www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Η μεγαλύτερη ντροπή.... EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
47 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 47 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Η μεγαλύτερη ντροπή....

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alexander13
Νεος
Νεος
alexander13

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : Patra

Η μεγαλύτερη ντροπή.... Empty
30112009
ΔημοσίευσηΗ μεγαλύτερη ντροπή....

Ειμαι 17 χρονων και ποτε δε θυμαμαι να εχω ζησει τετοια μερα σαν την χτεσινη...στο μπασκετ να μου πειτε δεν υπαρχει προβλημα...εχουμε Ζελικο εχουμε αλλη ομαδα εχουμε μεταλλο πως το λενε...θα το βρει το δρομο της η ομαδα απλα μας ηρθε λιγο βαρυ σε συνδιασμο με την ηττα στη μπαλα...αλλα δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε εκει..πετυχαμε και εναν στοχο...την παραμονη του κλαψα...στη μπαλα τωρα...αυτη η ομαδα εχει στηριχτει τοσο πολυ μα τοσο πολυ αλλα καθε φορα σε "διωχνει" απο μονη της...το ποιοι φταινε για το χτεσινο το ξερουμε ολοι και δε θελω παλι να αναφερθω ατομικα...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 3 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ 3 ΑΜ.ΧΑΦ!!!ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ(ΣΠΑΡΤΑ ΕΚΤΟΣ,ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ,ΓΑΛΑΤΑ ΜΕΣΑ)ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΡΙΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ(ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ)ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/PanathinaikosACAB13
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Η μεγαλύτερη ντροπή.... :: Σχόλια

Neema
Απ: Η μεγαλύτερη ντροπή....
Δημοσίευση Δευ 30 Νοε 2009, 14:02 από Neema
Γιατι εχουμε φοβο??? Ειναι απλο! Διοτι μαλλον τελικα εχουμε εναν ΧΕΣΤΗ προπονητη! Σε τοσα ματς με γαυρο ποτε μπηκε για να τους πατησει?? Για να παρει το ματς χτυπωντας τον χωρις ελεος??? ΠΟΤΕ!! Ουτε καν μεσα στην εδρα του! Γιατι χεστηκε να βγει μπροστα!! Εκτος και αν κυριε Τεν δεν καταλαβατε ακομα ποσο πεθαμενος ηταν ο γαυρος που δεν μπορουσε να τρεξει απο το 15. Τοτε μαλλον εχετε προβλημα αντιληψης! Εγω για τον προπονητη ημουν καπου ενδιαμεσα..ουτε τον υποστηριζα θερμα, ουτε τον εκραζα! Ομως εχθες και γενικοτερα στα κρισιμα ματς μου δειχνει οτι δεν εχει τα κοτσια!! Εκανε χθες τον Ζαιρι να φαινεται Μεσι, τον Μητρογλου Ιμπραιμοβιτς και τον Ζικο Σερ Αλεξ!! Για μενα ειναι η χειροτερη ηττα της ομαδας μου απο τον γαυρο..ακομη χειροτερη και απο το 4-0. Διοτι τοτε ηξερες οτι δεν εχεις ομαδα, ανοιχτηκες κιολας και εφαγες τα 4. Τωρα ομως????? Αλλα οταν εχεις παικτες σαν τον Νινη, τον Λετο και τους εχεις να καθαριζουν τον παγκο και οταν εχεις Σισε αλλα τον αφηνεις μονο να βολοδερνει στην κορυφη τοτε εισαι αξιος της μοιρας του.

Για πες μας ρε Τεν δλδ τι πορεια πρεπει να εχει κανεις για να καταλαβει οτι καποιοι παικτες δεν ειναι για Παο?? Και πως γινεται να λες απ τη μια οτι εχεις φανταστικους παικτες στην αμυνα και απ την αλλη να βαζεις 3 αμυντικα χαφ γιατι δεν την εμπιστευεσαι?? Κι ενω ο κοσμος φωναζε απ το καλοκαιρι εσεις το χαβα σας!! Δεν χρειαζεται να κανουμε πορεια σε Μπαρτσα και Τσελσι για να καταλαβουμε πως ο Γκαμπριελ ειναι ασχετος, η πως ο Σαλπι δεν μπορει στα πλαγια! Ματια εχουμε και δυστυχως μας πονανε συνεχως!!

