www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΕΤΡΟGOAL
Αρχαιος
Αρχαιος
ΠΕΤΡΟGOAL

Αριθμός μηνυμάτων : 891
Ημερομηνία εγγραφής : 27/07/2009
Τόπος : ΡΕΘΥΜΝΟ

Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ Empty
25062010
ΔημοσίευσηScouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ

25/06/10

Μέσα στα πολλά της χθεσινής (24/06) συζήτησης με άνθρωπο που γνωρίζει «από μέσα» τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ζήτησα μια απάντηση: «Με τον πρόεδρο τι θα κάνετε;». Η κουβέντα του ήταν «ξερή» και ειλικρινής: «Περιμένουμε κάποια καλή ιδέα». Αρνήθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Λογικό, λόγω ηλικίας, και επειδή ουδέποτε ήταν «γλάστρα». Αρνήθηκε και ο Θανάσης που τον ήθελαν όλοι. «Οχι» από τον Γιάννη Ξυλά. «Οχι» και από τον Νίκα. Ο «υπηρεσιακός» Γιάννης Βεκρής δεν θέλει να... μονιμοποιηθεί. Ο Δημήτρης Γόντικας δεν θέλει να πάρει το αξίωμα: φτάνουν και περισσεύουν οι ευθύνες του «πρωθυπουργού». Ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει αυτή τη θέση, την οποία ουδέποτε κατείχε.

Δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα, σύμφωνοι. Τον «Αδαμίδη» του, άλλωστε, τον έχει βρει ο Τζίγκερ. Ας αναρωτηθούν όλοι όμως. Πόσο βαριά είναι πλέον αυτή η φανέλα. Γιατί αποφεύγουν όλοι την ευθύνη. Γιατί δεν θέλουν να τρέχουν. Γιατί τρέμουν το... επικοινωνιακό. Ας αναρωτηθεί πρώτος ο ίδιος ο Τζίγκερ. Διότι είναι κατάντια για τον Παναθηναϊκό να κάνει scouting εδώ και έναν μήνα για να βρει πρόεδρο!

Ούτε ο... killer να ήταν. Κάποια στιγμή θα... βρεθεί βεβαίως, αλλά το derby συνεχίζεται. Χθες (24/06) ο μεγαλομέτοχος έβαλε «απέναντί» του αμετάκλητα τον Πατέρα: «Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε». Και ήταν απρόσμενα επιθετικός. Αν αυτός ο συνδυασμός ορμητικότητας - αυτοπεποίθησης αποδοθεί και σε χρήμα, ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Επειδή, όμως, οι αρμόδιοι στην ΠΑΕ περιμένουν πώς και πώς τα ευρώ από τα... εισιτήρια διαρκείας και τα οφειλόμενα από χορηγούς για να «τρέξει» το μαγαζί μέχρι την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μάλλον δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να ανοίγει μέτωπα... Και για τον «Βγενό» δεν είναι η καλύτερη περίοδος για «μέσα - έξω». Κουράζει. Καταλαβαίνουν όλοι το «σκάκι», αλλά φθείρεται και φθείρει. Αν έχει την ομάδα έτοιμη, ας την βάλει να παίξει μπάλα.

Υ.Γ. Αν το δίλημμα είναι «Γκοβού ή Ρόμενταλ + Σκόκο», δεν πρέπει να τίθεται ζήτημα. Στην πραγματικότητα δεν πρέπει να υπάρχει καν δίλημμα στο «Γκοβού ή Ρόμενταλ»... σκέτο. Εκτός αν πιστεύουν κάποιοι ότι ο Γάλλος θα έχει τα ίδια κίνητρα και την τρέλα του Τζιμπρίλ Σισέ. Προσοχή όμως: αν προτιμηθεί ο Δανός, χρειάζεται και δεύτερη μεταγραφή. Και τότε θα έχει υπερκαλυφθεί το κενό του «Σάλπι»...

