε κάτω από τεράστιες αμφισβητήσεις για το πόσο θα μπορεί να είναι αποτελεσματική, το σημαντικότερο όλων και αυτό που ενόχλησε ήταν ότι έδιωξε από την ομάδα την σαβούρα ( Γκούμα, Τζιώλη, Μάντζιο, Κλέιτον, κλπ) η οποία σαβούρα αποτελούσε για τους αξιολάτρευτους δημοσιογράφους μοναδική πηγή έμπνευσης, επίσης ο Τεν Κάτε τα έχωσε στον Γιώργο Βαρδινογιάννη ( δήλωση περί ανεμόμυλων), δεν άφηνε κανένα περιθώριο για να παίξουν μπάλα οι ρουφιάνοι αφού είχε δήλωση ευθύς εξαρχής ότι θα απαντά πάντα και θα αναλύει οποιαδήποτε ερώτηση αφορά τεχνικά ζητήματα (τι τους βάζεις και εσύ δύσκολα) , έχουμε και λέμε λοιπόν προπονητής που δεν πάιρνει χαρτάκι, που κατέχει το τόπι και πως παίζεται το ρημάδι και τέλος έχει στην απέξω τα δικά μας τα παιδιά, την χάλασε την μανέστρα ο κόουτς στους πεφωτισμένους σίγα μην τον άφηναν στο έτσι, μαλάκας είσαι να βρει επιτέλους ο Παναθηναϊκός προπονητή και να σπάσει ένα κατεστημένο που μας ταΐζει τα τελευταία 13 χρόνια, στην γωνία τον περίμεναν, η ευκαιρία τους δόθηκε με τις πρώτες στραβές στην Ευρώπη, και αρχίσανε οι χοροί των επιθέτων τι αδιόρθωτος, τι υπερφίαλος , τι αιθεροβάμων , τι άσχετος , τι μεθύστακας , τι τεντοπανάς , τι παϊτέρης , επίθετα από ανθρώπους που θέλουν να αποκαλούν τον εαυτό τους δημοσιογράφους, και τι τους απάντησε ο αθεόφοβος αντί να υποκλιθεί στην αντικειμενική τους κρίση, είμαι νικητής, είμαι νικητής τους είπε και κάνει το 7Χ7 στο πρωτάθλημα, οπότε αλλάζει το καλαματιανό από τους άρδ που το γυρίζουνε στο βαρύ ζεϊμπέκικο, η ομάδα δεν προσφέρει θέαμα. Όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο το γαμάς κύριε πρόεδρε ή δε το γαμάς; Aυτοί που όλη την προηγούμενη σαιζόν γκαρίζανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για απώλεια τίτλου και πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα το θέαμα και να κοιτάξει την ουσία να παίρνει τους βαθμούς που δίνουν το πρωτάθλημα φέτος μας λένε το ακριβώς το αντίθετο ή το πάνε λίγο πιο πέρα για τους περάσουμε και για έξυπνους θέλουν λεέι και τα δύο, την απάντηση την έδωσε ο Καραγκούνης αν και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν την περίμενα να την ακούσω από το στόμα του Γιώργαρου τι μας περάσατε για την Μπαρτσελόνα, άντε ρε τραβάτε για καμιά κωλονοσκόπηση μπας και έρθετε στα ίσα . Στο θέμα του Νίνη ο ίδιος ο παίχτης απάντησε στους προπονητές της κερκίδας ότι πριν από τον αγώνα ήξερε ότι δεν θα έπαιζε όλο το 90λεπτο λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, αλλά εγώ θα το πάω ακόμα πιο κάτω το όλο θέμα. Δύο χρόνια πιο πριν με εντολή της διοίκησης ο Πεσέιρο έστειλε τον πιο ταλαντούχο Ελληνα ποδοσφαιριστή να γυαλίζει τον πάγκο και να υπόκειται σε καψώνια μπαίνοντας σε αλλαγές καθυστερήσεων στο 90φεύγα , πλήρωνε την σύλληψη από τον φακό της τηλεόρασης να λέει στον Μήτρογλου ότι στην 13 κάθονται οι πιο εκδηλωτικοί οπαδοί της ομάδας αλλά οι μαλάκες τις διοίκησης δεν τους επιτρέπουν την είσοδο σε αυτή. Την επόμενη χρονιά με τον Τεν Κάτε το κακό μεγαλώνει καθώς στο ενδιάμεσο ο Σωτήρης έχει καει από της απανωτές προετοιμασίες με εθνική ανδρών και ελπίδων , ο Ολλανδός τον πιστεύει του δίνει ευκαιρίες αλλά μικρός δεν μπορεί να ανταποκριθεί, με αυτή την εικόνα και θέλοντας να το ξυπνήσει σε μία προπόνηση τον κατσαδιάζει για τα καλά (ως γνωστό δεν χαρίζει κάστανα σε κανένα παίχτη), την άλλη μέρα όλο το σκηνικό μεταφέρετε αυτούσιο στις εφημερίδες , ο Τεν Κάτε ξεσπά και δηλώνει πέστε σε αυτό τον μπάσταρδο (τον ρουφιάνο των ρουφιάνων) ότι εγώ τον Νίνη θα τον κάνω πολύ μεγάλο παίχτη. Μερικούς μήνες αργότερα ο πιτσιρικάς βγάζει μάτια, είναι ότι πιο εξελίξιμο και ελπιδοφόρο έχει ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι ο ιδανικός επόμενος ηγέτης της ομάδας και έχει αναγκάσει όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλάμπ τις Ευρώπης να ασχολούνται μαζί του, έτσι είναι κύριοι έσεις με τα λόγια σας και αυτός με τις πράξεις του.
