www.Green-Fans.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μόνο για πράσινες καρδιές Panathinaikos fans forum

ΠόρταλΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Επόμενο παιχνίδι

Εφημεριδες
Πρόσφατα Θέματα
» YΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ?????
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΤετ 17 Αυγ 2016, 15:22 από YIANNIS090807

» ?????
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΤρι 19 Φεβ 2013, 20:50 από Tropikano

» Πριμ δίχως όνομα στους παίκτες της ΑΕΚ
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 13:07 από nice view

» Απίστευτα πράγματα..
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΤρι 13 Μαρ 2012, 12:30 από nice view

» Πίτσα γενεθλίων!
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΚυρ 11 Μαρ 2012, 00:27 από nice view

» ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΣαβ 25 Φεβ 2012, 13:53 από nice view

» «Οι βάζελοι νομίζουν ότι έγιναν Ολυμπιακοί»
Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham EmptyΤετ 22 Φεβ 2012, 09:07 από nice view

Παρόντες χρήστες
39 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 39 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 380, στις Τρι 25 Μάης 2010, 19:41
Λεξεις Κλειδια
   Panathinaikos
Pao    Forum
   Green  fans
Panatha   Gate 13
 Panathinaikos
basket     volley
Panathinaikos  FC
Links

pao-google.com
Το πρασινο google

Greenvoice13
Η φωνη των παναθηναικων

La Curva Giallorossa
Roma fans

free web hostingHosting24.com web hosting

Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
????????
Επισκέπτης

Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham Empty
08092009
ΔημοσίευσηDjibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham

Επι της ευκαιρίας ένα θεματάκι για τον επιθετικό του Παναθηναικού που απασχόλησε και απασχολεί τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Προσωπική άποψη είναι ότι ο Παναθηναικός αναπτύσεται λανθασμένα όσον αφορά τις πιθανότητες αξιοποίησης ενός τέτοιου παίχτη,
χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στα επίσιμα ματς της ομάδας έχει τροφοδοτηθεί σχεδόν από μία φορά σε κάθε παιχνίδι με χαμηλή πάσα και έχει σουτάρει σχεδόν μία φορά σε κάθε ματς συνολικά!
Σε αντιδιαστολή με αυτό έχει τροφοδοτηθεί περίπου 15 φορές σε κάθε ματς στο κεφάλι με γιόμες από την άμυνα!
Μοναδική όαση το ματς με την Ξάνθη όπου δέχτηκε πολύ λίγες φορές την μπάλα στο κεφάλι και 2 φορές την μπάλα στα πόδια εκ των οποίων μια φορα με πλάτη στο τέρμα έξω απο τη μεγάλη περιοχή!
Παρά ταύτα έχουμε την απαίτηση να στοπάρει τη μπάλα με το κεφάλι να την κατεβάσει μπροστά στα πόδια του να ντριπλάρει τουλάχιστον ένα αντίπαλο και να σκοράρει με ευθύβολο σουτ!
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν δείχνει να είναι τέτοιος παίχτης ο Σισσέ, μάλλον ( υποθέσεις κάνουμε) θέλει τη μπάλα στα πόδια και με φάτσα στο τέρμα ή χώρο για να αναπτύξει ταχύτητα και να μπει στη μεγάλη περιοχή! ( και προφανως σέντρες απο ενθεν και κείθεν με σκοπό κάποια προβολή ή κεφαλιά)
Πέρυσι με τη Σαντερλαντ ( ομάδα που θεωρητικά παντα δεν συγκρίνεται με τον Παναθηναικό) πέτυχε 11 γκόλ συνολικά από τα οποία 10 στο πρωτάθλημα σε 35 συμεττοχές και 1 στο FA cup σε μία συμμετοχή!
Παίχτης που στο Αγγλικό πρωτάθλημα σκοράρει μέτρια περιμέναμε στο Ελληνικό να βγει πρώτος σκόρερ απο τα αποδυτήρια εξ ου και η απογοήτευση που φαίνεται να επικρατεί σε μερίδα φιλάθλων για τις δυνατότητες του πλεον!
Νομίζω τσιμπάμε το τυράκι και βλέποντας το δένδρο χάνουμε το δάσος!
Και ερωτώ λοιπόν υπάρχει παίχτης στον κόσμο που σκοράρει ασύστολα με κεφαλιές εκτός μεγάλης περιοχής? Αν ναι κακώς δεν αγοράσθηκε αντι του Σισσέ! με τις γιόμες που είδαμε με την ατλέτικο θα τον βγαζαμε για χρυσο παπούτσι σε 2 ματς!!