Οσο για τους παικτες τι να πω?? Ο Κατσουρανης ειναι ο επομενος ηγετης μετα τον Καρα? Χαχα ας γελασω!! Κατσουρανη αγορι μου τον τυπαρα δεν τον φτανεις ουτε στο μικρο του δαχτυλακι. Χθες που σε χρειαζοταν η ομαδα οσο τιποτε αλλο που ησουνα??? Λες και πηγαινες στην παραλια. Και στο 1ο γκολ στο γυριστο του Ντουντου εκει πας και πεφτεις με το κεφαλι στη μπαλα και δεν απλωνεις απλως το ποδαρακι για να μην σου σκιστει το καλσον. Αυτο θελουμε ολοι οι οπαδοι, να θυσιαζεσαι για την ομαδα, να ματωνεις μεσα στο γηπεδο και οχι να προσπαθεις να αποφυγεις τη συγκρουση!! Περα απο τα γκολ δεν κανεις τιποτα αλλο φετος!

Σαλπι αγορι μου δεν σου φτανει το 1.5 μυριο?? Αντε γεια και κλεισε και την πορτα καθως θα φευγεις! Εχουμε μπουχτησει με τα κωλοχρηματα σας! Λες και ο Παναθηναικος ειναι δημοσιο ταμειο και πρεπει να τους χρυσοπληρωνει ολους! Να σε πληρωσω 1.5 γιατι??? Επειδη ακομα δεν ξερεις να κοντρολαρεις η να κανεις σουτ?? Τοτε ρε φιλε Δημητρακη ο Γκαλετι ποσο πρεπει να πληρωθει?? με 5 μυρια!! Ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα! Οσο για τον Σισε, μαθε Δημητρακη οτι απ αυτον τον παικτη πρεπει μονο να ακους πραγματα και οχι να προσπαθεις να τον φας! Γι αυτο μια ζωη θα μεινεις Παοκτσης..οχι στο αισθημα, αλλα στο μυαλο!

Και κατι τελευταιο.. Γκαμπριελ, Βυντρα, Σαριεγκι, Χριστοδουλοπουλε σας παρακαλω φυγετε απο την ομαδα!! Δεν ειναι κακο να πειτε ξερεις κυριε Τεν δεν μπορω να παιξω σε επιπεδο Παναθηναικου, ειμαι για μικροτερη ομαδα! Ολη η Ελλαδα το βλεπει, δεν νομιζω οτι δεν το καταλαβαινετε..Ειδικα εσυ ρε Βυντρα που εισαι και τοσα χρονια εδω, ειλικρινα δεν βαρεθηκες να ακους το ποσο αμπαλος εισαι?? Για να στο λενε ολοι κατι θα ξερουν! Και αν φυγεις πες μας επιτελους πως γινεται για 4 χρονια να εισαι το βασικο σεντερ μπακ της ομαδας, γιατι ειναι το πιο αξιοπεριεργο πραγμα που συνεβη τα τελευταια χρονια!

Υ.Γ.1 Διοικηση του Παο καντε κατι επιτελους για να τους ξυπνησετε! Το πραγμα αρχισε να κατρακυλα απ τον Αστερα και μετα! Παλι απο τον Αστερα!! Καταληξαμε να θεωρουμε ντερμπι τα ματς με Αστερα και Εργοτελη! Ημαρτον! Οσο για τις μεταγραφες μην ξαναακουσουμε μαλακιες του τυπου οτι μας πει ο προπονητης, ο Λουκας ειναι εξαιρετικος παικτης, ο Μπιερσμιρ ειναι ο νεος Μελμπεργκ!! ΑΝΟΧΗ ΤΕΡΜΑ!!! Η φτιαξτε ομαδα πληρεστατη η πατε να πουλησετε κανενα καραβακι σας! Οσο για την αντιδραση στις καφριλες των γαυρων επιεικως απαραδεκτη... Δεν σε ειδα Πατερα να φωναζεις καμια Ουεφα για τα επεισοδια και τα αεροβολα και τα μπουρλωτα??? Το μονο που σου αναγνωριζω ηταν το οτι πηγες στο γηπεδο και μπραβο σου γι αυτο!