Γιάννης Σερέτης
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ :: Σχόλια

g3thanasis
Απ: Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 16:43 από g3thanasis
παω εγω ..αρκει να μου δωσουν και μενα προικα 60 μυρια και ναστε σιγουροι το νταμπλ του χρονου θα τοχω στο τσεπακι....ΝΤΡΟΠΗ
abaddon
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 17:01 από abaddon
Τι ντροπή ρε Θανάση.Οι άλλοι είναι στην ομάδα 31 χρόνια και έχουν πάρει 8 πρωταθλήματα.Τα λεφτά είναι το θέμα για σένα?Δε βλέπεις τα χάλια μας?
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 17:49 από g3thanasis
abaddon έγραψε:
Τι ντροπή ρε Θανάση.Οι άλλοι είναι στην ομάδα 31 χρόνια και έχουν πάρει 8 πρωταθλήματα.Τα λεφτά είναι το θέμα για σένα?Δε βλέπεις τα χάλια μας?

Για στασου ρε Σταθη για τα λεφτα δε τα κανανε σκατα????Σου εχω πει οτι τον Τζιγγερ δε τον γουσταρω!!!!τον καπετανιο απεριοριστα.......ειχα σε εκτιμηση τον Πατερα γιατι ηταν ενωτικος αλλα αποδεικτηκε και αυτος μια απο τα ιδια...Σαν τους κοντους πολλα λογια για καταναλωσηκαι εργα τιποτα ...Αν πουλαει ο μ@λ@κας(που δεν ειναι ο μαλακας αλλα ο ομιλος...) να του γινει προταση σοβαρη....αν ομως ο ηρωας Βγενο εφαρμοζει κολπα επιχειρηματικα ,λεω μονο οτι η οικογενεια δεν ειναι δημοσιο να κανει οτι γουσταρει....!!!!!!Ο ΠΑΟ ειναι περουσιακο της στοιχειο...(ετσι σκεπτομαι)Και οτι εχω δικο μου μου ανηκει..ιδεες κλπ αμα δεν εχω να της πληρωσω γινομαι γραφικος!!!!Το ιδιο ακριβως ειναι και για τον Βγενο Ο υπαλληλος(Αντρεας) παει να κανει το μαγκα στον μετοχο(Βαρδη)και αναφερομαι στους αραβες και οχι στους πολυμαλακες....(τοχω γραψει και αλλοι το περνατε ετσι και αλλοι στα ψηλα....).Επισης ο Βγενο μας δουλευει???????ας κανει προταση στο ομιλο Βαρδινογιαννη ξερει πως γινονται οι μπιζνες και καλα μαλιστα..τι Γιαννη -Αντρεα και Αρχιδι@ καλαβρεζικα....και ενα τελευταιο....εχουν μεγαλη πλακα ολοι τους....και δειχνουν ποιον εχουν θεο τους ....(οχι την ομαδα αλλα το χρημα)...εγω λοιπον δε μπορω να κανω τιποτα απο το να ακουω τις μαλακιες του και τις ανακοινωσεις τους για καταναλωση...εχω αρχισει να το διασκεδαζω....

ΥΣ.Μη μου λες ομως οτι αυτα που ακολουθησαν μετα τη φιεστα του νταμπλ ειναι σοβαρα....και οτι εγιναν τυχαια ...ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΛΕΝΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???ΣΚΑΤΑ......τα εκαναν σκατα ...ασ τα φανε εμενα μου μυριζουν.....δεν ειναι δικα μου δικα τους ειναι.

ΑΥΤΑ ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΤ ΘΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕΙ ...(ΤΑ 25 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ???)
abaddon
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 17:57 από abaddon
Το ότι έχουν θεό το χρήμα δεν το ήξερες, τώρα το ανακάλυψες λόγω των τελευταίων εξελίξεων?Και για κάτσε, επιχειρηματικά παιχνίδια ποια θεωρείς, την καθόλα σύμφωνη με τους τυπους πρόταση του Βγενόπουλου?Έτσι γίνονται οι δουλειές, όχι με 48ωρες προθεσμίες και προτάσεις βγαλμένες από τη λαική.Ο Πατέρας ενωτικός ήταν, μαλάκας όμως να τον ξεφτυλίζει συνεχώς και να θύγει την υπόληψή του μια σιχαμένη πλευρά δεν είναι.Έβγαινε και έλεγε ψυχραιμία και όλοι μαζί και λοιπά και την επομένη των βρίζανε και από πάνω.
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 18:05 από g3thanasis
παρα πολυ ωραια για να μπεις στο 44 πεφτεις β εθνικη? για να κανουμε και το χατηρι του Ακι???ε

ΥΣ ας πληρωσει και ας τον παρει....το ιδιο μου κανει εμενα .......εγω παντως μαζι του δε παω...πηγα με τους πολυμαλακες φτανει!!!Με το τζιγγερακο ποτε.Για μενα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα (για μενα το ξαναλεω)και ετσι το βλεπω δε παει να πει οτι θελω να το βλεπεις ετσι και εσυ η οποιος αλλος...
abaddon
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 18:08 από abaddon
Ρε Θανάση σου ζήτησα εγώ να το βλέπεις όπως το βλέπω εγώ?Κουβέντα κάνουμε.Κι εγώ το βλέπω πως με αυτή την υπάρχουσα κατάσταση το πράμα δεν τραβάει.
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 18:37 από g3thanasis
abaddon έγραψε:
Ρε Θανάση σου ζήτησα εγώ να το βλέπεις όπως το βλέπω εγώ?Κουβέντα κάνουμε.Κι εγώ το βλέπω πως με αυτή την υπάρχουσα κατάσταση το πράμα δεν τραβάει.
οχι ρε Σταθη απο τη αρχη που γνωριστηκαμε ο καθενας λεει οτι θελει...ο σκοπος ειναι κοινος το καλο της ομαδος..κριτικη κανουμε δε τσακωνομαστε ..εσυ πιστευεις Βγενο εγω οχι...φιλοι παλι...και Παναθηναικαρες !!!για αυτο το σκοπο σου απανταω γιατι σε γουσταρω που δε λες τα ιδια με μενα και αυτα που λες τα στηριζεις...και αυτο ειναι το FORUM που γραφουμε ανταλλαγη ιδεων!!!και οπως ξερεις αν αποδεικτει οτι ειχα λαθος θα το πω !!!!απλα ομορφα Παναθηναικα...

ΥΣ.Ολες οι αποψεις οταν στηριζονται καπου εχουν υποσταση...αυτη ειναι η ζωη....ΟΦΑ να μην ειμαστε
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 20:10 από YIANNIS090807
Θανάση και Στάθη, σόρυ που μπαίνω στη μέση, αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα.
Ούτε ο Θανάσης είναι με τον τζίγκερ, ούτε ο Στάθης με τον βγενό.
Τέτοιου είδους ψευτοδιλλήματα δεν έχουν καμία σχέση με Παναθηναικούς.
Εμείς δεν είμαστε ούτε γαύροι να κάνουμε θεό κάποιον πράκτορα, ούτε αεκάκια να θεοποιούμε κάποιον κοζώνη, χωρίς καν να τον έχουμε δει, επειδή μας έταξε ότι θα μας σώσει.
Όταν χρειάστηκε βρίζαμε πατόκορφα έναν καπετάνιο επειδή μας κοντράρισε, το ίδιο κάναμε και με τον παυλάκη όταν μας έδειξε ότι είναι λάτρης του: ''το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδής''........
Τον τζίγκερ τον ξεχέζουμε για τους γνωστούς λόγους και το ίδιο θα κάνουμε σε όποιον πούστη νομίσει ότι μπορεί να παίξει με την ομάδα μας.
Αυτό που συζητάμε όμως εδώ είναι ότι, με τον βγενό, έστω και με μεγάλο ρίσκο, έχουμε ελπίδες γι' αυτήν την γαμημένη ευρωπαική υπέρβαση.
Με τον τζίγκερ....τα ίδια και τα ίδια.
Από την άλλη ρε Θανάση, σου λέω ότι κι εγώ μαζί σου είμαι. Λαμόγιο ο βγενό. Γιατί όμως ρε φίλε εκτίθεται κατά τέτοιο τρόπο?? Γιατί εκτίθεται, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και γιατί λέει κάντε υπομονή και μην βγαζετε εύκολα συμπεράσματα??
Εσένα τώρα σε πειράζει αν τα λεφτά είναι δικά του, των αράβων, ή των κινεζων, ή ότι αυτά τα λεφτα θα μπούνε στην ομάδα???
Σε πειράζει αν είναι υπάλληλος ή βασιλιάς, ή ότι αυτός μαζί με άλλους λεφτάδες θα οδηγούν τον Παναθηναικό???
Ο Στάθης είναι ξεκάθαρος. Θέλει βγενό και σία.
Πες μου σε παρακαλώ κι εσύ Θανάση, ξεκάθαρα, με βάση τα τωρινά δεδομένα, τι ακριβώς θέλεις, ή προτιμάς (αν ακούγεται καλύτερο), να γίνει στην ομάδα.
Σε παρακαλώ μην θεωρήσεις σε καμιά περίπτωση τον τρόπο μου εχθρικό. Απλώς επειδή σέβομαι απόλυτα και υπολογίζω την άποψή σου, περιμένω να την ακούσω, ξεκάθαρα όμως.
abaddon
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 20:38 από abaddon
Μα δε μαλώνουμε εδώ ρε παιδιά, για ποιο λόγο να μαλώσουμε,το καλό της ομάδας δε θέλουμε όλοι?Έχω εξηγήσει τις θέσεις μου και γιατί βλέπω πως με Βγενό και σία θα μπουν λεφτά στην ομάδα και θα γίνει η υπέρβαση που όλοι θέλουμε.Οι υπερβάσεις δε γίνονται ούτε με ισοσκελισμένους ισολογισμούς ούτε με φασούλι το φασούλι.
g3thanasis
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 21:01 από g3thanasis
Φιλοι μου θα ειμαι ξεκαθαρος....πραγματικα παροτι θεωρω οτι εχω διαμορφωσει αποψη στη ζωη μου ,ειναι απο τις λιγες φορες που δε ξερω τι θελω ...τη λογικη η το συναισθημα...το Βαρδη και τη σιγουρια...η το Βγενο και τη τρελα....γι αυτο σας διαβαζω και προσπαθω να μορφωσω αποψη.....σιγουρα ομως δε θελω να ματαπαθω αυτα που μου εκανε ο σοφερ.....δε μπορω δεν ειμαι σε ηλικια να ξεχασω....αυτο ειναι τον τζιγκερ τον συχαινομαι.....ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΑΛ@ΚΙ@Σ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΗ....Ο Βγενο την πυρπολησε και εκει ξεκιναει το μαρτηριο μου.....αυτα ...σορρυ αν γινομαι κουραστικος

ΥΣ. Ο επιχειρηματιας Βαρδης καποιους σαν το Βγενο τους μασαει και τους φτηνει....γι αυτο ειμαι σε αβυσσο...Ηθελα πραγματικα να πιστευα οτι το ονειρο του Σταθη ..με το Βγενο θαχει καλο τελος θα ημουν ποιο καλα .....ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΒΓΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ
Tropikano
Δημοσίευση Παρ 25 Ιουν 2010, 23:12 από Tropikano
Που ειναι αυτος ο Βαρδης που μασαει και φτυνει οταν τον κνει ρομπα ο θειος τοσα χρονια και αν δεν απατομαι το προσωπο της οικογενιας ειναι η ομαδα πρωτα και υστερα ιδρυματα και τετοια δευτερα..

Θαναση παγο..Βλεπω επιμενεις να λες τον Βγενοπουλο υπαλληλο..Τωρα αν λεμε υπαλληλο τον ανθρωπο που εχει κανει τα 2 μεγαλυτερα deal με το Ελληνικο κρατος,αυτον που εχει μηλησει σε ΓΕΜΑΤΗ ΒΟΥΛΗ και που εχει τολμησει να κανει μυνηση για δησφμιση σε βουλευτες νομιζω χασαμε το μετρο!!!
Μπορει να μην ειναι απο μεγαλα αρχιδια σαν τους αλλους ο Βγενοπουλος αλλα οπως φενεται τους εχει αφησει πισω του γιατι ζουμε στο 2010 και οχι στο 1970 να μετραει πρωτα το ονομα σου και μετα ποιος εισαι..

Και για τους αναποφασιστους να πω οτι το πρωην ανεκδοτο Μελλισανιδης ειναι εδω και καποια χρονια το μεγαλο κεφαλι στα πετρελαια και τα σχετικα και την οικογενια και παλι να ακολουθει απλα τις εξελιξεις..Ολα ηταν καλα οταν πηγαιναμε καραβακια με νερο και περναμε τα πετρελαια τωρα ομως οι εποχες αλλαξαν και ο εγωισμος ειναι κακος συμβουλος για τις δουλειες..
g3thanasis
Δημοσίευση Σαβ 26 Ιουν 2010, 07:35 από g3thanasis
Tropikano έγραψε:
Που ειναι αυτος ο Βαρδης που μασαει και φτυνει οταν τον κνει ρομπα ο θειος τοσα χρονια και αν δεν απατομαι το προσωπο της οικογενιας ειναι η ομαδα πρωτα και υστερα ιδρυματα και τετοια δευτερα..

Θαναση παγο..Βλεπω επιμενεις να λες τον Βγενοπουλο υπαλληλο..Τωρα αν λεμε υπαλληλο τον ανθρωπο που εχει κανει τα 2 μεγαλυτερα deal με το Ελληνικο κρατος,αυτον που εχει μηλησει σε ΓΕΜΑΤΗ ΒΟΥΛΗ και που εχει τολμησει να κανει μυνηση για δησφμιση σε βουλευτες νομιζω χασαμε το μετρο!!!
Μπορει να μην ειναι απο μεγαλα αρχιδια σαν τους αλλους ο Βγενοπουλος αλλα οπως φενεται τους εχει αφησει πισω του γιατι ζουμε στο 2010 και οχι στο 1970 να μετραει πρωτα το ονομα σου και μετα ποιος εισαι..

Και για τους αναποφασιστους να πω οτι το πρωην ανεκδοτο Μελλισανιδης ειναι εδω και καποια χρονια το μεγαλο κεφαλι στα πετρελαια και τα σχετικα και την οικογενια και παλι να ακολουθει απλα τις εξελιξεις..Ολα ηταν καλα οταν πηγαιναμε καραβακια με νερο και περναμε τα πετρελαια τωρα ομως οι εποχες αλλαξαν και ο εγωισμος ειναι κακος συμβουλος για τις δουλειες..

Αντωνη για τη δυναμη του Βαρδη διαβασε......http://xortari.blogspot.com/2010/06/blog-post_6649.html......το ανεβασε ο Σταθης για τα αλλα ας περιμενουμε
Δημοσίευση Σαβ 26 Ιουν 2010, 09:49 από YIANNIS090807
g3thanasis έγραψε:
Φιλοι μου θα ειμαι ξεκαθαρος....πραγματικα παροτι θεωρω οτι εχω διαμορφωσει αποψη στη ζωη μου ,ειναι απο τις λιγες φορες που δε ξερω τι θελω ...τη λογικη η το συναισθημα...το Βαρδη και τη σιγουρια...η το Βγενο και τη τρελα....γι αυτο σας διαβαζω και προσπαθω να μορφωσω αποψη.....σιγουρα ομως δε θελω να ματαπαθω αυτα που μου εκανε ο σοφερ.....δε μπορω δεν ειμαι σε ηλικια να ξεχασω....αυτο ειναι τον τζιγκερ τον συχαινομαι.....ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΑΛ@ΚΙ@Σ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΗ....Ο Βγενο την πυρπολησε και εκει ξεκιναει το μαρτηριο μου.....αυτα ...σορρυ αν γινομαι κουραστικος

ΥΣ. Ο επιχειρηματιας Βαρδης καποιους σαν το Βγενο τους μασαει και τους φτηνει....γι αυτο ειμαι σε αβυσσο...Ηθελα πραγματικα να πιστευα οτι το ονειρο του Σταθη ..με το Βγενο θαχει καλο τελος θα ημουν ποιο καλα .....ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΜΑΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΒΓΕΝΟ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ

Για άλλη μια φορά με κάνεις να αισθανομαι υπερήφανος που είμαι μέλος σ' αυτό το site....
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.......

Scouting για πρόεδρο ντροπή για ΠΑΟ

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Η μεγαλύτερη ντροπή....
» Ντροπή!
» ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!!!
» ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!
» Βοσκάκη ΝΤΡΟΠΗ σου!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: