alexander13 Νεος
Αριθμός μηνυμάτων : 79 Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009 Ηλικία : 32 Τόπος : Patra
| | Η μεγαλύτερη ντροπή.... | |
Ειμαι 17 χρονων και ποτε δε θυμαμαι να εχω ζησει τετοια μερα σαν την χτεσινη...στο μπασκετ να μου πειτε δεν υπαρχει προβλημα...εχουμε Ζελικο εχουμε αλλη ομαδα εχουμε μεταλλο πως το λενε...θα το βρει το δρομο της η ομαδα απλα μας ηρθε λιγο βαρυ σε συνδιασμο με την ηττα στη μπαλα...αλλα δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε εκει..πετυχαμε και εναν στοχο...την παραμονη του κλαψα...στη μπαλα τωρα...αυτη η ομαδα εχει στηριχτει τοσο πολυ μα τοσο πολυ αλλα καθε φορα σε "διωχνει" απο μονη της...το ποιοι φταινε για το χτεσινο το ξερουμε ολοι και δε θελω παλι να αναφερθω ατομικα...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 3 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ 3 ΑΜ.ΧΑΦ!!!ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ(ΣΠΑΡΤΑ ΕΚΤΟΣ,ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ,ΓΑΛΑΤΑ ΜΕΣΑ)ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΡΙΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ(ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ)ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! | |
|
Δευ 30 Νοε 2009, 14:02 από Neema