Μήπως λέω μήπως φταίει λιγάκι ο τρόπος που αναπτύσεται ο Παναθηναικός και δεν μπορεί να κολλήσει ο Σισσέ σε αυτόν? Ζεστό παράδειγμα το πώς άλλαξε η ανάπτυξη του Παναθηναικού στο ματς με τους ακρίτες από τη στιγμή που μπήκε ο Νίνης και έδωσε έστω και για λίγο πνοή στην επιθετική δραστηριότητα της ομάδας!

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ( νομίζω) ότι ο εν λόγω κύριος δείχνει τα πρώτα σημάδια εκνευρισμού στην ομάδα ( Ξανθη - Βόλος) και δικαιολογημένα ή μη τη στιγμή αυτή είναι σε κακή ψυχολογία η οποία ίσως να του στοιχίζει....
Θα ήθελα να τον δω να πετυχαίνει κανα δυο γκόλ για να ανέβει και να δούμε τελικά αν είναι ο Σισσέ των ονείρων μας ή απλά ένας κακος - καλος μετριος (ότι θελετε) παίχτης.
Την παρούσα χρονική στιγμή νομίζω αναλώνεται σε βρώμικη δουλειά στην αντίπαλη περιοχή αλλά θέλω να πιστεύω οτι δεν έδωσε η ομάδα τόσα λεφτά για να έχει ένα σάκο του μποξ μέσα στην αμυντική διάταξη του αντιπάλου... και το κακό είναι το οτι από οτι φαίνεται ότι ούτε ο Σισσέ ήρθε να τρώει ξύλο στην Ελλάδα και να χοροπηδάει πάνω κάτω όλη την ώρα!
Μήν βιαζόμαστε λοιπόν να τον κρεμάσουμε αλλά να περιμένουμε λιγάκι να δούμε πως θα συνεχίσει ο Παναθηναικός να παίζει το τόπι μιας και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την ελπίδα ότι η ομάδα φέτος θα το τσουλήσει το πετσί καλύτερα από άλλες φορές....
Είναι αυτή η ρημάδα η έλλειψη τίτλων που μας κάνει όλους καχύποπτους και απαισιόδοξους , πρέπει να αλλάξουμε λίγο τροπάρι κάποια στιγμή!
Και να θυμήσω κλείνοντας ότι ο Ροτσα στην πρώτη εμφάνιση στη Λεωφόρο άκουσε γιούχες για ένα λανθασμένο κοντρόλ!!! Και ο Μπορελι τον πρώτο χρόνο αγρόν ηγόραζε.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Silvercity στις Τρι 08 Σεπ 2009, 08:20, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο: reddit

Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham :: Σχόλια

abaddon
Απ: Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 02:20 από abaddon
Ποιος Σισέ ρε....Να δώσουμε ευκαιρίες στον Βαγγελάκη που έχει τεχνική και σπάει ωραία την μπάλα δεξιά κι αριστερά, έτσι δεν είναι? Ή να ξαναφέρουμε τον Μιχαλάκη που είναι δυνατό παιδί και κάθε σουτ του μας εξασφάλιζε το μεσημεριανό γεύμα σε μπεκάτσες. Από τις 8 Σεπτεμβρίου έχουμε βγάλει τον άλλο παλτό και ανίκανο και τελειωμένο. Είναι βαρύς, δεν στρίβει και σε περίπτωση που στρίψει δεν βγάζει φλας κλπ. κλπ. Και όλα αυτά μετά από 1 μήνα και κάτι στην ομάδα.....Ξέρετε κάτι? Εγώ βαρέθηκα. Και σήμερα πείστηκα πως και φέτος και πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε. Λυπάμαι....Α και στο playstation πήρα την μπάλα με τον Σισέ από την άμυνα, έκανα σλάλομ, πέρασα όλους τους αντιπάλους και μπήκα με την μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν το κάνει αυτό ο Σισέ στο επόμενο ματς να τον δώσουμε δανεικό στον Θρασύβουλο και να πάρουμε στη θέση του τον Καούνο......
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 08:50 από ????????
"Και σήμερα πείστηκα πως και φέτος και πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε" ?
Λίγο πικρόχολο και εριστικό Στάθη μου φάνηκε το σχόλιο το συγκεκριμένο και με συγχωρεις που σχολιάζω κατα αυτό το τρόπο αλλά περάσαμε απο την μεταξύ μας κουβέντα σε "κόντρα" στην κερκιδα, στο γήπεδο, σε αδυναμία να πάρουμε πρωτάθλημα ή σε ότι άλλο μπορεί να έχεις φανταστεί!
Υπενθυμίζω ότι ο κόσμος στηρίζει απόλυτα μέχρι στιγμής τουλάχιστον τον Cisse και το πιθανότερο αν φθάσει ο κόμπος στο χτένι είναι να τα ακούσουν οι υπόλοιποι κι όχι ο ίδιος! Στο ματς με την Ξάνθη στο οποίο έκανε ολο κι ολο ένα σουτ στο τέλος άκουσε το όνομα του απο την κερκίδα για ώρα χειροκροτήθηκε και χειροκρότησε και ο ίδιος για ώρα την κερκίδα!

Κι όταν λέω ο κόμπος στο κτένι για να μην παρεξηγηθώ εννοώ η ομάδα να γκελάρει γιατί όσο παίρνει νίκες όλα είναι μέλι γάλα! Βέβαια σύμφωνα με φίλους εδώ μέσα η ομάδα παίζει τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο ( κατά διαστήματα πάντα) που είναι χάρμα ειδέσθαι οπότε τι να συζητάμε για γκέλες και χαμένους βαθμούς αφού λογικά θα πάει τρένο μεχρι τέλος! Θέλω να πω οτι μάλλον και αυτή η ιδέα της ομαδάρας που φυσάει ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και ενδεχομένως πολλά από αυτά που συζητάμε METAΞΥ μας να είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αλλά και τι έγινε? σάμπως γράφουμε σε καμια εφημερίδα ή έχουμε εκπομπή σε κανά ραδιόφωνο να διαμορφώνουμε απόψεις ανθρώπων που δεν μπορούν να σκεφτούν μόνοι τους και περιμένουν μασημένη τροφή? (Να υπενθυμίσω εδώ ότι για τον Σισσε προσωπικά δεν έχω δεί κάποιο αρνητικό σχόλιο σε εφημερίδα εξόν νομίζω του πρωταθλητή , αλλά δεδομένου ότι είναι αντίθετα κείμενη μου κάνει και λογικό)

Θέλω να πω ότι νόμιζα είμασταν μια παρέα με σκοπό τουλάχιστον να ανταλλάσουμε απόψεις σε θέματα Παναθηναικού ενδιαφέροντος και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαφωνούμε μπας και μέσα από τις διαφορετικές ιδέες μας βρούμε και καμιά αλήθεια! Αν ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμφωνούμε εμένα θα μου επιτρέψετε να την κάνω με ελαφρά... ή με γοργά όπως την έκανες εσύ χθές βράδυ από το chat την ώρα που συζητάγαμε για το θέμα Σισσέ και μείναμε με την απορία αν τσαντίστηκες ή όχι.....
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 09:38 από maik-pao
Συμφωνω μαζι σου και διαφωνω ακραιος με το abaddon....................(σταθη)
Απορω δε πως γραφει αυτα με τοσο μισος για ενα ποδοσφαιριστη που εχει προσφερει τοσα πολλα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο.....
Και εξηγω τον λογο που αναφερωμε σε αυτο, ειναι ποτε δυνατο παιχτης σαν το σισε να δωθη δανεικος στον θρασυβουλο και οχι σε μια ομαδα πρωτη εθνικης???????????????????????????Υπαρχουν παρα πολλες που θελουν τον σισε στην ομαδα τους.
Δεν συμφωνηται με την αποψη μου,φυσικα εχετε καταλαβει οτι αστειευωμε.
Ο σισε πρεπει να μεινη στην ομαδα και εαν καποιοι δεν τον θελουνε ας πιουνε λιγο ξυδι.
Οπως και εαν γινει ο σισε φυλασεται παντα απο δυο παιχτες και θα τα τρωνε απο τους αλλους ηται αυτος λεγετε λετο ηται σαλπι ηται κατσου ηται καρα.
abaddon
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 10:32 από abaddon
Silvercity έγραψε:
"Και σήμερα πείστηκα πως και φέτος και πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε" ?
Λίγο πικρόχολο και εριστικό Στάθη μου φάνηκε το σχόλιο το συγκεκριμένο και με συγχωρεις που σχολιάζω κατα αυτό το τρόπο αλλά περάσαμε απο την μεταξύ μας κουβέντα σε "κόντρα" στην κερκιδα, στο γήπεδο, σε αδυναμία να πάρουμε πρωτάθλημα ή σε ότι άλλο μπορεί να έχεις φανταστεί!
Υπενθυμίζω ότι ο κόσμος στηρίζει απόλυτα μέχρι στιγμής τουλάχιστον τον Cisse και το πιθανότερο αν φθάσει ο κόμπος στο χτένι είναι να τα ακούσουν οι υπόλοιποι κι όχι ο ίδιος! Στο ματς με την Ξάνθη στο οποίο έκανε ολο κι ολο ένα σουτ στο τέλος άκουσε το όνομα του απο την κερκίδα για ώρα χειροκροτήθηκε και χειροκρότησε και ο ίδιος για ώρα την κερκίδα!

Κι όταν λέω ο κόμπος στο κτένι για να μην παρεξηγηθώ εννοώ η ομάδα να γκελάρει γιατί όσο παίρνει νίκες όλα είναι μέλι γάλα! Βέβαια σύμφωνα με φίλους εδώ μέσα η ομάδα παίζει τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο ( κατά διαστήματα πάντα) που είναι χάρμα ειδέσθαι οπότε τι να συζητάμε για γκέλες και χαμένους βαθμούς αφού λογικά θα πάει τρένο μεχρι τέλος! Θέλω να πω οτι μάλλον και αυτή η ιδέα της ομαδάρας που φυσάει ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και ενδεχομένως πολλά από αυτά που συζητάμε METAΞΥ μας να είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αλλά και τι έγινε? σάμπως γράφουμε σε καμια εφημερίδα ή έχουμε εκπομπή σε κανά ραδιόφωνο να διαμορφώνουμε απόψεις ανθρώπων που δεν μπορούν να σκεφτούν μόνοι τους και περιμένουν μασημένη τροφή? (Να υπενθυμίσω εδώ ότι για τον Σισσε προσωπικά δεν έχω δεί κάποιο αρνητικό σχόλιο σε εφημερίδα εξόν νομίζω του πρωταθλητή , αλλά δεδομένου ότι είναι αντίθετα κείμενη μου κάνει και λογικό)

Θέλω να πω ότι νόμιζα είμασταν μια παρέα με σκοπό τουλάχιστον να ανταλλάσουμε απόψεις σε θέματα Παναθηναικού ενδιαφέροντος και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαφωνούμε μπας και μέσα από τις διαφορετικές ιδέες μας βρούμε και καμιά αλήθεια! Αν ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να συμφωνούμε εμένα θα μου επιτρέψετε να την κάνω με ελαφρά... ή με γοργά όπως την έκανες εσύ χθές βράδυ από το chat την ώρα που συζητάγαμε για το θέμα Σισσέ και μείναμε με την απορία αν τσαντίστηκες ή όχι.....

Γιώργο πικρόχολο ναι, εριστικό δεν καταλαβαίνω γιατί. Θα ξανασυζητήσουμε μετά από κανένα μήνα πάνω σε νέες βάσεις για κάποια θέματα, όταν θα έχω δει καλύτερα την ομάδα και θα έχει δουλέψει καλύτερα πάνω σε κάποια πράγματα στο παιχνίδι της. Και όσον αφορά την στήριξη που λες, αν κάνεις μια βόλτα σε site θα δεις ποια είναι η στάση του κόσμου όσον αφορά τον Σισσέ. Δεν τσαντίστηκα χθες.......Και μ'αρέσει η διαφωνία, είναι δείγμα υγείας.Απλά αρνήθηκα να μπω στην διαδικασία να προσπαθώ να αποδείξω ότι ένας παίκτης μετά από ένα μήνα στην ομάδα δεν είναι παλτό. Όταν διαπίστωσα πως αυτό γινόταν δεν ήθελα να το συνεχίσω.....
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 10:51 από ????????
το εριστικο κολαει περισσοτερο φιλε στο οτι εφυγες και μας αφησες με το .....
πληκτρολογιο στο χερι ετσι ξαφνικα και εγω προσωπικα χαλάστηκα αφάνταστα
γιατι αν ηταν να μιλάω στα ντουβάρια θα έμενα στο χώρο εργασίας μου που μιλάω με 40+ χρονων ανθρώπους και μετά νιώθω 500 ετών και εξωγήινος με αυτά που ακούω!

για τον Σισσέ και την στήριξη έχω άποψη μόνο από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη που είδα και άκουσα αυτά που έγραψα παραπάνω!

Και μαθές το ( κρητικο αυτο!) αν δεν το ξέρεις ότι τουλάχιστον εγώ προσωπικά έχω ακούσει εδώ μέσα πράματα και θάματα σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ και απόψεις που καθόλου δεν συνάδουν με αυτά που πιστεύω εγώ αλλά το Link που γράφει "αποσύνδεση" εκεί πάνω δεξιά δεν το πάτησα ποτέ για να αποφύγω μια συζήτηση.
Και για να μην νομίζεις εσυ ή όποιος άλλος ότι υπάρχει κάποιο τρελό προσωπικό θέμα που θέλω ξαφνικά να αναδείξω σου λέω κλείνοντας ότι για να συζητάει κάποιος μαζί σου ( και με τα υπόλοιπα παιδιά ) κανά 20 λεπτο για ένα θέμα πάει να πει ότι εκτιμά την άποψη σου ( εξάλλου συμφωνούσαμε σε όλα ψες) και περιμένει να βγάλει και αυτός κάποια συμπεράσματα και απο τη δική σου άποψη!
Ο κάποιος και ο αυτός στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ αν και νομίζω ότι εκφράζω κι άλλους εδώ μέσα!
abaddon
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 11:00 από abaddon
Το αν επιλέγω να καληνυχτήσω και να φύγω από μια συζήτηση είναι ένα δικαίωμα που νομίζω ότι κι εγώ το διατηρώ Γιώργο. Δεν είχα κάτι άλλο να προσφέρω στην χθεσινή κουβέντα. Ακούω πάντα ΟΛΕΣ τις απόψεις και τις ΣΕΒΟΜΑΙ. Δεν θέλω ούτε να συμφωνεί κανείς με ότι λέω ούτε να συμφωνώ εγώ με ότι λένε όλοι. Απλά σου ξαναλέω, ένιωσα πως δεν είχω να προσφέρω πλέον τίποτα περισσότερο στην χθεσινή κουβέντα.
nice view
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 13:13 από nice view
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΙΣΣΕ ΛΟΙΠΟΝ.......

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......

ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΣΩΣΤΑ......

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ (ΒΥΝΤΡΑ - ΣΑΡΙΕΓΚΙ) ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΠΑΚ..... ( ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ - ΚΑΙ ΜΟΥΝ)
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...... ΟΤΙ Ο ΣΙΣΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ.....

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ........ ??????? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ.......

ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ..... ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ....

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΧΑΦ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ............

ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ PANATHINAIKOS KAI OXI PANATHINAIKOS UNITED ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ....
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ.....
ΕΓΩ ΜΟΝΟ 500 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ........ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ.....
ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ......
ΑΠΛΑ ..... ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ '' ΣΥΝΔΕΣΗ '' ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.....

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..... ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ..... ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
abaddon
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 13:20 από abaddon
nice view έγραψε:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..... ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ..... ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Κρατάω αυτό γιατί εκφράζει αυτό που σκέφτομαι κι εγώ. Όλα τα άλλα μικρή σημασία έχουν. Εξάλλου όπως κάθε χρονιά η ιστορία θα γράψει αν θα είναι αποτυχημένη ή όχι και αν αυτοί που πήραμε είναι άχρηστοι ή όχι.
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 13:24 από gdttek
Προφανώς είχατε κάποια διαφωνία για το θέμα του Σισέ χθες το βράδυ , φυσικά αφού δεν ήμουν παρών δεν θα πάρω καμία θέση , απλώς θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για το Γάλλο....
Πράγματι , μέχρι στιγμής ο Σισέ είναι κατώτερος των προσδοκιών μας,1 γκολ σε 6 επίσημα ματς είναι φτωχός απολογισμός.Είμαι και εγώ από αυτούς που θεωρούν ότι μεγάλη ευθύνη για τη μη αξιοποίηση του Γάλλου έχει η μεσαία γραμμή μας , ή καλύτερα το αγωνιστικό στυλ της ομάδας.Δεν θα ρίξω την ευθύνη στους παίκτες , όσο στον προπονητή , γιατί αυτός πρέπει να καταστρώσει πλάνα για την αξιοποίηση ενός τόσο καλού στράικερ που φυσικά δεν ξέχασε μέσα σε λίγους μήνες την μπάλα που ξέρει.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σύστημα που να βγάζει το Γάλλο με φάτσα στο τέρμα,παρά οι γνωστές ψηλές μπαλιές που γίνονταν πέρυσι και πρόπερσι προς το ...Σαλπιγγίδη του 1.70 !!! Φυσικά και ο ίδιος ο Σισέ όμως δεν είναι άμοιρος ευθυνών , περιμένουμε περισσότερα από αυτόν , αλλά δεν έκανε όνομα στα παγκόσμια γήπεδα παίρνοντας κεφαλιές σε ψηλές μπαλιές , αλλά κυνηγώντας την μπάλα και με μέτωπο προς την αντίπαλη εστία.Αλλά και σε αυτόν τον τομέα,τις λίγες μπαλιές που έχει πάρει με σωστό τρόπο , δεν τις αξιοποίησε και ο ίδιος.΄..
Άρα λοιπόν , πρέπει και ο ίδιος να ανέβει αγωνιστικά και να συγκρατεί τα νεύρα του και η ομάδα να βρει τρόπους να εκμεταλλευτεί αυτόν τον παίκτη...
abaddon
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 13:38 από abaddon
Και κάτι τελευταίο γιατί σε λίγο θα βγω και ο κατηγορούμενος της υπόθεσης.Το αν επιλέγω να δώσω χρόνο ένα παίκτη και να μην τον θεωρώ άχρηστο αρχές Σεπτέμβρη, το θεωρώ δικαίωμα μου και δεν έχω καμία διάθεση να απολογηθώ γι'αυτό. Ούτε υπονοούμενα αφήνω ούτε τίποτα. Γουστάρω τα άτομα που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και σχολιάζουν χωρίς να κρύβονται. Το θέμα Σισσέ έχει λήξει και δεν έχω καμία διάθεση να το ξανασχολιάσω, εγώ προσωπικά, μέχρι να τον δω σε κάποια παιχνίδια ακόμα. 3 ώρες συζητήσεων σχετικά με την χρησιμότητα του Σισσέ στην ομάδα δεν προσφέρουν τίποτα επιπλέον και άκρη σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βγει.
nice view
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 13:56 από nice view
ΣΤΑΘΗ .... ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.......

ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....... ΟΠΩΣ Π.Χ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ...ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ......ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΝΤΕ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ????????

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΙΣΣΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ....

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ....... ΕΚΦΡΑΖΩ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ gdttek
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 14:26 από gdttek
Έχεις απόλυτο δίκιο Στάθη ως προς το δικαίωμα καθενός να έχει την προσωπική του άποψη , χωρίς να νιώθει ότι "καταδικάζεται" για αυτήν αν πηγαίνει αντίθετα από το ρεύμα.Αυτό ακριβώς ένιωσα και εγώ πρόσφατα όταν κριτικάρισα σκληρά τον Τεν Κάτε.Γενικά έχω την εντύπωση , ότι αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό , είσαι εκτός "γραμμής" αν π.χ. δεν συμφωνείς με τα γραφόμενα της πράσινης , αν διαβάζεις ντέρμπι , αν δεν θες τον Τεν Κάτε ή αν είσαι απαιτητικός με την ομάδα , ή ακόμα ακόμα αν δίνεις πίστωση χρόνου στο Σισέ ή όχι...Ρε παιδια , υποτίθεται για αυτό υπάρχουν αυτά τα σάιτς , τα μπλογκς και οτιδήποτε άλλο...Για να ανταλλάσουμε απόψεις σεβόμενος ο ένας τις σκέψεις του άλλου.Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα , θα διαφωνήσουμε πολλές φορές και στο μέλλον.Λογικό αυτό.Το μόνο που δεν μου αρέσει καθόλου , είναι το "ταμπέλιασμα" προς κάποιους αν διαφωνούμε με αυτούς και το έχω τονίσει αυτό πολλές φορές και εδώ και στο σπορτ.γρ . Το μέλλον θα κρίνει και την ομάδα και όλους όσοι ανήκουν σε αυτή , κάποιοι θα επιβεβαιωθούμε και άλλοι θα διαψευστούμε...
abaddon
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 14:36 από abaddon
gdttek έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο Στάθη ως προς το δικαίωμα καθενός να έχει την προσωπική του άποψη , χωρίς να νιώθει ότι "καταδικάζεται" για αυτήν αν πηγαίνει αντίθετα από το ρεύμα.Αυτό ακριβώς ένιωσα και εγώ πρόσφατα όταν κριτικάρισα σκληρά τον Τεν Κάτε.Γενικά έχω την εντύπωση , ότι αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό , είσαι εκτός "γραμμής" αν π.χ. δεν συμφωνείς με τα γραφόμενα της πράσινης , αν διαβάζεις ντέρμπι , αν δεν θες τον Τεν Κάτε ή αν είσαι απαιτητικός με την ομάδα , ή ακόμα ακόμα αν δίνεις πίστωση χρόνου στο Σισέ ή όχι...Ρε παιδια , υποτίθεται για αυτό υπάρχουν αυτά τα σάιτς , τα μπλογκς και οτιδήποτε άλλο...Για να ανταλλάσουμε απόψεις σεβόμενος ο ένας τις σκέψεις του άλλου.Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα , θα διαφωνήσουμε πολλές φορές και στο μέλλον.Λογικό αυτό.Το μόνο που δεν μου αρέσει καθόλου , είναι το "ταμπέλιασμα" προς κάποιους αν διαφωνούμε με αυτούς και το έχω τονίσει αυτό πολλές φορές και εδώ και στο σπορτ.γρ . Το μέλλον θα κρίνει και την ομάδα και όλους όσοι ανήκουν σε αυτή , κάποιοι θα επιβεβαιωθούμε και άλλοι θα διαψευστούμε...