Αυτό το άρθρο το γράφω για εσένα αδερφέ μου, για έσένα που όταν σε ρωτάνε τι ομάδα είσαι απαντάς περήφανα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όχι βάζελος, σε εσένα που κατανοείς το πόσο σημαντικό είναι να σταματήσει η αιμορραγία τίτλων, η αιμορραγία οπαδών, η αιμορραγία του ειδικού βάρους της ιστορία του συλλόγου, δεν σου ζητάω να ασπαστείς την δική μου άποψη ότι ο Χενκ Τενκ Κάτε είναι μεγάλος προπονητής, σκέψου όμως ότι αυτός ο άνθρωπός , και γνωρίζει που έχει έρθει, και τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος , και σεβασμό δείχνει στην ιστορία και στο κόσμο της ομάδας, και δεν κοιτά να κάνει δημόσιες σχέσεις αλλά κοιτά την δουλεία του και μόνο αυτή, και δίκαιος είναι με τους παίχτες ( αποκορύφωμα η δηλώσεις Κλέιτον), και πολύ καλύτερος είναι από τον Σουμ που πέτυχε και από τους Σάντος , Μαλεζάνι , Σκάζνι , Μπάκε , Πεσέϊρο που στηρίχθηκαν έως κάποιο σημείο, μην κάνουμε τον ίδιο λάθος ξανά (όσοι το έκαναν) να καταπίνουμε αμάσητο τον ίδιο πόλεμο που έκαναν σε Οσίμ και Μαρκαριάν και όταν αυτοί έφυγαν καταλάβαμε την αξία τους (όσοι δεν την είχαν καταλάβει νωρίτερα). Κάπου όλα αυτά τα χρόνια με το προηγούμενο καθεστώς χάσαμε τον ρόλο μας, και ως ένα μεγάλο βαθμό δικαίως, γίναμε περισσότερο κριτική από όσο έπρεπε και ξεχάσαμε ότι η θέση μας είναι στην κερκίδα να τραγουδάμε για την αρρώστια μας, να σπρώχνουμε την ομάδα μας προς τα εμπρός και όχι να αποτελούμε τροχοπέδη, προσοχή δεν λέμε να γίνουμε ούτε πρόβατα ούτε τυφλοί χειροκροτητές, αλλά αλήθεια υπάρχει κάποιος που έχει ολοκληρωτικά πειστεί ότι ο προπονητής αυτός είναι ανίκανος να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή, αυτό είναι που φοβούνται οι αρδ και προσπαθούν να δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας στον σύλλογο είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθούμε; Ο δρόμος είναι ανηφορικός και μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλος ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και η σαβούρα στον πάτο της θάλασσας, όλοι οι υπόλοιποι μαζί μια γροθιά τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Για τους άρδ τι πω, για όλα αυτά τα χυδαία που έχουν γράψει για ένα άνθρωπο που έχει πραγματικό επίπεδο και δεν είναι σαν την μούρη τους, θα τελειώσω θέλοντας να τονίσω πιο είναι το ποιόν τους παραθέτοντας ένας γεγονός που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση , 13/04/2008 στην Ελληνική επικράτεια δεν είχαμε ούτε θεομηνίες, ούτε βομβιστικές επιθέσεις, ούτε εθεάθησαν εξωγίηνοι, ούτε η κυβέρνηση έπεσε, στην Αθήνα την πρωτεύουσα της χώρας και μάλιστα σε μία από της μεγαλύτερες και κεντρικότερες λεωφόρους της , την Αλεξάνδρας 35.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώνονται και πραγματώνουν την μεγαλύτερη διαδήλωση για αθλητικό σκοπό που έγινε ποτέ, θα περίμενε κάποιος το γεγονός αυτό να είναι στα πρώτα θέματα των κεντρικών δελτιών, αμ΄ δε στην συντριπτική τους πλειοψηφιά τα τηλεοπτικά κανάλια δεν κάνουν ούτε απλή αναφορά , όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι μικρές κ@ρgλ3ς δημιουργούν φαιδρές πορτοκαλέες για να έχουν λόγω ύπαρξης.
Θέμα: Απ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ???? Παρ 30 Οκτ 2009, 23:58
20 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο 10ΓΑΤΕ....32 ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ........ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟ ΤΟΥ??????....ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΟΚ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΕΟΡΔΑΙΚΟ....ΑΕΚ ΟΣΦΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ....ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ......
Ειρωνικός εμφανίστηκε στη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες ο Χενκ Τεν Κάτε αναφορικά με τις διαρροές προς τον Τύπο.
Μόλις προχθές ο Ολλανδός είπε στους «πράσινους» ότιδεν θέλει να βλέπει στις εφημερίδες τα όσα λέγονται στα αποδυτήρια της ομάδας, ωστόσο, πάλι χθες διάβασε... χαρτί και καλαμάρι στον Τύπο την ομιλία που παρέθεσε στους παίκτες.
Γι’ αυτό αναφέρθηκε πάλι στο συγκεκριμένο θέμα στη χθεσινή προπόνηση λέγοντας σαφώς με ειρωνικό τρόπο:
«Σας ευχαριστώ πολύ. Και ξέρετε εσείς γιατί…».
Μάλιστα, ο Ολλανδός έχει τετ α τετ με τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη, ενώ μεταξύ τους οι παίκτες έλεγαν ότι πρέπει να σταματήσουν επιτέλους οι διαρροές προς τον Τύπο.
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ?..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ????