Καιρό τώρα υποστηρίζω ότι ο Βγενόπουλος δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον Παναθηναϊκό. Αρκετοί διαφώνησαν μαζί μου, λέγοντας ότι έχει αποτραβηχτεί από την ομάδα, αφού πλέον, έχει κερδίσει όσα επιζητούσε με την ενασχόλησή του, δηλαδή φήμη και επιχειρηματικούς στόχους.
Και τελικά, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, ο Βγενό ήταν αυτός που έδωσε το τελικό οκ, σε συνάντηση με τον Πατέρα, για την αποπομπή του Τεν Κάτε. Μήπως, λέω μήπως ρε παιδί μου, τελικά, ο Ανδρέας έχει όντως κάτι στο μυαλό του και το υλοποιεί βήμα-βήμα;
Δείτε όλες τις επιχειρηματικές του κινήσεις. Αρχικά, κάνει εντυπωσιακή είσοδο και κερδίζει πόντους, αλλά σταδιακά αποτραβιέται, δείχνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι προσωπικές προβολές, παρά μόνο το κοινό καλό. Και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, κάνει το μεγάλο μπαμ με σούπερ, για τον ίδιο, deal.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι επιδίωξη του Βγενό είναι να πάρει τα ηνία της ομάδας, να τη γιγαντώσει και μετά ίσως και να την πουλήσει. Και το ότι παρενέβη σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι η αλλαγή προπονητή, μου ενισχύει την άποψη αυτή.
Οψώμεθα, κύριοι...
Τετ 09 Δεκ 2009, 13:33 από akisdelphi