"Κορυφαία επιλογή ο ΠΑΟ"21/12/2009 6:23:05 μμΤην πεποίθηση ότι η επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, ήταν η πλέον ενδεδειγμένη, εξέφρασε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και της Σούπερ Λιγκ, Τζιμπρίλ Σισέ. Ο γάλλος στράικερ με δηλώσεις του στο "Canal+", τόνισε ότι δεν του λείπει τίποτα απολύτως στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι είχε κουραστεί από την θητεία του στη Μαρσέιγ.
Παράδοση με 13 ανατροπές "Αξια στην κορυφή" Το 88% λέει οχι σε Σισέ! "Δώρο ο τίτλος" Μεταγραφικό ραντεβού Ρεκόρ δεκαετίας Η Βαθμολογία
Πια αναλυτικά οι δηλώσεις του Σισέ: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα, ένα μεγάλο και οργανωμένο κλαμπ. Εχω ό,τι ζητήσω και δεν μου λείπει τίποτα, σε μένα και στην οικογένεια μου. Ο κόσμος είναι φανταστικός και φανατισμένος, οι οπαδοί είναι πραγματικά υπέροχοι".
Για την απόφαση του να έρθει στη χώρα μας: "Iσως ορισμένοι άνθρωποι να αρχίσουν να λένε ότι έκανε άσχημη επιλογή με το να έρθω στην Ελλάδα. Εγώ λέω ότι ήταν η καλύτερη".
Για την ωριμότητα που τον διακρίνει πλέον: "Οσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνω, ηρεμώ, είμαι πιο χαλαρός. Ο θάνατος του πατέρα μου με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα".
Για τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας: "Είχα κουραστεί από τη συνεχόμενη πίεση στη Μαρσέιγ και στην Αγγλία. Είχα πνιγεί από την πίεση, ήθελα να ρίξω λίγο τους ρυθμούς μου. Με το να έρθω στην Ελλάδα, το κατάφερα. Έχει πολύ καλό κλίμα, είναι μέσα Δεκεμβρίου και η θερμοκρασία είναι στους 16-17 βαθμούς. Τι άλλο να ζητήσω;"
Για την Εθνική Γαλλίας: "Για όσο καιρό θα παίζω ποδόσφαιρο, θα είμαι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Αυτό πάντα είναι ξεκάθαρο και αποτελεί αποκλειστικά θέμα του προπονητή. Εγώ προσπαθώ να πετύχω όσο περισσότερα γκολ μπορώ. Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ότι εγώ είμαι χαμηλά σε αυτή".
Δευ 21 Δεκ 2009, 16:07 από alexander13