Γιώργο καταρχήν εγώ δεν ταμπελιάζω κανέναν. Και δεν κατάλαβα, η "γραμμή" ποια είναι? Θέλεις την γραμμή μου λοιπόν? Η γραμμή μου είναι πως συνηθίζω να χαρακτηρίζω παλτά παίκτες που έχουν παίξει ένα σεβαστό διάστημα στην ομάδα και έχουν δείξει πω δεν μπορούν να προσφέρουν το κάτι σπέσιαλ που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα. Παλτό χαρακτηρίζω τον Γκάμπριελ, τον Βαγγέλη, τον Τζιόλη. Όχι τον Καντέ, ούτε τον Σισέ ούτε τον Μπίερσμιρ με 1 μήνα στην ομάδα. Τον Κάτε δεν τον θεωρώ Μουρίνιο αλλά δεν γουστάρω να αλλάζουμε προπονητή κάθε χρόνο, νισάφι πια, έχουμε καταντήσει αηδία.Και δεν τον θεωρώ τόσο κακό προπονητή που να πρέπει να διωχτεί και κλωτσηδόν. Έχεις άλλη άποψη και μπράβο και μ'αρέσει που την εκφράζεις. Δεν θα σε σεβόμουν το ίδιο αν την κρατούσες για τον εαυτό σου, γι'αυτό και μ'αρέσει να συζητάω μαζί σου. Όπως είπα και είπες, η ιστορία θα κρίνει όλες τις απόψεις.
alexander13
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 16:11 από alexander13
oeoeoeoe DJIBRIL CISSE!!!OEOEOEOE DJIBRIL CISSE!!!
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 20:08 από gdttek
Στάθη προφανώς είσαι ακόμα εκνευρισμένος και δεν κατάλαβες καλά το σχόλιό μου.Εγώ δεν είπα ότι εσύ ταμπέλιασες κάποιον , είπα απλώς ότι αυτή είναι μια τάση που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού , τάση που ένιωσα καλά στο πετσί μου όσο σχολίαζα στο σπορτ.γρ. Το σχόλιό μου αφορούσε μόνο το δικαίωμα της άποψης που έχει ο καθένας μας και τίποτα άλλο.Εξάλλου στο θέμα του Σισέ , διαβάζοντας όλα τα σχόλια η άποψή μου πιο πολύ τείνει προς τη δική σου παρά προς άλλων παιδιών όπως ο φίλος nice view...Απλώς προσπαθώ σε κάθε θέμα να βλέπω και τις 2 όψεις....Όσο για τη γραμμή , πάλι δεν κατάλαβες.Εννοώ λοιπόν , ότι η μόδα της εποχής στον Παναθηναϊκό , είναι ότι όποιος είναι εκτός "γραμμής" πρέπει να εκτελείται ή να καίγεται στην πυρά.Και η γραμμή αυτή υπαγορεύεται από κάποιους παρατρεχάμενους της ΠΑΕ και εκτελείται από πρόθυμα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα...
prasinos-panthiras
Δημοσίευση Τρι 08 Σεπ 2009, 23:12 από prasinos-panthiras
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι όλοι ασχολούνται με τον Σισσε περισσότερο από ότι πρέπει και αυτό έχει μεταδοθεί στον παίχτη. Πρώτον, η μπάλα που παίζουμε στην Ελλάδα δεν έχει καμιά σχέση με της Αγγλίας και Γαλλίας, δεύτερον , ο Σισσε πρέπει να προσαρμοστεί στην ομάδα αφού είναι ένας και πιο εύκολο αυτό από το να προσάρμοσης 23 παίχτες στο παιχνίδι του. Ειδικά στο δεύτερο νομίζω ότι έτσι κάπου θα βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να προσαρμοστούν και οι παίχτες στο παιχνίδι του Σισσε. Τώρα αν αναδείχτηκε ο Σισσε σε παιχτουρα σε αλλά πρωταθλήματα πιο προηγμένα αυτό δεν εννοεί ότι θα γίνει το ίδιο και εδώ και δύστυχος αυτή είναι μια αλήθεια στο ποδόσφαιρο. Για την ώρα ας ηρέμηση ο Σισσε και ας συγκεντρωθεί στο γήπεδο και όλα τα άλλα θα κυλήσουν στην θέση τους και ας σταματήσουμε και εμείς (ΟΛΟΙ ανεξαιρέτους αν μας αρέσει ο Σισσε ο Κατε η ο όποιος παίχτης) να γινόμαστε γραφικοί σαν τους δημοσιογράφους τις Ελλάδας και ας υποστηρίξουμε την ομάδα ολότελα και όχι μεμονωμένα σε άτομα και πρόσωπα.

Djibril Cissé - Lord of the Manor of Frodsham

Επιστροφή στην κορυφή 

Σελίδα 1 από 1

Παρόμοια θέματα

-
» Djibril Cisse 13 Goals...!!!
» Djibril Cisse's 29 Goals 2009-2010!
» Djibril Cisse's Goals 2009-2010 Part.2!
» αφιερωμα στον Cisse!!!
» Cisse Εφ'ολης της υλης συνεντευξη και 2 μπαλακια.....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
www.Green-Fans.com :: Blog :: To Blog του www.green-fans.com-
Μετάβαση σε: