Θέμα: Κλέιτον: «Πολύ καλή επιλογή ο Ζίκο, αλλά θέλω να τον νικήσουμε» Πεμ 17 Σεπ 2009, 07:11
Μία εξαιρετική επιλογή για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ο Σίλβα Κλέιτον την πρόσληψη του Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του εξέφρασε την επιθυμία να νικήσει τον 56χρονο προπονητή με το «τριφύλλι».
«Το όνομα του Ζίκο μιλά από μόνο του. Για όλους εμάς τους Βραζιλιάνους στην Ελλάδα είναι πολύ καλό που ήρθε. Θέλω να τον νικήσουμε. Ασφαλώς και σέβομαι την προσωπικότητά του, αλλά στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να τον νικήσουμε. Πάντως πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή επιλογή με την πρόσληψή του», δήλωσε.
sport-fm
ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ.....ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
Z13 Παλιος
Αριθμός μηνυμάτων : 287 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009 Ηλικία : 50
Θέμα: Απ: Κλέιτον: «Πολύ καλή επιλογή ο Ζίκο, αλλά θέλω να τον νικήσουμε» Πεμ 17 Σεπ 2009, 10:17
RE Kleiton se pao me xilia alla kopse autes tis malakies! Apo dilosis kai apo potiraki kala pas alla paikse kai kamia mpalitsa! Akou leei....to onoma tou Ziko milaei apo mono tou. San paixtis simfono itan polikalos alla peste mou ti exei diksei os proponitis os tora kai se pies omades exei doulepsi!
1999 Kashima Antlers 2002–2006 Japan ...terastia omadara 2006–2008 Fenerbahçe .. 1protathlima kai ena super cup tourkias ,kali poria europi 2008 Bunyodkor ... ti kanoun ta $$$$ 2009 CSKA Moscow .... "was fired on 10 September 2009"
akisdelphi Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 1250 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 63 Τόπος : ΔΕΛΦΟΙ
Θέμα: Απ: Κλέιτον: «Πολύ καλή επιλογή ο Ζίκο, αλλά θέλω να τον νικήσουμε» Πεμ 17 Σεπ 2009, 12:50
1999 Kashima Antlers 2002–2006 Japan ...terastia omadara 2006–2008 Fenerbahçe .. 1protathlima kai ena super cup tourkias ,kali poria europi 2008 Bunyodkor ... ti kanoun ta $$$$ 2009 CSKA Moscow .... "was fired on 10 September 2009 ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ...ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΣΙΒΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
abaddon Αρχαιος
Αριθμός μηνυμάτων : 2460 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς
Θέμα: Απ: Κλέιτον: «Πολύ καλή επιλογή ο Ζίκο, αλλά θέλω να τον νικήσουμε» Πεμ 17 Σεπ 2009, 13:32
Κλέιτον πρώτον κόψε τις παρλαπίπες γιατί σε βλέπω πάλι να τρελαίνεσαι στο ατομικό πρόγραμμα και δεύτερον, μάλλον έχει γίνει μια παρανόηση που την βλέπω από πολλούς.......Δεν πήρε τον παίκτη Ζίκο ο γαύρος, για να πανηγυρίζει..............τον προπονητή πήρε.........
prasinos-panthiras Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 175 Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2009 Ηλικία : 52 Τόπος : New Orleans
Θέμα: Απ: Κλέιτον: «Πολύ καλή επιλογή ο Ζίκο, αλλά θέλω να τον νικήσουμε» Πεμ 17 Σεπ 2009, 13:53
akoma den se evale kala kala piso stis proponhshs o kate kai arxises dhloshs kurie kleiton. Gia rpse to stomataki sou kai dikse mas sto gypedo ti kanhs gia thn omada aninte
Κλέιτον: «Πολύ καλή επιλογή ο Ζίκο, αλλά θέλω να τον νικήσουμε»