Μπήκα τρελαμένος πρωί πρωί να γράψω αυτό το σχόλιο, γιατί διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα και κάποιες ειδήσεις, τα πήρα στο κρανίο άσχημα.
Διαβάζω λοιπόν, για τον Δημητράκη, ξέρετε ποιον, τον γιο με τα λεφτά του μπαμπά. Μπήκε λέει στα αποδυτήρια της ομάδας και εκνευρισμένος έβαλε χέρι στους παίκτες του Ζοτς για την ήττα από το Μαρούσι.
Μετά το πρώτο σοκ, διαβάζω και το πρωτοσέλιδο της πράσινης, η οποία ανήκει στον προαναφερθέντα....γιο. ''Ξεφτίλα'' και ''Πετάξτε τις φανέλες''.
Λοιπόν, εγώ με το μπάσκετ δεν ασχολούμε, αλλά όταν κάτι αφορά το Τριφύλλι, είναι σημαντικό. Ας μου πει λοιπόν κάποιος, εάν γνωρίζει, τι ακριβώς έχει κάνει στη ζωή του το παραπάνω...παιδάκι. Τι ακριβώς έχει προσφέρει στο Τριφύλλι. Από που κι ως που, έχει το δικαίωμα να μπαίνει στα αποδυτήρια και μπροστά στον μέγα Ζοτς, να κωλοχεριάζει τους παίκτες? Μήπως έχει την εντύπωση ότι βρίσκεται στον οσφπ? Μήπως κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει ότι μπροστά σε αυτά που έχουν κάνει αυτοί που έβριζε, αυτός είναι ένα.....άντε να μην το πω???
Φανταστείτε αυτό το παιδάκι, στην ποδοσφαιρική ομάδα......μπρρρρρ!!!!!!
Απ' ότι βλέπετε δεν είπα τίποτα για τον Θανάση, ο οποίος επίσης πήγε στα αποδυτήρια και τα έχωσε στους παίκτες. Ο οποίος Θανάσης όμως...γιόκα μου, έχει ζήσει έναν προς έναν τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους που έκαναν αυτή την ομάδα αθάνατη στο παγκόσμιο μπάσκετ. Δίπλα σ' αυτήν την ομάδα.....κανακάρη μου, έπαθε δύο εμφράγματα!! Για αυτήν την ομάδα....λουλούδι μου, έχει ματώσει οικονομικά, με λεφτά που τα έχει βγάλει ΜΟΝΟΣ του!!!!
Και μετά μου έρχεται στο μυαλό ο καυγάς που είχε με τον Πατέρα για θέματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ. Έναν άλλο άνθρωπο, που επίσης (παρότι αρχικά είχε τις πλάτες του πατέρα του), αυτή τη στιγμή βγάζει λεφτά ΜΟΝΟΣ του και τρέχει με μεγάλη επιτυχία ένα μεγαλύτερο και δυσκολότερο τμήμα του ΠΑΟ, το ποδόσφαιρο.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα γίνει στο τμήμα μπάσκετ όταν αποχωρήσουν οι Παύλος και Θανάσης. Τρέμω όμως και στην ιδέα του να αναλάβουν (προεδρία) και στο ποδόσφαιρο. Φανταστείτε το γιο, στα ποδοσφαιρικά αποδυτήρια......
Έκαστος στο είδος του κύριοι.... Δεν είναι ανάγκη να αναλάβετε το ποδόσφαιρο για να σας αγαπήσουμε περισσότερο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει.....και εκτιμά. Α, και αν μπορείτε προσπαθήστε να μάθετε ιστορία (παναθηναϊκή), στο τέκνο σας.
Μέχρι να το μάθετε να αναγνωρίζει και να σέβεται μία λέξη του ταιριάζει: Ντροπή του!!!!
Παρ 05 Φεβ 2010, 11:26 από Z13