Υ.Γ.2 Ο κοσμος του Παναθηναικου εχει μαθει να αντεχει στις μαλακιες των παικτων του! Ομως ρωταω..ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ?? ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Υ.Γ.3 Συγνωμη για το μεγεθος! Και μην μου πειτε οτι τα ποκαθηλωνω ολα! ΟΧΙ! Απλα φωναζω μηπως τυχον ακουσει κανεις πριν να ειναι πολυ αργα! Συν το οτι ξεσπαω εδω για να μην παθω κριση και να μην καταστρεψω ολο το σπιτι!
abaddon
Δημοσίευση Δευ 30 Νοε 2009, 15:27 από abaddon
Να πάνε ΟΛΟΙ,από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, να αγοράσουν μερικά ζευγάρια ΑΡΧΙΔΙΑ και μετά ξανασυζητάμε. Από την αρχή της χρονιάς όλοι δίπλα τους είναι γαμώ το σπίτι τους. Αποκλειόμαστε από την Ατλέτικο, κερδίζουμε με τα χίλια ζόρια, μας ξεφτιλίζει η Γαλατά, εμείς δίπλα τους. Από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο ΓΑΜΗΜΕΝΟ φίλαθλο!!!! Και πάνε με τον ψόφιο τον κωλόγαυρο που του κάνουν πλάκα όλοι από τον Εργοτέλη και την Καβάλα,μέχρι τον Ηρακλή και τα Γιάννενα και παίζουνε σαν τις ΚΟΤΕΣ!! Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!Ας χάναμε και με 3 άμα λάχει, αρκεί να έβλεπα προσπάθεια και @@!!!!Χάναμε με 2 μπαλάκια και οι πιο πολλοί χαλαράαααααα.....

Εγώ δε θα χαλάω τα νεύρα μου μ'αυτή την ομάδα!! Παίρνουν ένα ΣΚΑΣΜΟ λεφτά για να τα ξύνουν?? Σαλπιγγίδη ή υπέγραψε ή παράτα μας! Και ένα τελευταίο που αποδείχτηκε και χθες. Τα @@ του Ζιλμπέρτο δεν τα έχουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Αυτά.
Με τις υγείες μας.
abaddon
Δημοσίευση Δευ 30 Νοε 2009, 16:05 από abaddon
Α, και επίσης το πρωτάθλημα δε χάθηκε. Ο πρώτος γύρος θα μας βρει μπροστά μετά την ήττα του γαύρου στο Χαριλάου. Γι'αυτό τα κεφάλια μέσα και όπως είπε και ο Πατέρας "όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και να είναι αντάξιος των περιστάσεων, σπιτάκι του".
akisdelphi
Δημοσίευση Δευ 30 Νοε 2009, 18:59 από akisdelphi
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ....ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
Δημοσίευση Δευ 30 Νοε 2009, 19:35 από YIANNIS090807
Εγώ για ένα πράγμα μόνο στεναχωριέμαι. Για παιδιά 17 χρονών, σαν τον Αλεξ και την Παγώνα, που πληγώνονται κατ' αυτόν τον τρόπο από την ομάδα, που με τόση λαχτάρα και αγωνία υποστηρίζουν. Και πληγώνονται από κάποια...άλλα παιδιά, λίγα χρόνια μεγαλύτερά τους, που παίρνουν τόσα λεφτά, όσα εμείς οι υπόλοιποι δεν θα αποκτήσουμε ούτε σε 100 ζωές.

Εμείς οι παλιότεροι, όπως και να το κάνουμε, έχουμε σπασμένη τη χολή μας....Αλλά αυτά τα παιδιά γιατί ρε γαμώτο.....
geof1957
Δημοσίευση Τρι 01 Δεκ 2009, 15:27 από geof1957
YIANNIS090807 έγραψε:
Εγώ για ένα πράγμα μόνο στεναχωριέμαι. Για παιδιά 17 χρονών, σαν τον Αλεξ και την Παγώνα, που πληγώνονται κατ' αυτόν τον τρόπο από την ομάδα, που με τόση λαχτάρα και αγωνία υποστηρίζουν. ....Αλλά αυτά τα παιδιά γιατί ρε γαμώτο.....

Γιατι ρε Γιαννη εμεις τα μεγαλα δλδ παιδια δεν εχουμε αναγκη , που παρα λιγο να χτυπησω τρια εγκεφαλικα και οχτω ανακοπες απο το ξενερωμα της κυριακης ?

Το μεγαλο ΓΑΜΩΤΟ ομως δεν ειναι η ηττα !

Γιατι ... εχουμε ξαναχασει (και ασχημα μαλιστα ) απο ελλειπη ολυμπιακο !
Γιατι ... και η ηττα ειναι μεσα στα αποτελεσματα ενος αγωνα !
Γιατι ... ερχεται και δευτερος γυρος !
Γιατι ... ειμαστε μονο ενα βαθμο πισω , ενω αλλες φορες ειχαμε χασει το πρωταθλημα ηδη !
Γιατι ... εξακολουθουν να ειναι αποδεκατισμενοι , και συνεχιζουν να πηγαινουν ο ενας μετα τον αλλον στο ΚΑΤ η στο τζανειο
Γιατι ... πισω εχει η αχλαδα την ουρα !

Αυτο που δεν αντεχεται ειναι το ξενερωμα !
Οτι αυτη η ομαδα δεν εχει γιατρεια ! Γιατι δεν χασαμε μεσα στο τηγανι ! Χασαμε και εξω ! Για οσα μεχρι τωρα αυτη η διοικηση με εκανε να νοιωθω χαρουμενος , μεσα σε ενα απογευμα με εκανε λιωμα !

Γιατι... ειδα για μια ακομα φορα τον κορακα , να με αγνοει και να με καταδικαζει !
Γιατι... ειδα για μια ακομα φορα τους παικτες μας αδιαφορους σαν δημ, υπαλληλους !
Γιατι... ειδα για μια ακομα φορα τον προπονητη μας να κοιμαται τον υπνο του δικαιου !
Γιατι... ειδα για μια ακομα φορα την αμυνα μας να ειναι σε αλλο γηπεδο !
Γιατι... ειδα για μια ακομα φορα την τρυφωνιτιδα να ξαναφουντωνει και μαλιστα να εχουν και δικιο οι γκρινιαρηδες !
Αλλα κυριως
Γιατι... ειδα για μια ακομα φορα την διοικηση να απουσιαζει κραυγαλεα απο την ουσια ! Την προστασια της ομαδας !
Τι να την κανω την παρουσια του προεδρου οταν... η ομαδα εκανε μια μιση ωρα να παει στο γηπεδο ?
Τι να την κανω την παρουσια του προεδρου οταν... μεσα στην βροχη των βεγγαλικων επινε το ουισκακι του στη σουιτα ?
Τι να την κανω την παρουσια του προεδρου οταν... χτυπουσανε τον Αλεξη με τα αεροβολα και μεις συνεχιζαμε να παιζουμε ποδοσφαιρο?
ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ?

ΜΗΠΩΣ ...Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ?
ΜΗΠΩΣ ...Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ? Η
ΜΗΠΩΣ ...Ο ΤΟΠΟΣ ?
Neema
Δημοσίευση Τετ 02 Δεκ 2009, 13:56 από Neema
geof1957 συμφωνω απολυτως!! Η διοικηση αφαντη για μια ακομα φορα!! Αν ηταν η Μπαρτσα στη θεση του Παο, η η Αρσεναλ ας πουμε..θα πηγαιναν να παιξουν το ματς αν περιμεναν 1.5 ωρα στο πουλμαν??? Γιατι επιτελους δεν παει καποιος στην Ουεφα!! Αν καταγγειλουν το γεγονος τοτε θα τους λιωσουν τους λιμανισιους!! ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ???????? Συγνωμη αλλα οσο υπαρχει ανεκτικοτητα απο πλευρα μας εγω σκεφτομαι αλλα...πονηρα πραγματα!! Ισως καποιος να θελει να τα εχει καλα με τον πρακτορα!!

Επιτελους θελω μια διοικηση με "φρυδια"!! Απ οτι φαινεται..τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη!! Αιωνια Τζιγερικοι....ΝΤΡΟΠΗ!!!

Η μεγαλύτερη ντροπή....

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΗ!
» Βοσκάκη ΝΤΡΟΠΗ σου!
» Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ
» ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!!!
» Ντροπή!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: